abi haklısın da gs'nin takım çok kötü amacı yok seyirci işin kırılma noktası en azından 30 35 bin seyirci olmalı ki takımı ateşlesin yoksa zor
Mehmet Ali fb takimi da iyi degil yahu. bu kadar puani duzgun hakemlerle hayatta toplayamazdi adamlar.
Her maclari hakem faciasi heriflerin.
Daha once de yazmistim biz bir cok ekstra puan kazandik bu sene ve supriz puan kaybi yasamadik.
Mesela bir bursaspor maci oynadik, bir osmanlispor maci bir kasimpasa maci hatirliyorum su 3 macta 7 puan aldik eski bahtsiz besiktas olsa su maclarda en cok 1 puan alirdik. ustune mesela genclerbirligi maci, antalyaspor maclarinda son toplar iceri girer 6 puan yerine 2 puan alirdik.
Bizim cok iyi bir galibiyet yuzdemiz var allah nazardan saklasin takim silindir gibi. ts,fb ve akhisar maclarini kaybettik olabilir. 3 maglubiyet normaldir. fb oynadigi oyuna gore inanilmaz puan kazandi, hakemler devamli itttirdi herifleri.
nedense bizim taraftar bir youtube videosu bile yapamadi su hakemler konusunda.
bu icin normali bizim ligin kalitesi 69-72 puan arasinda sampiyon cikmasidir, bu sene iyi puan topluyoruz insallah boyle devam eder.
Fbnin penaltilari ve rakiplerin gordukleri kirmizilar irdelenmelidir. Bizim futbolcular kadar tekme yiyen yok, bizim maclarimizda atilan adam hatirlamiyorum en son yazin atilmisti herhalde rakipten bir futbolcu. Son penaltiyi da hatirlamiyorum, kasimpasa macinda oguzhan atmisti, sonra atiba penaltiyla durduruldu sivas macinda, diye hatirliyorum ama......