Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1737828 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı mylife1903

gs yenecektir bir operasyon olmazsa.

Derbi mac, gs isterse paf takimiyla ciksin zorlar. Bizi de zorlayacaklardir. Kirilma noktasi ise gsnin gol yemesi, gol yerse futbolcular salabilir.

butun camia adamlar bu maci bekliyor, butun tribunler dolar.

puan kayiplari olacaktir, kayiplarin ne zaman olacagi muhim. mesela biz su onumuzdeki maci gecip, bursayi yenersek ligin boyu iyice kisalacak. hic beklenmedik bir anda isi bitirebiliriz.

Çevrimdışı MUTE

13'ünde derbi var. 15'inde Galatasaray Antalya deplasmanına gidecek. Galatasaray'ın maçını 16'sına alırlar. Bizim Sivas deplasmanını da gündüze cekerler görün bakın

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gs yenecektir bir operasyon olmazsa.

Derbi mac, gs isterse paf takimiyla ciksin zorlar. Bizi de zorlayacaklardir. Kirilma noktasi ise gsnin gol yemesi, gol yerse futbolcular salabilir.

butun camia adamlar bu maci bekliyor, butun tribunler dolar.

puan kayiplari olacaktir, kayiplarin ne zaman olacagi muhim. mesela biz su onumuzdeki maci gecip, bursayi yenersek ligin boyu iyice kisalacak. hic beklenmedik bir anda isi bitirebiliriz.
abi haklısın da gs'nin takım çok kötü amacı yok seyirci işin kırılma noktası en azından 30 35 bin seyirci olmalı ki takımı ateşlesin yoksa zor

Çevrimdışı MUTE

15 Nisan Antalyaspor - Galatasaray (Maçın tarihi değişecek)

Çevrimdışı MUTE

abi haklısın da gs'nin takım çok kötü amacı yok seyirci işin kırılma noktası en azından 30 35 bin seyirci olmalı ki takımı ateşlesin yoksa zor

Galatasaray yenemez Fenerbahçe'yi. Formda olan bir Allah'ın kulu yok Galatasaray'da. Sneijder'in de olmayacak olması Fenerbahçe'nin işine yağ sürecektir. Tek güvendiğim isim Muslera idi o da cok formsuz bu sene. Yani kısaca Galatasaray maçına bel bağlamayın.

Çevrimdışı mylife1903

Mehmet Ali fb takimi da iyi degil yahu. bu kadar puani duzgun hakemlerle hayatta toplayamazdi adamlar.
Her maclari hakem faciasi heriflerin.

Daha once de yazmistim biz bir cok ekstra puan kazandik bu sene ve supriz puan kaybi yasamadik.
Mesela bir bursaspor maci oynadik, bir osmanlispor maci bir kasimpasa maci hatirliyorum su 3 macta 7 puan aldik eski bahtsiz besiktas olsa su maclarda en cok 1 puan alirdik. ustune mesela genclerbirligi maci, antalyaspor maclarinda son toplar iceri girer 6 puan yerine 2 puan alirdik.

Bizim cok iyi bir galibiyet yuzdemiz var allah nazardan saklasin takim silindir gibi. ts,fb ve akhisar maclarini kaybettik olabilir. 3 maglubiyet normaldir. fb oynadigi oyuna gore inanilmaz puan kazandi, hakemler devamli itttirdi herifleri.

nedense bizim taraftar bir youtube videosu bile yapamadi su hakemler konusunda.

bu icin normali bizim ligin kalitesi 69-72 puan arasinda sampiyon cikmasidir, bu sene iyi puan topluyoruz insallah boyle devam eder.

Fbnin penaltilari ve rakiplerin gordukleri kirmizilar irdelenmelidir. Bizim futbolcular kadar tekme yiyen yok, bizim maclarimizda atilan adam hatirlamiyorum en son yazin atilmisti herhalde rakipten bir futbolcu. Son penaltiyi da hatirlamiyorum, kasimpasa macinda oguzhan atmisti, sonra atiba penaltiyla durduruldu sivas macinda, diye hatirliyorum ama......

Çevrimdışı GörkemGörkem

ben gs'den çok osmanlıya güveniyorum tek sorun kalecileri patates derbide gs sürpriz yapıp yense süper olur   :D
Osmanlinin kaleye Hakan arıkanı koyması lazım bu mac icin ama yapmayacaklar yine ahmet sahinle devam edicekler.

Çevrimdışı mylife1903

Osmanlispor ile iyi daLga geciliyor mehter falan filan ama herifler bangir bangir oynuyor. Bunlar teknik direktorunu de begeniyorum ben. Duzgun bir adama benziyor, yamuk olmaz bence.

Siyahi futbolcularina dikkat etmek lazim, hangisi nasil oynayacak, meneceri kim?

Bu siyahi oyuncular fener maclarinda bir garip hallere giriyorlar, cok seviyorlar herhalde fbyi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Osmanlispor ile iyi daLga geciliyor mehter falan filan ama herifler bangir bangir oynuyor. Bunlar teknik direktorunu de begeniyorum ben. Duzgun bir adama benziyor, yamuk olmaz bence.

Siyahi futbolcularina dikkat etmek lazim, hangisi nasil oynayacak, meneceri kim?

Bu siyahi oyuncular fener maclarinda bir garip hallere giriyorlar, cok seviyorlar herhalde fbyi.
Abi osmanlıdaki zenciler genelde ön tarafta yatmazlar bencede hocaları da fena hoca değil trabzonun başında da başarısız olmadı bana göre fener çok zorlanacaktır ve puan kaybedecektir

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Abi osmanlıdaki zenciler genelde ön tarafta yatmazlar bencede hocaları da fena hoca değil trabzonun başında da başarısız olmadı bana göre fener çok zorlanacaktır ve puan kaybedecektir

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iste bu ya biraz sinerji yapalim. Ben simdi bir bakinayim bu osmanlisporun siyahilerinin menecerlerine.

Bizim icin buyuk sans osmanlispor macinin sonlarda olmasi, herifler hizli ve iyi kosuyorlar bize bile ters gelirler, once fener dusunsun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 18:14:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şirket borçları ile birlikte bakarsak bankalara en çok kredi borcu bulunan takım Fenerbahçe :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

emre mor 7 numaralı formayla tv8 de
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı OrhanAker

Şirket borçları ile birlikte bakarsak bankalara en çok kredi borcu bulunan takım Fenerbahçe :D
Biz tam dar boğazdan çıktıktan sonra rakiplerimiz gerileyecek zamanlama çok güzel denk geldi.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

f.t, canım kadronun içine ediyor , yetti artık bu adamın saçma salak kadro kurması gına geldi
[ Son Düzenleme: 29 Mart 2016, 20:52:19 Tolga ]

Çevrimdışı 38life

Dünyanın en iyi frikikçisi Hakan Çalhanoğlu denebilir mi?

Çevrimdışı bhdr

Dünyanın en iyi frikikçisi Hakan Çalhanoğlu denebilir mi?
En iyisi midir bilmiyorum ama ilk 3e kesin girer. Gerçekten inanılmaz fakat takım oyunu anlamında başka bir meziyeti var mı yani top sürme,çalım,pas,geri koşma,pres...v.s. bence yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Mart 2016, 22:38:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oğuzhan sakatlanmadan çıktı güzel.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Kante, 11'de çıktığı ilk maçta golünü attı. Deschamps'ın, Lass inadı son bulursa Matuidi - Kante - Pogba üçlüsünü izleyeceğiz.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mülkübey

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bu Arda ne yapar Allah aşkına ya, takım 10 kişi resmen o olduğu zaman... bence acayip şişiriliyor...
zaten oldum olası ısınamadım...

Barca'da bence sponsorla orada...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ensar

Bu Arda ne yapar Allah aşkına ya, takım 10 kişi resmen o olduğu zaman... bence acayip şişiriliyor...
zaten oldum olası ısınamadım...

Barca'da bence sponsorla orada...
katılıyorum

Çevrimdışı firewater

Ne taktiğimiz var ne düzenimiz balla şansla gidiyoruz. Sırf beşiktaş forması terletiği için atınç ve ersanı çağırmayıp stoperim yok diye ağlayan; Olcay, kerim gibi kanatları yedeğin yedeği yapan şahıs ancak balla hazırlık maçı kazanır. Şu maç şampiyona maçı olsa 9kişi tamamlar 3-4 fark yerdik. İsveç maçında da ozi toparlamasa orta sahayı aynı böyleydik.

Çevrimdışı atalay

Jamie Vardy filmine yeni materyaller ekleniyor. Milli takımla enfes topuk golünden sonra Wembley golü... Film Euro 2016 öncesi vizyona girmesin. Daha bir lig şampiyonluğu, belkide fazlası var. 

Çevrimdışı 38life

Etiketler: