Aysalla demiören arasındaki tek fark daha fazla kıpa kazanmış olması 
Dogru, cok dogru mehmet ali. Ama kalite farki da var dunya gorusu farki da.
Unal aysal babamin oglu degil eski gs baskani, simdi cikip adama atarlanirsam olmaz, dogruya dogru.
Mesela serdar bilgili ile aziz yildirim arasinda da kalite farki var. tanimam etmem hic birisini, kesinlikle tanimam sadece tvden gorduklerime gore yorum yapiyorum, sadece tvden.
Simdi unal aysal para harcamis ama kupalari(cozmus arka tarafini) toplamis muzeye doldurmus. Adamin futbol olarak baktigimizda bir cok transfer yanlisi var, para sacmis ama o sekil ama bu sekil 20 yil sonra gsnin nasil kazandigi anlatilmayacak, kupalar muzede duracak.
Cok acik konusalim bizim camianin insanlari kulupculuk yapmadikca ki yapmazlar bizim gs ve fb gibi sampiyon olmamiz imkansiz. Biz ancak besiktas gibi sampiyon oluruz, namaglup, rekor puan, 8-10 puan fark. Orneklerle anlatmaya gerek yok, biraz isini bilen bir baskanimiz olsaydi gecen sene kesin sampiyonduk. Ne fb ne gs 30. Haftaya lider girip, antep, manisa, konya skandallariyla sampiyonlugu kaybetmez. Cikardik gsnin karsisina lider olarak, iki duduk is bitti.
Biraz adapte olmak lazim futbol camiasina biz mi yukseltecegiz futbol camiasinin kalitesini, baska bir sosyal platformda gordum, gs yoneticisi beyaz futbol adli programa baglanmis dedim bir tekrarina bakayim, offfff. Turkiyenin aynasi. Adami itin seeni seettiler, yazik. Simdi o adam bugun dusunuyordur, manyak miyim ben ne isimvar bu kalitesiz adamlarla.