Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1735634 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Alper1903

Bu işler hep ters döner bakınız bursa maçı :)

Ben bugün çokdaha fazla inandın şampiyonluğa.

Sonuçta fark 4puan ve basındaki hocaları bu stresi kaldıracak kapasitede değil. Ferah tutalım içimizi.

Osmanlı maçında sanmıyorum ama illa ki takılacakları yer olacak.

Çevrimdışı sallapati

serkan korkmaz içten içe Fikret Orman muhalifliği yapıyor.. Rüzgar Sağnak taklidi yapıyor

Çevrimdışı ekrembaser

serkan korkmaz içten içe Fikret Orman muhalifliği yapıyor.. Rüzgar Sağnak taklidi yapıyor
Takip edemiyorum ne derdi varmış Fikret orman ile

Çevrimdışı Tolga

28 Nisan'da terör eylemi olmayacağının garantisi mi var ki bugün maç oynanmadı.

Bıraksınlar bu işi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

26.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Kayserispor 0-0 Eskişehirspor

Akhisar Belediyespor 1-1 Çaykur Rizespor

Osmanlıspor 3-1 Gençlerbirliği

Trabzonspor 1-0 Sivasspor

BEŞİKTAŞ 1-0 Antalyaspor

Torku Konyaspor 1-1 Başakşehir

Mersin İdmanyurdu 0-0 Gaziantepspor

Bursaspor 4-1 Kasımpaşa

Galatasaray E-E Fenerbahçe

Çevrimdışı Tolga

Gol Krallığı

Mario Gomez (BEŞİKTAŞ)                        19 Gol

Samuel Eto’o (Antalyaspor)                            16 Gol

Hugo Rodallega (Akhisar Bld.)                     15 Gol

Edin Visca (Başakşehir)                       12 Gol

Tomas Necid (Bursaspor)                       11 Gol

Fernandao (Fenerbahçe)                       11 Gol

Badou Ndiaye (Osmanlıspor)                       11 Gol

Çevrimdışı Tolga

27. Hafta'nın Maçları

2 Nisan Cumartesi

13.30  Gençlerbirliği - Torku Konyaspor

16.00  Gaziantepspor - Trabzonspor

19.00  Eskişehirspor - Galatasaray

3 Nisan Pazar

13.30  Başakşehir - Mersin İdmanyurdu

13.30  Sivasspor - Bursaspor

16.00  Antalyaspor - Akhisar Belediyespor

19.00  Fenerbahçe - Osmanlıspor

4 Nisan Pazartesi

19.00  Çaykur Rizespor - Kayserispor

20.00  Kasımpaşa - BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı cursedofdragon

27. Hafta'nın Maçları

2 Nisan Cumartesi

13.30  Gençlerbirliği - Torku Konyaspor

16.00  Gaziantepspor - Trabzonspor

19.00  Eskişehirspor - Galatasaray

3 Nisan Pazar

13.30  Başakşehir - Mersin İdmanyurdu

13.30  Sivasspor - Bursaspor

16.00  Antalyaspor - Akhisar Belediyespor

19.00  Fenerbahçe - Osmanlıspor

4 Nisan Pazartesi

19.00  Çaykur Rizespor - Kayserispor

20.00  Kasımpaşa - BEŞİKTAŞ

du bakalım bizim maçta osmanlı maçında neler göreceğiz.

Çevrimdışı mylife1903

Allah allah, yeni haberim oldu okuya okuya geldim

Ne buyuk rezillik. Butun dunyaya rezil olduk.

Fb camiasi buyuk camia, seyircisiz oynatacakti maci herifler, her ferdiyle adamlar bastiriyor. Gs camiasi da buyuk camia, oynatmadi maci.

Bizim fikret orman yapabilir miydi? Uzulerek soyluyorum zor!

Kim dur diyecek bu pisliklere?

Uzun zaman once birakip gittim ben, bazen hazirlaniyorum donmeye, cocugu turkiyede buyuteyim, diye. Yok arkadas, bir daha donmem!

Gazetesinden, sporuna, is hayatina nasil bir pisliktir, utanmazliktir yuh artik.

Istihbarat demisler, ulan neyin ispiyonunu aldiniz siz, yuzlerce savunmasiz insan oldu bir adamin keyfi yuzunden.

Arkadaslar konusamiyoruz, dediniz, nasil bir korku imparatorlugudur, otosansur baslamis her yerde. Inanamiyorum.

Cok buyuk rezillik. Yazin hanimi cocugu gonderecektim, hayatta gondermem.

Ankarada, turkiyenin baskentinde bomba patliyor, istihbarat nerde.

Allah hepinizi korusun, kelle koltukta yasiyorsunuz. Insan hayati bu kadar ucuz olmamali. Yahu kuzey ulkelerinde basbakanlarin cocuklari falan garsonluk yapiyor para kazanmak icin. Arap ulkelerine donmus turkiye, hersey allahin takdiri, olumler fitratimizda var. 

Simdi ben yazarim, poposu yiyen yasadigim yerde dava acar, rezil olur, ben hukuka inaniyorum yasadigim yerde. Cok uzgunum cok. Sadece ikili tartismaya girmemek icin yazmiyorum, besiktas ust kimligimiz sonucta. Mhpli chpli akpli, kurt, ermeni, rum, cerkez her turlu besiktasli kardeslerimiz var afedersin zenci besiktasli kardesimiz bile var. yazmayacagim politika.

Bugun olanlar turkiyeyi baska bir seviyeye getirmistir, zaten avrupa seviyesi falan degil seviyemiz 200 yil falan fark var ama bizim seviyemiz suan lubnan, irak, suriye falan.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kalyoncu

Ne dedi :) ben hiçbirini izlemiyom ali ece yi severim Bülent timurlenkden azda olsa hazederim son zamanlarda turgay demir söylentileri var onuda malum Beşiktaş üzerinden geçinip Beşiktaş başkanına her sallayanı konuşturan site yüzünden çok ısınamıyorum.son olarak bu malum sitede ahmet nur Çebiyi öve öve bitiremeyip başkana sallamalar niçin onuda anlamadım napıyo bunlar harbi :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Ne dedi :) ben hiçbirini izlemiyom ali ece yi severim Bülent timurlenkden azda olsa hazederim son zamanlarda turgay demir söylentileri var onuda malum Beşiktaş üzerinden geçinip Beşiktaş başkanına her sallayanı konuşturan site yüzünden çok ısınamıyorum.son olarak bu malum sitede ahmet nur Çebiyi öve öve bitiremeyip başkana sallamalar niçin onuda anlamadım napıyo bunlar harbi :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

F. ORman hiç kupa alamamış da 13 kupada sıfır çekmiş de.. bunları söylüyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

F. ORman hiç kupa alamamış da 13 kupada sıfır çekmiş de.. bunları söylüyor
Desin dursun. Prim vermeyin şu tip adamlara. Meyveli ağaç taşlanır.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Umutcan Kaya

ertlenmesi daha iyi bence gs bu durumdan daha kötü olamaz bu acıdan bakın ve o maca kadar şimdikiden biraz daha iyi olurlar Umutun morali daha düzgün olucak
forvetleri kötüde olsa forvetle maca cıkıcaklar ve Sinan Gümüş bu macta oynayabılır ıyı donus yaparsa fb iyi olucak derseniz o takımın başında perreira olmaya devam edicek
o yüzden onlar çok iyi olmazlar bu performansın biraz üstü olurlar belki onun dısında 1 gol bulmaya calısıp macın üsütne yatmaya calısan fbyi görürüz gs suankinden daha iyi olucak ve stad dolucak
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Şu Serkan Korkmaz denen çakma müdürün yorumlarını kaale almayın, aziz amcasının sözünden çıkamaz o, sezon başında topuk yaylasında tüm spor müdürlerini kampa almıştı. Onlarda aldıkları emirleri uyguluyorlar. Dün akşam Atiba'nın çekilme pozisyonuna kararsızım, aslında Olcay Celustka'yı engelliyor faul olması lazım dedi.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

du bakalım bizim maçta osmanlı maçında neler göreceğiz.
normal şartlarda osmanlı yenilmez 11'e 11 oynanırsa osmanlı kazanabilir bile  :)

Çevrimdışı kyiv

Öncelikle bu olup biteni birilerinin futbolculara yansıtması lazım. Masa başı oyunlarıyla Beşiktaş'ın hakkının yenmemesini sadece ve önce Beşiktaşlı futbolcular engeller.

Şenol Hoca Trabzondan tecrübeli son maçları lamı cimi yok TAMAMINI KAZANMALIYIZ.

Çıkıp şunu konuşacak bir (1) yöneticimiz yok. https://twitter.com/i_bng13/status/711577822985322497

Şampiyon olmamız engellenemez.
Ah hocam destin yine yaralari...

Reisi ozledim yeminle.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2016, 01:08:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Reisi ozledim yeminle.

Yahu adam sizi batırdı nasıl özlüyorsunuz üstüne anlamıyorum ben sizi :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı solar

Reisi ozledim yeminle.

Eğer bu kişiyi ''reis'' diye adlandırıyorsan, affet ama, sorununuzun bir parçasısın.

Yahu adam sizi batırdı nasıl özlüyorsunuz üstüne anlamıyorum ben sizi :D
Gelirken borç ödemek için gelmiyorum dedi. Başarı için geliyorum dedi hep. Elbette dediğin gibi hataları var ama bence hataları doğrularının yanında ufacık kalıyor. Aslında ekstra bir borç yapmadı diye biliyorum ama çok harcadı hele Mancini döneminde çok hataları var. Birde ffp konusunu çok kötü yönetti ama adam karşılığında toplam yanlışım olabilir ama tüm branşlarda 28 kupa kazandırdı. Hiç olmadı paranın karşılığını aldı.

Ama özledim derken özellikle bu dik duruşundan bahsettim. Adaletsizliğe daima ses çıkaram biriydi.

[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 01:33:39 lonewolf1905 ]

Eğer bu kişiyi ''reis'' diye adlandırıyorsan, affet ama, sorununuzun bir parçasısın.

Şimdi hocam yanlışlarını kabul ediyorum ama birde iyi yaptığı işlere bak. Üstteki yorumumda da belirttim adalet için savaşan yapısını özledim ve destekliyorum ama yaptığı yanlışlarda maalesef öyle böyle değil.

Ama 4 sene 28 kupa kazandıran bir başkan her camiada önem kazanır. Ama dediğim gibi yanlışlarıda vardı elbet.

Şimdi biraz anlamaya çalış hocam. Dursun gibi başkanı olan bir taraftarın gözünden bak olaya

Ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2016, 01:32:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Aslında rakamları iyi inceleseniz tam öyle değil. Gelirkende borç ödemek için gelmiyorum dedi. Başarı için geliyorum dedi hep. Elbette dediğin gibi hataları var ama bence hataları doğrularının yanında ufacık kalıyor. Aslında ekstra bir borç yapmadı diye biliyorum ama çok harcadı hele Mancini döneminde çok hataları var. Birde ffp konusunu çok kötü yönetti ama adam karşılığın topla yanlışım olabilir ama tüm branşlarda 28 kupa kazandırdı. Hiç olmadı paranın karşılığını aldı.

Ama özledim derken özellikle bu dik duruşundan bahsettim. Adaletsizliğe daima ses çıkaram biriydi.

Yok dostum hiç öyle değil. Mesele sadece borcu arttırmak değildir, bu adam gelmeden önce ne kazanıp ne harcıyordunuz? 70-80 milyon dolar. Geldikten sonra stat açıldı gelirler 150 milyon euroyu gördü iki katı yani.

Ona rağmen borç 500 milyon fırladı. Yetmedi sermaye arttırımından gelen paraları yedi. Yetmedi temlik verip gelecek 10 yıllık gelirlerinize karşılık kredi aldı onu da harcadı.

İyi analiz edin yoksa bizden beter olmakla beraber toparlayamazsınız. Kupalar önemli değil hep kazanılır ama haini ve dostu iyi ayırın. Bu adamın tek amacı Riva'ya çökmekti bu yüzden geldi ve gitti.

Şuanki başkanınız popülist değil, kızabilirsiniz ama gittiği yol doğru yanlış olan bu adamın yoluydu. 4 sene kupaları kazanmak için harcamak yerine planlama yapsa şuan Galatasaray'ın borcu mevcut halinin 5 te 1'i olurdu.

Bu adam yüzünden Riva'dan gelen tüm para borçlarınıza gidecek ona rağmen kapatmayacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Yok dostum hiç öyle değil. Mesele sadece borcu arttırmak değildir, bu adam gelmeden önce ne kazanıp ne harcıyordunuz? 70-80 milyon dolar. Geldikten sonra stat açıldı gelirler 150 milyon euroyu gördü iki katı yani.

Ona rağmen borç 500 milyon fırladı. Yetmedi sermaye arttırımından gelen paraları yedi. Yetmedi temlik verip gelecek 10 yıllık gelirlerinize karşılık kredi aldı onu da harcadı.

İyi analiz edin yoksa bizden beter olmakla beraber toparlayamazsınız. Kupalar önemli değil hep kazanılır ama haini ve dostu iyi ayırın. Bu adamın tek amacı Riva'ya çökmekti bu yüzden geldi ve gitti.

Şuanki başkanınız popülist değil, kızabilirsiniz ama gittiği yol doğru yanlış olan bu adamın yoluydu. 4 sene kupaları kazanmak için harcamak yerine planlama yapsa şuan Galatasaray'ın borcu mevcut halinin 5 te 1'i olurdu.

Bu adam yüzünden Riva'dan gelen tüm para borçlarınıza gidecek ona rağmen kapatmayacak.
Bu taraftan bakınca yüzde yüz hak veriyorum sanada. Ama birde şu var. Polat'tan sonra Dursun gibi gelip şimdiye kadar başarısız geçirseydi bence daha kötü durumda bile olabilirdik. Fb iş adamlarının desteğiyle malası açardı. Aysal dediğin gibi savurdu ama  makası açılmasını engelledi hatta biz makası açtık. O zamanlar Beşiktaş'ta mali durumla boğusurken bizde arkamızı dönseydik fb rahatça götürürdü ve başarıyla birlikte kendi borçlarınıda öderdi. Ama Aysal istemeyerekte olsa bunu engelledi ve fbyi avrupa gelirlerinden mahrum bırakınca borçlar iyice birikti...

Ama dediğim gibi en çok dik duruşunu özledim yoksa bir daha gelmesin. Yoksa tam anlamıyla iflas ederiz. Ama bu dursun ilede olacak iş değil. Bize Fikret Orman gibi biri lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2016, 02:26:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu taraftan bakınca yüzde yüz hak veriyorum sanada. Ama birde şu var. Polat'tan sonra Dursun gibi gelip şimdiye kadar başarısız geçirseydi bence daha kötü durumda bile olabilirdik. Fb iş adamlarının desteğiyle malası açardı. Aysal dediğin gibi savurdu ama  makası açılmasını engelledi hatta biz makası açtık. O zamanlar Beşiktaş'ta mali durumla boğusurken bizde arkamızı dönseydik fb rahatça götürürdü ve başarıyla birlikte kendi borçlarınıda öderdi. Ama Aysal istemeyerekte olsa bunu engelledi ve fbyi avrupa gelirlerinden mahrum bırakınca borçlar iyice birikti...

Ama dediğim gibi en çok dik duruşunu özledim yoksa bir daha gelmesin. Yoksa tam anlamıyla iflas ederiz. Ama bu dursun ilede olacak iş değil. Bize Fikret Orman gibi biri lazım.

Fikret Orman çok tepki çekti ilk 2 yıl daha yeni yeni anladı taraftarın büyük kısmı ne yapmaya çalıştığını. Bizde de çok planlı değil kadro ama en azından kalın çizgileri belirlediler. Genç oyuncular alınacak ve monte edilecek stat açılana kadar diye.

Nitekim gelinen nokta baya tatmin edici harcanan paralara göre. Şampiyonluk olarak baya topladınız kupa 3-4 yıl  feda edecek durumunuz var ama mutlaka günü geçirmek değil ileriyi planlamaları gerek. Eğer popülizm yaparlarsa bu borçlarla bu temliklerle elde avuçta hiçbir şey kalmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: