Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1736822 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Fikret Orman çok tepki çekti ilk 2 yıl daha yeni yeni anladı taraftarın büyük kısmı ne yapmaya çalıştığını. Bizde de çok planlı değil kadro ama en azından kalın çizgileri belirlediler. Genç oyuncular alınacak ve monte edilecek stat açılana kadar diye.

Nitekim gelinen nokta baya tatmin edici harcanan paralara göre. Şampiyonluk olarak baya topladınız kupa 3-4 yıl  feda edecek durumunuz var ama mutlaka günü geçirmek değil ileriyi planlamaları gerek. Eğer popülizm yaparlarsa bu borçlarla bu temliklerle elde avuçta hiçbir şey kalmaz.
Aynen. Zaten gorunen o ki bizde Besiktas modeli uygulayacagiz. Ucuz ve kaliteli gencleri toplayacagiz ve iclerine belki 1-2 "olmus" oyuncu koyacagiz ve 1-2 yil sonra iyice pismelerini bekleyecegiz. Zaman artik gelecegi dusunme zamani...

Yeter ki artik adil bir lig olsun. Sampiyon olan icin gonlumuzden suphe duymayalim.

Çevrimdışı mylife1903

Unal aysal babamin oglu degil ama basarili olmustur. Para harcamis, borca girmis, yildirim demiroren harcadi da ne oldu?

Gecen gun ilk defa tvde gordum, cok kaliteli bir adam bence. Inanilmaz guzel turkce konusuyor.
Bu tur adamlarin dunya gorusu biraz farkli olur. Borc yapmis, yahu siz gsyi fbyi bizim besiktasla karsilastirmayin, devlet oder onlarin borcunu.

Unal aysalin elestirilebilecegi noktalar vardir, benim icin en buyuk elestirisi ise bir demecini gormustum gazetelerde agzindan duymadim"akpye oy veren 20milyon gsli vardir" temali bir aciklamaydi.

Komik ve dusundurucudur, belki kendi ozel islerinde onunu acmak icin gsyi kullanmistir ama tehlikeli aciklamalardir.

Fikret orman gezi olaylarinda gidip poma ile polis kovalayan taraftarinin yaninda dursa, iktidar karsiti aciklamalar yapsa bu stadi yapamazdi, ustune nevzat demiri falan da kaybederdi.

Ne desem ki ulke olarak okeye donuyoruz, bizim halkimizin buyuk bir bolumu bu muameleyi hak etmiyor, cok uzuluyorum cok. Bir 10 yil ne gazete okudum, ne tv seyrettim sadece besiktasin maclarina bakabildigim kadar bakardim cok huzurluydum. Haberleri okuyunca bile yuregim daglaniyor, uzuluyorum. Allah hepinize sabir versin arkadaslar, geri zekali olanlara akil versin.

Once akil

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aysalla demiören arasındaki tek fark daha fazla kıpa kazanmış olması

Çevrimdışı mylife1903

Aysalla demiören arasındaki tek fark daha fazla kıpa kazanmış olması

Dogru, cok dogru mehmet ali. Ama kalite farki da var dunya gorusu farki da.
Unal aysal babamin oglu degil eski gs baskani, simdi cikip adama atarlanirsam olmaz, dogruya dogru.

Mesela serdar bilgili ile aziz yildirim arasinda da kalite farki var. tanimam etmem hic birisini, kesinlikle tanimam sadece tvden gorduklerime gore yorum yapiyorum, sadece tvden.

Simdi unal aysal para harcamis ama kupalari(cozmus arka tarafini) toplamis muzeye doldurmus. Adamin futbol olarak baktigimizda bir cok transfer yanlisi var, para sacmis ama o sekil ama bu sekil 20 yil sonra gsnin nasil kazandigi anlatilmayacak, kupalar muzede duracak.

Cok acik konusalim bizim camianin insanlari kulupculuk yapmadikca ki yapmazlar bizim gs ve fb gibi sampiyon olmamiz imkansiz. Biz ancak besiktas gibi sampiyon oluruz, namaglup, rekor puan, 8-10 puan fark. Orneklerle anlatmaya gerek yok, biraz isini bilen bir baskanimiz olsaydi gecen sene kesin sampiyonduk. Ne fb ne gs 30. Haftaya lider girip, antep, manisa, konya skandallariyla sampiyonlugu kaybetmez. Cikardik gsnin karsisina lider olarak, iki duduk is bitti.

Biraz adapte olmak lazim futbol camiasina biz mi yukseltecegiz futbol camiasinin kalitesini, baska bir sosyal platformda gordum, gs yoneticisi beyaz futbol adli programa baglanmis dedim bir tekrarina bakayim, offfff. Turkiyenin aynasi. Adami itin seeni seettiler, yazik. Simdi o adam bugun dusunuyordur, manyak miyim ben ne isimvar bu kalitesiz adamlarla.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dogru, cok dogru mehmet ali. Ama kalite farki da var dunya gorusu farki da.
Unal aysal babamin oglu degil eski gs baskani, simdi cikip adama atarlanirsam olmaz, dogruya dogru.

Mesela serdar bilgili ile aziz yildirim arasinda da kalite farki var. tanimam etmem hic birisini, kesinlikle tanimam sadece tvden gorduklerime gore yorum yapiyorum, sadece tvden.

Simdi unal aysal para harcamis ama kupalari(cozmus arka tarafini) toplamis muzeye doldurmus. Adamin futbol olarak baktigimizda bir cok transfer yanlisi var, para sacmis ama o sekil ama bu sekil 20 yil sonra gsnin nasil kazandigi anlatilmayacak, kupalar muzede duracak.

Cok acik konusalim bizim camianin insanlari kulupculuk yapmadikca ki yapmazlar bizim gs ve fb gibi sampiyon olmamiz imkansiz. Biz ancak besiktas gibi sampiyon oluruz, namaglup, rekor puan, 8-10 puan fark. Orneklerle anlatmaya gerek yok, biraz isini bilen bir baskanimiz olsaydi gecen sene kesin sampiyonduk. Ne fb ne gs 30. Haftaya lider girip, antep, manisa, konya skandallariyla sampiyonlugu kaybetmez. Cikardik gsnin karsisina lider olarak, iki duduk is bitti.

Biraz adapte olmak lazim futbol camiasina biz mi yukseltecegiz futbol camiasinin kalitesini, baska bir sosyal platformda gordum, gs yoneticisi beyaz futbol adli programa baglanmis dedim bir tekrarina bakayim, offfff. Turkiyenin aynasi. Adami itin seeni seettiler, yazik. Simdi o adam bugun dusunuyordur, manyak miyim ben ne isimvar bu kalitesiz adamlarla.
hepsine katılıyorum ve ülke geneli böyle olduğunu düşünüyorum ülkede adalet yok ki adil bir yönetim yok bu da hayatın her bir yanına yansıyor abi.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı OrhanAker

Şimdi gördüm bende. Fbtv'de röportaj yapılırken Aziz bizim derbinin  sizinle olan derbiden sonra oynanacak diyor ve o anda kameraman sesi kısıyor.

Adam ayarlamış...

https://www.youtube.com/watch?v=xNWypHC5fu8&feature=youtu.be

2:19'a dikkat!

Arkadanda birisi "git git" diyor. Rezllik

[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 15:12:10 lonewolf1905 ]

Çevrimdışı cursedofdragon

birtek fanatik paylaşmış şimdi neden ntvspor filan paylaşmıyor ?

Çevrimdışı MUTE

birtek fanatik paylaşmış şimdi neden ntvspor filan paylaşmıyor ?

NTV Spor Fenerli aga.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

BILGI| Galatasaray maçını Beşiktaş- Galatasaray derbisinden sonra oynayacağız" sözlerini canlı yayında çeken FB TV kameramanı kovuldu.

BILGI| Galatasaray maçını Beşiktaş- Galatasaray derbisinden sonra oynayacağız" sözlerini canlı yayında çeken FB TV kameramanı kovuldu.
Herşeyin cevabı işte. Çok uzağa gitmeye gerek yok

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

G•le göğe çıksa gene biz şampiyon olacağız

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Alper1903

Bu yaşanırsa ve yönetim buna ses çıkarmazsa bizim burada yazacağımız hiçbir şey kalmamış demektir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sinan adam değilsin lan.

Ulan Aziz babasının oğlu olsa böyle savunmaz be.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ogün

Sinan adam değilsin lan.

Ulan Aziz babasının oğlu olsa böyle savunmaz be.
Bir Rasim'e bakıyorum, bir Sinan Engin'e... Yazık.

Bir Rasim'e bakıyorum, bir Sinan Engin'e... Yazık.

Gs'li rasim sözde beşiktaş'lı sinan enginden hakkımızı daha iyi savunuyor kapalı kapılar ardından neler döndüğünü biliyor rasim.

Bu Sinan Engin'e nedendir bilemem hep azda olsa sempati duymusumdur. Konusma stili falan eglendiriyor ama ne oldugunu anlayamadigim biri. Ya gizli fbli yada Aziz saksakcisi...

Yanlis anlamayin ama ozellikle dikkat ederim hal ve hareketlerini. Adam Besiktas yendigi zaman hayat devam ediyor modunda ama fb yendigi zaman yuzunde guller acar. Bir kez bile fb hakkinda dogru duzgun negatif konustugunu gormedim belki. Fb'yi hep korur, Boyle yaptikcada yice gozumden dustu. Yalniz Ahmet Cakar'da da 2 senedir acayip bir fb sempatizanligi var. Gecen sene fb sampiyon olacak dedi , bu senede oyle...

Orada Galatasaray'liyim diye demiyorum ama bir Rasim var en objektif olmaya calisan. Tabi bazen oda fazlasiyla Galatasaray'li oldugunu belli ediyor  :)

Turk medyasinda sadece belirli kisiler harici geri kalanini takmam pek.

Ali Ece , Ugur Meleke , Levent Tuzemen(bazen fazla salliyor ama objektif) , Turgay Demir( dik durusunu begendigim bir yorumcu. Sifir eyyam) ve tabiki Erman Toroglu Reis  :ok:
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 02:23:46 lonewolf1905 ]

Çevrimdışı mylife1903

Forum neden boyle sessiz?

Licktvden baskanin aciklamalarini izledim yahu hungur hungur agladim koca adam.

Bursaspor maci ile acilmasini istemezdim bir yuzyil bursaspor reklami yapilacak ustune bursayi extra motive edecegiZ. En cekindigim macti simdi daha da cekiniyirum. Bence cok iyi kadrosu var bursasporun.

Ulan besiktas kuponu yakti. Obur kuponun parasini alamiyorum geri. Kac sefer yazdim gsnin ipiyle kuyuya inilmeZ yaktin beni gs.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Forum neden boyle sessiz?

Licktvden baskanin aciklamalarini izledim yahu hungur hungur agladim koca adam.

Bursaspor maci ile acilmasini istemezdim bir yuzyil bursaspor reklami yapilacak ustune bursayi extra motive edecegiZ. En cekindigim macti simdi daha da cekiniyirum. Bence cok iyi kadrosu var bursasporun.

Ulan besiktas kuponu yakti. Obur kuponun parasini alamiyorum geri. Kac sefer yazdim gsnin ipiyle kuyuya inilmeZ yaktin beni gs.
abi bursanın orta sahası çok kötü bence vodafone arenada dağıtır geçeriz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu Sinan Engin'e nedendir bilemem hep azda olsa sempati duymusumdur. Konusma stili falan eglendiriyor ama ne oldugunu anlayamadigim biri. Ya gizli fbli yada Aziz saksakcisi...

Yanlis anlamayin ama ozellikle dikkat ederim hal ve hareketlerini. Adam Besiktas yendigi zaman hayat devam ediyor modunda ama fb yendigi zaman yuzunde guller acar. Bir kez bile fb hakkinda dogru duzgun negatif konustugunu gormedim belki. Fb'yi hep korur, Boyle yaptikcada yice gozumden dustu. Yalniz Ahmet Cakar'da da 2 senedir acayip bir fb sempatizanligi var. Gecen sene fb sampiyon olacak dedi , bu senede oyle...

Orada Galatasaray'liyim diye demiyorum ama bir Rasim var en objektif olmaya calisan. Tabi bazen oda fazlasiyla Galatasaray'li oldugunu belli ediyor  :)

Turk medyasinda sadece belirli kisiler harici geri kalanini takmam pek.

Ali Ece , Ugur Meleke , Levent Tuzemen(bazen fazla salliyor ama objektif) , Turgay Demir( dik durusunu begendigim bir yorumcu. Sifir eyyam) ve tabiki Erman Toroglu Reis  :ok:
hem gizli fb li hem de aziz yalakası iğrenç adam

Etiketler: