Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1735015 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı ilhan mansız

Fikret Orman basını topla.. hemen bi açıklama yap
ne açıklaması yapacak? birileri çıkıp dese ki bomba ihbarı yapılmış o yüzden ertelendi si neyin derdindesiniz? buna ne cevap verecek? biz hadisenin ne olduğunu tahminediyoruz, Başkan da tahmin ediyordur ama her düşünülen söylenmez hele ki böyle sorumluluk gerektiren mevkilerde.

Çevrimdışı mülkübey

Şampiyonluğu etkileyen bir durum var , sen de şampiyonluk yarisindasin. fener bu ülkenin takımı sen de takımısın. Başkan TFF den adil yönetim de dahil her turlu garantiyi yazılı olarak alsın.Ve bizlere açıklasin.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

28 Nisan diyorlar

Skandal...

Tam 1 ay 1 hafta sonra nedir lan

Çevrimdışı Özay

Erteleme kararı en üst mülki idari amirden çıkmış. Bunun üstüne laf söylemek abes kalır.

Fb yine şansı ile bu maçtan kurtuldu. Şu an yapılması gereken tek şey tarihini takip etmek. Öyle 1 ay sonrasına filan koyarlarsa itiraz etsin bütün kulüpler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dünya basınında Derbinin ertelenmesi ile ilgili paylaşımlar;
- The Guardian; Terör derbiyi iptal ettirdi.
- BBC; Yabancı futbolcular bir an önce kurtulmalı.
- La Gazzetta; Türkiye'nin kalbi olan derbiye terör damgası
- The Sun; Türkiye'de futbol artık güvenlikli değil.
- Sky Sports; Türkiye ligini neden yayınlamıyoruz bakın görün.
- LA Times; Türkiye derbisine Terör damgası.
- İndependent; Derbi ve Terör bir arada olunca iptal edildi.
Yazık.  :s20:

Bunu kim salladıysa güzel sallamış.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

Ciddi istihbarat gelmiş daha fazla saçmalamayın bence  :tabe:

hahaha.. ülkede istihbarat süper zaten.. her hafta bomba patlıyor... saf olmayın

Çevrimdışı MUTE

28 Nisan diyorlar

Skandal...

Tam 1 ay 1 hafta sonra nedir lan

Maç takvimi full dolu. Bence Mayıs'a sarkar. Tamamen skandal

Çevrimdışı Özay

hahaha.. ülkede istihbarat süper zaten.. her hafta bomba patlıyor... saf olmayın

İşte bu defa patlamasın diye ertelemişler. :)

Çevrimdışı can1903

Çıkıp şunu konuşacak bir (1) yöneticimiz yok. https://twitter.com/i_bng13/status/711577822985322497

Şampiyon olmamız engellenemez.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ilhan mansız

Erteleme kararı en üst mülki idari amirden çıkmış. Bunun üstüne laf söylemek abes kalır.

Fb yine şansı ile bu maçtan kurtuldu. Şu an yapılması gereken tek şey tarihini takip etmek. Öyle 1 ay sonrasına filan koyarlarsa itiraz etsin bütün kulüpler.
nasıl bir şansmış ki hep fenere denk geliyor? ne ilginç gerçekten

Çevrimdışı sallapati

kansızlarrrrrrr.. hepinizi üstüste koyup şampiyon olacağız

Çevrimdışı cursedofdragon

Osmanlıspor ve konya bunlara koyar. Gassaray maçına 10 puan geride çıkarlar.

:evillol:

izin verir mi sence tff ?

Çevrimdışı Alper1903

-Dün olayın olduğu gün Beşiktaş maç yaptı 15 bin kişi önünde. Hem de İstanbul'da.
-Dün aziz'in garip demeçleri düştü sosyal medyaya.
-Pazar gününden beri fener taraftarının sanki olaylar umrunda olmamışçasına, kendileri adına çıkar sağlamak için garip algılar yaptı.
-Bugün ihbarlara rağmen fb "seyircisiz oynayalım" diye teklif sundu. Gs yönetimi kabul etmedi, maç iptal edildi.

Yani şimdi biz art niyet aramayalım da ne yapalım? İnsanlık açısından şu olayların tek bir mantıklı izahı yok.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

28 nisan ne oha yani 39 gün var maça o zamana kadar 10 puan atarız

Çevrimdışı 38life

Osmanlıspor ve konya bunlara koyar. Gassaray maçına 10 puan geride çıkarlar.

:evillol:

:ok:

Çevrimdışı sallapati

İşte bu defa patlamasın diye ertelemişler. :)

fb yorgun ve moralsiz diye ertelediler.. bu kadar basit.. bomba ile alakası yok

Çevrimdışı sallapati

Utaniyorum suan
Malesef olaylari utanarak izliyorum
Iki yuzlulugu, adiligi, cifte standardi utanarak izliyorum
Yaziktir ya hak yemektir en başında kul hakkı yemektir
Bu kadar mi gozunuz döndü bu kadar mı büyük ihtiraslariniz entrikalariniz hırslariniz.

Bu aksam hemde simdi eger bizim yonetim acilen toplanıp bir aciklama yapmazsa onlara da yaziklar olsun

+1903.. adamsın

Çevrimdışı sallapati

beyler gizli bir el var.. Bizi şampiyon yapmak istemiyor...

Bursa-FB seyircisiz
GS-FB seyircisiz yapılmak istendi.. gs bastırdı.. ertelendi...
en kritik haftamızda Fırat Aydınus ve Bülent Yıldırım atamaları...

FB zora düştüğü zaman cankurtaran gibi yetişiyorlar... Ben bu gizli elin TFF nin çok üstünde birileri olduğunu düşünüyorum

Çevrimdışı ALDENYX

terör olayları TÜRKİYEDEKİ spor müsabakalarında oynana bilmem kaç müsabakadan sadece bir maç erteleniyor.... :kop: :kop:   türhalkı olarak  :money:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

beyler gizli bir el var.. Bizi şampiyon yapmak istemiyor...

Bursa-FB seyircisiz
GS-FB seyircisiz yapılmak istendi.. gs bastırdı.. ertelendi...
en kritik haftamızda Fırat Aydınus ve Bülent Yıldırım atamaları...

FB zora düştüğü zaman cankurtaran gibi yetişiyorlar... Ben bu gizli elin TFF nin çok üstünde birileri olduğunu düşünüyorum

kimin elinin olduğunu söylemeye gerek yok şimdi şike'nin üstünü beraber örttüler aziz ile ülke gidiyor ayağına.

Rahat rahat konuşamıyoruz.

Çevrimdışı Özay

fb yorgun ve moralsiz diye ertelediler.. bu kadar basit.. bomba ile alakası yok

İl güvenlik kurulu diyorum sen moral filan diyorsun. Uzayda mı yaşıyorsun arkadaşım.

Çevrimdışı sallapati

Gs 4.lük yarışından iyice koparsa... motivasyon sağlayamaz o maça ileri bir tarihte...

bu maçı muhtemelen FB ni en rahat haftasına koyarlar.. GS nin yerinde olsam FB derbisinden önceki maça tamamen yedeklerle çıkarım

Çevrimdışı Özay

nasıl bir şansmış ki hep fenere denk geliyor? ne ilginç gerçekten

Bir hava al açılırsın. Valiliğin şu an tek derdi fb gerçekten de  :super:

Çevrimdışı sallapati

İl güvenlik kurulu diyorum sen moral filan diyorsun. Uzayda mı yaşıyorsun arkadaşım.

ya kardeşim ülkede kurumların nasıl çalıştığını bilmiyor musun? sen uzayda mı yaşıyorsun.. hiç tape mape dinlemedin mi sen?

Etiketler: