Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1735250 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı mellfred

taş olsa çatlar şu haysiyetsizlerin karşısında .öyle hassas bir durum ki iki ucu b*klu değnek.  :akuma:

Çevrimdışı MUTE

Bak ben sana diyorum ki bu karar bir mülki amirlikten çıktı. Oradakiler fb aziz filan bilmez. Şu an ülkenin her kurumunda farklı bir gündem işliyor. Senin gibi futbolla filan uğraşmıyor insanlar. Bu dönemde öyle bir lüksü yok kimsenin.

Tff aziz filan bunlar ayrı konular. Her haltı çevirir onlar ancak bu erteleme kararı bunlardan bağımsız bir durum. 38 yaşındasın ama şöyle bir ortamda devletin yönetim kademelerinin fb'nin yorgunluğunu düşündüğünü filan zannediyorsun. Ben sana ne cevap vereyim bilemiyorum doğrusu.

Renkliler girmesin buraya bi zahmet

Çevrimdışı sallapati

"maç boşu boşuna ertelendi, ciddi bir ihbar olsa valiliğin haberi olmazdı."

twitter'dan.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bak ben sana diyorum ki bu karar bir mülki amirlikten çıktı. Oradakiler fb aziz filan bilmez. Şu an ülkenin her kurumunda farklı bir gündem işliyor. Senin gibi futbolla filan uğraşmıyor insanlar. Bu dönemde öyle bir lüksü yok kimsenin.

Tff aziz filan bunlar ayrı konular. Her haltı çevirir onlar ancak bu erteleme kararı bunlardan bağımsız bir durum. 38 yaşındasın ama şöyle bir ortamda devletin yönetim kademelerinin fb'nin yorgunluğunu düşündüğünü filan zannediyorsun. Ben sana ne cevap vereyim bilemiyorum doğrusu.
sen bence üslubuna dikkat et, benim bir şey sandığım falan yok, konuyu da çarpıtma, benim şüphem tamamen sportif,Devletin ne düşündüğünü bana anlatmak sana hiç düşmez, benim yazdığım haftalardır süren tiyatro üzerine sportif bir kaygıdan ibarettir. sana bu kadar izah yeter.

Çevrimdışı ALDENYX

takvime baktım sanırsam galatasaray beşiktaş maçindan sonra gs.fb maçi oynanacak gibi... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağatay

Bakalım erteleme maçında hakem degisecek mi yoksa Mete mi gorev alacak ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

sen çok biliyon herşeyi.

aziz yıldırımın sağ kolu twit attığı saate bak.

al buda olay yeri : https://twitter.com/leventumiterol/status/711134384351531009?lang=tr

Çevrimdışı mülkübey

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı sallapati

Bakalım erteleme maçında hakem degisecek mi yoksa Mete mi gorev alacak ?

değiştirirler... bülent yıldırım ı ya da cücüyü verirler .. yada fıratı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

değiştirirler... bülent yıldırım ı ya da cücüyü verirler .. yada fıratı
mete dışında kim olursa olsun benim gözümde eyyamcı

Çevrimdışı 38life

takvime baktım sanırsam galatasaray beşiktaş maçindan sonra gs.fb maçi oynanacak gibi... :)

28.04 GS - FB
02.05 Bursa - GS
08.05 GS - BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Çağatay

+ olarak derbiden once bakalim gs ye tribün cezasi filan verirler mi (bir sekilde, en küçük bir olayda yada tezahurattan filan)

Bok cukurunun en dibindeyiz yemin ediyorum...

Çevrimdışı sallapati

87 puan alacagiz baska yolu yok beyler!

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Abi varya.. Avrupada oynamiyoruz diye avantajliyiz diyorduk ya.. Nerdeyse dezavantajli konuma getirdiler bizi Allahsizlar..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

+ olarak derbiden once bakalim gs ye tribün cezasi filan verirler mi (bir sekilde, en küçük bir olayda yada tezahurattan filan)

Bok cukurunun en dibindeyiz yemin ediyorum...

oda var tabi.

@lonewolf1905  sizin taraftarın durumunu anlat... genel hava ne durumda..? ne düşünüyorlar bu erteleme konusunda
Sizinle aynı düşünüyoruz. Neden Beşiktaş'lı seyirci insan değilmiydi dün oynadı diyen oldukça fazla ve Aziz'in meşhur TFF sözleri gündemde...

Ayrca çok ileri bir tarihe alınırsa karşı çıkarız diyen çok.

Yalnız inanın inanmayın neredeyse tüm Galatasaray'lılar Beşiktaş'ın hakkının yendiğini düşünüyor. Bu olay sadece bizi değil Beşiktaş'ıda çok etkiliyor haklı olarak.

Klasik fb oyunları işte...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağatay

Acaba biz dün yenilseydik yine ertelenir miydi bu maç ?

Erman çok iyi konuşuyor

Kafam karışık diyor...

Renkliler girmesin buraya bi zahmet
İstenmediğimiz yerde durmayız

Çevrimdışı ALDENYX

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin 28 Nisan Perşembe günü oynanması bekleniyor.  neyse ben bir ara bizim maçtan sonra oynatacaklar sanmıştım.. :iblush:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: