Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1733231 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olması gereken oldu ve Ertelendi

Çevrimdışı ozan062

Beşiktaş acilen açıklama yapmalıdır. ACİLEN.

yahu devlet erkanını stada cagırıyoruz sence ortalıgı karıstırırmı bu yonetim?:))

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

BEŞİKTAŞ yönetimi olarak karar alınmalı bu maç seyircisiz oynanacaksa bundan sonraki maçlara güvenlik nedeniyle çıkılmamalıdır.

Galatasaray'da bu maçı seyircisiz oynarsa net şeref yoksunudur.
Ertelendi hocam...

Azizin istedigi oldu

Çevrimdışı cursedofdragon

Olması gereken oldu ve Ertelendi

kötünün iyisi fenerin morali düzelecek.

Çevrimdışı Rache

Ali Ece:uçakta bomba ihbarı olunca uçak yolcusuz mu uçuyor varan 1
GS yönetimi: eğer güvenlik sıkıntısı varsa maça çıkmıyoruz seyirci yoksa maça çıkmıyoruz dedi maç muhtemelen ertelenecek

Çevrimdışı Efe

büyük bi yanlıştan dönüldü seyircisiz oynamak nedir ertelendi en sonunda :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUTE

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yine her şey Fenere yaradı ne güzel valla..

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

bakalım ne zamana erteleyecekler milli maçtan önce oynatırlar büyük bir ihtimalle fener dinlenir moral kazanır.

Bana kimse bu olayin masum olduguna inandiramaz. Son teror olaylari oldugundan beri her mac oynandi. Simdi mi tehlikeli oldu?

Bakin cok acik soyluyorum federasyonun amaci seyricisiz maci bize kitlemekti ama bakti bizim yonetim izin vermiyor hemen iptal etti. Fener boylece guzel guzel dinlenecek...

Zaten Aziz baski yapmis mac iptal olsun diye. Hatta oyuncular samandiraya bile cikmamis. Yaziklar olsun boyle adalete...

Bu durum tek Galatasaray camiasini etkilemiyor , Besiktas camiasinada buyuk haksizlik. Soruyorum size simdi 2 hafta sonra teror yok mu olacak ulkede? Bahane olarak teroru bile ortak ettiler...

Yaziklar olsun boyle duzene , sisteme...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bakalım ne zamana erteleyecekler milli maçtan önce oynatırlar büyük bir ihtimalle fener dinlenir moral kazanır.
kötü oldu bence milli aradan sonra oynar

Çevrimdışı MUTE

Lig TV derbinin ertelenmediğini söyledi şimdi

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Lig TV derbinin ertelenmediğini söyledi şimdi
ertelenecek dedi şansal az önce ?

Çevrimdışı Alper1903

Ben bunlar kadar rezil ve aşağılık olanını görmedim.

kötü oldu bence milli aradan sonra oynar

aynen kötü oldu terör bahane tff verdiği sözleri yerine getirmeye çalışıyor.

Çevrimdışı MUTE

ertelenecek dedi şansal az önce ?

Temsilcilerin kararı bekleniyormus

Çevrimdışı Kalyoncu

Bana kimse bu olayin masum olduguna inandiramaz. Son teror olaylari oldugundan beri her mac oynandi. Simdi mi tehlikeli oldu?

Bakin cok acik soyluyorum federasyonun amaci seyricisiz maci bize kitlemekti ama bakti bizim yonetim izin vermiyor hemen iptal etti. Fener boylece guzel guzel dinlenecek...

Zaten Aziz baski yapmis mac iptal olsun diye. Hatta oyuncular samandiraya bile cikmamis. Yaziklar olsun boyle adalete...

Bu durum tek Galatasaray camiasini etkilemiyor , Besiktas camiasinada buyuk haksizlik. Soruyorum size simdi 2 hafta sonra teror yok mu olacak ulkede? Bahane olarak teroru bile ortak ettiler...

Yaziklar olsun boyle duzene , sisteme...
Güzel kardeşim seyircisiz yapmalarınıb amacı zaten ertelemek istemelerinden fenerin 1 saat önceki açıklamasını oku anlarsın :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ey güzel ülkem neden her işin saçmalık dolu?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUTE

Bu maç ertelenirse ancak mayıs ta oynanır kimse durumun farkında değil

Güzel kardeşim seyircisiz yapmalarınıb amacı zaten ertelemek istemelerinden fenerin 1 saat önceki açıklamasını oku anlarsın :)

Iste bir sansimizi deneyelim belki yerler dediler ama kabul etmeyeklerini bildikleri icin erteleme hazirdi...

Moralsiz ve yorgun bir fener ile mac yapilmasi istenmedi

Braga tecavüzünden dönen Fener'i dinlendirmek için daha güzel bahane bulamazlardı..
Fener mental ve fiziksel açıdan hazır hale geldiği gün maç oynanır..
Şuan stattaki kalabalık, stat yolundaki kalabalık, maça giremeyip mekanlara akın edecek kalabalık... Niyet güvenlik değil belli verin 3 puanı

Çevrimdışı ilhan mansız

fener ne demiş?

Çevrimdışı b.damatoglu

Her türlü (Hakaret Yasak)₅ rağmen şampiyon olacağız.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUTE

Bu maç ancak Trabzonspor Fenerbahçe maçından sonra oynanabilir Nisan sonu yada Mayıs başında

Etiketler: