Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1735094 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı ALDENYX

maç terör nedeni ile ertelendiğine göre ileriki zamanda terör bitiyormu yani bu mudur... :)???
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağatay

Utaniyorum suan
Malesef olaylari utanarak izliyorum
Iki yuzlulugu, adiligi, cifte standardi utanarak izliyorum
Yaziktir ya hak yemektir en başında kul hakkı yemektir
Bu kadar mi gozunuz döndü bu kadar mı büyük ihtiraslariniz entrikalariniz hırslariniz.

Bu aksam hemde simdi eger bizim yonetim acilen toplanıp bir aciklama yapmazsa onlara da yaziklar olsun

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Blackmd1

Dünya basınında Derbinin ertelenmesi ile ilgili paylaşımlar;
- The Guardian; Terör derbiyi iptal ettirdi.
- BBC; Yabancı futbolcular bir an önce kurtulmalı.
- La Gazzetta; Türkiye'nin kalbi olan derbiye terör damgası
- The Sun; Türkiye'de futbol artık güvenlikli değil.
- Sky Sports; Türkiye ligini neden yayınlamıyoruz bakın görün.
- LA Times; Türkiye derbisine Terör damgası.
- İndependent; Derbi ve Terör bir arada olunca iptal edildi.
Yazık.  :s20:

Çevrimdışı Kalyoncu

Ne dediysem çıktı başlık Gs nin isteğiyle maç ertelendi şerefinizi s...

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alin site fenerlinin yazdigi....

"En azından dinlenmiş ve GG ün sağlıklı olduğu bi zamamda oynamak avantajdır yinede..."

Simdi adil sartlarda GG'un ertelenen macta oynamamasi lazim. Cunku sakat oldugu icin bu macta oynamayacakti. Nasil siz Marcelo ve Alexis'i oynatamadiniz ertelenen Trabzon macinda bu durumda neredeyse ayni ama esamesi bile okunmaz...

Çevrimdışı sallapati

Gomez ve Sosa nah kalır seneye bu ülkede.. Ülkede herşey bittiği gibi futbolu da bitirdiler

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 19:00:38 atalay ]

Çevrimdışı ALDENYX

Utaniyorum suan
Malesef olaylari utanarak izliyorum
Iki yuzlulugu, adiligi, cifte standardi utanarak izliyorum
Yaziktir ya hak yemektir en başında kul hakkı yemektir
Bu kadar mi gozunuz döndü bu kadar mı büyük ihtiraslariniz entrikalariniz hırslariniz.

Bu aksam hemde simdi eger bizim yonetim acilen toplanıp bir aciklama yapmazsa onlara da yaziklar olsunanı can deği

yönetim birşey diyemez şahsimca TÖRÖR ün arkasına saklanmışlar..esas RTE  ile DAVUTOĞLU birşeyler demeli...bu maç ertelendi diğermaçlar neden ertelenmedi diğerlerin canı candeğilde bunlarınkimi can...anlayamıyorum... :)

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı sallapati

Ne dediysem çıktı başlık Gs nin isteğiyle maç ertelendi şerefinizi s...

gs istemedi... önce seyircisiz olarak açıklandı.. GS de haklı olarak iptal ettirtti... çarptırmayın

Skysports tam (Hakaret Yasak)₅ yapmis...

Sanki durmadan teror yuzunden maclar iptal ediliyormus gibi algi yapiyorlar

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı mülkübey

Bir kıytırık galibiyet için Ülkenin dişaridaki itibarını zedeleyen fenerlilere yaziklar olsun
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı sosyalkartal

hiç etkilemedi beni bu olay takımıma güveniyorum ipler elimizde eze eze vura vura kıra kıra ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ dedirteceğiz  :bandit:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı sallapati

Fikret Orman basını topla.. hemen bi açıklama yap

Çevrimdışı sallapati

Bir kıytırık galibiyet için Ülkenin dişaridaki itibarını zedeleyen fenerlilere yaziklar olsun

:claps: :claps: hangi moralle oynatacağız şimdi biz yabancı futbolcularımızı... bir 3 puan için değer miydi??

Çevrimdışı Kalyoncu

gs istemedi... önce seyircisiz olarak açıklandı.. GS de haklı olarak iptal ettirtti... çarptırmayın
Yukarda ne demişim ben bir çıkıp bakarmısın arkadaşım senaryo belli maçı seyircisiz yapacaklar sonra gs erteletecek sonra başlık atacaklar gs nin isteği ile ertelendi diye şimdi aç spor kanallarını başlık ne bak azizde yarın çıkar biz oynamak istedikde şöyle böyle fener işin içinden sıyrılır ne kadar şeref yoksunu insanlar bunlar ya aklım almıyo

Çevrimdışı Özay

Yahu saçmalama kim yazmış bunları  :lol: :lol: :lol:  Almanya da maçı ertelemişti paris saldırısından sonra. Her gördüğüne atlama genç arkadaşım

Çevrimdışı sallapati

Yukarda ne demişim ben bir çıkıp bakarmısın arkadaşım senaryo belli maçı seyircisiz yapacaklar sonra gs erteletecek sonra başlık atacaklar gs nin isteği ile ertelendi diye şimdi aç spor kanallarını başlık ne bak azizde yarın çıkar biz oynamak istedikde şöyle böyle fener işin içinden sıyrılır ne kadar şeref yoksunu insanlar bunlar ya aklım almıyo

eyvallah haklısın.. ntvspor hemen algı operasyonu yaptı zaten

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Ertelemek için fırsat kolluyorlardı zaten. Bombanın patladığı gün Başakşehir'de sen Beşiktaş'a maç oynattın, güvenlik dün vardı da bugün maça 2 saat kala, insanlar stada girdikten sonra mı güvenliği sağlayamadınız. Güvenliği bu kadar düşünüyorlardı o zaman ligdeki tüm maçları erteleyeceksin.

Kimse kimseyi kandırmasın, resmen fb puan kaybetmesin diye bunlar yapılıyor. Braga'dan sonra herkes düşünüyordu fb bu travmadan nasıl kurtulup maça çıkacak diye. Ortada büyük bir tiyatro var ellerinde olsa ligi bitirip kupayı direkt fb'ye verecekler.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı Özay

Fikret Orman basını topla.. hemen bi açıklama yap

Ciddi istihbarat gelmiş daha fazla saçmalamayın bence  :tabe:

Çevrimdışı mehmetthedum

Osmanlıspor ve konya bunlara koyar. Gassaray maçına 10 puan geride çıkarlar.

:evillol:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Blackmd1

Yahu saçmalama kim yazmış bunları  :lol: :lol: :lol:  Almanya da maçı ertelemişti paris saldırısından sonra. Her gördüğüne atlama genç arkadaşım
Abi bende facebookda gördüm  :evillol:

Mehmet Aslan ‏@Aslnmhmt 25 dk.25 dakika önce
Formamizin altina kefen giymis milyonlarca taraftariz biz; evden helalleserek ciktik! Öleceksek stadda ölürüz teröre teslim olmayiz! Skandal

Teror orgutlerinin istedigi bu zaten. Teslim olmamiz...

Etiketler: