Yahu yazik gs taraftarinin yaptigi videoya bak. Adama 2 tane topla karisik gecirmisler, wesley ise bizim oyuncularinin kirmizi kart gorecegi uzunlukta itiraz etmis.
Alismadik popoda don durmaz, der atalarimiz.
Su gs taraftarinin yuzde 10u besiktasli olsaydi bizim gecirdigimiz travmalar cok daha derin olurdu herhalde.
Mantik iyi ama wesleye faul yapilmasin.
Bunlar hagi zamani da boyleydi. Hagi tekme, dirsek atar, ayaga basar yetmez hakeme falan dalardi gsliler korurdu ama cok faul yapiliyor, yildiz oyuncuyu korusunlar.
Yahu Ben bir antalya maci hatirliyorum quaresmanin ilk seferinde cocugu tekme manyagi yapmislardi o mactan sonra dikis tuttursmadi. 19 tekme atilmisti 3 hafta oynayamamisti. Videosu vardir belki.
Yalniz bizim camia bu video olaylarinda cok geride, sosyal medyayi kullanamiyoruz hic.
Ahmet cakar konustukca mesela videosunu koyacaksin. Ne maceralari vardi Ahmet cakarin oh oy. Bir gs maci hatirliyorum 1-1 bitmisti averajla sampiyonlugu kaybettigimiz sene. Sondan 2 hafta onceydi yanlis hatirlamiyorsam. Yerde yatan feyyazin gogusune basmislardi, Ahmet cakar kafasini cevirmisti.