Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1732915 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fenere dortmund gelsinde savunma takımı mı averaj takımı mı görelim

Çevrimdışı mylife1903

ikinci yariyi izleyemedim uyuya kaldim. tam beraberlik maci oluyordu. herhalde braga atamadi fb atti olmus.

Deplasmanda ne olur buyuk soru isareti. fb ikinciyi bulsaydi bir sansi olurdu bence ama 1-0 yeterli bir skor degil portekiz icin.
simdi deplasmanda fb kesin gol yer, atabilir mi orasi mechul. gol atmak icin oynamalari lazim. gol atamazlarsa ilk yarida gelecek golle o mac fark olabilir. Elin portekizlisi acimaz 3-4 yapar gonderir.

Van persiyi cok begenmis yazarlar biraz gazetelere goz gezdirdim. Ikinci yari iyi oynadi herhalde. ben ilk yari sadece abuk sabuk faul yaparken gordum van persiyi.

Çevrimdışı serdart

maçı 90 dakika izledim braga gol yememeye gelmiş zaten genel oyun yapısı öyle önce gol yemeyeyim sonra bi tane sıkıştırırım olmadı bi puan iyidir diye oynuyorlar. resmen 4-6-0 oynadılar ilerideki ahmed hassan mı ne çok berbat hem yavaş hem top tutamıyor. böyle olunca gol atacak tek oyuncuları kalıyordu o da joshue. o da pek etkili değil aslında bi tane kaleyi yokladı ayıcık çıkardı.

deplasmanda da aynı oyun olur yine son ana kadar 0-0 gitse maç iyi olur hatta son dakika braga bi tane atsa uzatmalarla fener iyice yorulur. hafta sonu maçına yorgun gelirler. uzatmadan sonra yeneceklerse yensinler önemli değil. zorlanacaklar eğer ilk yarı atamazlarsa.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

maçı 90 dakika izledim braga gol yememeye gelmiş zaten genel oyun yapısı öyle önce gol yemeyeyim sonra bi tane sıkıştırırım olmadı bi puan iyidir diye oynuyorlar. resmen 4-6-0 oynadılar ilerideki ahmed hassan mı ne çok berbat hem yavaş hem top tutamıyor. böyle olunca gol atacak tek oyuncuları kalıyordu o da joshue. o da pek etkili değil aslında bi tane kaleyi yokladı ayıcık çıkardı.

deplasmanda da aynı oyun olur yine son ana kadar 0-0 gitse maç iyi olur hatta son dakika braga bi tane atsa uzatmalarla fener iyice yorulur. hafta sonu maçına yorgun gelirler. uzatmadan sonra yeneceklerse yensinler önemli değil. zorlanacaklar eğer ilk yarı atamazlarsa.
Baraga 4-4-2 oynuyor ve Fb maçında da bu sistemden vazgeçemedikler hatta macin sonlarinda mac 0-0 oldugu halde bile forvet cikarip yine forvet alarak 4-4-2 sistemine bagli kaldılar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı serdart

Baraga 4-4-2 oynuyor ve Fb maçında da bu sistemden vazgeçemedikler hatta macin sonlarinda mac 0-0 oldugu halde bile forvet cikarip yine forvet alarak 4-4-2 sistemine bagli kaldılar

kağıt üzerinde öyle olsa da tek santraforla oynuyor görüntüsü verdiler kaldı ki santraforları berbat ne top tuttu ne de önüne gelen topa yetişebildi aşırı yavaştı. tr liginde olsalar ilk 5 e zor girebilecek bi takım ya da ben yanlış maçı izledim.

Çevrimdışı EMİR EMRE

:)

Mahrezin 20 milyon euro ettigi piyasaya 25 milyona toreyi vermeye calisiyoruz :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Mahrezin 20 milyon euro ettigi piyasaya 25 milyona toreyi vermeye calisiyoruz :)

korkarım yazın 33 yaşında ki quaresma daha fazla para kazandıracak bize :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Trabzonspor-Mersin idman yurdu  l MS 1

Ts ilk defa uzun bir süre kazanır :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mart 2016, 20:07:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Mahrez en az 40'a gidecek :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ligin kalitesi çok düşük be. Yine bu yayın gelirleri iyi valla bu kaliteye..

Bu arada Trabzon çok fena kaosta yine. Bunlar hep mi böyleydi? :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

-İnanın Çocuklar

-Aldırma Kartal

Ulan Türkiye'deki tribünlerin altyapısıyız resmen :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ekici yi bitirsek guzel olur bence . Hem ligi taniyor , duran top yetenegi yuksek bize lazim seyler bunlar.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ekici yi bitirsek guzel olur bence . Hem ligi taniyor , duran top yetenegi yuksek bize lazim seyler bunlar.
Bence bize hiç faydası olmaz. Artık bizim bu ligin seviyesinden çok avrupa seviyesini düşünmemiz lazım. Yoksa başarı gelmez bu kafayla.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bence bize hiç faydası olmaz. Artık bizim bu ligin seviyesinden çok avrupa seviyesini düşünmemiz lazım. Yoksa başarı gelmez bu kafayla.
avrupa seviyesinde 25 kisilik kadro kurmak imkansiz bence . Ben Ekiciyi rotasyon için dusunuyorum.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı sallapati

ts taraftarı toplu totem yaptı gol oldu anında  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı sallapati

dakikalardır ..ne galatasaray diye bağırıyorlar.. bakalım bizim maçta tribün kapanacak mı...

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mellfred

trabzondan alınacak tek oyuncu okay'dır

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı mellfred

trabzon maçına bakıyorum. trabzon çabuk kapandı yer gibiler. umarım kazanırlar

Çevrimdışı sallapati

ulan bu halis özkahya süper hakem oldu yemin ediyorum.. cüneyt çakırdan 10 kat iyi bir hakem

Çevrimdışı can1903

Mahrez'i 40-50'den aşağı alamazsın.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı onder23

Etiketler: