Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1734129 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Kutay

oynamayacak... KUtay imzanı değiştir  :)
valla iyi oldu abi söylemen farkında değildim.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Yahu yazik gs taraftarinin yaptigi videoya bak. Adama 2 tane topla karisik gecirmisler, wesley ise bizim oyuncularinin kirmizi kart gorecegi uzunlukta itiraz etmis.
Alismadik popoda don durmaz, der atalarimiz.

Su gs taraftarinin yuzde 10u besiktasli olsaydi bizim gecirdigimiz travmalar cok daha derin olurdu herhalde.

Mantik iyi ama wesleye faul yapilmasin.

Bunlar hagi zamani da boyleydi. Hagi tekme, dirsek atar, ayaga basar yetmez hakeme falan dalardi gsliler korurdu ama cok faul yapiliyor, yildiz oyuncuyu korusunlar.

Yahu Ben bir antalya maci hatirliyorum quaresmanin ilk seferinde cocugu tekme manyagi yapmislardi o mactan sonra dikis tuttursmadi. 19 tekme atilmisti 3 hafta oynayamamisti. Videosu vardir belki.

Yalniz bizim camia bu video olaylarinda cok geride, sosyal medyayi kullanamiyoruz hic.
Ahmet cakar konustukca mesela videosunu koyacaksin. Ne maceralari vardi Ahmet cakarin oh oy. Bir gs maci hatirliyorum 1-1 bitmisti averajla sampiyonlugu kaybettigimiz sene. Sondan 2 hafta onceydi yanlis hatirlamiyorsam. Yerde yatan feyyazin gogusune basmislardi, Ahmet cakar kafasini cevirmisti.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bizim oyuncular resmen dayak yiyor özellikle sosa  çok sert faullere maruz kalıyor oyuncuların çoğu kısaca kasap sakatlamak için oynuyorlar resmen

Çevrimdışı cursedofdragon

1 maçlığına gs'ye gomez'i verelim :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1 maçlığına gs'ye gomez'i verelim :D
ahahahaah cenki versek bile onlarda ibra etkisi yapar

Çevrimdışı Ogün

Sosa'yı resmen her maç dövüyorlar zaten. Adamda iyi sabır var.

Çevrimdışı Ogün

Konya gerçekten güçlü. Sonunda Avrupa'da bizi rezil etmeyecek bir Anadolu takımı ortaya çıktı sanırım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mart 2016, 14:07:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Konya gerçekten güçlü. Sonunda Avrupa'da bizi rezil etmeyecek bir Anadolu takımı ortaya çıktı sanırım.

Başakşehir'in minyatürü. Ondan daha kötü rezil olacaktır bu kadro ile çıkarsa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Sadece defans yapıyorlar çağ dışı futbol ve 46 puan gerçekten inanılmaz.Avrupada yiyecekleri 1 gol sonrası hezimet olur.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başakşehir'in minyatürü. Ondan daha kötü rezil olacaktır bu kadro ile çıkarsa.
Aykut Kocamanin Alan daraltan ve Defans yaptiran oyun sistemi ve birazda taraftarin itmesi ile buralara geldiler bence Avrupa da Bisey yapamazlar gibi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Osmanlı seneye kaleci ve defans hattına iyi takviyeler yapıp mevcut kadrosunu koruyabilirse ilk 5'i zorlayabilir

Osmanlı seneye kaleci ve defans hattına iyi takviyeler yapıp mevcut kadrosunu koruyabilirse ilk 5'i zorlayabilir

nasılsa arkadan destekleri sağlam yaparlar Türkiye'de futbol böyle işte :)

Çevrimdışı mylife1903

nasılsa arkadan destekleri sağlam yaparlar Türkiye'de futbol böyle işte :)

Kasimpasaspor, ibb, konyaspor, akhisar belediye, rizespor, osmanlispor.

Sunlarin yerine izmirden 2 takim mesela altay, goztepe hatta ve hatta karsiyaka olsa, adana demirspor olsa, ankaragucu olsa yahu. Hepsini gectim eskiden ligde siyah-beyaz cok takim olurdu.

Renklendi lig.

Çevrimdışı mellfred

Kasimpasaspor, ibb, konyaspor, akhisar belediye, rizespor, osmanlispor.

Sunlarin yerine izmirden 2 takim mesela altay, goztepe hatta ve hatta karsiyaka olsa, adana demirspor olsa, ankaragucu olsa yahu. Hepsini gectim eskiden ligde siyah-beyaz cok takim olurdu.

Renklendi lig.
ibb yerine göz göz,kasımpaşa yerine kaf kaf, akhisar yerine manisa,osmanlı yerine adana demir tercihimdir. hükümet destekli zorlama takımlara ayarım

Arkadaş doğru demiş. Umut yerine Cenk ciddi etki yaratır. Ama eğer işi garantiye almak istiyorsanız fb derbisi için Gomez'e hayır diyemeyiz

Hem 3 puan alma ihtimalimiz tavan yapar hemde bir maçlığınada olsa gözümüzden kan gelmez artık 

[ Son Düzenleme: 12 Mart 2016, 16:50:45 lonewolf1905 ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ibb yerine göz göz,kasımpaşa yerine kaf kaf, akhisar yerine manisa,osmanlı yerine adana demir tercihimdir. hükümet destekli zorlama takımlara ayarım
aynen katılıyorum

Çevrimdışı ekrembaser

Hakem Osmanlı'nın 2 penaltısını yedi

Çevrimdışı mellfred

antep-konya maçının özetini izliyorum, karce marskas yine çok zor bir top çıkardı. şu adamın kıymetini bimediler dememe kalmadı antep taraftarı dev bir posterini yaptırmış.  "bu efsaneyi anlatmımıza izin ver" yazmışlar. karce adına çok sevindim
şu adamı hiç fanteziye girmeden alacaktık. hem ona hem bize yazık oldu.

antep-konya maçının özetini izliyorum, karce marskas yine çok zor bir top çıkardı. şu adamın kıymetini bimediler dememe kalmadı antep taraftarı dev bir posterini yaptırmış.  "bu efsaneyi anlatmımıza izin ver" yazmışlar. karce adına çok sevindim
şu adamı hiç fanteziye girmeden alacaktık. hem ona hem bize yazık oldu.

aynen bende boyko yerine karce marskas'ı isterdim :)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

barça maçını izleyekoyalım bari :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mart 2016, 17:31:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Barcelona öyle bir tecavüz ediyor ki bu kadarını hayatımda görmedim sanırım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: