Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1737765 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı MUTE

Herkes Eskişehir macını cantada keklik sayıyor dimi? Rize Trabzon maçını konuşuyoruz. Eskişehir maçında takım nasıl bir psikoloji ile oynayacak bundan kimsenin haberi yok!

Çevrimdışı ekrembaser

12'de 12 yaparız diyen arkadaslar hayalcilik yapıyor sadece. Sezon sonunda yönetime salladığınızda görürüm ben sizi. 100 bin kişilik stat bile yapsa tek bir kupa bile kazanamayan Fikret Baskan ve yönetimi basarısızdır bu NET
Arkadaşım bu fenerin maçı yahu bugün fener oynuyo adamların kazanması bizi ilgilendirmiyor gerçekten

Çevrimdışı Hasan Akten

Kardeşim bu maç üzerinden yönetimi konuşmaya gerek yok bizim sıkıntımız orta sahada orta sahamız bi şekilde ayağa kalkarsa takım da ayağa kalkacak

Abi iyi de orta sahadaki düşüşün sebebi yönetimin sezon başında "Veli ve Tolgay dönecek, orta sahaya gerek yok" deyip orta sahaya oyuncu almamasıydı. Lucas Leiva olmadıktan sonra Fikret Orman "Bakın Leiva'yı almayarak ne kadar doğru yaptık, takım çok iyi gidiyor" demişti. Ama bunun acısının er ya da geç çıkacağı belliydi. Atiba ve Oğuzhan'a gram kızmıyorum ben. Bizi bu noktaya kadar getiren oyuncular da bunlardı. Ama pilleri bitiyor artık.

Çevrimdışı MUTE

Fenerin kaybetmeyeciğini nerden biliyorsun çekiştşğimiz rakibe bir bak ne oynuyor bu oyunla günü kurtarıyorlar puan kayıpları olacaktır

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Fener kaybetmeyecek demiyorum ki. Ama bizde bütün maclarını kazanamayız. Bu da bir gercek. Esk, Rize, Trabzon maçlarından 9 puan cıkmazsa isimiz cok zor.

Çevrimdışı Kalyoncu

12'de 12 yaparız diyen arkadaslar hayalcilik yapıyor sadece. Sezon sonunda yönetime salladığınızda görürüm ben sizi. 100 bin kişilik stat bile yapsa tek bir kupa bile kazanamayan Fikret Baskan ve yönetimi basarısızdır bu NET
Arkadaşım.ümit varmı var buraya getirende bu takım değilmi bu takım sen neyin kafasını yaşıyon oturup yönetime sallama zamanımı destekleme kenetlenme zamanımı şampiyon olmazsak eleştiririz felaket tellalığı yapmanada gerek yok herkes görevini yapsın üstüne düşeni biz yapalım o zaman yönetime sallarız anladın bida anlatayımmı?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Fenerin kaybetmeyeciğini nerden biliyorsun çekiştşğimiz rakibe bir bak ne oynuyor bu oyunla günü kurtarıyorlar puan kayıpları olacaktır

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.ci haftadan beri günü kurtarıyor bu futbolla nereye kadar gidecekler diyoruz. Sezonun sonuna geldik. 11 maç kaldı. 33. Haftada da fener günü kurtarıyor deriz...

Çevrimdışı canU

Yarın olası puan kaybında şampiyonluk biter bu net. Kazanmak zorundayız önümüzdeki 3 maçı. Hiç hakkımız yok puan kaybına

Çevrimdışı MrtBlgc

Bizim bekler gerçekten de kötü.  Özellikle bugün Linnes'i izledikten sonra biraz üzüldüm.  Keşke alabilseydik.  Hücum yönü oldukça iyi bir oyuncu.  Defansif olarak belki bir Beck değil ama biz zaten ilerde oynamayı seven bir takımız. Bekler de katkı vermeli.  Linnes ilaç olurdu. Kaldı ki bir oyuncunun defansif yönünü geliştirebilirsin ama ofans yetenek ister bu da bizim beklerde yok.  İsmail'i biraz ayrı tutuyorum tabi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

Ben Fener kaybetmeyecek demiyorum ki. Ama bizde bütün maclarını kazanamayız. Bu da bir gercek. Esk, Rize, Trabzon maçlarından 9 puan cıkmazsa isimiz cok zor.
usta sen neyin peşindesin ?

Çevrimdışı Tolga

Daha sezon devam ediyor hemen iş bitti şampiyon olamayacağız demek ve bu psikolojiye girmek biz hiç yaramaz.

Açıkçası bugün Fb'nin kazanması benim de moralimi bozdu ama onlar kazandı diye koyverecek halimiz yok.

4 te 4 yapıp kendimize gelmemiz lazım. Zaten bunu yapamazsak şampiyonluk yarışında ağır bir yara alırız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ekrembaser

Abi iyi de orta sahadaki düşüşün sebebi yönetimin sezon başında "Veli ve Tolgay dönecek, orta sahaya gerek yok" deyip orta sahaya oyuncu almamasıydı. Lucas Leiva olmadıktan sonra Fikret Orman "Bakın Leiva'yı almayarak ne kadar doğru yaptık, takım çok iyi gidiyor" demişti. Ama bunun acısının er ya da geç çıkacağı belliydi. Atiba ve Oğuzhan'a gram kızmıyorum ben. Bizi bu noktaya kadar getiren oyuncular da bunlardı. Ama pilleri bitiyor artık.
Haklısın kardeşim kesinlikle orta saha katılıyorum ama Oğuzhan atiba öyle bir ilk yarı oynadı ki biz taraftar olarak transfer yapılmamasını neredeyse takdir ettik bizim sıkıntımız orta sahadır net son 3 sezonda 2 defa şampiyonluğu vermemizde orta sahadır

Çevrimdışı 38life

Arkadaşım bu fenerin maçı yahu bugün fener oynuyo adamların kazanması bizi ilgilendirmiyor gerçekten
Nasıl ilgilendirmiyor açıklar misin?

Çevrimdışı MrtBlgc

Fener 80 dk 10 kişi oynadı RVP harbi bitmiş.  Adını bir iki kez duydum maç boyunca.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sen baskalarına dağıt :) Daha fazla ihtiyacı olan ihtiyacı olan arkadaslar var.

Bak ağabey, işin şakasını bir kenara bırakalım Fenerbahçe'nin bizi geçmesi için lig sonunda puanlarımızın denk olması veya en az bir puan fazla olması lazım, doğru mu.

Oynanmamış maçlarda her şey olabilir, yarın çıkıp Eskişehir'e yenilirsek o zaman ibre Fenerden yana dönmeye başlar. Şu an hala 2 maçı eksik ve 5 puan geride, dolayısıyla maçlarını tamamlayınca 1 puan önde olabilecek bir Beşiktaş var.

Böyle düşünenleri anlıyorum, takım son 1 aydır kötü oynuyor. Son 4 resmi maçta 2 gol atmış, Mario Gomez atamıyor, Töre canı isteyince performans veriyor, Olcay olsun mu olmasın mı daha iyi tartışılıyor, Oğuzhan saklanıyor, iş Quaresma'nın bire birlerine kalmış durumda. Güzel bir Şubat ayı geçirmedik fakat hala toparlanmak ayağa kalkmak ve seri galibiyetler almak için güzel bir fırsatımız var.

Yarın çıkıp Eskişehiri, ardından Rize-Trabzon'u yenersek lider oluruz, o arada Fenerin maçlarının tümünü kazanabileceği kesin mi. Biz işimize bakalım, form tutmak zorundayız. Emin ol bizim kadar futbolcular da istiyordur bunu, başkan da.

Fenerden illa bir dezavantajımız sayılacaksa 3 yıldır süregelen stad yapımı dışında kadroda bu ligde şampiyonluk görmüş futbolcu sayısının az olması hatta belki de olmamasıdır. Baskı da burada oluşuyor zaten, bu takım geride kalan tüm maçlarını da alabilir, bir kaçını da kaybedebilir. Ama bu yolda mücadele edeceklerinden şüphemiz olmasın.

Söylediğin gibi ben o iki maçı da kazanacağımıza inanıyorum, normal şartlar altında eze eze kazanırız. Eskişehir maçını farklı kazanalım o zaman işler çok değişecek görürsünüz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bir seri gerekiyor ona katılıyorum fenerinde işi kolay değil ama
1.ci haftadan beri günü kurtarıyor bu futbolla nereye kadar gidecekler diyoruz. Sezonun sonuna geldik. 11 maç kaldı. 33. Haftada da fener günü kurtarıyor deriz...
şimdiye kadar kurtardı bakarsın 2 maç üst üste puan kaybı olur karamsar olacak bir şey yok

Çevrimdışı Tolga

Akhisar-Başakşehir-Konya-Kasımpaşa-Gençlerbirliği gibi takımlara karşı geriye düşmeyeceksin.

Akhisar maçında geriye düştük kaybettik.

İlk yarıdaki maçta Başakşehir karşısında öne geçtik kazandık, 2. yarıdaki maçta geriye düştük berabere bitirdik.

Konya'ya karşı öne geçtik kazandık.

Kasımpaşa maçında 3 kez geriye düştük 3 kez yakaladık ve berabere bitti.

İlk yarıdaki G.Birliği maçında geriye düştük berabere bitti, 2. yarıdaki maçta öne geçtik kazandık.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Akhisar-Başakşehir-Konya-Kasımpaşa-Gençlerbirliği gibi takımlara karşı geriye düşmeyeceksin.

Akhisar maçında geriye düştük kaybettik.

İlk yarıdaki maçta Başakşehir karşısında öne geçtik kazandık, 2. yarıdaki maçta geriye düştük berabere bitirdik.

Konya'ya karşı öne geçtik kazandık.

Kasımpaşa maçında 3 kez geriye düştük 3 kez yakaladık ve berabere bitti.

İlk yarıdaki G.Birliği maçında geriye düştük berabere bitti, 2. yarıdaki maçta öne geçtik kazandık.
bu saatten sonra geriye düşmemeliyiz hiçbir maçta öne geçip kazanmalıyız

Çevrimdışı ekrembaser

Nasıl ilgilendirmiyor açıklar misin?
Şöyle açıklayım bugün fener kazandı diye yönetim konuşulursa ne yapacaktı yönetim bunu anlamadım biz kazandığımız sürece Fener'in kazanması bizi ilgilendirmiyor sen bunun neresini anlamadın

Çevrimdışı Hasan Akten

Haklısın kardeşim kesinlikle orta saha katılıyorum ama Oğuzhan atiba öyle bir ilk yarı oynadı ki biz taraftar olarak transfer yapılmamasını neredeyse takdir ettik bizim sıkıntımız orta sahadır net son 3 sezonda 2 defa şampiyonluğu vermemizde orta sahadır

İşte abi ben buna çok sinirleniyorum. Dediğin gibi hep bu yüzden kaybediyoruz şampiyonluğu. Takım o kadar alternatifsiz ki bir noktadan sonra bir çok oyuncuda pil bitiyor. Sonra diyoruz ki "Sezonun sonlarında doğru neden düşüş yaşıyor bu oyuncular?". Herkes psikolojik falan diyor. Bu adamlar kaç maça çıktı, e robot değiller tabi ki düşüş yaşayacaklar.

Yani takım matematiğini nasıl bu kadar kötü yapabiliyoruz. Koca sezonda 3 kulvarda yarışacağız, hedef güya 3 kulvarda şampiyonluk, bir takımın kaderini belirleyen bir numaralı bölge olan orta sahada sadece 2 oyuncuya güvenip yola çıkıyoruz. Kulübün başkanı da çapraz bağını koparan bir oyuncuya güvenerek "Ne güzel yaptık" diyor.

Çevrimdışı Tolga

bu saatten sonra geriye düşmemeliyiz hiçbir maçta öne geçip kazanmalıyız

Kalan maçlar için zaten altın kural bu fakat bu takımları özellikle yazdım.

Akhisar ve Kasımpaşa ile maçımız var. Geriye düşersek bu maçları zor çeviririz. Hatta ben buna Ç.Rize maçını da ekliyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Rodolfo nun değil de kjaer in bağları kopsaydı biz şampiyonduk ama piyango bize vurdu yapacak bir şey yok

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rodolfo nun değil de kjaer in bağları kopsaydı biz şampiyonduk ama piyango bize vurdu yapacak bir şey yok
:s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ekrembaser

İşte abi ben buna çok sinirleniyorum. Dediğin gibi hep bu yüzden kaybediyoruz şampiyonluğu. Takım o kadar alternatifsiz ki bir noktadan sonra bir çok oyuncuda pil bitiyor. Sonra diyoruz ki "Sezonun sonlarında doğru neden düşüş yaşıyor bu oyuncular?". Herkes psikolojik falan diyor. Bu adamlar kaç maça çıktı, e robot değiller tabi ki düşüş yaşayacaklar.

Yani takım matematiğini nasıl bu kadar kötü yapabiliyoruz. Koca sezonda 3 kulvarda yarışacağız, hedef güya 3 kulvarda şampiyonluk, bir takımın kaderini belirleyen bir numaralı bölge olan orta sahada sadece 2 oyuncuya güvenip yola çıkıyoruz. Kulübün başkanı da çapraz bağını koparan bir oyuncuya güvenerek "Ne güzel yaptık" diyor.
Bu yorum doğru bir yorumdur kardeşim işte eline beynine sağlık

Çevrimdışı Kutay

hepimiz bu maçta fb'nin puan kaybetmesini bekliyorduk olmadı haftaya kesin kazanırlar umarım gs arenada onuru için çıkıp yener fb'yi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI