Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1900652 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Tolga

Kaleci o topa çok fazla bir şey yapamaz bence fakat pozisyona girmekte zorlanan fenerin önünü bu kadar boş bırakmak pek akıllıca değil.  kaleciden çok şenerin önünde yakın durması gereken oyuncunun hatası.  bir önceki pozisyonda Diego sinyali vermişti zaten.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim maçta dünyaları kurtaran Lukac bir zahmet bunu da çıkarsın.

Tabi yukarıda da dediğim gibi şut atmak böyle maçlarda çok önemli. Bizim en büyük eksiğimiz belki de bu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2016, 19:45:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Akhisar iyi oynuyordu hala da oynuyor durun bakalım 45 dakika var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bize karşı duvar ören "yerleşik" Akhisar defansına bir göz atalım bu maçta nasıllar...
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı bjkferhat

Çevrimdışı EMİR EMRE

Akhisar böyle oynadıkça ümit var  :tabe:

Çevrimdışı 'TaNeR'

şu febe'li oyuncular orta saha civarı genelde rakibin ataklarıda hemen foul yapıp oyunu durdurtuyorlar hep... 
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2016, 19:47:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şener'i alalım en azından bindirir Serdar'ı gönderelim demiştik. Maaşı da bonservisi de uygundu boşuna teptik fırsatı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bize karşı duvar ören "yerleşik" Akhisar defansına bir göz atalım bu maçta nasıllar...
Akhisar bizim maçta çok erken bir gol buldu ve bu yüzden de bütün maç savunma yaptı.

O yüzden diyordum Akhisar öne geçerse Fb'nin işi çok zor olur diye. Golü atıp kontraya yatacaklardı ve Fb'nin direnci düşünce de 2. golü bulup maçı kazanacaklardı. Şimdi maçın dönmesi zor bence.

Çevrimdışı bjkferhat

Şener'i alalım en azından bindirir Serdar'ı gönderelim demiştik. Maaşı da bonservisi de uygundu boşuna teptik fırsatı.
Bursa vermezdi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şu fenerin beklerinden herhangi biri bizde olsa açık ara şampiyonduk.

Adamlardaki beklerin kalitesine bak bizdekilere bak. En elde tutulur Beck ve İsmail varsa bir takımda tekrar düşünmek lazım.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı RQ7_351903

Bizimkisinin haeeketlerini bile ezberledim..o derece durağan bir oyuncu.

Çevrimdışı Tolga

Bursa vermezdi
1.7 m euro idi galiba serbest kalma bedeli. Onu ödedikten sonra Bursa hiçbirşey yapamazdı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arka tarafa para harcamadan sağlama alamıyosun.

Bizim kadromuzda İsmail, Beck, Tolga-Boyko, Alexis hep yedek olacak isimler.

Daha iyileri şart. Yamayla olmuyo.

Hücum oynuyoruz eyvallah da bir top gelip gol olunca onu çıkarmak zor oluyo. Ne gerek var?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Akhisar daha iyi oynuyor umut var bu maçta

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

İkinci yarıda top 25 dakika bile oyunda kalmaz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı MrtBlgc

Bizim maçta dünyaları kurtaran Lukac bir zahmet bunu da çıkarsın.

Tabi yukarıda da dediğim gibi şut atmak böyle maçlarda çok önemli. Bizim en büyük eksiğimiz belki de bu.
Çok direk dibine düştüğü için ben pek kalecide kabahat bulamadım.  mesela şunu da belirtmekte fayda var fb ligin en az gol yiyen takımı ve bence bunda rakip takıma şut çekme imkanı vermemelerinin büyük rolü var.  bu alanda 1.ler sanırım.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener bugün bu sahada ya duran toptan yada uzaktan şutla gol bulucaktı uzaktan şutla buldu.

Akhisar 1 gol atar diye düşünüyorum yeter ki yemesin 1-1 biter.

Çevrimdışı Tolga

bu arada katılmıyorum, şenerin oynadığı maçlarda sürekli oradan atak yiyor fener, devasa boşlukar bırakıyor arkasında
Evet Şener'in de savunması sıkıntılı.

Çevrimdışı ekrembaser

1.7 m euro idi galiba serbest kalma bedeli. Onu ödedikten sonra Bursa hiçbirşey yapamazdı.
Şenol hoca erken açıklansa bi ihtimal gelebilirdi lig oynanırken fener zaten anlaşmıştı diye biliyorum

Çevrimdışı EMİR EMRE

N Guemo müthiş bir ilk yarı oynadı. Orta sahada Akhisar fenerden çok daha üstün oynuyor, fenerbahçenin tek gol şansı uzaktan şutlar veya duran toplardı, golü de uzaktan atılan bir şutla buldular.

Fenerbahçe ikinci yarıda kapanır, Akhisar saldırmaya devam eder. Ben Volkan'dan bir yan top hatası bekliyorum, bugün onun sinyallerini verdi. Umarım Akhisar 2-1 alır.

N Guemo müthiş bir ilk yarı oynadı. Orta sahada Akhisar fenerden çok daha üstün oynuyor, fenerbahçenin tek gol şansı uzaktan şutlar veya duran toplardı, golü de uzaktan atılan bir şutla buldular.

Fenerbahçe ikinci yarıda kapanır, Akhisar saldırmaya devam eder. Ben Volkan'dan bir yan top hatası bekliyorum, bugün onun sinyallerini verdi. Umarım Akhisar 2-1 alır.

inşallah 2-1 alır ben 1-1'i de fitim :)

Çevrimdışı OrhanAker

Ne fırsatlar kaçtı hepsini yazsan dağ olur.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EMİR EMRE

inşallah 2-1 alır ben 1-1'i de fitim :)

İnşallah, maçın hakkı beraberlik şuan için.

Etiketler: