Sen baskalarına dağıt
Daha fazla ihtiyacı olan ihtiyacı olan arkadaslar var.
Bak ağabey, işin şakasını bir kenara bırakalım Fenerbahçe'nin bizi geçmesi için lig sonunda puanlarımızın denk olması veya en az bir puan fazla olması lazım, doğru mu.
Oynanmamış maçlarda her şey olabilir, yarın çıkıp Eskişehir'e yenilirsek o zaman ibre Fenerden yana dönmeye başlar. Şu an hala 2 maçı eksik ve 5 puan geride, dolayısıyla maçlarını tamamlayınca 1 puan önde olabilecek bir Beşiktaş var.
Böyle düşünenleri anlıyorum, takım son 1 aydır kötü oynuyor. Son 4 resmi maçta 2 gol atmış, Mario Gomez atamıyor, Töre canı isteyince performans veriyor, Olcay olsun mu olmasın mı daha iyi tartışılıyor, Oğuzhan saklanıyor, iş Quaresma'nın bire birlerine kalmış durumda. Güzel bir Şubat ayı geçirmedik fakat hala toparlanmak ayağa kalkmak ve seri galibiyetler almak için güzel bir fırsatımız var.
Yarın çıkıp Eskişehiri, ardından Rize-Trabzon'u yenersek lider oluruz, o arada Fenerin maçlarının tümünü kazanabileceği kesin mi. Biz işimize bakalım, form tutmak zorundayız. Emin ol bizim kadar futbolcular da istiyordur bunu, başkan da.
Fenerden illa bir dezavantajımız sayılacaksa 3 yıldır süregelen stad yapımı dışında kadroda bu ligde şampiyonluk görmüş futbolcu sayısının az olması hatta belki de olmamasıdır. Baskı da burada oluşuyor zaten, bu takım geride kalan tüm maçlarını da alabilir, bir kaçını da kaybedebilir. Ama bu yolda mücadele edeceklerinden şüphemiz olmasın.
Söylediğin gibi ben o iki maçı da kazanacağımıza inanıyorum, normal şartlar altında eze eze kazanırız. Eskişehir maçını farklı kazanalım o zaman işler çok değişecek görürsünüz.