Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1706545 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Cavanda baya bozdu.Trabzon'a puan kaptırmak büyük bir rezillik oldu bizim açımızdan

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 21:30:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Cavanda - Beck kıyaslamasında 5-6 haftadır Cavanda'nın ''yanıltıcı'' performansından ötürü pişmanlık duyan çok kişi vardı.

O zaman 6 hafta sürecek devamında Cavanda yokolacak demiştik. Nitekim gazı bitti. 3 haftadır yok oyunda bu hafta tamamen perti çıktı.

Beck ise her zaman bir standartı var ve koruyor. 30 maç 7'lik oynar 4-5 maç 8'lik oynar. Oynuyor da.

Son derece doğru ve sadece fiziği ile oynayanı değil, ''oyun aklı'' olan oyuncuyu seçtik.

@cursedofdragon özellikle senin için rahat etsin :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Ligdeki tüm bekleri izleyince Mayke, daha da düşürürsem Linnes gibi bir bek oyuncusu takıma çok yakışırdı.

Para olacak alacaksın ama anca izliyoruz. :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Cavanda - Beck kıyaslamasında 5-6 haftadır Cavanda'nın ''yanıltıcı'' performansından ötürü pişmanlık duyan çok kişi vardı.

O zaman 6 hafta sürecek devamında Cavanda yokolacak demiştik. Nitekim gazı bitti. 3 haftadır yok oyunda bu hafta tamamen perti çıktı.

Beck ise her zaman bir standartı var ve koruyor. 30 maç 7'lik oynar 4-5 maç 8'lik oynar. Oynuyor da.

Son derece doğru ve sadece fiziği ile oynayanı değil, ''oyun aklı'' olan oyuncuyu seçtik.

@cursedofdragon özellikle senin için rahat etsin :)

etti etti içim çok rahat şuan  :evillol:

Ben TS'ye şaşırıyorum adamlar süper oynarken kalelerinde 2 gol gördüler.  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 21:34:32
  • Beşiktaş / Bodrum
etti etti içim çok rahat şuan  :evillol:

Ben TS'ye şaşırıyorum adamlar süper oynarken kalelerinde 2 gol gördüler.  :D

Şota'nın son 5 haftası :D 8. hafta demiştim ben biz kurtardık adamı biz yensek giderdi en geç bu maçta :D

O yüzden ya 12. hafta iç sahada Gençlere kaybedince ya 1 hafta sonra Kadıköy'de Fener'e yenilince şut :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 21:35:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Ligdeki tüm bekleri izleyince Mayke, daha da düşürürsem Linnes gibi bir bek oyuncusu takıma çok yakışırdı.

Para olacak alacaksın ama anca izliyoruz. :)

Aslında para da var da maalesef bek o paraları etmez anlayışı var inanılmaz şekilde.

10 yıldır iki tarafı da geçiştiriyoruz akıl işi değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 21:39:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener için bir done bu arada.

Biz 3 attık.

Şaktar 3 attı.

Molde 3 attı.

Celtic 2 attı.

Büyük maçların hiçbirini kaldıramadı. 1 beraberlik 3 mağlubiyet aldı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Ömer giriyor.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

Aslında para da var da maalesef bek o paraları etmez anlayışı var inanılmaz şekilde.

10 yıldır iki tarafı da geçiştiriyoruz akıl işi değil.

Adamakıllı sağ-sol bek ikilisiyle takım iki vites birden atlar. Beck yokken sağdan çok gol yiyorduk şu an sanırım hiç yemedik. Bu sadece Beck özelinde değil Rhodolfo'nun da çok katkısı var ama Serdar'dan sonra çok farkettirdi.

Bu kadar etkisi olduğu görülürken sağ-sol ikilisinde daha etkili isimler olsa takım çağ atlar.

Sene sonu olurda Töre 20+ milyona giderse eldeki 13-14 milyonu da değerlendirip tabanca gibi takım kurmaları lazım. Tabi 13 derken onu devre arası kullanmaları gerekiyor bakalım kim için harcanacak, harcanacak mı?

Şu an eksikler kaleci, sol stoper, sol bek, orta saha gibi görünsede fazlası lazım. Serdar gidecek Beck'i kulübeye gönderecek biri lazım. İsmail, Motta gidecek Tosici kulübeye gönderecek biri lazım. Çok örnek var böyle.

Ligi uzun yıllar domine etmek gerçekten büyük oranda bizim elimizde. Ben bu fırsatın geri tepilme ihtimalini düşündükçe sinirleniyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 21:56:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Trabzon'un misyonu, vizyonu, stratejisi baştan aşağı her şeyi yanlış. Trabzon kötü batacak ve kimse kurtaramayacak çapı yetmeyecek o borcu döndürmeye.

2 senede bu akılsız adamın harcadığı para 300 milyon belki. Borç, kredi, yeni stadın temlikleri ne varsa harcadı.

Gerçekten doğru yönetilse, yerli yabancı tamamen genç oyunculara dönse, 23 yaş altı hiçbir oyuncuya yönelmese uzun vadede hem başarılı olur hem kar yapar hem uzun süreli strateji kazanır.

Çünkü coğrafya buna çok müsait. Böyle olmuş pahalı oyuncuları getirip hiçbir şey yapamazlar. 6 hafta işte bu oyuncuların oynayacakları. Hepsi parasını alıp süresini doldurup gitmeyi düşünüyor çünkü hedefleri yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

Hakem trabzonu bildigin dogradi. Bu hakemlerle bu lig zor biter.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 21:59:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Haftanın sürprizi Trabzon Konya maçında çıkar. Trabzon kazanamaz.

Başakşehir de Galatasaray'a kaybetmez. Beraberlik çıkabilir 1-1 gibi. Akıllı oynarsa süpürür Başaklar.

Fenerbahçe ve Beşiktaş kayıpsız atlatır.

Varan 1  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 22:06:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Hacı 3 yılda 50 oyuncu almış. YUH!
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bu haftayi kazasiz belasiz atlatalim insallah. Milli mac arasi ilac olacak. Yoksa atibayi goz gore gore kaybediyoruz. Umarim tore ve oguzhan sakatlik felan gecirmeden donerler.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tolga

Trabzonspor 1-2 Torku Konyaspor

Sivasspor 2-2 Mersin İdmanyurdu
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı legendmaster

konya başkanı çıkıp konuştu mu bugün hakemle 3 puan alınca geçen sene bjk maçından sonra bayağı ağlamıştı
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2015, 00:16:26 legendmaster ]

Çevrimdışı talha

sergen de bakalım ne zaman istifa eder. geçen sene bir gazla td ediyorduk kendisini.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı legendmaster

başakşehirden geçen seneki tarifeyi bekliyorum 4-0

sergen de bakalım ne zaman istifa eder. geçen sene bir gazla td ediyorduk kendisini.  :lol:

biz etmiyorduk ki bu ediyordu  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2015, 17:55:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Muhammed ve Karcemarskas taşımaya devam ediyor Antep'i.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

gs forveti sinan gümüş'e emanet etmiş bakalım ne yapıcak sinan gümüş.Çok övüyorlar bu çocuğu o kadar potansiyel görmüyorum ben.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2015, 17:58:31
  • Beşiktaş / Bodrum
gs forveti sinan gümüş'e emanet etmiş bakalım ne yapıcak sinan gümüş.Çok övüyorlar bu çocuğu o kadar potansiyel görmüyorum ben.

Var potansiyeli. Burak tipinde sarkık forvet baya da yetenekli oynasa şimdiye kadar baya gelişirdi.

Bugün uygun maç değil ama stoperleri yer Belediye'nin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2015, 17:59:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Osmanlı o kadar çıkış yaptı dedik Antep berbat dedik Osmanlı 11 Antep 10 puan oldu Trabzon'la eşitledi puanını.

Hakikaten çok ilginç ligimiz var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ekim 2015, 18:27:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Belediye ön liberoları Mahmut ve Badji.

Selçuk ve Bilal'i dövmeye çıkıyorlar  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: