Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1706677 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı cursedofdragon

selçuk inan yok,burak yok gs evinde daha henüz kazanamadı :) Gaziantep'in kalecisine güveniyorum ayrıca antep gol yiyene kadar iyi direnç gösteriyor.Burnuma buram buram beraberlik kokuyor. :tabe:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Temiz bir beraberlik bekliyorum. Ama macin sonuna dogru da gs lehine bir hakem karariyla sac bas yolacagimiz da icimden gecmiyor degil.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Macı izlemiyorum bunlar yine gol yemiş:D
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2015, 19:11:00 Tolga ]

Çevrimdışı Sedat_BJK

Oy oy oyyyy... Arenanin sesi kesildi.. :)

Çevrimdışı Tolga

Gs de gol yediğinde erken cevap verebilen bir takım.

Umarım maç golsüz ve ortalarda geçer :)

Maç gider gs alır keşke dediğim gibi golsüz geçseydi.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Antep gereksiz yere cok cesur oynuyor.

Çevrimdışı Tolga

Gs savunması çok dağınık.

Topu Gs ceza sahasına indirebilen her takım çok kolay pozisyona girip kolay gol atabilir.

Antep oyunu soğutursa bir şansı var, ama soğutamazsa maçı alır gs

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Antep savunma yapmanın tarihini yazıyor şuan.

Böyle rezil bir savunma yapısı olamaz. Bari belli etmeyin.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Antep oyunu soğutursa bir şansı var, ama soğutamazsa maçı alır gs

anadolu takımları işte hep bu yüzden kaybediyor bırakın oynasınlar kapanıp defans'a çekilerek oyun soğutarak büyük takımlara karşı kazanamazsınız.

anadolu takımları işte hep bu yüzden kaybediyor bırakın oynasınlar kapanıp defans'a çekilerek oyun soğutarak büyük takımlara karşı kazanamazsınız.

Yahu ne alakası var? Oyun soğutmayı en büyük takımlar da yapıyor en küçük takımlarda. Bu bir taktiktir.

Rakip takım motive olduğunda, kaba tabir ile "gaza geldiğinde" oyunu soğutursun yani oyunun hızını düşürürsün ki rakibin motivasyonları azalsın.

10 kişi ile defans yapmak ile oyunu soğutmak farklı şeyler.

Yahu ne alakası var? Oyun soğutmayı en büyük takımlar da yapıyor en küçük takımlarda. Bu bir taktiktir.

Rakip takım motive olduğunda, kaba tabir ile "gaza geldiğinde" oyunu soğutursun yani oyunun hızını düşürürsün ki rakibin motivasyonları azalsın.

10 kişi ile defans yapmak ile oyunu soğutmak farklı şeyler.

Anadolu takımlarının oyunu soğutma anlayışı defans yapmak olduğu için ligimizde malasef dediğiniz gibi olmuyor :) Büyük takımlar gibi süreyi yiyemiyorlar baskı altında kalıp 10 kişi defans yapıyorlar.Gaza gelen bir gs yok ayrıca karşıda.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Sedat_BJK

Antepin ne oynadigini anlayabilen var mi.. onde karsiliyolar ama pres yapmiyorlar. Neyin kafasi bu..

Çevrimdışı MehmetRKıratlı

Antep rezil takım zaten.Bir şeye benzeseler bizi de yenerlerdi yürüyerek 4 tane attık.

Çevrimdışı Tolga

İlk yarıda bu haftaya kadar hiç yapamadıkları kadar iyi pas yapıp hücuma çıktılar.

Fakat erken şut tercihlerinden dolayı atakları sonlandıramadılar.

İlk yarı baya efor da sarfettikleri için 2. yarı Gs'nin az da olsa yaptığı prese direnemediler golü yediler.

Oyundan da düşmeye başladılar çünkü baya yoruldular.

Çevrimdışı ZORBEY

süper lig de en nefret ettiğim takımlardan bir tanesi G.Antep Diğerleri Sırasıyla Rizespor, Genclerbirliği, Bursaspor, bu saydığım 4 takımın gs ve fb e karşı oynadıkları tüm macların hepsinde ağır olmayacak ŞİKE var, ama bunu nasıl yapıyorlarsa bir şekilde örtpaz edip gündemi değiştiriyorlar:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Deniz

gs nin arka bahcelerinden birisinin gsden puan almasini beklemiyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 20:48:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biraz karakter olacak adamda.

Topu rakip hemen kullanmasın diye alıyorlar 3 metre uzağa bırakıyorlar adam da oradan kullanınca hakeme yerinden kullanmadı diyorlar. Adam oraya gidip topu alıp geri gelsin 5 saniye kaybetsin diye sırf bu iş.

Bunlar büyük takım oyuncusu filan olamaz. Böyle büyük takım da olmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: