Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1706667 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat_BJK

Trabzonlu oyuncular trabzondan sikilmaya baslamis cok belli. Kimsenin yurumeye dermani yok trabzanda. 3 oldu guzel oldu. Beter olsunlar..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı legendmaster

ts forumundan bir ileti 10 kişi kalan rakibe pozisyonumuz yok. Şota ile olacak iş değil. Queresma yanılttı herkesi... bjk neden 10 kişi kalınca saçmalıyor osmanlı 3  ü buluyor 10 kişiyle

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 17:33:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Cavanda 6-7 hafta sonra düşecek demiştik gördüğünüz gibi kondisyon 2 haftadır göçmeye başladı.

Bu maç çok çok kötü. 1-2 hafta sonra tamamen kaybedecek kondisyonunu sıradan bir oyuncuya dönüşecek iyi ki Beck'i almışız diyeceğiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 17:37:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Şota'ya 10 hafta vermiştim maksimum bakalım ne zaman kovacaklar  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı legendmaster

Şota'ya 10 hafta vermiştim maksimum bakalım ne zaman kovacaklar  :evillol:
quaresma sayesinde biraz kredi kazanmasa şimdiye kovulmuştu

Çevrimiçi Necmi

Cavanda 6-7 hafta sonra düşecek demiştik gördüğünüz gibi kondisyon 2 haftadır göçmeye başladı.

Bu maç çok çok kötü. 1-2 hafta sonra tamamen kaybedecek kondisyonunu sıradan bir oyuncuya dönüşecek iyi ki Beck'i almışız diyeceğiz.
mbia içinde aynı şey geçerli @Çağrı iki haftadır yok

Çevrimdışı legendmaster

trabzonun da sonu kötü büyük paralar harcayıp erkenden lige havlu atıyorlar molde kadar organize takım yok bu ligde ligin hali çok kötü gerçekten

Çevrimdışı LuceGel

trabzonun da sonu kötü büyük paralar harcayıp erkenden lige havlu atıyorlar molde kadar organize takım yok bu ligde ligin hali çok kötü gerçekten
Takımda bir gevşeklik umursamazlık var MBia düşüşte ne işim var burda tarzında oynuyor orta sahada Okayın eksikliği net hissedildi.Bizde avanta 3 puan verdik şunlara ona yanarım.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Osmanlı maç fazlasıyla 2. sıraya çıkacak bu galibiyetle :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 17:56:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Torhe süper top oynadı 1 gol 2 asist ancak 3. golü süper Osmanlı'nın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Eylül 2015, 17:57:13
  • Beşiktaş / Bodrum
mbia içinde aynı şey geçerli @Çağrı iki haftadır yok

O da düşer ama pozisyon bilgisi ile toparlar derli toplu oynar @Necmi Abi Cavanda'nın o şansı da yok
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Osmanlı maç fazlasıyla 2. sıraya çıkacak bu galibiyetle :D
Trabzonun erken kopmaması lazım zirveden Shotayı erken gönderirlerse olur bu iş ancak kim gelecek yerine Mesut Bakkal mı   :evillol:
Aslında Rıza Çalımbay tam Trabzonluk adam.
[ Son Düzenleme: 26 Eylül 2015, 18:00:31 LuceGel ]

Çevrimdışı legendmaster

mbainın çöküşü normal. türkiyede futbol kalitesi çok düşük adamlar bunu farkedince kendilerini lig kalitesine adapte ediyorlar

Çevrimdışı Tolga

Trabzonun erken kopmaması lazım zirveden Shotayı erken gönderirlerse olur bu iş ancak kim gelecek yerine Mesut Bakkal mı  :evilly ol: 
Aslında Rıza Çalımbay tam Trabzonluk adam.
Hami'yi getirirler :icool:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bize karsi 9 kisi defans yapip maci kazandilar saniyorlarki siir gibi top oynuyorlar. Bunlardan bir cacik olmaz. Her anadolu takimi trabzonu yenecek futbolu oynar.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı LuceGel

Hami'yi getirirler :icool:
Osmanlının hocası var M.Reşit Akçay eski hocaları olur  :icool:

Çevrimdışı legendmaster

ts şotayı gönderse de daha kötüsünü mutlaka bulur ibrahim hacıosmanoğlu kaldığı sürece ts'nun herhangi bir başarı kazanması mucize

Çevrimdışı legendmaster

ts forumuna bakıyorum da karalar bağlamışlar bjk maçından sonra bu sene şampiyonuz diyorlardı  :lol:

Çevrimdışı Ersoy

ts forumuna bakıyorum da karalar bağlamışlar bjk maçından sonra bu sene şampiyonuz diyorlardı  :lol:

Forumdan değil de Mehmet Ekici'de olsa yenemeyeceğimiz takım yok diyen yakın bir tsli arkadaş vardı ona selam olsun dur biraz dalga geçeyim. :D Ben defalarca dedim Şotadan olmaz diye.Bizi yenince adamı kral yaptılar ben quaresma yüzünden dedim iyi oynadık Şota kral rabotnickiye kulvar azaltmak için yenildi felan dediler.
Bundan sonra her sene!

Gs - Antep maçı için ne diyorsunuz arkadaşlar?
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.

Çevrimdışı Tolga

Gs - Antep maçı için ne diyorsunuz arkadaşlar?
Antep çok kötü maalesef Gs zorlanmadan kazanır.

Çevrimdışı legendmaster

antep golü yiyene kadar direnç gösteren takım gs erken öne geçerse rahat kazanmasını bekliyorum inşallah antep öne geçer

antep golü yiyene kadar direnç gösteren takım gs erken öne geçerse rahat kazanmasını bekliyorum inşallah antep öne geçer

Gs de gol yediğinde erken cevap verebilen bir takım.

Umarım maç golsüz ve ortalarda geçer :)

Etiketler: