Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7248888 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Nartallo

Gomez'in istediklerini istemeyen Beşiktaşlı yoktur. Kaleye takviyeyi Tolga geldiğinden beri, stopere, beke takviyeyi düzenli olarak her Beşiktaşlı yazıyor, çiziyor. Bunu temenni olarak söylemekte haklıdır. Çünkü o ağırlığı, kalitesi, geçmişi vardır.

Ama yapılacak takviyelere göre karar vereceğim demek, birçok belirsizlik doğuruyor bizim adımıza...

Kalacak mı kalmayacak mı belirsizliği bütün transfer operasyonlarını ve gündemi etkiler.

Onun için net bir karar verip şampiyona öncesi bildirmesi lazım.

Çevrimdışı RQ7_351903

Ve maalesef Gomez çıksaydı bu takım için kanımı akıtırım gözümü çıkarırım, kalkan popomla dağları deviririm en büyük Beşiktaş hede hödö deseydi şuan milyonlar Gomez be Gomez diyecekti.

Quaresma mentaliteli değil Gomez mentaliteli adamları sayın. Sevin demiyorum, sevmek zorunda değilsiniz ama onların yolu doğru olan o yüzden sayın.
Bir takıma ikiside lazım, o zaman sadece koşuyor diye Olcay'ı da saymamak gerek.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hava topu haric sikintili cok adam kaçırıyor hafiften dengesizlikde var lakin alternatif stoper olarak kadroda tutulmali ama asla 1.ci stoper olarak düşünülmemeli..

Bence Marcelo kesinlikle tutulmalı ve Rhodolfo iyileşene kadar yeni alınacak stoperin yanında oynatılabilir.

Şu anda elimizde Rhodolfo-Tosiç-Marcelo var. Bir tane ilk 11 stoperi transferi yeterli.

Bir tane ilk 11 sol bek gerekli. Sağ bekte Beck'e yedek alınabilir.

Boyko'yu satabilirsek bir kaleci alabiliriz, yoksa kalsın.

2-3 transfer yeterli, başka bir ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 12:09:44 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 12:11:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir takıma ikiside lazım, o zaman sadece koşuyor diye Olcay'ı da saymamak gerek.

Takıma lazım değil demedim zaten. Mentalitesini örnek verdim. Popülizm ile beslenen her zaman küçük kalır, vizyonu alan yürür gider.

Sözü insanları etkilemek için söyleyen hiçbir zaman sözü kadarını başaramaz, ama hedeflerini anlatan hedeflerinin ötesine geçer, ağızdan ağıza yayılır efsane olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Panjandrum

Dün başkanı izliyorum. Sevilla'dan neyimiz eksik biz niye Dnipro olamıyoruz diyor. Bir gün önce İsmail ve Tolga hakkında çok pozitifim diye konuşuyor. İşte bu yüzden Dnipro ve Sevilla olamıyoruz. Töre'yi 100 milyon euro'ya satmam diye yağlarsan, Tolga, İsmail ve Pektemek gibi Sevilla'ya top toplayıcı olamayacak adamlara milyon eurolar saçarsan, Beşiktaş'ın çocuğu diye Necip, Serdar gibi vasat futbolcuları takımda tutarsan ne olmasını bekliyorsun? Uefa'nın getirdiği mali kriterler sadece oyuncu alım satımlarını değil, futbolcu maaşlarını içeren genel kar zarar durumunu da dikkate alıyor. Yabancı sınırının bu kadar esnetildiği bir ortamda yukarıda saydığım futbolculara 10 milyon Euro'ya yakın maaş bütçesi ayırırsan tabi ki Avrupa'da başarı hayal olur. Gomez bu sene kalacak 100% eminim. Batı Avrupalılar'ı iyi tanıyan biri olarak dünkü konuşmasından, tavırlarından ve duruşundan bu çıkarımı rahatlıkla yapabiliyorum. Fakat yönetimde bu vizyon varken gelecek senenin sonunda Gomez'i kimse burda tutamaz. Gomez'in gitmesi, Avrupa'da Tolga'nın bir hatalı gol yemesine ve İsmail'in adam kaçırmasına, Marcelo'nun gereksiz penaltı yaptırmasına bakar.

Çevrimdışı tangaz

Şimdi şu olayıda aydınlatalım bu takıma daha pedro ve miloseviç dönecek.serdar,veli ve boykonunda ayrıldığını düşünürsek 5 kişilik yer açılacak yani demek oluyor ki 5 kişilik kadroda yer var.Şimdi ersandan gelen 7 milyon euro+atınçtan gelen 1 milyon euro+ boykodan gelcek 4-5 milyon euro civarı para+pedro&miloseviç ikilisinden 2-3 milyon euro + velininde 3-4 milyon euroya satıldını düşünelim.yani maximize ederek yazarsam 20 milyon euro para olacak elimizde.
Marcelonun açıklamalarına bakılırsa marcelo 2 milyon euroya alınır.3 milyon civarı aralıkta bir kaleci adler yada beleşe mandanda.Lider özellikli winner bir stoper 5-6 milyon euro.2-3 arası defansif bir orta saha(atiba yedekleyecek) , bir sol bek 3 milyon euro , borservisi elinde bir stoper daha , 3 milyon civarıda ofansif özelliği olan defansif oyunlarda hücumu genişletecek bir sağ bek tmm dır.
Ffp kurallarına takılıp gomezin laflarını aşırıcı bulmayalım elimizdeki değerinde farkına varın.
Daha alxisi unutmuşum adam o akdar etkisiz kalmışki gözümde 2 milyon euroda ona yazın ispanyadan bir takıma verebiliriz

çok iyimser rakamlar vermişsin...

-boykodan 4-5 geleceği soru işareti 3,3 e aldığın oynatmadığın değeri düşen adamı daha yukarı bir bedelle satmayı düşünmek iyimserlik umarım olur.
-pedro san lorenzoda yedek sürekli opsiyonu 1,2 m civarı idi alacaklarını sanmıyorum ya kadroya giremiyor yada yedek kalıyor arjantinde.
-miloş sakat kimsenin para vereceğini sanmam iyimser olarak kiralanır diyorum.
-veliye en fazla bir alman takımının 2 m vermesi mümkün ama sakat geçen son 15 ayı ve hiç oynamıyor olması nedeniyle oda zor 3-4 beklemek hayal ötesi.

sonuç=maksimize ederek 12 milyon eder 20 hesabın doğru ve gerçekçi değil.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 12:14:59
  • Beşiktaş / Bodrum
mantalite malesef ülkede böyledir. mesela chelsea zamanında scolariyi td yaptı takım dökülüyordu terry lampard başkana gidip bu adam yeterince antrenman yaptırmıyor demişlerdi.

-çağdaş atanın kısa bir basel deneyimi olmuştu lig tv quiz programında soru sorulur kimler çalışkan die kendisini söyler birkaç kişiyi söyler ardından devamı niteliğinde soru gelir yurtdışında kim die. yanıt hepsi olur ve ekler antrenmanda oyucular maçtakinin 3 katı disiplinli ve sıkılar maç sonuçta spontan gelişir ama antrenma öyle değil program belli ve herkes inanılmaz ciddiler demişti.

-tuncay şanlı m.broughya gittiğinde ilk antrenmana yarım saat erken gitmiş güya çalışkanım ya ben onu orada da göstereyim istedim diyor gitmiş arkadaş soyunma odası bomboş şaşırmış başta kimse yok die ama kendini göstereceği içinde sevinmiş üstünü değişip antrenman sahasına doğru ilerlerken salonların birinden sesler geldiğini duymuş sese doğru gittiğinde bütün oyuncuların ağırlık salonunda çoktaaan çalışmaya başladığını kendisinin son gelen olduğunu fark ettiğini anlatmıştı...

Bu yüzden bunun fazlasını isteyeni, çalışmayı kazanmayı isteyeni popülist olmayanı tutup ona sarılmamız gerek.

Drogba sadece tecrübesi ile Galatasaray'ı öne taşıdı Şampiyonlar Liginde. Bizim elimizde fazlası var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 12:18:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Hep bir had bilmemezliğimiz var. Öyleki had bilmeyi kötü bir şey olarak algılar olmuşuz toplum olarak.

Bu kadar bir şey başarmayan, zaferlerden uzak ama bu kadar egosu yüksek toplum nasıl olur gerçekten hayret ediyorum.

İngiltere teknik direktörü çıkıp diyor ki Leicester başardı biz de başarırız Euro 2016'da. Şunu bizim ülkede biri söylese yer yer oynar biz Leicester mıyız diye. Bilmez ki koca 100 yılda 3-4 kez turnuva görmüş.

Had bilmeden başarı gelmez. Had bilip buna göre hedef koymadan başarı gelse bile sürdürülebilir olmaz. Alt yapısı kötü olan illa ki çöker. Trabzonspor had bilmediği için 7-8 yılda 1 şampiyon olabilecekken 30 yıldır şampiyon olamıyor.

Bütün saçma egolarımızı bir yana koyup, gerçeklerle yüzleşip gerçekçi hedefler koymalıyız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Andreas Beck: Şampiyonlar Liginde Barcelona Real Madrid gibi takımlarla oynamak isteriz
 :evillol:
Sen Messiyi tutabileceksen
İsmail Neymar ı tutabilecekse
Marcelo da Luis Suarezi tutabilirse sorun yok :evillol:
Beck Alçaktan uç la  :evillol:

Cidden stopere sağlam 2-3 adam şart abi.
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 12:22:16 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Bekrakn

@Çağrı ben tam olarak diyorum ki ;
Kaleci Tolga çıkıp defansa takviye yapmalıyız, en az iki stoper bir sağ bek ve sol bek almalıyız dese
İsmail iki stoper , kaleci ve sağ bek almalıyız dese
Beck çıkıp kaleci, iki stoper ve sol bek almalıyız dese

dikkatini çekerim hepsi haklı . Bunlara vizyon sahibi diyebilecekmiyiz. Sadece bu sorumun cevabını beklerim ki Gomez'in dediklerinden bir kesit ;
Mario Gomez: Şampiyonlar Ligi için Takıma Takviye yapılması gerekiyor muhtemelen real madrid gibi bir takımla aynı gruba düşeceğiz defans hattımız sıkıntılı takviyeler yapmamız gerekiyor

abi yanlış hatırlamıyorsam trt'deki programda da oyuncular defans hattımız eksikti, sürekli bir değişim oldu anlamında bir şeyler söylemişti. kişisel bazda değil defans hattının genelinde bir eksiklikten söz ettiler. gomez de aynı şeyleri söyledi bence. şu şu oyuncu kötü, gönderin yenisini alın demedi.

demek istediğim biz sadece lige odaklanmışken bile oyuncularımız bunu söylüyor. devre arasındaki transferler oyuncuların birbirine alışamamış olması falan bunlar da bir etkendir. dersen ki yazın dönecek olan oyuncular kalecimiz boyko falan hep birlikte bütün senarylara çalışırlar birbirine alışırlar dersin kabul ederim. ama takviye şart değil mi şimdi? bunu yönetim de söyledi hoca da söyledi en son tolga, olcay, oğuzhan da söyledi, gomez de söyledi.

yanlış hatırlıyorsam kusura bakma şimdi tekrar izleyeceğim o bölümü.

Çevrimdışı mrred

Abi sen tam olarak şunu bekliyorsun " güzel bir sezondu, iyiydim, önümüzdeki maçlara bakacağız.." Bıkmadınız mı böyle açıklamalardan? Paramı alır topumu oynar büyüklerimin sözünü dinlerim açıklamaları..

Aksine yapılması gereken bu tür açıklamalar. Herkes her futbolcu takımı böyle düşünse büyümesini istese yönetimler asla at oynatamazlar kulüplerde. Türkiye'de yaşadığımız için anormal geliyor vizyon diye dillerden düşmeyen ve bizim ülkemizde hiç olmayan şey aslında budur.

İşyerine eleman bile alırken Burayı sahiplen diyorlar. Ne eksikse söyle diyorlar eleştirince Mutlu oluyorlar Adam bunu tonla para alırken söylüyor biz rahatsız oluyoruz.
Yüzde yüz katılıyorum.
Bahsettiğimiz adam gomez işin içinde olan ve kendini çok iyi ifade eden bir profesyonel. Bu adamın görüşlerini dikkate almıcaz kimin görüşlerini dikkate alcaz? @Hasan Tahsin
The great gig in the sky

Çevrimdışı eronimo18

Olcay sadece koşmuyor.

Olcay o hepimizin hayranlıkla izlediği kısa paslı hücum oyunun gerekli değeri verilmeyen kahramanlarından biri.

Mesela Quaresma'da mevcut yeteneklerinin yanında Olcay'ın saha içi ve dışı mantelitesi olsa

şu anda Barcelona - Bayern - R. Madrid'de oynar ve dünyanın en iyi 3 oyuncusundan biri olurdu ve

BJK forması giymesi hayal olurdu
HADİD - 20

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hep bir had bilmemezliğimiz var. Öyleki had bilmeyi kötü bir şey olarak algılar olmuşuz toplum olarak.

Bu kadar bir şey başarmayan, zaferlerden uzak ama bu kadar egosu yüksek toplum nasıl olur gerçekten hayret ediyorum.

İngiltere teknik direktörü çıkıp diyor ki Leicester başardı biz de başarırız Euro 2016'da. Şunu bizim ülkede biri söylese yer yer oynar biz Leicester mıyız diye. Bilmez ki koca 100 yılda 3-4 kez turnuva görmüş.

Had bilmeden başarı gelmez. Had bilip buna göre hedef koymadan başarı gelse bile sürdürülebilir olmaz. Alt yapısı kötü olan illa ki çöker. Trabzonspor had bilmediği için 7-8 yılda 1 şampiyon olabilecekken 30 yıldır şampiyon olamıyor.

Bütün saçma egolarımızı bir yana koyup, gerçeklerle yüzleşip gerçekçi hedefler koymalıyız.
Had bilmemek şudur: Kalende Tolga , defansında İsmail, forvetinde Pektemek varken 2015-2016 sezonunun başında Mario Gomez'in yanında Uefa kupasında finale kalacağız demektir. Birisi doğruları söylediğinde egosu kırılan bizler kendimizi hakarete uğramış hissediyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 12:25:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Tüm bunlar konuşulurken Cenk Tosun  :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gomez'e kızılacak bir durum yok söylediklerinde sonuna kadar haklı. Adam da herşeyi saha içerisinde görüyor ki görmemesi mümkün değil.

Diyor ki biz ön tarafta kendi işimizi yapıyoruz arkadakiler sürekli bizim yaptığımızı bozuyor. Yahu düşünün işte Akhisar gibi vasat bir takımdan bile neredeyse pozisyon vermeden 3 gol yedik daha ötesi var mı. Öndeki kaliteye yakın arka tarafta da kalite artsın diyor bizim söylediğimiz gibi.

Mesela sen gider İsmail ile uzatıp Eren'i alırsan kalite artmaz. Sen gidip Alexis'i gönderip sadece Zapata'yı alırsan da savunmanın ortasını geliştiremezsin. (Zapata'yı beğeniyorum ama mutlaka yanına ondan çok daha iyisi alınmalı.) Beck yerine ondan çok daha iyisini alamazsan kalite artmaz. Tolga ve Boyko ile devam edersen kalene gelen her top neredeyse gol olur. Bunlar gerçekler kimse kusura bakmasın.

Yani kısacası Gomez sonuna kadar haklı söylediklerinde. Yalnız şu anki FFP durumumuz sürerken Gomez'in üzerinde durduğu gibi bir kadro kurabilmekte kolay değil gerçekçi olalım daha doğrusu oyuncu satışı yapmadan bunu yapmak kolay değil. Hadi yapmaya çalıştık diyelim bu seviyede oyuncular transfer etmek öyle kolay olmuyor, Ağustos ayına kadar biz transferlerle uğraşırız ama Gomez diyor ki ben yapılacak takviyeleri göreceğim ona göre kalacağım ya da kalmayacağım.

Kusura bakma Gomez bizim o kadar zamanımız yok. Euro 2016'dan önce kararını vermek zorundasın biz de ona göre kendi işimize bakmalıyız.

Oldu da Temmuz'da kamptan döndü masaya oturduk ve anlaşamadık gitti ondan sonra Gomez seviyesinde bir oyuncuyu hemen takıma katabilmek öyle kolay değil. Kısacası Euro 2016 sonrasına bırakılmamalı bu iş.
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 12:34:55 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SLYKRT

çok iyimser rakamlar vermişsin...

-boykodan 4-5 geleceği soru işareti 3,3 e aldığın oynatmadığın değeri düşen adamı daha yukarı bir bedelle satmayı düşünmek iyimserlik umarım olur.
-pedro san lorenzoda yedek sürekli opsiyonu 1,2 m civarı idi alacaklarını sanmıyorum ya kadroya giremiyor yada yedek kalıyor arjantinde.
-miloş sakat kimsenin para vereceğini sanmam iyimser olarak kiralanır diyorum.
-veliye en fazla bir alman takımının 2 m vermesi mümkün ama sakat geçen son 15 ayı ve hiç oynamıyor olması nedeniyle oda zor 3-4 beklemek hayal ötesi.

sonuç=maksimize ederek 12 milyon eder 20 hesabın doğru ve gerçekçi değil.
Maximum olarak yazdım abi etmez deme eder de eder de  :lol: hepsi gerçekten harika topcular ama beşiktaştan daha iyi takımları hak ediyorlar
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mrred

gomez bu defans hattıyla olmaz demedi mi.. bu defans hattını kuran kim alesiz marcelo tolga ismail beck tosic necip serdar bunlarla olmaz demeye getirdi..  bu futbolcuları alan yönetimi eleştirdi yönetime hata yaptınız demeye getirdi :) futbolcunun görevi bu  değil  tolga ismail beck tosic necip devam edecek büyük ihtimal bunlarla olmaz diyen gomez efendi kalırsa nasıl anlaşacak bu topçu arkadaşlarla..farz edelim kaleci alınmadı tolga oynadı takım kaptanı tolga ve sen tv ye çıkıp  yetersiz demişsin  saglıklı bir birliktelik olur mu sizce
Siz bence itaat etmeyle saygı duyma kavramlarını karıştırıyorsunuz.

Sorun burdan çıkıyor itaat asker ve poliste olur. Burası bir kurum herkes fikrini özgürce söyleyecek fikrinin güzelce ifade etmek "saygısızlık" değildir. Kavramları tam olarak oturtmak lazım.
The great gig in the sky

EssiLor

• Ziyaretçi

Erdal Torunoğulları Gomezin Durumunu DHA ya değerlendirdi

"ŞAMPİYONLUĞU ANLATMAK İÇİN YAŞAMAK GEREKİYOR"

Şampiyonluk ile ilgili düşüncelerini, "Bunu yaşamak gerekiyor" diye açıklayan Torunoğulları, "Gerçekten çok güzel bir duygu. Tabi bunu yaşamak gerekiyor. Bütün camiamıza hayırlı olsun. Burada başta sayın başkanımız, yönetim kurulu, teknik ekibimiz ve futbolcu arkadaşlarımızın hepsini canı gönülden tebrik ediyoruz. Herkesin emeği geçmiştir. Emeği geçen herkese can-ı gönülden teşekkür etmemiz gerekiyor. Bunun tadını çıkarmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

"KENDİ EVİNDE OYNAMAK KADAR GÜZEL BİR DUYGU YOK"

Erdal Torunoğulları, Vodafone Arena Stadı'nın şampiyonluğa olan katkısını, "Biliyorsunuz ağaç rüzgar yedikçe güçlenir. Biz de herhalde farklı sahalarda oynadıkça daha motive olduk, daha iyi bir aile olduk. Bence Vodafone Arena'da da bu rahatlığı yaşayacağız. Oyuncularımız bu rahatlığı yaşayacak. Tabii ki en başta taraftarımızla buluştuk. Kendi evinde oynamak kadar güzel bir duygu olamaz. Taraftarınla bütünleşmek çok çok apayrı bir olaydı. Son üç maçta da bunu gördük. Allah'a şükür bu statta şampiyon olarak son üç maçı bitirdik. Bunlar çok güzel şeyler. Allah'tan devamını dilerim. İnşallah güzel yıllar geçiririz" diye açıkladı.

"GÖÇMENLERİN YAŞADIĞI SIKINTIYI YAŞADIK"

Hep deplasman oynayarak göçmenlerin yaşadığı sıkıntıları yaşadıklarını belirten Torunoğulları, "Beşiktaş büyük bir camiadır. Büyük taraftara sahip bir kulüptür. Coşkunun olması normal bir şey. Ama tabi bir de hep deplasman oynadık. Son dönemlerde nerdeyse göçmenlerin yaşadığı sıkıntıyı yaşadık. Bir sürü stat dolaştık. Sağ olsun işte Başakşehir, Osmanlıspor, Konyaspor bu konuda bize yardımcı oldular, kendilerine çok çok teşekkür ediyoruz. Onun patlaması değil ama sonuçta bir başarıdır yani. Beşiktaş gibi büyük taraftarı olan bir kulüpte coşkunun olması normaldir" dedi.

"KIRILMA NOKTASI GALATASARAY MAÇIYDI"

Kırılma maçı olarak Galatasaray maçını gösteren Erdal Torunoğulları, "Ben geçen yıl Bursaspor'u yendiğimiz maçta, Liverpool maçında çok heyecanlanmıştım. Şimdi de Galatasaray maçında oldu. O bir kırılma noktasıydı. Yani o maç bana göre çok heyecanlı geçti. Oradan galip çıkmak çok iyiydi. Çünkü son dönemlerde Galatasaray'a karşı maç ve skor dezavantajımız vardı. Yani o bana göre kırılma noktasıydı" diye konuştu.

"3 DERBİ MAÇI ALMIŞIZ VE ŞAMPİYON OLMUŞUZ"

Başarılı yönetici derbi kaybeden takımdan derbi kazanan takıma dönmelerini, "Doğrudur ama o kaybettiğimiz derbilere de baktığınız zaman sahada pozisyon olarak ta üstündük. Mesela biz karşıda Fenerbahçe'ye yenildik ama orada da gördüğümüz kadarıyla yaklaşık 8-9 tane gol pozisyonumuz vardı. Atmadık, atamayınca olmuyor bazen. Ama sonuçta bu sene 3 tane derbi maçı almışız, galip gelmiş ve şampiyon olmuşuz. Bu çok çok büyük bir duygu" şeklinde değerlendirdi.

"DÜZGÜN KARAKTERLİ OYUNCULARIMIZ VAR"

Şampiyonluğu takım olarak kazandıklarını söyleyen Erdal Torunoğulları, "Takım olarak şampiyonluğu aldık. Güzel bir oyuncu topluluğumuz var, düzgün karakterli oyuncularımız, sonuna kadar mücadele eden oyuncularımız var. Hatta o kadar güzel form tuttular ki bazı oyuncularımız hazır olmalarına rağmen kadroya giremedi. Yani demek ki iyi çalışmışlar. Bunu bir ekip olarak görüyorum. O, bu, sen olmaması gerek diye düşünüyorum" dedi.

"2-3 TANE TRANSFER YAPACAĞIZ"

Transferleri bir ekip olarak yaptıklarını ifade eden Torunoğulları, 2-3 tane transfer yapacaklarını açıklayarak, "Biz bir ekibiz. Burada sayın başkanımızla beraber çok uyumlu bir çalışmamız oldu. Her konuda birbirimize fikir danıştık. Gece geç saatler olsun telefonumuza geri dönüş oldu. Büyük kilometreler yaptık, doğrudur. Ama tabii ki sonuçta bu bir ekiptir. Yönetim Kurulunun almış olduğu kararlar doğrultusunda bunlar bir araya geldi. Yeni dönemde de mutlaka 2-3 tane transfer yapacağız orası kesin, ama daha bir görev dağılımı olmadı. Görev dağılımından tekrar aynı görev verilirse memnuniyetle yaparız. Herkes üzerine düşeni yapmaya çalıştı. Bence bütün yönetici arkadaşlarımız öyle veya böyle bir yerinden tutup bu işi sonuna kadar götürdüler" diye konuştu.

"BEN İŞİN PAZARLAMA KISMINDAYIM"

Transferde işinin pazarlama olduğunu belirten Erdal Torunoğulları, transfer çalışmalarını, "Biz teknik direktörden önce scout ekibi ile çalıştık. Yani scout ekibinin bir hazırlaması olduktan sonra O'nlar hocalarla görüştüler. Ben şu ana kadar Beşiktaş'ta iki hoca ile çalıştım. Slaven Biliç ve Şenol Hocanın ikisinden de memnunum, bir sıkıntımız olmadı. İşin teknik kısmına girmedim zaten. Ben sadece işin pazarlama kısmında olduğum için o konuda da direk muhatabımız başkan ve yönetim kuruluydu. Yani Gökhan Keskin hoca ve Şenol hocanın kendi aralarında fikir birliği sonucunda çıkan listeye göre transferi bitirmeye çalışıyoruz" şeklinde ifade etti.

"ARTIK MARİO'YA KALMIŞ BİR ŞEY"

Erdal Torunoğulları kalıp kalmayacağı merak konusu olan Gomez'in durumunu, "Mario Gomez Türkiye'de bir mesele haline geldi. Şimdi şampiyon olduk. Bundan sonra Mario Gomez ile sayın başkanım görüşecektir. Ondan sonra O'nun vereceği bir karar. Biz Fiorentina kulübü ile bir noktada anlaşırız, orada bir sıkıntımız yok zaten. Yani artık Mario'ya kalmış bir şey. Artık şunu yapmak gerekiyor. Kendisine çok teşekkür ederim, gerçekten çok büyük işler yaptı, gol kralı oldu. Büyük katkısı oldu takıma. Takımın da O'na çok büyük katkıları oldu. Tabi O takımın bir parçasıydı. Bundan sonrasında hayırlısı neyse o olsun" diye değerlendirdi.

"ÇOK FAZLA TRANSFER YAPACAĞIMIZ DÜŞÜNMÜYORUM"

Gelecek yılın kadrosu için sinyaller veren başarılı yönetici, "Bizim takımımız bana göre çok çok iyi bir takım. İlgi çeken bir takım. Oyuncularımı bir çok scout izliyor. Yurt dışı kaynaklı menajerlik şirketlerinin oyuncularımızı izlediklerini biliyorum. Demek ki biz hayli bir ilgi alaka doğurmuşuz oyuncu kitlesi olarak. Eksikler vardır bu normaldir. Her takımda her sezon bir kaç tane transfer yapılır. Ben çok büyük fazla transfer yapacağımızı düşünmüyorum. Bu hafta veya önümüzdeki hafta Şenol Hocamız, başkanımız, scout ekibimiz oturup konuşacağız, bir durum değerlendirmesi yapacağız. Benim kişisel görüşüm stopere bir takviye yapmamız gerekiyor, belki bir de sol bek. Yani sonuçta Şenol Hocanın isteği önemli. Biz şu an her bölge için raporlarımızı hazırlamışız. Her bölgede bir kaç alternatifimiz var. Hocanın ihtiyacı neyse biz de ona göre harekete geçeceğiz" dedi.

"BEŞİKTAŞ'A ÇALIŞMAK İÇİN GELDİK, AĞLAMAK İÇİN GELMEDİK"

Erdal Torunoğulları son olarak Beşiktaş'a ağlamak değil, çalışmak için geldiğini ifade ederek, "Başkan; 'Erdal bu göreve devam ediyorsun' derse yapacak bir şey yok. Elimizden geleni yapacağız. Biz Beşiktaş'a çalışmak için geldik, ağlamak için gelmedik. Burada amacımız, görevimizi yapıp önümüzü görmek. Tabi Şampiyonluğu kutlamak bütün Beşiktaşlıların, hepimizin hakkıdır ama önümüzü de görüp işimize bakmak zorundayız. Çünkü bundan sonrasında başkanımızın da söylediği gibi çıta biraz yükseldi. Herkes bizden farklı şey bekliyor. Ben fazla şımarmadan işimize bakmamız gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: DHA

Çevrimdışı ahmetx

Yeteneksiz Olcayı , yetenekli Q 17 ye 1000 defa tercih ederim . Çünkü pas oyunu , koşu , pres , takım savunması, oyun geçişi , takım içi uyum çok daha iyi .Q 17 nin takım adına Olcaya göre tek artısı duran topları kullanabilme.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 12:30:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Had bilmemek şudur: Kalende Tolga , defansında İsmail, forvetinde Pektemek varken 2015-2016 sezonunun başında Mario Gomez'in yanında Uefa kupasında finale kalacağız demektir. Birisi doğruları söylediğinde egosu kırılan bizler kendimizi hakarete uğramış hissediyoruz.

Maalesef doğru. İstemek, niyet etmek farklı ancak hedef koymak bunları gerçeklerle yüzleşip deklare etmek çok farklı.

Elimizdeki takım normal şartlar 3. lüğe oynar Şampiyonlar Ligi'nde. İyi kura çıkmazsa da 4. olur bu çok net. 3. olursa da Uefa'da en geç çeyrek Final kural kura şansı olursa yarı Final'de topu atar.

Adam bunları açık açık söylemedi ama durum bu. Yapalım 4 tane iyi takviye çıkıp içeride 3. torbadan ve 2. torbadan gelecek takımı yenip 1. torbadan gelenden 1 puan alalım deplasmanda 1 galibiyet ile tur atlarız demesi gerekiyordu sanırım açık açık.

Bunlar mucize değil ama bunlar gerçekçi bir politika ile mümkün olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

En güzel Gomez röportajı hakkındaki yorumu @yigitcan1903 yapmış. Gomez bombayı başkanın, yönetimin kucağına koydu demiş  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 12:33:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Defans bir yana, eğer Tolgay - Oğuzhan - Atiba - Sosa - Necip - Veli ile yola çıkarsak bu kez yolda kalırız bu da çok nettir. Her zaman düşeş gelmez.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Takıma lazım değil demedim zaten. Mentalitesini örnek verdim. Popülizm ile beslenen her zaman küçük kalır, vizyonu alan yürür gider.

Sözü insanları etkilemek için söyleyen hiçbir zaman sözü kadarını başaramaz, ama hedeflerini anlatan hedeflerinin ötesine geçer, ağızdan ağıza yayılır efsane olur.
Sadece dediklerinden yola çıkarsak Quaresma'ya saygı duymayalım ?

Söylediklerini sadece insanları etkilemek için söylemediğini bu sene de görmediysen yapacak birşey yok önyargılarını kırmalısın. Beni gecen sezonları ilgilendirmiyor.Bu sezon elinden gelenin fazlasını yaptı yeri geldi takımı ipten aldı.Gomez her golü gidip bizim kaleden alıp atmadı.Herkesşin işini yapması sonucunda 26 gol attı.

eminim ben performans değil mentalite hakkında konuştum diyeceksin onun için şimdiden yazayım,sözü insanları etkilemek den bahsettiğin için yazdım bunları.Dediğin gibi olsaydı benim bahsettiklerim gerçekleşmez performans veremeden takımdan gonderilirdi.Birseyler var ki Şenol hoca bu mentaliteye sahip adamı takımın 1.kanat oyuncusu yaptı.

Artık anti Quaresma 'cı modundan çıkılması gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı worns

Şampiyonlar Ligi'ndeki durumumuzu takım kadar gelecek grup belirleyecek. Grup aşamasında kura şansı bir hayli önem arz ediyor.

Şu halimizle çıkabileceğimiz bir grupta da olabiliriz, istediğimiz transferler tamamlansa bile çıkmanın hayal olacağı bir kura da çekebiliriz.

Elbette bunu transferleri önemsizleştirmek için söylemiyorum. Bizim Portekiz, Hollanda, Rusya, Ukrayna, Paris hariç Fransa gibi ülkelerin takımlarını geride bırakabilecek potansiyelimiz var. Defansa kalite getirdiğimiz anda umutlanmamak için neden yok. İyi takım kurarsak kötü gruba düşer ve elenirsek bile güzel eleniriz. Sonraki seneler için birikim yaratmış oluruz.