Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7248211 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Konuşmasında 1 bölüm daha var arkadaşlar transfer den bahsettikten sonra
Gomez 26 gol attı şimdi de akıl veriyor diye düşünülmesin
Ben bunları ne kadar hevesli olduğumu anlatmak için söylüyorum
Bu kulüpte başarı için bütün koşullar mevcut.

Adam zaten yarı final oynayalım demiyor evimizde iyi işler yapalım diyor

Gomez'in "evimizde iyi işler yapalım" sözleri manasız, Beşiktaş zaten evinde iyi işler yapacak. Beşiktaş eski stadında Koray, Üzülmez, Bobo, Serdar Özkan, Hakan Arıkan gibilerle Liverpool'u ve Marsilya'yı yendi Şampiyonlar Ligi'nde.

Savunmaya 1 stoper(Rhodolfo ayarında) 1 de solbek(Holebas ayarında) alınacak, Boyko'yu satarsak da kaleci alabiliriz. Elimizdeki transfer bütçesi ve FFP kriterleri anca buna izin veriyor.

Gomez bu şartlar altında kalıyorsa kalsın, kalmıyorsa canı sağolsun.
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 11:50:43 tuncaboylu ]

Çevrimdışı RQ7_351903

Gomez her taraftarın istediğini istiyor. :lol:

Çevrimdışı Ensar

@Çağrı ben tam olarak diyorum ki ;
Kaleci Tolga çıkıp defansa takviye yapmalıyız, en az iki stoper bir sağ bek ve sol bek almalıyız dese
İsmail iki stoper , kaleci ve sağ bek almalıyız dese
Beck çıkıp kaleci, iki stoper ve sol bek almalıyız dese

dikkatini çekerim hepsi haklı . Bunlara vizyon sahibi diyebilecekmiyiz. Sadece bu sorumun cevabını beklerim ki Gomez'in dediklerinden bir kesit ;
Mario Gomez: Şampiyonlar Ligi için Takıma Takviye yapılması gerekiyor muhtemelen real madrid gibi bir takımla aynı gruba düşeceğiz defans hattımız sıkıntılı takviyeler yapmamız gerekiyor
Dİ YE MEZ , ya konuşan adam Mario Gomez farkında mısınız abi. ve adam gayet usturuplu şekilde samimi konuşuyor.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı kartal190321

arkadaşlar çok yüksek uçuyorsunuz   kura belli değil kimlerin gelecegi belli değilken gruptan çıkmalar  çeyrek finaller..şu futbolcuyu alalım şu  gelsin demeler...cebinde 100 tl olup 1000 tl lik şeyler hayali kurmak gibi birşey bu..
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 11:51:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kaleci Tolga çıkıp defansa takviye yapmalıyız, en az iki stoper bir sağ bek ve sol bek almalıyız dese

dikkatini çekerim hepsi haklı . Bunlara vizyon sahibi diyebilecekmiyiz. Sadece bu sorumun cevabını beklerim ki Gomez'in dediklerinden bir kesit ;
Mario Gomez: Şampiyonlar Ligi için Takıma Takviye yapılması gerekiyor muhtemelen real madrid gibi bir takımla aynı gruba düşeceğiz defans hattımız sıkıntılı takviyeler yapmamız gerekiyor

Abi saydığın adamlar o mevkide oynayan adamlar Nasıl söylesinler bunu

Tolga İsmail gibi oyuncular çıkıp forvete ortasahaya takviye yapmalıyız diyebilirler sadece onlara da herkes güler.

Maalesef duygusal bakış açısı bu adam bizim gibi iyi çocuk ama uzatalım sözleşmesini demiyor duyguları bırakın bunlarla olmaz bu iş diyor. Tolga gomezi eleştiremez çünkü işini yapmış adam ama işini yapamayan her zaman eleştirilir. Yapmayan da yapamayan da gitmelidir biz klasik Türk bakış açısı ile yapmayanı döver yapamayanı da iyi çocuk der tutarız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş araç değil amaçtır diyorsan üstad, beter ol ne halin varsa git dersin ve ertesi hafta seni araç olarak kullanmayacak Holosko ve Bobo gibi oyuncularla yoluna devam edersin. Ama bir batılı mantalitesiyle olaya baktığında her kurum bir araçtır amaç değil ki .Bayern bile Manu bile araçtır kişinin başarı ve gelir amacı için.

bu açıdan bakarsak her şey bir araçtır amaç yoktur. senin paragraf sonunda amaç die ifade ettiğin şey amaç değil kişisel egodur benim için. amaç beşiktaşı yukarı taşımak olmalıdır bu bağlamda ben gomezi eleştirmiyor haklılık da veriyorum. pekii şimdi size büyülü soruyu sorayım bu arkadaş her şeyi detaylı hesaplamış incelemiş gelmeden takımı vbvb incelemiş kendisi almandır yapar şaşırmam. bizim bu ffp zımbırtısını incelememiş mi? bizim transferde elimizin kolumuzun çok da özgür olduğunu görmemiş mi incelemelerinde??? o zaman aklı neredeymiş arkadaşımızın??? hımm aslında bu takımla amaçlarıma ulaşamam çıkarımını o zaman yapamamış mı???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cisse557

Dillerde FFP kriteri düşmüyor dünden beri. Yahu Mandanda, Caner, Gökhan Gönül free. Skrtel'e de 4 milyon € bonservis ödesen taş gibi defans hattı kuruyorsun. Neyin FFP'si?

Çevrimdışı ahmetx

bu sene şampiyonlar liginde her takımın en az Sporting kadar hücum hattı olacak ,Real gibi takımlarla aynı gruba düşebiliriz ve biz Sportinge karşı kendimizi defans yapmak zorunda hissettik bu yüzden takıma takviye yapılması lazım dedi bunda alınacak bir durum yok bana göre .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 11:56:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ve maalesef Gomez çıksaydı bu takım için kanımı akıtırım gözümü çıkarırım, kalkan popomla dağları deviririm en büyük Beşiktaş hede hödö deseydi şuan milyonlar Gomez be Gomez diyecekti.

Quaresma mentaliteli değil Gomez mentaliteli adamları sayın. Sevin demiyorum, sevmek zorunda değilsiniz ama onların yolu doğru olan o yüzden sayın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Kapali tribun 416.ci bloktan biletimi aldim :sevinc :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: :halay: :halay:

Beyler 416.ci blok nereye denk geliyor bilen var mi :alala:
Kapalı üst göbek

EssiLor

• Ziyaretçi

Gomezin açıklamalarını tamamen dinledim adam gerçekten haklı
Tek bişey anladım böyle alman kültürüyle yetişmiş profesyonel ve üst düzey bir forvet her iki ayağınıda kullanarak attığı gollerle şampiyonluğa büyük katkı sağlayan hava topu hakimiyeti muhteşem olan bu Alman Panzerini napıp edip takım da tutmalıyız böyle bi forvet daha gelmez
Alexis Tolga İsmail Derhal Gönderilmeli Burdan yönetime sesleniyorum sakın tolga ve ismail le sözleşme yenilemeyin

Çevrimdışı kartal190321

tolga  alexis marcelo serdar beck ismail  bunlar kötü futbolcular çıkın o zaman bunları satın alan yada sözleşme uzatan yöneticileri suçlayın göreceksiniz ki tolga da ismail  beck marcelo hepsi kalacak seneye.bakalım fikret orman ve yönetimini eleştirebilecekmisiniz  gomezin gördüklerini görmedi nasıl başkan nasıl yönetim diyebilecekmisiniz.tolga ve ismail 3 senelik sözleşme yapacaklar hep beraber görecez burda :)
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı panic13

Adam bir senedir taraftarın söylediği şeyleri söyledi, linç ettiniz. İnanamıyorum ya...
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kapalı üst göbek
Evet baktim bende simdi tam göbekten almisim :sevinc
sanirim kapalıda cok az bilet kalmis passoda 4.cu kategoriden aşağıya inmiyordu cubuk o kategorilerde bilet olmadığı icin mi oyle yapiyor acaba :alala: @yigitcan1903
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 12:03:21 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SLYKRT

Şimdi şu olayıda aydınlatalım bu takıma daha pedro ve miloseviç dönecek.serdar,veli ve boykonunda ayrıldığını düşünürsek 5 kişilik yer açılacak yani demek oluyor ki 5 kişilik kadroda yer var.Şimdi ersandan gelen 7 milyon euro+atınçtan gelen 1 milyon euro+ boykodan gelcek 4-5 milyon euro civarı para+pedro&miloseviç ikilisinden 2-3 milyon euro + velininde 3-4 milyon euroya satıldını düşünelim.yani maximize ederek yazarsam 20 milyon euro para olacak elimizde.
Marcelonun açıklamalarına bakılırsa marcelo 2 milyon euroya alınır.3 milyon civarı aralıkta bir kaleci adler yada beleşe mandanda.Lider özellikli winner bir stoper 5-6 milyon euro.2-3 arası defansif bir orta saha(atiba yedekleyecek) , bir sol bek 3 milyon euro , borservisi elinde bir stoper daha , 3 milyon civarıda ofansif özelliği olan defansif oyunlarda hücumu genişletecek bir sağ bek tmm dır.
Ffp kurallarına takılıp gomezin laflarını aşırıcı bulmayalım elimizdeki değerinde farkına varın.
Daha alxisi unutmuşum adam o akdar etkisiz kalmışki gözümde 2 milyon euroda ona yazın ispanyadan bir takıma verebiliriz
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 12:03:59 SLYKRT ]
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı cisse557

Gomez dün çıktı sadece kral çıplak dedi.

Çevrimdışı tuncaboylu

tolga  alexis marcelo serdar beck ismail  bunlar kötü futbolcular çıkın o zaman bunları satın alan yada sözleşme uzatan yöneticileri suçlayın göreceksiniz ki tolga da ismail  beck marcelo hepsi kalacak seneye.bakalım fikret orman ve yönetimini eleştirebilecekmisiniz  gomezin gördüklerini görmedi nasıl başkan nasıl yönetim diyebilecekmisiniz.tolga ve ismail 3 senelik sözleşme yapacaklar hep beraber görecez burda :)

Marcelo'nun neyini beğenmiyorsun?

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ahmetx

bu açıdan bakarsak her şey bir araçtır amaç yoktur. senin paragraf sonunda amaç die ifade ettiğin şey amaç değil kişisel egodur benim için. amaç beşiktaşı yukarı taşımak olmalıdır bu bağlamda ben gomezi eleştirmiyor haklılık da veriyorum. pekii şimdi size büyülü soruyu sorayım bu arkadaş her şeyi detaylı hesaplamış incelemiş gelmeden takımı vbvb incelemiş kendisi almandır yapar şaşırmam. bizim bu ffp zımbırtısını incelememiş mi? bizim transferde elimizin kolumuzun çok da özgür olduğunu görmemiş mi incelemelerinde??? o zaman aklı neredeymiş arkadaşımızın??? hımm aslında bu takımla amaçlarıma ulaşamam çıkarımını o zaman yapamamış mı???
o zamanda yapmış  şöyle ki buradan Alman milli takımıyla Avrupa şampiyonasına ve hedefleri olan bir Avrupa takımına gitmek istemiş . 1. hedefini gerçekleştirdi 2. hedefini de gerçekleştirecek duruma geldi ve bu hedefin iyi bir ekip kurulmasıyla Beşiktaş olmasını istiyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cisse557

Zamanında Beşiktaş'ın önüne geçti diye Pascalı gönderen zihniyeti yeniden görmek üzdü açıkçası.

Çevrimdışı eronimo18

Ve maalesef Gomez çıksaydı bu takım için kanımı akıtırım gözümü çıkarırım, kalkan popomla dağları deviririm en büyük Beşiktaş hede hödö deseydi şuan milyonlar Gomez be Gomez diyecekti.

Quaresma mentaliteli değil Gomez mentaliteli adamları sayın. Sevin demiyorum, sevmek zorunda değilsiniz ama onların yolu doğru olan o yüzden sayın.

İmzamı atıyorum bu yazının altına    :ok:
HADİD - 20

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi saydığın adamlar o mevkide oynayan adamlar Nasıl söylesinler bunu

Tolga İsmail gibi oyuncular çıkıp forvete ortasahaya takviye yapmalıyız diyebilirler sadece onlara da herkes güler.

Maalesef duygusal bakış açısı bu adam bizim gibi iyi çocuk ama uzatalım sözleşmesini demiyor duyguları bırakın bunlarla olmaz bu iş diyor. Tolga gomezi eleştiremez çünkü işini yapmış adam ama işini yapamayan her zaman eleştirilir. Yapmayan da yapamayan da gitmelidir biz klasik Türk bakış açısı ile yapmayanı döver yapamayanı da iyi çocuk der tutarız.
Ben ince espri var düşüncesiyle yazdım  :D Her üçü de defansın kendilerinin olmadığı mevkilerine adam istiyorlar  :)
Ben de Gomez'e hak veriyorum illaki , forumda jübilesini yapsın gelsin yönetici olsun şakası yapıldı. İşte diyorum ki o zaman istediği kadar konuşsun serbest o na . Şu anda takımda en çok kimi destekliyorsun deseler açık ara Gomez derim. Tek bencilliğini göremediğimiz birleştirici bir unsur bana göre . Neyse hayırlısı ne ise o olsun
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Marcelo'nun neyini beğenmiyorsun?
Hava topu haric sikintili cok adam kaçırıyor hafiften dengesizlikde var lakin alternatif stoper olarak kadroda tutulmali ama asla 1.ci stoper olarak düşünülmemeli..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçeli futbollular Ersun Yanal'ı Başkan'a çok antrenman yaptırıyor diye şikayet ettiler. Biz bunu istemiyoruz dediler. 4 hafa önceden şampiyon hoca bu şekilde harcandı. Bakın Böyle bir güruh da var tercihi siz yapın.

mantalite malesef ülkede böyledir. mesela chelsea zamanında scolariyi td yaptı takım dökülüyordu terry lampard başkana gidip bu adam yeterince antrenman yaptırmıyor demişlerdi.

-çağdaş atanın kısa bir basel deneyimi olmuştu lig tv quiz programında soru sorulur kimler çalışkan die kendisini söyler birkaç kişiyi söyler ardından devamı niteliğinde soru gelir yurtdışında kim die. yanıt hepsi olur ve ekler antrenmanda oyucular maçtakinin 3 katı disiplinli ve sıkılar maç sonuçta spontan gelişir ama antrenma öyle değil program belli ve herkes inanılmaz ciddiler demişti.

-tuncay şanlı m.broughya gittiğinde ilk antrenmana yarım saat erken gitmiş güya çalışkanım ya ben onu orada da göstereyim istedim diyor gitmiş arkadaş soyunma odası bomboş şaşırmış başta kimse yok die ama kendini göstereceği içinde sevinmiş üstünü değişip antrenman sahasına doğru ilerlerken salonların birinden sesler geldiğini duymuş sese doğru gittiğinde bütün oyuncuların ağırlık salonunda çoktaaan çalışmaya başladığını kendisinin son gelen olduğunu fark ettiğini anlatmıştı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona