Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7243087 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

İyi bir savunma hattı kuracaksak bence oyuncu satışı yapmadan bunu yapabilmek çok mümkün gözükmüyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SLYKRT

Herkez şunu anlamalı beyler önemli olan kaliteli isimler değil takım olmaktır.Bu senenin en büyük örnekleri out(newcastle united-Fenerbahçe) in (leicester city) dir.Önemli olan eksik bölgelere yıldız almak değil profesyonel ve belirli olgunlağa ulaşmış başarı getirecek kişilerdir.Takımda yeterince genç var zaten önemli olan bu gençlere öncülük edecek ve güven verecek tecrübeler.Panik anlarını idare edebilecek takım eksikliğini söyleme cesareti gösterecek yürekli kişiler.Bokscu sezere vereceğin parayı hilberte verseydik şimdiye sağbek aramazdık.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı onurturan

Defans bir yana, eğer Tolgay - Oğuzhan - Atiba - Sosa - Necip - Veli ile yola çıkarsak bu kez yolda kalırız bu da çok nettir. Her zaman düşeş gelmez.
Bence de ama  zaten orta sahaya da takviye yapılacağını düşünüyorum.. Şenol hocanın hep dediği gibi Sayısal olarak eksik zaten  :tabe:

Çevrimdışı worns

Defans bir yana, eğer Tolgay - Oğuzhan - Atiba - Sosa - Necip - Veli ile yola çıkarsak bu kez yolda kalırız bu da çok nettir. Her zaman düşeş gelmez.

Bana göre bir değişiklikle sorun giderilebilir. Veli artık bu seviyelerde oynayabilecek durumda gözükmüyor. Oyun tarzımızda da yeri yok, formda hali bile Atiba'nın pozisyonunda tek başına oynayamazdı. Büyük paralar olmasa da bonservis kazanılabilecek bir oyuncu. Onu gönderip zaman zaman Atiba'yla oynayacak, zaman zaman Atiba'nın yerini alacak bir oyuncuyu rotasyona eklemeliyiz.

Tolgay kafa olarak buradan kopmadıysa önümüzdeki sezon çıkış yakalayabilir. Hem Oğuzhan'ı hem Sosa'yı yedekler. Necip'te her zamanki yerinde durur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 12:41:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sadece dediklerinden yola çıkarsak Quaresma'ya saygı duymayalım ?

Söylediklerini sadece insanları etkilemek için söylemediğini bu sene de görmediysen yapacak birşey yok önyargılarını kırmalısın. Beni gecen sezonları ilgilendirmiyor.Bu sezon elinden gelenin fazlasını yaptı yeri geldi takımı ipten aldı.Gomez her golü gidip bizim kaleden alıp atmadı.Herkesşin işini yapması sonucunda 26 gol attı.

eminim ben performans değil mentalite hakkında konuştum diyeceksin onun için şimdiden yazayım,sözü insanları etkilemek den bahsettiğin için yazdım bunları.Dediğin gibi olsaydı benim bahsettiklerim gerçekleşmez performans veremeden takımdan gonderilirdi.Birseyler var ki Şenol hoca bu mentaliteye sahip adamı takımın 1.kanat oyuncusu yaptı.

Artık anti Quaresma 'cı modundan çıkılması gerektiğini düşünüyorum.

Normalde anlatamıyorum derim burada bence durumu anlattım ben yanlış anlamışsın tekrar okumalısın yazdığımı çünkü anladığın ile anlattığım arasında çok fark var.

Ben elma yiyin çünkü daha çok vitamini bir arada barındırı diyorum sen neden armut yemeyin onda da fruktoz var dedin diyorsun bana şuan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Yeteneksiz Olcayı , yetenekli Q 17 ye 1000 defa tercih ederim . Çünkü pas oyunu , koşu , pres , takım savunması, oyun geçişi , takım içi uyum çok daha iyi .Q 17 nin takım adına Olcaya göre tek artısı duran topları kullanabilme.
Gördük hepsini Basaksehir maçında, rize maçında lokomotiv daha nice  maçta.

Formsuz Olcayın artıklarını hep bu adam temizledi Ozzy formsuzken Gökhan sakatken bu adam takımı sırtlladı ama hala pas oyunu 2.devre'de hangi maçı pas oyunu ile kazandık ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 12:41:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Bana göre bir değişiklikle sorun giderilebilir. Veli artık bu seviyelerde oynayabilecek durumda gözükmüyor. Oyun tarzımızda da yeri yok, formda hali bile Atiba'nın pozisyonunda tek başına oynayamazdı. Büyük paralar olmasa da bonservis kazanılabilecek bir oyuncu. Onu gönderip zaman zaman Atiba'yla oynayacak, zaman zaman Atiba'nın yerini alacak bir oyuncuyu rotasyona eklemeliyiz.

Tolgay kafa olarak buradan kopmadıysa önümüzdeki sezon çıkış yakalayabilir. Hem Oğuzhan'ı hem Sosa'yı yedekler. Necip'te her zamanki yerinde durur.

Zaten beklediğim yer burası. Veli gitsin Veloso gelsin isimler de benziyor sorun çözülür :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

En güzel Gomez röportajı hakkındaki yorumu @yigitcan1903 yapmış. Gomez bombayı başkanın, yönetimin kucağına koydu demiş  :evillol:
Valla sevindim bu duruma :D
Hatta başkan yayına geliyor deyince hayıııııırrr diye koşuşu canlandı gözümde  :evillol:

Çevrimdışı OrhanAker

İyi bir savunma hattı kuracaksak bence oyuncu satışı yapmadan bunu yapabilmek çok mümkün gözükmüyor.
Kaleci ve sol beki free çözsek 1 iyi stopere raziyim ben.toplamda 5-8 arasına da bitebilir.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 12:43:43
  • Beşiktaş / Bodrum

Kurarsın. Agger'i bile alsan eli yüzü düzelir şuan oranın. Skrtel'i kovalarsın alamazsan Marcelo ile devam eder Rhodolfo'yu beklersin en kötü ihtimal.

Satış olacaktır mutlaka ama olmasa bile elde şuan 8 milyon euro var. Ancak free oyuncular ile anlaşamazsak dediğin gibi iş zora girer.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Veloso flamini topal artık alacaksın birini veya ikisini :D

Çevrimdışı RQ7_351903

Normalde anlatamıyorum derim burada bence durumu anlattım ben yanlış anlamışsın tekrar okumalısın yazdığımı çünkü anladığın ile anlattığım arasında çok fark var.

Ben elma yiyin çünkü daha çok vitamini bir arada barındırı diyorum sen neden armut yemeyin onda da fruktoz var dedin diyorsun bana şuan.
Sen Gomez mentalitesine saygı duyun Quaresma mentalitesine degil dedin, sonra'da sözleri sadece insanları etkilemek için dedin, bende  bunun öyle olmadıgını somut performanslara dayanarak anlattım elma armut ne alaka?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 12:45:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Veloso flamini topal artık alacaksın birini veya ikisini :D

Biri yeter.

Minimal düşünecek, Veloso, Agger ve Mandanda'yı ikna et. Hepsi free bunların.

Sonra  yaz sonuna kadar sol bek ve Skrtel kovala.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Wolfsburg Avrupa'da yok, Fiorentina'yı zaten konuşmuyorum, M.Utd anca 5. oldu ve UEFA'ya gitti.

Mantıklı bakınca da buradan ayrılması saçma olur. En azından öyle ya da böyle Şampiyonlar Ligi'ndeyiz.

Çevrimdışı tangaz

biz atiba-sosa-ozzie üçlüsü ile sert basan her takıma zorlandık genelde de kaybettik.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Kurarsın. Agger'i bile alsan eli yüzü düzelir şuan oranın. Skrtel'i kovalarsın alamazsan Marcelo ile devam eder Rhodolfo'yu beklersin en kötü ihtimal.

Satış olacaktır mutlaka ama olmasa bile elde şuan 8 milyon euro var. Ancak free oyuncular ile anlaşamazsak dediğin gibi iş zora girer.
Free oyuncular kovalamak lazım da bunların da bir kısmının imza parası istediğini de atlamamak lazım.

Geçen sene de bir sürü free oyuncu yazdık ama gelen oyuncuların hepsi bonservisli oyunculardı :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 12:48:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Sen Gomez mentalitesine saygı duyun Quaresma mentalitesine degil dedin, sonra'da sözleri sadece insanları etkilemek için dedin, bende  bunun öyle olmadıgını somut performanslara dayanarak anlattım elma armut ne alaka?

Kimse sahada kanını akıtmıyor. Kimse sahada forma için ölmüyor. Bunların hepsi popülist demeçler. Herkes sadece işini yapıyor.

Bu sözleri sen hangi somut performans ile açıklayabilirsin?

Popülizm bunlar. Bunların değil gerçeklerin peşinden gidin dedim. Quaresma lazım değil, Quaresma kötü oynadı, Quaresma gereksiz demedim. Quaresma'nın mentalitesi gereksiz ve yanlış dedim. Zaten o mentalite sorunları olduğu için Porto ve Beşiktaş arasında gitti geldi.

O mentalite sorunlarından ötürü ondan daha yeteneksiz olan Ronaldo Real Madrid'de oynuyor. Elma ve armut tam olarak bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Biri yeter.

Minimal düşünecek, Veloso, Agger ve Mandanda'yı ikna et. Hepsi free bunların.

Sonra  yaz sonuna kadar sol bek ve Skrtel kovala.
Yanarım yanarım da mandandayi almadık ya geçen yaz ona yanarım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 12:49:57
  • Beşiktaş / Bodrum
biz atiba-sosa-ozzie üçlüsü ile sert basan her takıma zorlandık genelde de kaybettik.

Sert, dönüşleri çabuk, dikine gidebilen oyuncu gerekli ortasahaya. Çok ofansif olması şart değil set bilsin, bekleri çıkarmayı bilsin, oyun temposunu ayarlamayı bilsin yeter.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yanarım yanarım da mandandayi almadık ya geçen yaz ona yanarım.

Boyko hani olur da giderse Mandanda'yı alabilmek için uğraşmalıyız.

Çevrimdışı worns

Sert, dönüşleri çabuk, dikine gidebilen oyuncu gerekli ortasahaya. Çok ofansif olması şart değil set bilsin, bekleri çıkarmayı bilsin, oyun temposunu ayarlamayı bilsin yeter.

Marchisio anlattığın adam. :) Orta sahada İtalyan güzel oluyor. Geçen sene Aquilani istiyordum ilgilenmedik. Montolivo'da olur.

Şaka bir yana Veloso'da baya iş görür. Eğer istekli olursak çok zor transfer de değil.

Çevrimdışı OrhanAker

Boyko hani olur da giderse Mandanda'yı alabilmek için uğraşmalıyız.
Bu konuda Şenol hocanın kurbanı olduk biraz.
Eldekileri görelim dedi yetmecegi belli olan bir şey yüzünden hem transferde boykoya bonservis ödedik hemde uefadan elendik.
Neyse artık olan oldu.

Çevrimdışı OrhanAker

Marchisio anlattığın adam. :) Orta sahada İtalyan güzel oluyor. Geçen sene Aquilani istiyordum ilgilenmedik. Montolivo'da olur.

Şaka bir yana Veloso'da baya iş görür. Eğer istekli olursak çok zor transfer de değil.
Orta sahayı free olarak çok güzel toparlayabiliriz 1-2 transferle en azından birini almamız lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 13:00:51
  • Beşiktaş / Bodrum

Çok severim Marhisio'yu. Adam var Alman istiyorsak Neustadler boşa çıkıyor Topal'ın Alman modeli. Yeter ki bu kez alt kalite oyuncu almayalım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Kimse sahada kanını akıtmıyor. Kimse sahada forma için ölmüyor. Bunların hepsi popülist demeçler. Herkes sadece işini yapıyor.

Bu sözleri sen hangi somut performans ile açıklayabilirsin?

Popülizm bunlar. Bunların değil gerçeklerin peşinden gidin dedim. Quaresma lazım değil, Quaresma kötü oynadı, Quaresma gereksiz demedim. Quaresma'nın mentalitesi gereksiz ve yanlış dedim. Zaten o mentalite sorunları olduğu için Porto ve Beşiktaş arasında gitti geldi.

O mentalite sorunlarından ötürü ondan daha yeteneksiz olan Ronaldo Real Madrid'de oynuyor. Elma ve armut tam olarak bu.
Ya zaten sen herhangi bir oyuncudan kan akıtmasını bekliyormusun şahsen ben beklemiyorum, benim için sahada savaşması ve performans göstermesi kan dökmesidir.

Demek ki söylediklerini yapmak istiyor,yapıyor.

Ben aksini söylemedim Gomez müthiş bir profesyonel harika bir insan ve oyuncu.

Ama hedefler ortak Quaresma geldiğinde İstanbul'a şampiyon olmak için geldim dedi ve hedefini gerceklestirdi.bunun için savaştı, demek ki insanları etkilemek değilmiş amacı ben bunu söylüyorum.

Elma armut konusuna gelince eğer 100M elmayı yiyebiliyorsak hayır demem ama yiyemiyorsak 10M armuta hayır demem.