Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7243077 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı SLYKRT

Hala şunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz adam şampiyonlar ligini zaten kazanamayacağını biliyor.Arsenal kaç senedir çeyrek finali geçemedi.M.city kaç yıldan sonra daha ilk kez yarı final oynadı.PSG saymıyorum bile adamlarlar yatırım karşılığı olarak daha final görmüşlükleri yok.Neyin ne olduğunu gomezde biliyor.Adam diyorki hücum hattımız paris defans ve kalemiz hakkari.Ben afedersiniz g.tümü yırtıyorum show yapıyorum gol atıyoruz fark açıyoruz.Ama bu defans hattı olmaycak şekilde 2 kere gelen rakipte 2 gol yeyip beni ve takıma riske sokuyor.Külüp menfeaati ve hücüm arkadaşlarının emekleri için takıma katkı lazım diyor.Büyük takımların bu saaten sonra kendisini tercih etmeyeceğini çoğu takımın zaten forvet hatlarının önemli oyuncular mevcut olduğunu biliyor.Buradan aldığı parada belli.Kurulan kadroya göre yeni stadla her yıl şampiyonluk hedefi olan bir kulüp olduğunuda biliyor adam neden bıraksın.Tek isteği önde yapılan emeklerin arkadaki acemiler tarafından heba edilmemesi
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 11:00:59 SLYKRT ]
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı worns

"Öyle konuşulur mu", "Şurda böyle denilir mi"

Hala ben böyle söyleyen arkadaşların röportajın hangi kısmına takıldıklarını anlayamadım. Üstteki yorumumda da röportajın bütününde neyi vurguladığını yazdım. Açıp bir tekrar izlemesini öneriyorum herkesin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 11:04:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kaos ve korku mu var en sevdiğim :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Neyse gomeze takılı kalmak da çok doğru değil
Doğru transferler yapılsa dahi şampiyonada büyük bir sürpriz yaşamazsa gidecek avrupada üst düzey bir takıma bence
Ki futbolcunun pek fazla gönül bağı kurmasını beklemiyorum genelde,bizi sıçrama tahtası olarak görmesi de garip gelmiyor o yüzden
İki tarafın da fayda gördüğü bir sezondu ve bitti
Önemli olan yerine yakın kalitede oyuncu bulunsun yine,tabii diğer mevkilerde de aynı kaliteyi yakalamak lazım
Çok para harcamak olarak algılanıyor kaliteli transfer
Doğru hamleler yapmak için illa çok para harcanması gerekmiyor
Aslında tam tersi vasat adam alıyoruz yetersiz kalıyor bir ya da iki vasat adam daha alıyoruz aynı mevkiye ve zararı çok daha büyük oluyor
Esas olarak bu tarz kapalı kutu transferlerden uzak durmalıyız

EssiLor

• Ziyaretçi

Gomezi severim takımda kalmasını isterim ama Şampiyonlar Ligi İçin takıma Takviye yapılmalı bu kadroyla bişey yapamayız felan demiş kardeşim bırakda onu yönetim düşünsün Şenol hoca düşünsün takımı düşünüyor diyeceksiniz eyvallah da aynı zamanda takımı şuanki kadromuzu küçümsüyor gomez
Gol kralı olunca havalara girdi bırakta nereye hangi mevkiye nezaman ne tarz transfer yapılacağını yönetim ve şenol hoca düşünsün dimi herkesin bir işi var kardeşim senin işin ne çıkıp aslanlar gibi gol atmak transferi yönetim ve hoca düşünür
Gomez aşırı havaya girdi Kimse Beşiktaştan büyük değildir Ulan.

Çevrimdışı EagleForce

Turkiye kulturunde yetismis kisilere kaba tabirle gote got diyen Alman'in laflari agir gelmis. Adam winner ve basari istiyor. Biz hucum hatti olarak kasip gol atacaz (buarada onde oynayan furbolcularla ilgili negatif tek yorum yapmadi) ama defans ve kaleci yuzunden CL'de madara olmak istemiyorum diyor. Hemen gelmis 7-8 yilda 1 sampiyonluk sebebi Besiktas'tan buyuk mu gitsin baskasi gelirciler. Gomez bu klup icin sanstir. Evet Besiktas da O'nun icin sansti ama o kotu gecen 2 sezonu olmasa buralara yolu duser miydi? Adam Ronaldo ve Messi'den sonra gol ortalamasinda 3. sirada. Elbette diger oyunculardan farki olacak. Ibra neler yapiyor hem de ne kluplerde. Baska futbolcu yapabilir mi? Kapiya koyarlar. Ama Ibra gibi olunca o isler oyle olmuyor. Messi yeri geliyor su transfer edilsin diyor ya da hocasini begenmiyor su hoca olsun diyor. Koskoca Barcelona kucuk klup mu oluyor? Ama adam Messi iste. Hersey bi yana roportajda sanki Gomez sunu sunu alin demis gibi yorumlaniyor. Adam defansin bu takimin freni oldugunu soyledi ve bunu kimse inkar edemez. Turkiye liginde bile yeri gelince mac kaybettiren bu defansla da CL'ye gitmek istemiyor adam. Tolga'dan Ismail'den iyi futbolcular bulmak icinde cok buyuk paralar harcamaya gerek yok. En basta dedigim gibi Gomez'in bunlari gercekten winner karakteri yuzunden soyledigini sinsi planlar icinde olmadigini dusunuyorum. Maclarda gozundeki o hirsi hepiniz goruyorsunuzdur. Takim gol atinca kim atarsa atsin herkesten cok seviniyor adam.

Çevrimdışı yigitcan1903

Gomezi severim takımda kalmasını isterim ama Şampiyonlar Ligi İçin takıma Takviye yapılmalı bu kadroyla bişey yapamayız felan demiş kardeşim bırakda onu yönetim düşünsün Şenol hoca düşünsün takımı düşünüyor diyeceksiniz eyvallah da aynı zamanda takımı şuanki kadromuzu küçümsüyor gomez
Gol kralı olunca havalara girdi bırakta nereye hangi mevkiye nezaman ne tarz transfer yapılacağını yönetim ve şenol hoca düşünsün dimi herkesin bir işi var kardeşim senin işin ne çıkıp aslanlar gibi gol atmak transferi yönetim ve hoca düşünür
Küçümemeye gerek yok belli zaten
Bu marcelo alexis tosic ismail beck falan bunlarla kevgire çevirirler cl de
Adam gayet gerçekçi konuşmuş,ayaklarımız yere basmalı

Çevrimdışı ekrembaser

Kaos ve korku mu var en sevdiğim :D

Kardeşim biz krizsiz yapamayız bizim yaşam kaynağımız kriz olmasa da buluruz. Biz Beşiktaş'ız

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 11:09:57
  • Beşiktaş / Bodrum

Erdem röportajın tamamını vaktini ayır izle haber başlığını okuyup adam linç edenlerin arasına katılma kimsenin havaya girdiği filan yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 11:11:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Kardeşim biz krizsiz yapamayız bizim yaşam kaynağımız kriz olmasa da buluruz. Biz Beşiktaş'ız
Yahu biraz keyfini çıkaralım şampiyon olduk 3. Günde yok onun kıçı kalktı yok bunun burnu büyüdü medya zaten unutturmaya çalışıyor hemen.

1 yıllık emeğin karşılığını aldık hatta 4 yıllık 3 günde kaosa dönüştü Şenol Güneş'in dün taraftarla ilgili eleştirisini okusun bence bir herkes.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

katılıyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

Gomezin sözleri hiç hoşuma gitmedi sanki sen beşiktaşa değilde Beşiktaş sana muhtaçmış gibi bir beyanda bulunmuş söyledikleri ona geliyor
Kendini bir halt sanmaya başladı kendini Beşiktaştan üstün görmeye başladı ve bu durum da giderek kötü bir hal almaya başladı beşiktaşta buldu kendini şu sözlere bak Kendini Beşiktaştan büyük gören oyunculara ihtiyacımız yok
Gomez gönderilmeli Falcao alınmalı.
benim de tam tersi hoşuma gitti.Ben hedefi olan bir takımda oynamak istiyorum.Akıl veriyor olarak algılanmasın , şampiyonlar ligine katılmak için katılmak hedefi olan bir takım istemiyorum demiş .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

Yahu biraz keyfini çıkaralım şampiyon olduk 3. Günde yok onun kıçı kalktı yok bunun burnu büyüdü medya zaten unutturmaya çalışıyor hemen.

1 yıllık emeğin karşılığını aldık hatta 4 yıllık 3 günde kaosa dönüştü Şenol Güneş'in dün taraftarla ilgili eleştirisini okusun bence bir herkes.
+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı SLYKRT

Turkiye kulturunde yetismis kisilere kaba tabirle gote got diyen Alman'in laflari agir gelmis. Adam winner ve basari istiyor. Biz hucum hatti olarak kasip gol atacaz (buarada onde oynayan furbolcularla ilgili negatif tek yorum yapmadi) ama defans ve kaleci yuzunden CL'de madara olmak istemiyorum diyor. Hemen gelmis 7-8 yilda 1 sampiyonluk sebebi Besiktas'tan buyuk mu gitsin baskasi gelirciler. Gomez bu klup icin sanstir. Evet Besiktas da O'nun icin sansti ama o kotu gecen 2 sezonu olmasa buralara yolu duser miydi? Adam Ronaldo ve Messi'den sonra gol ortalamasinda 3. sirada. Elbette diger oyunculardan farki olacak. Ibra neler yapiyor hem de ne kluplerde. Baska futbolcu yapabilir mi? Kapiya koyarlar. Ama Ibra gibi olunca o isler oyle olmuyor. Messi yeri geliyor su transfer edilsin diyor ya da hocasini begenmiyor su hoca olsun diyor. Koskoca Barcelona kucuk klup mu oluyor? Ama adam Messi iste. Hersey bi yana roportajda sanki Gomez sunu sunu alin demis gibi yorumlaniyor. Adam defansin bu takimin freni oldugunu soyledi ve bunu kimse inkar edemez. Turkiye liginde bile yeri gelince mac kaybettiren bu defansla da CL'ye gitmek istemiyor adam. Tolga'dan Ismail'den iyi futbolcular bulmak icinde cok buyuk paralar harcamaya gerek yok. En basta dedigim gibi Gomez'in bunlari gercekten winner karakteri yuzunden soyledigini sinsi planlar icinde olmadigini dusunuyorum. Maclarda gozundeki o hirsi hepiniz goruyorsunuzdur. Takim gol atinca kim atarsa atsin herkesten cok seviniyor adam.
İşte bunu anlamamakta ısrar ediyorlar kardeş.Adam önde biz çırpınıyoruz ama arkataraf tüm çabayı küçücük hatalarla heba ediyor diyor.Röportajındaki en önemli kelimelerden biride benim için gol önemli değil şampiyonluk önemli diyor.Hangi golünüz daha güzel sorusuna ise golün güzelli önemli değil 30 metredednde atsam boş kaleyede aynı duygu patlamasını yaşıyorum diyor bu adam.Her kelimesinde profesyonellik akıyor.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Bir de bizim Alman kafa yapısını anlamamız çok zor biz duygularla karar veriyoruz onlar mantıkla ve akılla .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

EssiLor

• Ziyaretçi

Küçümemeye gerek yok belli zaten
Bu marcelo alexis tosic ismail beck falan bunlarla kevgire çevirirler cl de
Adam gayet gerçekçi konuşmuş,ayaklarımız yere basmalı
Tamam haklı haklı olmasına haklıda
Herkesin bir işi var Ozaman doktor da gidip dönercilik yapsın dönercide gidip doktorluk yapsın olur mu olmaz renktaşım :)
Transfer hoca ve yönetimin işi elbet takviyeler yapılacak bizde memnun değiliz ki ismailinden beckinden serdarından
Şampiyonlar Liginde ilerlemek istiyorsan Skrtel Ben Arfa Gibi adamları almak lazım Kaleye Adler
Defansa Papy Skrtel felan alınmalı Rhodolfo zaten dönüyor
Hücum hattımız iyi tek sıkıntı kale ve defans zaten boyko geçer kaleye
Defansada dediğim gibi Skrtel Papy gibi isimler ilaç olur.

Çevrimdışı OrhanAker

Gomezin söylediği şeyleri şenol hocada başkan da söyledi zaten daha niye üstüne gidiyoruz anlam veremiyorum.
Gomez :iyi takviyeler yapılmalı.
Şenol hoca: defansta eksikliğimiz var dedi memnun olmadığı aşikar.
Başkan: Ön tarafa değil defansa transfer yapılacak dedi.
Taraftar : defansa transfer istiyo :D
Herkes aynı şeyi söyledi zaten..

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

İyide adam oynayacağı takımın nasıl olması gerektiğinin çerçevesini çizmiş , yönetimin nasıl bir takım kuracağı belli değil ki .Bizim ekonomik yapımız şöyle bizim heedfimiz Avrupa ligi ya da lig deyip ona göre transfer yapabilir.Yönetimin hedefi buysa sen adama bırak da onu yönetim düşünsün diyebilir misin?

Çevrimdışı RevivaL

Adam 30 gol attı neredeyse kıçı kalktı olmuş. Kıçının kalktığını düşünmüyorum orası ayrı konu ama kalkıyorsa da kalksın. 5 gol atanın kıçı kalkıyordu bu takımda.

Çevrimdışı yigitcan1903

Tamam haklı haklı olmasına haklıda
Herkesin bir işi var Ozaman doktor da gidip dönercilik yapsın dönercide gidip doktorluk yapsın olur mu olmaz renktaşım :)
Transfer hoca ve yönetimin işi elbet takviyeler yapılacak bizde memnun değiliz ki ismailinden beckinden serdarından
Şampiyonlar Liginde ilerlemek istiyorsan Skrtel Ben Arfa Gibi adamları almak lazım Kaleye Adler
Defansa Papy Skrtel felan alınmalı Rhodolfo zaten dönüyor
Hücum hattımız iyi tek sıkıntı kale ve defans zaten boyko geçer kaleye
Defansada dediğim gibi Skrtel Papy gibi isimler ilaç olur.
Evet görevi bu değil ona düşmez ama ben böyle konuşup yönetime baskı yaratmasına sevindim açıkçası
Bunu kimse yapmıyordu,bilenler üç maymunu oynuyordu
"Ya tutarsa" transferlerine bir fren olmasını umuyorum bu konuşmanın
Taraftarın sesi olmuş resmen kaç senedir dediklerimizi demiş

Çevrimdışı Koa_lAA

bide söyledi zaten "akıl veriyomuş gibi algılanmasın ama seviye atlamamız lazım ve bu takım, taraftar, bu stadla bunu başarabiliriz" diyo gomez... hiçde egoist, yüksekten bakan, artist bir tavrı yoktu dün yani...

sadece şampiyonlar ligindede mücadele edebilecek bir takım kuralım dedi... haklıda...

he biz bu bütceyle bunu yapabilirmiyiz... düşeş lazım... yek atarsak kaybederiz..

Çevrimdışı uğur07

Senol gunesin istedigi: ne olursa olsun en iyisi en yuksegi

Baskanin istedigi: sampiyonlar ligi gazina gelip borclari patlatmamak: sonunda gruplardan veda etmemek. 3. Olup uefa da mumkunse kupayi alip gs nin elindeki tek kozu da almak.

Gomezin istedigi. Son yillarinda hem para kazanmak. Hemde yarismaci bir takimda avrupa gundeminde olup gomezli bjk harika isler cikartiyor demek. Ayni zamanda da close gibi 35 de olsa milli takımın vazgecemeyecegi bi adam olmak. Bunun icinde sampiyonlar liginde gruptan cikip mümkün oldugunca gundemde kalmak. Olmadi kil payiyla 3. Olup uefada devam etmek.

Bu ucunun fikirleri bence birbirine cok yakın ve iyi bir siyasetle ortak hedefte buluşulabilir. Ve dogru transferlerle.

Zaten bulusuldu mu da ortalik siyah beyaz olur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 11:25:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynı açıklamayı Suarez yaptı Liverpool'da. Daha önce Zlatan yaptı. Dortmund'da Reus yaptı. Oyuncunun kulübe aidiyetini ve kazanma hırsını gösterir bu tür açıklamalar. Parasını alıp etliye sütlüye karışmayadalirdi şimdi burnunun kalktığını düşünenler sanırım bunu tercih edeceklerdi. Adam kazanmak istiyorum diyor önüme dünyaları yığın demiyor o kazanınca biz de kazanacağız ama adama kızıyorsunuz çok ilginç gerçekten.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Adam 30 gol attı neredeyse kıçı kalktı olmuş. Kıçının kalktığını düşünmüyorum orası ayrı konu ama kalkıyorsa da kalksın. 5 gol atanın kıçı kalkıyordu bu takımda.
Bu takımda kendine yıllık 2 milyon avro ücret belirleyenin kıçı değil de Messi, Ronaldo ile kıyaslanan Almanya'nın santraforunun kıçı kalkmış. O da değişik bir bakış açısı.

Çevrimdışı solar

Almanyaya yerlesip burada Almanlari az biraz taniyabilmis biri olarak diyebilirim ki, programi izledikten sonra Gomezin kalma ihtimali benim gozumde artti. Alman oyle sark kurnazi gibi "Baskanimiza guveniyorum, hersey cok iyi gidiyor, taraftari cok seviyorum, 3. kopruyu cok begeniyorum" gibi ici bos nameler okuyup adami oyalamaz. Profosyonel baglamda ne dusunuyorsa soyler. Kendini takimdan buyuk gormuyor, kendisini takimin bir parcasi olarak gorup ikisi icin de en iyisini istiyor. Televizyona cikip acik acik konusmasi bile iyi bir gosterge bence, ki bugune kadar okuduklarimizdan farkli pek birsey de demedi, sadece kendi agzindan canli duymus olduk. Keske Guntekinle direk ingilizce soylesi yapip altyazili verselermis o zaman daha da dogal ve spontane halini gorebilirdik. Guntekin bir kac kere atlayip ingilizce cevaplar vermeye calisti ama sonra tercume molasi verildi.

Dun yazmistim da konu yine ayni yere gelmis tekrar alinti yapayim kendimden.