Röportajı iki defa izledim burdaki arkadaşlara tekrar izlemelerini tavsiye ederim.
çünkü çoğunlukla söyleneni değil anlamak istediklerini konuşuyorlar.
A kalite bir lider oyuncuyla tanışıyorsunuz bu güne kadar Beşiktaşta yaşamadık bilmiyoruz
tabiki bir tane gs ye geldi uefa kupasını aldırdı. Fener dangozluk yapmasaydı süreci iyi
yönetseydi bu senede bir lider oyuncu onlara uefa kupasını kazandırırdı. Ama orda başka liderler olduğu
için egolar çarpıştı.
Lider oyuncuların her zaman talepleri olur zaten bu oyuncular bu seviyelere bu talepleri sayesinde geliyor.
röportajda gomez şl de gruptan çıkalım finallere kalalım falan demiyor. Açık açığa hepimizin sürekli konuştuğu şeyleri söyledi
ve ben hedefleri olan bir takımda oynarım dedi. Bu en doğal hakkı gidin şunu alın bunu alın demedi
gruptan çıkalımda demedi sadece şl olmuş olmak içinmi olacağız yoksa mücadele etmek içinmi olacağız dedi
en azından sahamızda bir kaç maçı kazanmalıyız dedi. özellikle yanlış anlaşılmasın ben şl de kupayı almaya oynayalım demiyorum bu çok zor
ama bir hedefte koymalıyız dedi. Biz bunlara alışık değiliz tabi biz Türküz kervan yolda dürülür mantığı güdüyoruz.
Şenol hocanın Başkanın ve gomezin röportajlarını dinledim aslında hepsi aynı şeyleri söylüyorlar Başkan temkinli
konuşuyor olması gerekende bu Hoca net konuştu gomez beklentiyi hocamıza göre daha düşük tuttu.
Aslında bu sözlerden mutlu olmanız lazım artık takım hedef koyuyor. Ne hayal satıyorlar nede kandırma yoluna gidiyorlar
Başkan 4 oyuncu alacağız artık bizden kimse 7-8 oyuncu beklemesin takım iskeletini bozmayız ve her sene üstüne koyarak gideriz dedi
zaten olması gerekende bu. Şenol hoca daha netti Defansı toparlamamız gerekir elzem değil ama ileriyede bir oyuncu gerekir dedi mevki
söylemedi. Benim iki gündür konuşulanlardan anladığım çıtayı sürekli yükseltmek her sene üstüne koyarak gitmek
Hedef büyüdü diyorlar.
geçen sene fenerin açık ara şampiyon olacağını söyledikleri gibi arkadaşlar bu senede şl den averaj takımı olarak çıkacağımızı söylüyorlar

arkadaşlar ingiltere ligi ikincisini biz geçen sene şu anki kadromuzdan daha düşük bir kadroyla altımıza aldık hemde olimpiyatta oynadığımız maçlarda
arsene wenger değilmiydi şampiyonlar ligi kalitesinde bir takımı geçtik diyen tüm avrupa basını bizim aslında şl kalitesinde olduğumuzu söylemedimi
ne bu karamsarlık geçen sene şampiyon olamayacağız diyenlere az bu takıma güvenin dedim.
Bu senede diyorumki muhteşem bir sezon yaşayacağız. Şampiyonlar ligindede ne bekliyorsunuz bilemiyorum ama
bu takım sonuna kadar savaşacaktır. kimin çıktığı umrumda bile değil kim gelirse gelsin mabette bizim kazanma ihtimalimiz en
düşük %51 olacak gerisi o anki performansa bağlı uefadan bile daha rahat olacağız çünkü takımın üzerinde bir beklenti oluşmayacak
bizim kaderimizi deplasman maçları belirler. Yeterki inanalım biz inanırsak takımda inanır. Bu takım inandığında yenemeyeceği takım yok
Gomez kalır gider buda önemli değil bu takım artık kişilere bakmıyor. Kalırsa böyle bir lider oyuncu bize çok katkı verir
oyun olarak değil takımın uzun vadede gelişmesi açısından.
gomez hücum gücünden çok memnun bozulmasınıda istemediğini anladım konuşmasından ama defansa takviyenin şart olduğunu
düşünüyor haklı eminim bu söylediklerini kesinlikle takım sevgisinden söylüyor takımı kendince itmeye çalışıyor.
burda lider özellik koyuyor ortaya ama kararı verecek olan hoca ve yönetimdir. Kimsde gomezin taleplerine bakmaz
birde emin olun şampiyona sonunu beklemezler. Gomezin kararını vermesi en fazla 15 gün sürer zaten torunoğulları söylemişti mayıs sonuna kadar süre istediğini siz hep tek tek konuşmalar üzerinden fikir yürütüp yanlış düşünceler içinde oluyorsunuz aslında böyle durumda
bütüne bakmak gerekir her kes bir kelime söyler birleştiğinde harita çıkar ortaya ama tek tek değerlendirdiğinde saçma sapan
fikirler yürütülür.
Mesela sosanın konuşmasından kalacağını düşünüyorum. Törenin satılmasının düşünülmediğini yorumladım
Tolga ve ismaille sözleşme yenilenecek serdara teşekkür edilecek Tosiç konusunu çözemedim gidecekmi kalacakmı ama
kalması taraftarıyım Marcelloyla sözleşme yapılacak durum dan çıkarttığım şu anda bir sağ bir sol bek alınacak bir stoper alınacak
göbeğe bir takviye söz konusu aras gelecek belki ikinci bir stoperde alınabilinir. Delgado ne olur bilemem ama büyük ihtimal onada teşekkür edilir.
bir şeyi unutmamak gerekiyor kadromuz 24 kişi olacak hala sınırımız var Boyko giderse bir kaleci alınır ama başkan satmayı düşünmüyoruz dedi.
iki bek bir stoperle bu takım oldukça tatmin edici bir takım olur. Kalecide gelirse zaten şlde bile iş görecek iyi bir kadro oluşur.
Türkiye ligini söylemiyorum bile açık ara favoriyiz. Takıma güvenin
şl şansımıza gelince gruptan çıkmaktansa uefaya kalmayı tercih ederim gruptan çıksakta ilerleme şansımız yok ama uefaya kaldığımızda bu takım çok işler yapar. İşte gomezin söylediği hedef belirleme işi burda önem kazanıyor. şl gruptan çıkalım dersen farzetki çıktık sonrası olurmu zayıf ihtimal ve kura şansına bağlı oda bir tur ama uefada finale kadar yolunun açık olması mümkün.