Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7248928 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

19 Mayıs Perşembe günü öğleden sonra Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesis'leri'nden yola çıkacak olan siyah-beyazlılar, Anadolu Yakası'ndan tekne ile Boğaz'ı geçecek. 16.00 sıralarında Kandilli - Vaniköy civarında tekne sahibi Beşiktaşlıların takıma Beşiktaş'a kadar eşlik etmesiyle Boğaz'da yaşanacak muhteşem anları, siyah-beyazlı kafilenin Beşiktaş'ta üstü açık otobüse binerek Vodafone Arena'ya doğru hareket etmesi izleyecek.

Takım 19.00 sıralarında Vodafone Arena'ya ulaşmasını takiben stadda muhteşem bir şölen yaşanacak.

Amatör Şubelere bağlı sporcuların geçişi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yapılacak anmaların ardından, Beko bandosu Gençlik Marşını çalacak.

Gökhan Tepe, Feridun Düzağaç, Emre Kaya, Simge, Ali Altay, Jelena Tosic ve Birol Can'ın performansları ile Vodafone Arena'da müzik ziyafeti yaşanacak.

Saat 21.00 sıralarına gelindiğinde ise sahanın içinde muhteşem bir ses, ışık, video şovu büyük taraftarı bekliyor olacak. Sahanın tamamını kapsayacak olan dijital şov büyük sürprizlerle dolu olacak. Futbolcuların ve teknik ekibin sahaya çağırılması sırasında ise taraftarı yine büyük bir sürpriz bekliyor olacak.

Kupa töreninin ardından Vodafone Arena'daki muhteşem kutlama takımın tribünleri dolaşarak şampiyonluk turu atması ile noktalanacak.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ya Ben su karamsarlığı gercekten anlamıyorum

Onceki sezonlara gore Transfer konusunda elimiz oldukça GÜÇLÜ !

S.L , Stad , Vodafone , Quaresma , Gomez ve Sosa gibi cok büyük kozlar var elimizde :busted_cop: :busted_cop:

Gomez , Sosa , Quaresma bu adamlar Sampiyonlar ligi kupasi kaldirmis adamlar hepsi birer MARKA :busted_cop:

Bu Kozlari kullanmak bizim elimizde..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

Günaydın

1. Transfer
Asıp kesiyoruz gene.
Boyko transferi devre arası değilde şimdi olsaydı herkes hele şükür kurtulduk diyecekti ve Boyko ile ŞLne girecektik.
Aynısı yeni transferlerde tekrar olmayacağı ne malum? Bırakın elimizde ki şampiyon oyuncuları küçük görmeye.

Gelcek Sezon Tolga, İsmail ve Olcay en çok oynayanlar arasında olursa da hiç şaşırmayın.

Üstelik bence şu anki takım bile şampiyonlar liginde fazla sırıtmaz. İlk onbiri zorlayacak 2-3 transfer ile guruptan çıkabiliriz.

2. Kura
Ne kadar güçlü bir guruba düşersek o kadar iyi olacaktır. Rakiplerimiz kendi aralarında oynadığı maçlarda birbirlerine puan kaybetmesi, en ideali berabere kalmaları lazım. Ben açıkcası VDF Arena maçlarımıza güveniyorum. İlk gelen rakipler neye uğradığını şaşıracaklardır.  Bu sayede aralarından sıyrılıp çıkabiliriz.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

S.L , Stad , Vodafone , Quaresma , Gomez ve Sosa gibi cok büyük kozlar var elimizde :busted_cop: :busted_cop:

Gomez , Sosa , Quaresma bu adamlar Sampiyonlar ligi kupasi kaldirmis adamlar hepsi birer MARKA :busted_cop:

ya bende senin gibi düşünenleri anlamıyorum hala daha maddi durumlar kötü arkadaşım KÖTÜ bak K-Ö-T-Ü anlatabiliyor muyum ? bizim şl gidiyor olmamız bütün maddi durumu düzeltmeye yetmiyor farkında mısınız ? her sene ffp anlaşmasına göre daha kemer sıkmak gerekiyor , açık verme hakkımız her sene azalıyor , siz seneler geçtikçe daha rahat davranabiliyoruz sanıyorsun herhalde.

Çevrimdışı Bekrakn

beyler ivan perisic hala bizimkilerle berabermiş. maçın üstüne bir de şampiyonluk kutlamalarında da olursa bu adam daha da gitmez :D

haber markoviçe odaklanmış ama fotoğraf başka şeyler anlatıyor :D

http://t24.com.tr/haber/fenerbahceli-markovic-besiktasli-futbolcularin-sampiyonluk-kutlamalarina-katildi,340978

Çevrimdışı Ensar

debusi (her nasıl yazılıyorsa) felan rüya rüya , mümkün değil , pepe subotic felan sadece gülünür bunlara , taraftar boşuna kendini kandırıyor. gerçekçi olun bence , biz ne zaman ffp den kurtulur ve şampiyonlar liginin her sene katılan gruptan çıkan takımı oluruz o zaman bu isimleri alırız.
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 09:58:27 Ensar ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Gelcek Sezon Tolga, İsmail ve Olcay en çok oynayanlar arasında olursa da hiç şaşırmayın.

Üstelik bence şu anki takım bile şampiyonlar liginde fazla sırıtmaz. İlk onbiri zorlayacak 2-3 transfer ile guruptan çıkabiliriz.
"Nasıl intihar edilir"in cevabı olur Tolgayla devam etmek İsmaille yeni sözleşme imzalamak
Doğru düzgün oyuncu alınmazsa bunların oynaması da sürpriz olmaz tabii
Gerçekten çok vahim bu seviyede oyunculardan uluslar arası başarı beklemek
Bir an önce teker teker elenmeliler 
Yoksa buna benzer düşünce tarzıyla yine 7-8 senede bir oluruz şampiyon,sonra oturur hakemler şöyle federasyon böyle deriz

Çevrimdışı Bekrakn

Günaydın

1. Transfer
Asıp kesiyoruz gene.
Boyko transferi devre arası değilde şimdi olsaydı herkes hele şükür kurtulduk diyecekti ve Boyko ile ŞLne girecektik.
Aynısı yeni transferlerde tekrar olmayacağı ne malum? Bırakın elimizde ki şampiyon oyuncuları küçük görmeye.

2. Kura
Ne kadar güçlü bir guruba düşersek o kadar iyi olacaktır. Rakiplerimiz kendi aralarında oynadığı maçlarda birbirlerine puan kaybetmesi, en ideali berabere kalmaları lazım. Ben açıkcası VDF Arena maçlarımıza güveniyorum. İlk gelen rakipler neye uğradığını şaşıracaklardır.  Bu sayede aralarından sıyrılıp çıkabiliriz.

tolga ve olcay konusunda katılıyorum abi ismaile yorum yok diyeyim en hafifinden :D daha iyisini bulsalar eyvallah ama bulamazlarsa da yapacak bir şey yok.

bu sezon tolga 12 lig maçında gol yememiş, epl'de kalesini 16 maç kapatan cech altın eldiven ödülünü alıyor. tamam lig farklı, takımlar farklı, önemli maçlardaki hatalar falan bir sürü farklı etken var ama durum da böyle en basit karşılaştırmayla.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gomez haklı diyenler var da , Gomez Amerika'yı yeniden mi keşfetti. Söylediklerine her Beşiktaş'lı katılıyor da bu söylediklerini O nun söylemesi gerekmiyor. Bir de adama derler ki madem güçlü bir takım takıntın vardı neden sene başında uefa oynayacak Beşiktaş'a geldin de ŞL oynayan bir epl takımına gitmedin. Demek ki teklif gelmedi. Gelmez tabii her kulübün Fikret Orman'ı , Erdal Beyi yok  :)
Beşiktaş senin zor zamanlarında riskler alarak sana kucak açsın, taraftar bağrına bassın, hocan parlatsın ( şiirsel oldu  :D ) otur yerine Gomez kalkmasın  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı panic13

"Nasıl intihar edilir"in cevabı olur Tolgayla devam etmek İsmaille yeni sözleşme imzalamak
Yoksa buna benzer düşünce tarzıyla yine 7-8 senede bir oluruz şampiyon,sonra oturur hakemler şöyle federasyon böyle deriz

+1. Sadece iyi bir kaleci ve sol bek transferi bile şu an kötü olduğunu düşündüğümüz defansımızın verimliliğini %30-40 artırır. sol stoperlerin bir gözü hep İsmail'in boşalttığı alanda. Keza kaleciye zaten güven yok. Rhodolfo+MArcelo (ki zaman zaman pzisyon hatası yapabiliyor)+Yeni stoper+Tosic, yeni sol bek ve kaleci transferi ile birlikte yeterli olacaktır.

Bunun dışında, Tolgay'ın formda döneceğini var sayar isek Atiba'yı yedekleyecek, hatta mümkünse daha iyisi (şartları zorlamıyor ise) bir orta saha.

Bana göre  en az 3 (Boyko'nun forma gireceğini varsayıyorum), mümkünse 4 iyi transfer lazım. bunlar yapılır ise açıkçası ben tatmin olurum;

1) Kaleci (Umarım Boyko kendini gösterir veya kaleci alınır. Tolga ile asla olmaz)
2) Sol bek(mutlaka)
3) Stoper (mutlaka)
4) Orta saha (mutlaka)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu sene Başkan , Gomez'in yanında Uefa'da hedefin final olduğunu açıklarken biz de içimizden kalede Tolga defansta İsmail(benzer şekilde birkaç oyuncu daha) ile bu nasıl mümkün olacak diyorduk. Tolga , İsmail fasit dairesinin etrafında dönüyoruz artık her yıl. Her yıl aynı son ve her sezon başı tekrar başa dönme şeklinde.

Çevrimdışı yigitcan1903

Gomez haklı diyenler var da , Gomez Amerika'yı yeniden mi keşfetti. Söylediklerine her Beşiktaş'lı katılıyor da bu söylediklerini O nun söylemesi gerekmiyor. Bir de adama derler ki madem güçlü bir takım takıntın vardı neden sene başında uefa oynayacak Beşiktaş'a geldin de ŞL oynayan bir epl takımına gitmedin. Demek ki teklif gelmedi. Gelmez tabii her kulübün Fikret Orman'ı , Erdal Beyi yok  :)
Beşiktaş senin zor zamanlarında riskler alarak sana kucak açsın, taraftar bağrına bassın, hocan parlatsın ( şiirsel oldu  :D ) otur yerine Gomez kalkmasın  :tabe:
Düşüşe geçmişken tabii ki ekstra şartları aramayacak :D
Şimdi kendine geldi ve büyük teklifler beklemesinden doğal bir şey yok
Adam iyi kadro diyor biz de ismaili tolgayı bilmem kimi sindirmenin hesabını yapıyoruz şu an  :evillol:
Dağlar kadar fark var düşünce tarzları arasında
Ve yönetimin çok kaliteli bir kadro oluşturamayacağı az çok bilindiği için hemen savunmaya geçiliyor

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu takımda kaldığı 7 yıl boyunca halen nasıl pozisyon alınıp kademeye nasıl girileceğini öğrenememiş , kendini geliştirmek için yeterince uğraş vermemiş defans oyuncusuyla sözleşme uzatılmak isteniyorsa bunun açıklaması kayırmacılık, pozitif ayrımcılıktır.
Bu oyuncu Almanya'da oynayan Alman bir oyuncu olsaydı kulübü şutlardı bunu. Gomez'i ele alırken bu düşünüş tarzını da ele alın.

ya bende senin gibi düşünenleri anlamıyorum hala daha maddi durumlar kötü arkadaşım KÖTÜ bak K-Ö-T-Ü anlatabiliyor muyum ? bizim şl gidiyor olmamız bütün maddi durumu düzeltmeye yetmiyor farkında mısınız ? her sene ffp anlaşmasına göre daha kemer sıkmak gerekiyor , açık verme hakkımız her sene azalıyor , siz seneler geçtikçe daha rahat davranabiliyoruz sanıyorsun herhalde.
Hayır yine anlamiyorsunuz Ben para meselesinden bahsetmiyorum

Hani o.Ruya dediğiniz adamlari IKNA etmek artik daha kolay diyorum elimizde kozlar var diyorum :busted_cop:

Bazi futbolculara Para versende gelmez ama S.L , Stad , vodafone gibi etkenler ve Gomez , Quaresma ve Sosa gibi MARKA oyuncular nedeni ile gelmeye sicak bakabilirler

Her oyuncu Gomez , Sosa , Quaresma futbolcularla ayni takimda oynamak ister @Ensar

Çevrimdışı Ensar

Hayır yine anlamiyorsunuz Ben para meselesinden bahsetmiyorum

Hani o.Ruya dediğiniz adamlari IKNA etmek artik daha kolay diyorum elimizde kozlar var diyorum :busted_cop:

Bazi futbolculara Para versende gelmez ama S.L , Stad , vodafone gibi etkenler ve Gomez , Quaresma ve Sosa gibi MARKA oyuncular nedeni ile gelmeye sicak bakabilirler

Her oyuncu Gomez , Sosa , Quaresma futbolcularla ayni takimda oynamak ister @Ensar
ya bahsettiğiniz adamların maaşı 2.5 tan başlıyor abicim farkında mısınız siz ya , bütün işler para ile dönüyor öpücükle değil

EssiLor

• Ziyaretçi

Fenerbahçenin Yıldızı Markovic Beşiktaşın Şampiyonluk Kutlamasında
Sırp Futbolcuya Fb taraftarlarının nasıl bir tepki göstereceği merak konusu
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 10:33:53 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı tangaz

şiir gibi akmışsın abi her kelimesine katılıyorum. Gomez aklınca almanlık yapıyor ama ben yemem bunları, diyorki hayatımda bir defa nisan ayında karar aldım fiorentinaya gittim aynı hataya düşmem diyor. o zaman gomeze 18M bonservis veren başka kimse yoktu bayernde bunu fioya şutlamıştı. kendi seçme şansı vbvb pek yoktu. şimdi bitik gomezi burada parlattık arkadaşın eli güçlendi ve artistlik yapıyor. madem daha evvel nisan ayı hatasından bahsediyorsun pekii şu soruyu sorarım geçen sene bize transfer olurken neden 30 nisana opsiyon konulmasına ses etmedin? çünkü bitiktin, aslında kiralık kontratın 2 yıllıktı baban son anda terör +d.t korkusunu öne sürüp kiralama işini 1 yıla çekti. madem nisan ayında karar alma hatasını bir daha yapmam noktasındasın bunu neden geçen sene dillendirmedin de şimdi dillendiriyorsun? çünkü BEŞİKTAŞ sayesinde kendini buldun şimdi de kıçın kalktı milli takımda santrafor da yok senden başka biliyorsun şampiyonada oynayacağını ve iyi bir performans sergilersen EPL falan teklifi alacağın ümidi ile bizi Temmuza kadar oyalama kararı almışsın. gomez tipik bir alman kendince eli güçlenmişken eşşeği sağlam kazığa bağlamak istiyor ama beşiktaşla oynayanların sonu kazık+piton ilişkisine döner...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Düşüşe geçmişken tabii ki ekstra şartları aramayacak :D
Şimdi kendine geldi ve büyük teklifler beklemesinden doğal bir şey yok
Adam iyi kadro diyor biz de ismaili tolgayı bilmem kimi sindirmenin hesabını yapıyoruz şu an  :evillol:
Dağlar kadar fark var düşünce tarzları arasında
Ve yönetimin çok kaliteli bir kadro oluşturamayacağı az çok bilindiği için hemen savunmaya geçiliyor
İsmail ile Tolga konusunda sosyal medyada bastırmak lazım. Gerçi yönetim bilmiyor mu bunların hakkındaki taraftar düşüncesini. Ayrıca kimse bunlara yok fedacı, yok Beşiktaş'ın çocuğu falan demesin. Pektemek dahil haketmedikleri parayı alıyorlar. Beşiktaş'ın çocukları maça giden, takımını destekleyen, kartal yuvasından ürün alan bir şekilde katkı sunan taraftarlardır. Ben kendi adıma o statta Tolga ve İsmail'i seyretmek istemiyorum. 11 ya da yedek farketmez
Tek Büyük Beşiktaş

ya bahsettiğiniz adamların maaşı 2.5 tan başlıyor abicim farkında mısınız siz ya , bütün işler para ile dönüyor öpücükle değil
3 tane 1 milyonluk yarim adam alacagina 1 tane 3 milyonluk tam adam alirsin olur biter

Burayi Arap ulkesi gibi zanneden futbolcular 3 milyon 5 milyon istiyordu o devir artik bitti burasi Avrupa ulkesi ve biz S.Liginde oynuyoruz

Yani sonuc su adam 4-5 milyon isteyeceğine bu etkenlerden dolayi avrupada aldigi paraya 2-2.5 milyona imza atabilir bunu demek istiyorum

Çevrimdışı worns

Gomez'in sözleri takıma ne kattığını ve ne katabileceğini tekrardan gösterdi.

Ancak kalması konusunda ümidimi yitirmeye başladım. Sorun Şampiyonlar Ligi'nde iddialı kadro kurulması meselesi de değil. Şenol hoca Gomez'in söylediklerinden fazlasını hedef tahtamıza yazdı. Sorun yönetimin Gomez'i tutmak konusunda yeterli çaba göstermeyecek gibi görünmesi. Bana hala Gomez'in şampiyonluktaki rolünü yeterince anlamıyoruz gibi geliyor. 26 golden çok fazlasıydı Gomez'in rolü ve alternatifi olan/ yeri doldurulabilecek bir oyuncu değil.

Kalması için girişimimizi yaparken, yeni sözleşme teklifini masaya koyarken bunu hesaba katarak hareket etmek gerekiyor.

Bir arkadaş Hagi örneği vermişti. Çok doğru. Gomez burada en üst seviyede 3 yıl ve katkı vermeyi sürdürerek belki 7-8 yıl kalabilir. Herşeyiyle simge olmaya uygun bir adam. Onun için de Falcao gelir, Torres olur bilmem ne diyerek konuyu geçmemek lazım.

Gomez giderse önümüzdeki senenin en büyük sorunu onun yerini doldurup dolduramayacağımız olur, savunma bile geri planda kalır ve bu en istemeyeceğimiz şey.
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 10:37:18 worns ]

Arkadaslar 8.ci kategoriden bilet arıyorum Kutlamalara gidemeyecek olan biri Ucreti mukabilinde Bilet aktarabilir mi ?

Edit kategori farketmez

Tabi biletler bitmediyse.. :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 10:41:08 Yunus Emre Dökmeci ]

EssiLor

• Ziyaretçi

Gomezin sözleri hiç hoşuma gitmedi sanki sen beşiktaşa değilde Beşiktaş sana muhtaçmış gibi bir beyanda bulunmuş söyledikleri ona geliyor
Kendini bir halt sanmaya başladı kendini Beşiktaştan üstün görmeye başladı ve bu durum da giderek kötü bir hal almaya başladı beşiktaşta buldu kendini şu sözlere bak Kendini Beşiktaştan büyük gören oyunculara ihtiyacımız yok
Gomez gönderilmeli Falcao alınmalı.

Çevrimdışı İhsan

Gelenlerin Mevcutlardan daha iyi olmaları yetmiyor, daha iyi oynamaları lazım.
Boyko nun piyasa değeri Tolganın neredeyse iki katı ama gel görki olmadı. Ben en zayıf kalkamızın Tolga olduğunu , ve Ersan / Aziz tarzında bir stoper eksiğimizin olduğunu düşünüyorum ama daha iyilerini nasıl alabiliriz bilmiyorum. Onu al bunu kes matığıyla ilerlersek YD dönemine dönmüş oluruz.
Asıl intihar elimizde ki değerleri silip atarsak olur. Önce yeniler gelsin bir oynasın ondan sonra konuşalım.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı worns

Gomezin sözleri hiç hoşuma gitmedi sanki sen beşiktaşa değilde Beşiktaş sana muhtaçmış gibi bir beyanda bulunmuş söyledikleri ona geliyor
Kendini bir halt sanmaya başladı kendini Beşiktaştan üstün görmeye başladı ve bu durum da giderek kötü bir hal almaya başladı beşiktaşta buldu kendini şu sözlere bak Kendini Beşiktaştan büyük gören oyunculara ihtiyacımız yok
Gomez gönderilmeli Falcao alınmalı.

Gomez'in katıldığı programı izlediniz mi? Bir kaç cümleyi konuşmanın bağlamından kopartıp yazarsak ancak böyle bir sonuç çıkar. Aksine, Beşiktaş'ın kariyeri için öneminin gayet farkındaydı. ŞL için söyledikleri de hedef koyarak motive olan bir oyuncu için normaldi. Adam Fiorentina döneminin kötü geçmesine bile üzülmediğini söyledi, buraya gelmesine vesile olduğu için. Ayrıca röportaj, organizasyonel yönden, potansiyelimiz açısından takıma yönelik övgülerle doluydu.

Onun için "şu sözlere bak" meselesini anlamadım.

Falcao, hiç bir anlamda Gomez'in yerini dolduramaz.

Çevrimdışı kartal190321

gomezin görevi tv ye çıkıp böle konuşmak değil..çok başarılı bi sezon geçirdi görevini fazlasıyla yaptı kaliteli bir futbolcu..konuşulacaksada yeri tv değil ..gomez burda arkadaşlarına haksızlık yapmıştır bence.. gomez unutmasın ki o golleri atmışsa begenmediği kaleciden başlayarak begenmedigi defanstan başlayarak o toplar ona gelmiştir..gomez için çok güzel bir sezon geçti.. farz edelim dediği şekilde  transfer yapıldı...önümüzde sezon gomez için kötü geçti bu attıgı golleri atamadı birileride çıkıp onumu eleştirsin..gitmek için bahane arıyor bence.kulübün durumu belli hala denetlemeye tabiyiz satmadan alamıyoruz bunu eminim gomezde biliyor bunu bildigi halde çıkıp bunları sölüyorsa bu adam gitmek istiyor çok açık ve net..bugün cengiz gibi futbolcularla olmaz diyen arkadaşlar ne çabuk unuttular oguzhan atiba olcay kerim hatta gökhan tanınmayan oyunculardı..yıldız oyuncu isteyenler para basıp alalım diyenler bakınız örnek fenerbahçe nani van persi..başarı demek isim yapmış futbolcu demek değildir..sistemin varsa sistemine uygun  futbolcu bulabilirsen ahmet mehmet olması önemli değil ...örnek porto sevilla shaktar a.madrid dortmund
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”