Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7251126 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı murat

iyi takviyeler yapilsin durumlarina bakayim begenirsem avrupa sampiyonasi sonrasi kararimi veririm...

bana cok samimi gelmedi hatta buyuk bir kulup oldugumuzu varsayarak asagilayici bir soylem olarak algiladim.

Çevrimdışı ozgursum

M. City'yi yenebilecek bir kadro istiyor. Bunun Zapata ile mümkün olmadığını görebilecek kadar da futbol bilgisine sahip.
Senol Gunes olacagini dusunuyorsa , benim sistemimde bu oyuncular cok iyi olur ve basarili olur diyorsa kalkip Gomez in onayina mi sunucaz oyunculari. Diyelim ki sunduk Senol Hoca dan daha mi iyi biliyor bu isi? Gomezin aciklamasi cok yanlis soylemesi gereken sey su olur , Ben takimda kalicam kulup bana yatirim sozu verdi. Hocaya da yonetime de guveniyorum diyecek. Iyi takim kurarsaniz kalirim yoksa giderim demek oyuncularin haddi degil , mantikli birsey de degil.  Yapmayin gozunuzu seveyim taraftarin romatikligini kullaniyor cok bariz sekilde.

Çevrimdışı mylife1903

3-4 sene içinde neler yaşadıysak artık tükenmişlik sendormuna girmişiz şampiyon olmamıza rağmen vaziyet halen aynı bu yüzden çoğu  beşiktaşlıya ,bende dahil, bir psikolog lazım, sakatız abi sakat ! :D
Camiada normal adam yok zaten gomez yerine psikolok alalim, ev ev dolasip bizi iyilestirsin yoksa lig baslayana kadar kafayi yiyecegiz

Çevrimdışı nusretaslanturk

1 yıllık süreci değerlendirirsek Gomez - Beşiktaş ilişkisi win/win olayıdır. Gomez'in bugünkü en önemli sözü de 'Şampiyonlar Liginde başarı için mi oynamak için mi oynayacağız'dır.

Bu sözler büyük bir kesim tarafından doğru algılanmamış. Şayet bu talebi başka amaçlar için kullanıyor ise burada kaybeden yalnızca kendisi, kazanan yine Beşiktaş olur. Tüm bunları sağlamak içinde bu sezondan daha büyük bütçeler yaratmaya gerek yok. Sadece doğru hamleler lazım.
öyle büyük bir beklentisi de yok, en azından iç sahada 2 maç kazanalım dedi laf arasında atladılar onu..başkan hoca ve yönetim ise gruptan çıkmaktan bahsediyor..aslında gomezin istekleri daha mütevazı..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şampiyonluk kutlamalarında Tosic'in eşi de varmış.

"Gökhan Tepe, Feridun Düzağaç, Emre Kaya, Simge, Ali Altay, Jelena Tosic ve Birol Can'ın performansları ile Vodafone Arena'da müzik ziyafeti yaşanacak. "
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

"Gökhan Tepe, Feridun Düzağaç, Emre Kaya, Simge, Ali Altay, Jelena Tosic ve Birol Can'ın performansları ile Vodafone Arena'da müzik ziyafeti yaşanacak. "
  :D

Çevrimdışı ozgursum

iyi takviyeler yapilsin durumlarina bakayim begenirsem avrupa sampiyonasi sonrasi kararimi veririm...

bana cok samimi gelmedi hatta buyuk bir kulup oldugumuzu varsayarak asagilayici bir soylem olarak algiladim.
Sanirim bu sekilde dusunen sadece iki kisiyiz koca forumda  :)

Çevrimdışı Tolga

Gomez'in böyle bir düşünce de olmasına kızılmaması gerekiyor ki ben de aynı fikirdeyim. Kalite sürekli artmalı.

Fakat bizim zamanımız yok turnuvadan önce bu iş netleşmeli ki biz de önümüze bakmalıyız. Gomez ise turnuva sonrası oluşacak tabloya bakıp karar vermek istiyor.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MrtBlgc

Ben iki kez izledim Mario Gomez'in röportajını ve vardığım kanı şudur; Bir kere takımın hücum hattını beğendiği ve bunun bir parçası olmaktan mutlu olduğu aşikar.
Adam diyor ki önümüzdeki sezonun transfer planlaması önemli. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde averaj takımı mı olacağız yoksa gruplarda iyi futbol oynayıp
en azından bir kaç galibiyet alıp hedef mi belirleyeceğiz ? Bununla ilgili de SP.Lisbon maçını örnek gösterdi. Beyler, hepimizin haftalardır dile getirdiği defansif zaaflarımızdan
bahsetti kendisi. Biz de demiyor muyuz bu takıma en az iki kaliteli stoper ve bir sol bek gerekiyor diye ? Yani hepimizin defalarca söylediği şeyi M.Gomez söyleyince niye
garipseniyor bu kadar, ya da gidecek süsü veriliyor ? Ben kesinlikle bu röportajdan sonra pesimist değilim ama kendisi de dünya çapında bir oyuncu. Olurda daha iyi
şartlara sahip bir takım teklif yaparsa elbet değerlendirecektir.

Çevrimdışı b.damatoglu

Sen Gomez'in yalancı ve iki yüzlü olduğunu söylüyorsun. Ben buna katılmıyorum.
Yo hayır. Söyledikleri somut şeyler değil. Bu niyeti açıkça söyleyecek insan evladı da yoktur dünyada.

Önce hele bir şampiyon olalım dedi.
Şimdi de zaten yaz boyu menejerim yönetimle kontak halinde olacak diyor.

Yaz boyu demek yaz sonunda karar vereceğim demek.

Yönetimin transfer stratejisini anlamak için yaz sonunu beklemeye gerek yok.
Yaz sonunu bekliyorsan başka şeylerin neticelenmesini bekliyorsun demektir.

Ki Gomez iyi bir takımın teklifine evet derse bunda da yanlış bir şey yok.

Adam 30 yaşında kariyerinin son 3-4 yılı.  Elbette iddaalı bir takımda oynamak isteyecektir.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yasin02

Camiada normal adam yok zaten gomez yerine psikolok alalim, ev ev dolasip bizi iyilestirsin yoksa lig baslayana kadar kafayi yiyecegiz

ya da abi devlet erkanlarından rica edilsin aile hekimi gibi beşiktaşlılara özel aile psikologları olsun nasıl olsa herkes pdr,psikoloji okuyo zaten  :)
Aquila non capit muscas.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu isimlere ancak gülünür. Başkan ucuza kapatmış her zamanki gibi.  :)
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 22:06:20 Samet Ç ]

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

öyle büyük bir beklentisi de yok, en azından iç sahada 2 maç kazanalım dedi laf arasında atladılar onu..başkan hoca ve yönetim ise gruptan çıkmaktan bahsediyor..aslında gomezin istekleri daha mütevazı..

Gomez de biraz fazla küçümsemiş yalnız. Ya da geçen sene Avrupa Ligi'nde grup aşamasında elendiğimiz için bizi yanlış tanımış diyelim. Beşiktaş en kötü sezonunda bile iç sahada Liverpool ile Marsilya'yı yenmişti, son maçta Porto'ya giderken gruptan çıkma şansı vardı. Vodafone Arena'da 6-7 puan almamız sürpriz olmaz, deplasmanda kazanacağımız puanlar sıralamadaki yerimizi belirler. Tabii bunun için biraz önce bahsettiğim "beraberlik oyunu"nu geliştirmemiz şart.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı mylife1903

Feridun abim disinda bir tosicin hanimini taniyorum, kalanlar bana yabanci. Besiktasli mi onlarin hepsi. Tosicin hanimini iyi korusunlar, stada kacak giren adam sahaya atlar falan rezil oluruz, tosic bunu kafa kola alir sarbi gibi, olay cikar.

Çevrimdışı 38life

ya söylemeyim diyorum ama hep negatif yorum yapan sürekli kötü eleştiri yapan kişiler sürekli aynı kişiler hiç değişiklik yok :)

Sürekli biz şampiyon olamıyacağız diyen kişiler aynı kişiler.

Stadımız bitmez diyen kişilerde bunlar.

Şenol hoca sonunu getireceğini düşünmediğimiz hocamız diyen kişiler aynı kişiler.

Stadı beğenmeyen aynı bu kişiler.

Galibiyetimizde ortalıktan kaybolan mağlubiyetimizte ortaya çıkan sürekli psikolojimizi bozmaya çalışan bu kişiler aynı kişiler.

Ağır işsiz olduğum için sürekli takip ediyorum hep aynı kişiler :)

Kendi bakış açın bu ve yanılıyorsun. Ben bugün akşam 7'ye kadar Gomez'in kalacağını düşünüyordum. Bu konuda son derece pozitiftim. Ama ardarda Gomez'in ve Başkan'ın açıklamalarından sonra hayal kırıklığına uğradım.

Sürekli Negatif yorum yapan kişiler derken beni de kastediyorsun. Ben şampiyonluk konusunda olsun, diğer bir çok konuda olsun hep pozitiftim. Son 10 haftadır fenerin hangi maçta puan kaybedip hangi maçta kaybetmeyeceğini hepsini tek tek bildim. Dediğim gibi bunlar tamamen senin kişisel bakış açın. Rasyonel düşünmek ile negatif düşünmeyi karıştırıyorsun.  Stad ile ilgili de hep olumlu konuştum ben. Stadın dünyanın en güzel stad olduğunu da söyledim.

Gomez olayı üstüne bunları söylediğin için bunları söylüyorum.

Negatif düşünmeknasıl yanlıuş ise pozitif düşünmek de yanlışdır. Doğru olan Rasyonel düşünmektir.

Çevrimdışı Erdemm

Mario Gomezi hiç bilmediği Beşiktaş a bonservissiz bulup getiren yönetim başkan e torunoğulları çok başarılı
adam gidince yönetim başarısız.. Niye bırakmak istesin.. İllaki kulubün de şartları malum..
Gomez gerçekçi açıksa Beşiktaş da gerçekçi ve açık!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

ya niye olayları çarpıtıyorsunuz abi bu adam dünya yıldızı alman milli takımının forveti bu adamda şampiyonlar liginde tekrardan oynamak istiyor başarılı olmak istiyor.

1.ci sezonda ben illa kupayı alalım demiyorum diyor 2-3 maç kazanalım diyor bak gruptan bile çıkalım demir 2-3 maç kazanalım diyor.

Beşiktaş'ta mutlu bu ülkede mutlu şampiyon olduk şampiyonlar liginde oynayacak stad müthiş taraftar müthiş adamda doğal olarak biraz daha güçlü kadro görmek istiyor.

Bunu gomez'inde söylemesine gerek yok sporting maçını örnek verdi gomez haklı sporting maçında dağıldık real karşısında,city karşısında ne yaparız diyor ?

Bunu bizde demiyormuyuz ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Feridun abim disinda bir tosicin hanimini taniyorum, kalanlar bana yabanci. Besiktasli mi onlarin hepsi. Tosicin hanimini iyi korusunlar, stada kacak giren adam sahaya atlar falan rezil oluruz, tosic bunu kafa kola alir sarbi gibi, olay cikar.

Murat Başaran, Tepki, Hakan Peker, Hayko falan da olsaydı keşke.

Ama şükürler olsun Demet Akalın yok. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı 38life

boş zamanlarında müslüm dinleyip jilet kullanıyor musun  :evillol: :evillol:
realist diye değerlendiriyordum ama realistten daha çok karamsarsın sen  :evillol: :evillol:

Diğer konularda yaptığım yorumları takip etseydin keşke. 8-9 puan farkla şampiyon olacağız diyen adamım. Stad 15-16 sezonu başına yetişir diye gezen adamım. -dım.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Diğer konularda yaptığım yorumları takip etseydin keşke. 8-9 puan farkla şampiyon olacağız diyen adamım. Stad 15-16 sezonu başına yetişir diye gezen adamım. -dım.
bu muhabbetin özelinde bahsediyorum  :D

Çevrimdışı 38life

ee senin bu mantığınla zaten gomez'in gitmesi çok normal zaten tam hayal dünyasında yaşıyorsun yalnız :)

Hayal dünyasında yaşamk bu mu? Peki bekleyelim görelim önümüzdeki transfer sezonunun sonunda görüşürüz tekrar. Stoper'e Skrtel - Agger kaleye de Adler ya da ospinayı alırlar. Robbeni de alırlar.

Bunlar gerçekçilik benim söylediğim hayalperestlik öyle mi? İsmail kendi açıkladı kalacğaını. Ben hayal kurmuyorum. Tolganın durumu ortada Marcelo da kendi açıkladı. Ne hayalperestliği. Zapata haberleri de malum. Ki zaten yönetimin hedeflerine göre uygun bir stoper. Ne hayali?

Çevrimdışı murat

bire bir aynısını çevirdi abi, atladığı bir şey denk gelmedi bana..uçuk bir dil kullanmadı  zaten adamın,çok basit cümleler kurdu
tamam birebir cevirdiyse sorun var demektir.puzzle parcalarini birlestirince yada onemli kisimlarin altini cizince benim baktigim aci hic yanlis gozukmuyor. belki sen iyi bir kadroda
kursan bu surecte iyi bir teklif alipta temmuz ayinda yari yolda birakmayacagini bilemezsin.bana cok iyi niyetli gelmedi; iyi niyet derken besiktas acisindan bakiyorum tabi kendi kariyeri veya cebi acisindan tabiki haklidir.