Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7251095 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı murat_

mario gomezin de sonu almedia gibi olabilirmi acaba diye dusynmeden edemiyorum bknz almedia da o sene turnuvadan sonra gelin konusalim.demisti orda piyasa yaparsam elim guclu olur havasinda idi ama turnuvada sakatlanmisti ortada kalmisti bence gomez o ihtimalide dusunmeli

Çevrimdışı OrhanAker

Gomez de ferdinand gibi olmaz umarım.
Top yönetimde.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben zaten Tivibudan tekrar başa sarıp tekrar seyrettim anında üstüste. Hem Gomez'in açıklamalarını hem Başkanın konuşmalarını. Hatta başkanın konuşmalarını 3 kez dinledim diyebilirim.

Şenol Güneş'in hedefinin gruptan çıkmak olması birşeyi değiştirmiyor malesef. Başkan'ın kafasındaki "gerçekçi" hedef 3.cü olup UEFA'da yürümek.

Sen herzamanki gibi Cümleleri cımbızla seçmişsin. Başkan'ın söylediklerinden olumlu birşey çıkarmak mümkün değil. Sen sadece olumluları cımbızla seçmişsin.

Gomez'in hedefi şampiyonluktu Euro 2016'ydı vs. bunları geç artık. Adam yeni bir kriter koydu ortaya ve şuan tek kriter bu. Adam Şampiyonlar liginde gruptan çıkacak gerçekçi bir kadro istiyor. Fiorentinada daha önce kandırıldığını açıkça söyledi. Bu adamı Tolgayla Boykoyla kandıramazsın artık. Stoper'e Zapatayı alarak falan da kandıramazsın. Adam gerçekçi kadro istiyor. Adam diyor ki Karşımıza Madrid, City, Benfica grubu gelebilir bunlara karşı maç kazanabilecek bir kadro istiyorum diyor. Fikret Orman'ın böyle bir kadro kuracağını düşünüyor musun?

Eğer düşünüyorsan eyvallah. Zaten Gomez'in kalacağını düşünmekte sonuna kadar haklısın ozaman...

sen hangi oyuncuları aldığımızı bilmeden neye istinaden kalma şansı %0 diyorsun ?

Gomez'in böyle bir kriteri mi var ? zapata gelirse ben giderim thiago silva gelirse kalırım ?

Adamın merak ettiği tek nokta şu veya istediği tek şey şu sağlam bir defans hattı orta saha ve kanatlar çalışıyor zaten quaresma ve töre'yi övmesinden anlıyabilirsin onuda.

Çevrimdışı cisse557

Önceki sayfada da yazdığım gibi bu olayı salt Tolga'ya İsmail'e bağlamamak lazım.

Bizim kadro kalitesinin yanında oyunu da geliştirmemiz, çeşitlendirmemiz gerekiyor. Gomez'in verdiği Sporting Lizbon örneği çok doğru bu anlamda, bize orada beraberlik yetiyordu ama bizim "beraberlik oyunu" için ne kadromuz ne de planımız var. Şenol Güneş'in de bu konuda çalışması lazım.

Bayern deplasmanına çıkarken Antalyaspor'a hücum eder gibi oynayamazsın. Savunmaya yapılacak 4 transfer bunu çözmez, savunma yapmayı öğrenmek gerekiyor.
Bu dediğin olay saf oyun yapısı ile yapılabilecek birsey olsaydı Bilic bunun kralını yapardı. Çünkü oyun tarzı Avrupa maçlarına uygun formattı. Gelgör ki Kaleci ve yetersiz kadro ile bunu beceremedik. Benim Şenol hoca ile ilgili şüphem yok Avrupa maçlarında dokunuşlar yapacaktır. Top şu an sadece yönetimde. Bu iş kaliteli adamların ayaklarına bakar.

Çevrimdışı b.damatoglu

Gomez'in olaya bakışı hoşuma gitmedi...

Net olarak şunu diyor. Euro 2016 da parlarım güzel teklif alır uçarım. Olmazsa döneriz buraya diyor.

Fakat biz Euro 2016 sonuna kadar bekleyemeyiz ne yazık ki...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Marcelo şampiyonluk maçında 2 gol attı ve zaten şuanda kendisi bir İLAH. Fikret Orman'ın onu Rhodolfo ile birlikte 1.ci stoper olarak gördüğüne hiç şüphem yok.

İsmail Köybaşı bugün barbekü partisinde açıkladı zaten yönetimle anlaşılmış herşey tamam.

Tolga'nın gitmesi zaten söz konusu bile olamaz. Boyko'yu satıp yerine yüklü para sayıp Çok iyi bir kaleci alıp Tolgayı yedeğe çekeceklerinden ne kadar ümitlisiniz bilmiyorum.

Sağ bek konusunda ise bi isim alınacak ama bunun Beck'in yedeği olma ihtimali yüksek. Çünkü biz bile burda kim alınsın diye düşünürken zorluk çekiyoruz Yönetimin  CL seviyesinde bir sağ bek alabileceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sen hangi oyuncuları aldığımızı bilmeden neye istinaden kalma şansı %0 diyorsun ?

Gomez'in böyle bir kriteri mi var ? zapata gelirse ben giderim thiago silva gelirse kalırım ?

Adamın merak ettiği tek nokta şu veya istediği tek şey şu sağlam bir defans hattı orta saha ve kanatlar çalışıyor zaten quaresma ve töre'yi övmesinden anlıyabilirsin onuda.
Sıkıntı yapmaya gerek yok gomez kalmak istiyor bunu da belli etti geçmişe bakmak yanlış olur çünkü 4 senedir ilk defa başarılı olduk gelirlerimiz tavan yaptı, şampiyonlar ligi vs. İyi transferler olacaktır muhakkak

ya söylemeyim diyorum ama hep negatif yorum yapan sürekli kötü eleştiri yapan kişiler sürekli aynı kişiler hiç değişiklik yok :)

Sürekli biz şampiyon olamıyacağız diyen kişiler aynı kişiler.

Stadımız bitmez diyen kişilerde bunlar.

Şenol hoca sonunu getireceğini düşünmediğimiz hocamız diyen kişiler aynı kişiler.

Stadı beğenmeyen aynı bu kişiler.

Galibiyetimizde ortalıktan kaybolan mağlubiyetimizte ortaya çıkan sürekli psikolojimizi bozmaya çalışan bu kişiler aynı kişiler.

Ağır işsiz olduğum için sürekli takip ediyorum hep aynı kişiler :)

Çevrimdışı murat

mario gomezin de sonu almedia gibi olabilirmi acaba diye dusynmeden edemiyorum bknz almedia da o sene turnuvadan sonra gelin konusalim.demisti orda piyasa yaparsam elim guclu olur havasinda idi ama turnuvada sakatlanmisti ortada kalmisti bence gomez o ihtimalide dusunmeli
aslinda programi izleyip bize tecumanin degilde gomezin ne dedigini sen cevirsen daha guzel olur gibi.

Sıkıntı yapmaya gerek yok gomez kalmak istiyor bunu da belli etti geçmişe bakmak yanlış olur çünkü 4 senedir ilk defa başarılı olduk gelirlerimiz tavan yaptı, şampiyonlar ligi vs. İyi transferler olacaktır muhakkak

359 milyon tl gelir geldi :)

Şampiyon olduk takım güçlü dahada güçleneceğiz medyada renkliler çıldırdığı gibi burda aramızdaki arkadaşlarda çıldırıyor :)

Ortada daha transfer yok gomez'in kalma şansı %0 deniliyor :)

Gomez'in istediği de atla devede değil ha adam şampiyonlar ligi kupasını kaldıralım demiyor ilk sezonda :D  :evillol: 2-3 maç kazanalım diyor ilk sezonda :D

Burda mutluyum diyor Beşiktaş'ta mutluyum diyor bu ülkeyi seviyorum diyor sizin marionuzum diyor yok yinede gitcek %0 deniliyor :)

1 sağ bek 1 sol bek 2 stoper alıp boyko giderse 1 tane kaleci alırız gomez'e 3 yıllık sözleşme çakarız bütün renklilere kapak olur  :ok:

Çevrimdışı murat

ya söylemeyim diyorum ama hep negatif yorum yapan sürekli kötü eleştiri yapan kişiler sürekli aynı kişiler hiç değişiklik yok :)

Şenol hoca sonunu getireceğini düşünmediğimiz hocamız diyen kişiler aynı kişiler.

Galibiyetimizde ortalıktan kaybolan mağlubiyetimizte ortaya çıkan sürekli psikolojimizi bozmaya çalışan bu kişiler aynı kişiler.

su ustte saydiklarinun hicbiri bana uymuyor ama bu son gomez aciklamalari bende boyle bir goruntu verdi.

Çevrimdışı murat_

aslinda programi izleyip bize tecumanin degilde gomezin ne dedigini sen cevirsen daha guzel olur gibi.
programi izleyemedim.abi tekrarina denk geldigimde bakarim insallah gomezinde sonu apmedia gibi olmaz bence bize en azindan vefa borclu ve o borcu odemeli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kaleye Zieler'i alabilir miyiz acaba ?
Mandanda dan zielere mi yerfi ettin simdide :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

su ustte saydiklarinun hicbiri bana uymuyor ama bu son gomez aciklamalari bende boyle bir goruntu verdi.

bana hiç öyle bir his vermedi abi daha çok kalıcak hissi verdi :)

Çevrimdışı ozgursum

Gomez gidecek diyen azinliktan biriyim acaba bana mi dedin  :) ancak diger soylediklerine hep olumlu yaklastim hatta su an forumda estirilmeye calisilan yonetim becereksiz transfer yapamaz algisinin da yanlis oldugunu yonetimin vasAtin cok ustunde transfer yaptigini dusunuyorum. Gomez giderse de takim batmaz ben Hocaya da yonetime de guveniyorum transferlerde. Yillardir ortlama olarak iyi is cikariyorlar. 

Çevrimdışı cisse557

+1000+900+3

Çevrimdışı 38life

M. City'yi yenebilecek bir kadro istiyor. Bunun Zapata ile mümkün olmadığını görebilecek kadar da futbol bilgisine sahip.

Çevrimdışı nusretaslanturk

bire bir aynısını çevirdi abi, atladığı bir şey denk gelmedi bana..uçuk bir dil kullanmadı  zaten adamın,çok basit cümleler kurdu

Çevrimdışı Yasin02

3-4 sene içinde neler yaşadıysak artık tükenmişlik sendormuna girmişiz şampiyon olmamıza rağmen vaziyet halen aynı bu yüzden çoğu  beşiktaşlıya ,bende dahil, bir psikolog lazım, sakatız abi sakat ! :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı 38life

Gomez'in olaya bakışı hoşuma gitmedi...

Net olarak şunu diyor. Euro 2016 da parlarım güzel teklif alır uçarım. Olmazsa döneriz buraya diyor.

Fakat biz Euro 2016 sonuna kadar bekleyemeyiz ne yazık ki...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen Gomez'in yalancı ve iki yüzlü olduğunu söylüyorsun. Ben buna katılmıyorum.

Çevrimdışı atalay

1 yıllık süreci değerlendirirsek Gomez - Beşiktaş ilişkisi win/win olayıdır. Gomez'in bugünkü en önemli sözü de 'Şampiyonlar Liginde başarı için mi oynamak için mi oynayacağız'dır.

Bu sözler büyük bir kesim tarafından doğru algılanmamış. Şayet bu talebi başka amaçlar için kullanıyor ise burada kaybeden yalnızca kendisi, kazanan yine Beşiktaş olur. Tüm bunları sağlamak içinde bu sezondan daha büyük bütçeler yaratmaya gerek yok. Sadece doğru hamleler lazım. Gomez'in talebini gayet profesyonelce buluyorum
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 21:56:56 atalay ]

Çevrimdışı nusretaslanturk

M. City'yi yenebilecek bir kadro istiyor. Bunun Zapata ile mümkün olmadığını görebilecek kadar da futbol bilgisine sahip.
boş zamanlarında müslüm dinleyip jilet kullanıyor musun  :evillol: :evillol:
realist diye değerlendiriyordum ama realistten daha çok karamsarsın sen  :evillol: :evillol:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Gomez'in söylediklerinde bir niyet , hareketinde kötü bir amaç aramıyorum.Oyuncu aynı şeyleri 1 ay önce de diyordu.Söylemi aynı.Sırf bu bile oyuncunun samimiyetini gösteriyor. Aynı şeyleri Fiorentina'da iken de söylemiş. Oyuncunun amacı sadece para , kariyer olsaydı zamanında Fiorentina'ya gitmez şu anda da Beşiktaşta değil farklı bir takımda olurdu. Kariyeri çok farklı şekillenirdi.
Gomez'i ikna etmek için aşırı uç noktalara da gitmeye gerek yok. İlk 11'de kalende Tolga , sol bekte İsmail ile başarı hayal, Şampiyonlar Ligi'nde üst seviyede bir takımdan rezil rüsva bir sonuçla fark yemek olası. Bütün takım başarı için uğraşacak , Gomez gibi üst seviyede oyuncular gol atmak , kazanmak için elinden geleni yapacak ama yetersiz birkaç oyuncu bu çabayı heba edecek(Sporting Lizbon maçı gibi). Bunun tartışılabilir bir tarafı yok.

Marcelo şampiyonluk maçında 2 gol attı ve zaten şuanda kendisi bir İLAH. Fikret Orman'ın onu Rhodolfo ile birlikte 1.ci stoper olarak gördüğüne hiç şüphem yok.

İsmail Köybaşı bugün barbekü partisinde açıkladı zaten yönetimle anlaşılmış herşey tamam.

Tolga'nın gitmesi zaten söz konusu bile olamaz. Boyko'yu satıp yerine yüklü para sayıp Çok iyi bir kaleci alıp Tolgayı yedeğe çekeceklerinden ne kadar ümitlisiniz bilmiyorum.

Sağ bek konusunda ise bi isim alınacak ama bunun Beck'in yedeği olma ihtimali yüksek. Çünkü biz bile burda kim alınsın diye düşünürken zorluk çekiyoruz Yönetimin  CL seviyesinde bir sağ bek alabileceğini sanmıyorum.

ee senin bu mantığınla zaten gomez'in gitmesi çok normal zaten tam hayal dünyasında yaşıyorsun yalnız :)

kim dedi sana zapata'yı alıyoruz diye ?  :)