Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7251178 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı RevivaL

Vizyon sahibi oyuncular ile başarı daha kolay gelecektir. Gomez ve Güneş'in söyledikleri birbiriyle uyuşuyor. Umarım güzel bir liste hazırlanır ve transferleri erken bitiririz. Gomez de kalırsa harika bir sezon geçirebiliriz

Çevrimdışı eronimo18

Mario Gomez'i dinledikten sonra

Almanlar'ın neden başarılı olduğunu çok iyi anlaşılıyor... VİZYON
HADİD - 20

Çevrimdışı Tolga

Mario için 4-5'e gerek olacağını sanmıyorum. Yeter ki niyeti görsün. İki bilemedin üç üst düzey transfer yeter kalması için İlhan'ın dediği gibi. Çıta gruptan çıkmak. Adam hedefini bildiği zaman zaten mutlu olacak. Bunun için çaba sarf edildiğini gördüğü zaman da içinde bulunduğu koşulları bırakıp gideceğini düşünmüyorum. Burada top tamamen yönetimde artık. Sponsoru da bu işin içine dahil etmek lazım.
Boyko giderse kaleci alınır.

2 stoper bence şart. Sağ bek ve sol bekte şart. Tabi yönetimin düşüncesi nedir onu transfer dönemi başladığında daha net göreceğiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı nusretaslanturk

10 yıl kalsın şenol güneş, sonra gitsin gomez pro lisansını alsın, klübün anahtarını versinler eline.. böyle bi adam bu

Çevrimdışı fatih e.

gomez in kalacağını düşünmüyorum

geçen ay 1000 euro ödeyerek kiralık kontratını uzatacak durumdayken, bizim başkan bonservis ödeyerek transfer etmez.

gomez in piyasası yükselmişken fiorentina da bedavaya vermez, net.

Çevrimdışı Bekrakn

ferdinand'ı çocukken izlemiş bir kuzenim vardı gidince resmen ruhsal çöküntü yaşamış. belki çocuk aklı belki o zamanki kadroda yabancı bir oyuncuyu görmenin çekiciliği bilemiyorum ama o günden beri hiçbir forvetimiz adamı tatmin edememişti ta ki bu seneye kadar :D

şu ana kadar gitmese iyi ama giderse de emeğine sağlık der önüme bakarım diyordum ama bir sene daha durmazsa olmaz gibi bilemedim kafamı karıştırdı :D

Çevrimdışı Ensar

mest oldum arkadaş. bu adam kalmalı. çok şey kaybederiz. başkan boşuna öyle bir gider diğeri gelir biz büyük kulübüz ayakları yapmasın bu adam çok değerli. bu adam sadece bir forvet değil.bu adam çok şey.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Dün metin albayrak'ın açıklamalarıyla bu gün gomez'in açıklamaları çok paralel birbirine.

Çevrimdışı atalay

atalay diyorum çok para harcamadanda yapılabilecek transferler var ancak biz halen gidelim cengiz'i alalım diyoruz başakşehir alıyor bizde keşke bizde alsak diyoruz.

Bizim ne işimiz var cengizle gomez'de farkında sporting karşısında dağıldık diyor daha sporting karşısında böyle olursak real madrid,city karşısında ne oluruz diyor.

Cengiz'i ben de önerdim; Başakşehir aldı. İyi iş yaptılar. Bu kulüplere karşı salt oyuncu kalitesi ile yarışamazsın; güçlü oyunlar, doğru kurgular gerek. Gomez'in; "ŞL'de oynamak için mi yoksa başarı için mi oynayacağız" sözü önemli. Biz hedef büyütmeyi popülizm ile karıştırıyoruz. 

Çevrimdışı izmirkartali

ferdinand'ı çocukken izlemiş bir kuzenim vardı gidince resmen ruhsal çöküntü yaşamış. belki çocuk aklı belki o zamanki kadroda yabancı bir oyuncuyu görmenin çekiciliği bilemiyorum ama o günden beri hiçbir forvetimiz adamı tatmin edememişti ta ki bu seneye kadar :D

şu ana kadar gitmese iyi ama giderse de emeğine sağlık der önüme bakarım diyordum ama bir sene daha durmazsa olmaz gibi bilemedim kafamı karıştırdı :D
Ferdinand çok özeldi gerçekten. Top çalmada harikaydı. Fiziği falan pek parlak görünmüyordu ama yağ gibi esnek ve kurnaz bir oyuncuydu. Tadına doyamadık. Bir iki yıl daha devam etseydi bu kadar içimizde kalmazdı.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimiçi Samet Ç

Kaleye Zieler'i alabilir miyiz acaba ?

Çevrimdışı can1903

Başkan NTV Spor'da inşallah biz kimseyi memnun etmek için transfer yapmayız falan demez.

Gidersede Gomez adına memnun olurum. Şampiyon olmuşun CL kadrosu kuramıyorsun. Anlamı kalmaz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı onurturan

Başkanın arkasındaki arma sıkıntılı öteki gerçek  :biggrinking:

Çevrimdışı eronimo18

Gidip Cengiz'i de alacaksın Subotiç'i de !

Önemli olan yaş değil kalite

atalay diyorum çok para harcamadanda yapılabilecek transferler var ancak biz halen gidelim cengiz'i alalım diyoruz başakşehir alıyor bizde keşke bizde alsak diyoruz.

Bizim ne işimiz var cengizle gomez'de farkında sporting karşısında dağıldık diyor daha sporting karşısında böyle olursak real madrid,city karşısında ne oluruz diyor.
HADİD - 20

Çevrimdışı cursedofdragon

Cengiz'i ben de önerdim; Başakşehir aldı. İyi iş yaptılar. Bu kulüplere karşı salt oyuncu kalitesi ile yarışamazsın; güçlü oyunlar, doğru kurgular gerek. Gomez'in; "ŞL'de oynamak için mi yoksa başarı için mi oynayacağız" sözü önemli. Biz hedef büyütmeyi popülizm ile karıştırıyoruz.

hedefi eren albayrak mı büyütcez biz çağlar ile mi büyütcez şampiyonlar ligi tecrübesine sahip stoper ve bek lazım atalay.

Bende gidelim popülizm için illa robben'i alalım sırf gösteriş filan olsun demiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Kaleye Zieler'i alabilir miyiz acaba ?
Hannover küme düştüğü için ucuza alabiliriz ki sözleşmesi de 2017'de bitiyormuş ama ilk önce Boyko'nun satılması lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eronimo18

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Gomez'in Balkon konuşması bitti
Başkanlık sistemine artık hayır demiyorum   :biggrinking:
HADİD - 20

Çevrimdışı can1903

Bu ikili 40 gol, 15 asist yapar. Tatavaya gerek yok.

CL için bu adam lazım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Verdiği demeçleri de abartmaya gerek yok. Büyük bir hedefin parçası olmak istiyor. X yerine Y bir oyuncu almak aynı şey değil derken Gomez'in bugünkü söylemlerini vurguluyordum. Genel bakış açımızın bu olması lazım. Çünkü bu işe harcadığımız paraların karşılığı ile bunlar başarılabilir.

Verdiği demeçleri de abartmaya gerek yok. Büyük bir hedefin parçası olmak istiyor. X yerine Y bir oyuncu almak aynı şey değil derken Gomez'in bugünkü söylemlerini vurguluyordum. Genel bakış açımızın bu olması lazım. Çünkü bu işe harcadığımız paraların karşılığı ile bunlar başarılabilir.
sadece bir santrafor değil bu adam, kendisiyle birlikte alıp takımıda başka bir yere taşımış, çok net bu..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Robben gibi futbolcuları öne atmayın hemen. Robben tipinde futbolcularla da büyürsünüz ama kanserli bir büyüme olur bu . Sonu ölüm olur bizim için. Robben isminin ortaya atılmasının nedeni Fener'e 'Haddini bil' mesajı vermekti.
Önemli olan sağlam temeller üzerinde büyüyebilmek , başarıda istikrar sağlayabilmek.

Robben gibi futbolcuları öne atmayın hemen. Robben tipinde futbolcularla da büyürsünüz ama kanserli bir büyüme olur bu . Sonu ölüm olur bizim için. Robben isminin ortaya atılmasının nedeni Fener'e 'Haddini bil' mesajı vermekti.
Önemli olan sağlam temeller üzerinde büyüyebilmek , başarıda istikrar sağlayabilmek.
:claps: :claps:

Çevrimdışı LuceGel

Gomez şampiyonlar ligini istiyor efendim durduramıyoruz. :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...