Elinden gelen bu değil Ensar . İsmail kurnaz biraz. Takım içinde fazla dikkat çekmiyor, kıyıda köşede efendi davranıyor, kimsenin aklına gelmiyor İsmail'i sorgulamak ,bu çocuk 7 yıldan beri ne yapıyor diye sormak. Eline ilk 11 için fırsat geçiyor kontratının son senesinde. Kıyıda köşede takılan İsmail'in menajeri ortaya çıkıyor, 2 asist 2 gol atarım güzel sözleşme kaparım diyen İsmail sol açık gibi oynayıp bize güzel güzel goller yediriyor. İsmail herkesi kandırdığını sanıyor fakat yanılıyor. Hiç ama hiç hazzetmem takım arkadaşlarını zor duruma sokan oyuncudan . İsmail'in yeteneklerini de sorgulamıyorum.İsmail'in yeteneklerine gelene kadar sorgulanacak çok şey var.
Oy
@Onur Küçük seni ismail basligina da alalim ara sira yahu
Su foruma uye oldugumdan beri ismail yuzunden moderasyon yiyorum ama biraz dikkat cektim o konuya.
Adamin 7 senelik besiktas kariyeri 2 gol 2 asist.
Kurnazligini gec, acayip bir lobisi var. nasil yagliyorlar bunu basinda falan ben cok fena killandim bunun menecerinden adamin maasli trolleri var ayrica, teyzenin torunuymus gibi koruyanlar var bunu sosyal medyada.
7 senedir defansa kac oyuncu alinmis bir turlu bakamadim. Hepsi mi kotuydu? Bir takimi bozan bu ama bu sene menecerini sozlesme icin kulube gonderdiginde benim gozumde bitti bu.
Menecer bunun calisani, parasini bundan alan bir firsatci. Yok sozlesmesine sampiyonluk pirimi falan koyulacakmis, kafayi yedim.
Ismailin ederi asgari ucret, akbil ve yemektir. 7 senedir hentbol takimindan biri oynasaydi daha iyi istatistigi gectim artik futbolu olgunlasmis, futboldan anlayan bir sol bekimiz olurdu.
Bence takim icinde gurbetci oyunculara yancilik yapan ve basinin bir kostebegidir ismail, yoksa elestirilmemesine imkan yok.
Gokhan tore yerden yere vuruluyor, adam son yillarin en potansiyelli turk oyuncusu. Beck elestiriliyor, ismail hep gozden kaciyor.
Su an besiktas ismaili biraksa lige yukselen takimlar disinda forma bulmasi imkansiz ve buna verilecek en buyuk sozlesme 300bin eurodur.