Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7253698 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı RevivaL

Çevrimdışı mylife1903

Elinden gelen bu değil Ensar . İsmail kurnaz biraz. Takım içinde fazla dikkat çekmiyor, kıyıda köşede efendi davranıyor, kimsenin aklına gelmiyor İsmail'i sorgulamak ,bu çocuk 7 yıldan beri ne yapıyor diye sormak. Eline ilk 11 için fırsat geçiyor kontratının son senesinde. Kıyıda köşede takılan İsmail'in menajeri ortaya çıkıyor, 2 asist 2 gol atarım güzel sözleşme kaparım diyen İsmail sol açık gibi oynayıp bize güzel güzel goller yediriyor. İsmail herkesi kandırdığını sanıyor fakat yanılıyor. Hiç ama hiç hazzetmem takım arkadaşlarını zor duruma sokan oyuncudan . İsmail'in yeteneklerini de sorgulamıyorum.İsmail'in yeteneklerine gelene kadar sorgulanacak çok şey var.
Oy @Onur Küçük seni ismail basligina da alalim ara sira yahu

Su foruma uye oldugumdan beri ismail yuzunden moderasyon yiyorum ama biraz dikkat cektim o konuya.
Adamin 7 senelik besiktas kariyeri 2 gol 2 asist.
Kurnazligini gec, acayip bir lobisi var. nasil yagliyorlar bunu basinda falan ben cok fena killandim bunun menecerinden adamin maasli trolleri var ayrica, teyzenin torunuymus gibi koruyanlar var bunu sosyal medyada.
7 senedir defansa kac oyuncu alinmis bir turlu bakamadim. Hepsi mi kotuydu? Bir takimi bozan bu ama bu sene menecerini sozlesme icin kulube gonderdiginde benim gozumde bitti bu.
Menecer bunun calisani, parasini bundan alan bir firsatci. Yok sozlesmesine sampiyonluk pirimi falan koyulacakmis, kafayi yedim.
Ismailin ederi asgari ucret, akbil ve yemektir. 7 senedir hentbol takimindan biri oynasaydi daha iyi istatistigi gectim artik futbolu olgunlasmis, futboldan anlayan bir sol bekimiz olurdu.

Bence takim icinde gurbetci oyunculara yancilik yapan ve basinin bir kostebegidir ismail, yoksa elestirilmemesine imkan yok.
Gokhan tore yerden yere vuruluyor, adam son yillarin en potansiyelli turk oyuncusu. Beck elestiriliyor, ismail hep gozden kaciyor.

Su an besiktas ismaili biraksa lige yukselen takimlar disinda forma bulmasi imkansiz ve buna verilecek en buyuk sozlesme 300bin eurodur.

Çevrimdışı BlackEagle_33

@atalay Ömer Taşkın İyi Oyuncu Gibi Geldi Bana Direk Yarışmasını İzledimde Vuruş Tekniği İyi Gibi Geldi Bana Sen Ne Düşünüyorsun Ömer Taşkın İçin

Çevrimdışı SLYKRT

Gomez çıktı yayında :)
Bence planlamada hata var tüm futbolcuların barbekü partisi yaptı zamanda takım içi sıcaklığı aile duygusunu alacağı zamanda bu adamın programda işi ne yap akşam 10 da olsun bitsin programı yönetim heyecandan bu işler atlıyor çok yazık çok
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güntekin dünya yıldızıyla konuşunca heyecanlandı :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Halil Yazıcıoğlu kulübün son yıllardaki en iyi transferlerinden biri.

Çevrimdışı Ensar

ulan kötü bişey diyor sanki korkmaya başladım :D

iyi kötü bişey demedi :D
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 19:16:03 Ensar ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Su foruma uye oldugumdan beri ismail yuzunden moderasyon yiyorum ama biraz dikkat cektim o konuya.
Kurnazligini gec, acayip bir lobisi var. nasil yagliyorlar bunu basinda falan ben cok fena killandim bunun menecerinden adamin maasli trolleri var ayrica, teyzenin torunuymus gibi koruyanlar var bunu sosyal medyada.
7 senedir defansa kac oyuncu alinmis bir turlu bakamadim. Hepsi mi kotuydu? Bir takimi bozan bu ama bu sene menecerini sozlesme icin kulube gonderdiginde benim gozumde bitti bu.
Menecer bunun calisani, parasini bundan alan bir firsatci. Yok sozlesmesine sampiyonluk pirimi falan koyulacakmis, kafayi yedim.
Ismailin ederi asgari ucret, akbil ve yemektir. 7 senedir hentbol takimindan biri oynasaydi daha iyi istatistigi gectim artik futbolu olgunlasmis, futboldan anlayan bir sol bekimiz olurdu.

Bence takim icinde gurbetci oyunculara yancilik yapan ve basinin bir kostebegidir ismail, yoksa elestirilmemesine imkan yok.
Gokhan tore yerden yere vuruluyor, adam son yillarin en potansiyelli turk oyuncusu. Beck elestiriliyor, ismail hep gozden kaciyor.

Su an besiktas ismaili biraksa lige yukselen takimlar disinda forma bulmasi imkansiz ve buna verilecek en buyuk sozlesme 300bin eurodur.
Ben bir oyuncuyu yeteneklerinden dolayı yerin dibine sokmam . Ama yaptıklarından dolayı yerin dibine sokulmayı hak ediyorsa   tepkimi koyarım. İsmail deyince benim aklıma iş yerinde iş arkadaşları sayesinde kötü performansı fazla göze batmayan , patrona birkaç güzel hareket yaparak güzel maaş kopartmaya çalışan işine, iş yerine aidiyet göstermeyen maaşlı çalışan aklıma geliyor.
Kaleci Tolga'yı örneğin yerin dibine sokmam yeteneklerinden dolayı . İlk 11 için vasat, yetersiz , kırılgan yapısından dolayı performansı dalgalanan bir oyuncu der geçerim . Eleştirecek olursam öncelikli olarak yönetimi eleştiririm Tolga'yı değil ama İsmail meselesi çok farklı.

Çevrimdışı mylife1903

Halil Yazıcıoğlu kulübün son yıllardaki en iyi transferlerinden biri.
O tercuman olan cocuk degil mi halil.

Çevrimdışı Bekrakn

görünüşe göre fiorentinayı kafada tamamen bitirmiş, geri dönersem orda da oynarım düşüncesi hiç sezilmiyor konuşmasından. bu iyi haber sanırım :D

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Mario bir daha kesinlikle ama kesinlikle Fiorentina'ya geri dönmez cümleleri bunu net bir şekilde gösteriyor  :ishock:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Mario bir daha kesinlikle ama kesinlikle Fiorentina'ya geri dönmez cümleleri bunu net bir şekilde gösteriyor  :ishock:

Fiorentina'ya da dönmez, Wolfsburg'a da gitmez. Gomez her sene şampiyonluğa oynayan bir kulüpte oynamak istiyor.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Ensar

Gomez iyi gömüyor fiorentina'yı :D sene sonunda istersem ayrılırım maddesini kaygilarindan dolayı koydurmustu ama şuan en ufak şüphesi yok

Fiorentina'ya da dönmez, Wolfsburg'a da gitmez. Gomez her sene şampiyonluğa oynayan bir kulüpte oynamak istiyor.

Aynen öyle hocam, adamın tek isteği şampiyonluğa oynamak.

Ne güzel bir oyuncu bu Gomez ya adam resmen tablo  :evillol:

Bu adam gibi 3-5 adamın olsun lige ambargo koyarsın vallahi.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.

Çevrimdışı Ensar

iki gündür yapılan yayınlar sayesinde futbolcularımızın ne kadar güzel insanlar olduğunu gördük tanıdık ve şampiyonluk daha anlamlı hale geldi :)
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 19:31:00 Ensar ]

Güntekin de Metin de adamın karşısında mest olmuşlar, resmen mutlu adamlar Gomez ile konuşmaktan  :D

Çevrimdışı atalay

@atalay Ömer Taşkın İyi Oyuncu Gibi Geldi Bana Direk Yarışmasını İzledimde Vuruş Tekniği İyi Gibi Geldi Bana Sen Ne Düşünüyorsun Ömer Taşkın İçin

İzlemedim.

Çevrimdışı amed.yasa

yayını izlerken sürekli 'birazdan Olcay gelip yayını sabote edecek' gibi bir his var içimde  :) 
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı Tolga

Gomez niye Fiorentina'ya dönsün ki zaten :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Gomez sen ne güzel bir insansın ya :)

Çevrimdışı İhsan

maçta nereye kayboldun yanımızda oturuyordun @İhsan

İki arkadaşla 120 deydim. Forum ahalisini görmek için her maç yanınıza geliyorum işte @Necmi  :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

İsmail yüzünden moderasyon yemiyorsun @mylife1903
sadece takım şampiyonluğa giderken oyuncuyu yerin dibine sokmanın bir faydası yok
her şeyin bir zamanı var. Seninki normal bir eleştiri olsa tamam bu yapılabilir ama senin yaptığın direk kafaya sıkmak bununda
bize faydasından çok zararı vardı bunu anlamak istemedin. Yoksa burda ismaile ölüp biten yok
ama transfer sezonu değil bir şey değil oynatmazsan yerine oynatacak oyuncunmu var durup dururken
bacağına sıkmanın anlamı yok dere geçerken at değiştirilmez diye boşa dememiz atalarımız.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Net bir şekilde şunu anladım kendisi burda çok mutlu ve kalma konusunda çok sıcak ancak menajer ve aile tarafının fikirlerinede şuanda çok net bir cevap verememesinin etkinliğini görmüyorda değilim. Bu adam menajeri bir işler çevirip aklını çelmeye kalkmazsa burda ki ben Gomez'in aklı çelinecek bir kişilikte olduğunuda düşünmediğimden hayırlı olsun diyebilirmiyiz ? :)