Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7255246 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Arena_

düşünsenize şöyle bir hücum hattı olsa  :bandit:

gomez

poldi  sosa  robben

atiba  ozzie

yukarıdaki isimler 70-80 gol yazarlar...

Savunma ne olacak  :money:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Velinin yaninda ismaili de alsinlar abi. Pektemek icin baska planlarim var.

şiiişt çaktırma veli die ismaili yolluycam sahte kimlik düzenletiyorum :evillol:

pektemek planları belli malezyalı bir kızla dini nikah ardından malezya pasaportu+asya kontenjanı===>going to china = transfer bütçesi için gelecek eurolar  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Arena_

Şenol Güneş an itibarı ile  LİG TV'de canlı yayında

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2016, 13:11:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol Güneş her yerde canlı yayında şuan :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eaglekartal

şu işyerindeki kısıtlamalardan nefret ediyorum ne face ne twiter ne tv hiçbirşey açamıyoruz arkadaş nerden takip edebiliz başka konuşmayı

Çevrimdışı Arena_

Şenol Güneş her yerde canlı yayında şuan :D

Çağrı Abi sana dargınım hala anketi açmadınız  :halay:

Çevrimdışı OrhanAker

şu işyerindeki kısıtlamalardan nefret ediyorum ne face ne twiter ne tv hiçbirşey açamıyoruz arkadaş nerden takip edebiliz başka konuşmayı

valla kusura bakmayacaklar telefonu sıkıştırdım klavye ye :evillol: :kop:

Çevrimdışı tangaz

hoca çok fazla canlı yayına çıkıyor bu takımı olumsuz etkileyip psikolojik üstünlüğü fenere geçirecek son maç öncesi çok yanlış işler yapılıyor  :evillol:

Çevrimdışı eronimo18

Bugün trt spor a bağlanan bir Konyaspor yöneticisi bilet fiyatlarını Bjk maçı için haksız yere verildiğini

söylediği tribün kapatma cezasına yönelik son çare olarak tff ye tepki olarak bu kadar yüksek tuttuklarını açıkladı.

Hatta Tff ile görüşmelerin sürdüğünü ve Tff nin kararı düzeltmesi halinde bilet fiyatlarını

ilk açıkladıkları fiyatlara geri çekeceklerini söyledi

Konya Maçının Hakemleri Açıklanmış
2 Kadın Hakemimiz de bu maçta görev yapacak
Kendilerine başarılar diliyorum.

Konya aklınca bilet fiyatı ile bizden intikam alıyor ama bildiğin kendi ayaklarına sıkıyorlar yapsalar şu maçın biletlerini 100-150-200-250 stad full dolar baya para kazanırlar.
 O fiyat Beşiktaşlı gitmez maça. Atlar uçağa gider istanbula şampiyonluk kutlamasına katılır. daha ekonomik olur.
HADİD - 20

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2016, 13:22:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Taraftara çok önemli mesajlar veriyor Şenol hoca umarım olumlu olarak alırız bu eleştirileri.

Trabzonspor'a da aynı şeyleri söylemişti onlar alamadılar, burnu büyük dediler, durumları ortada..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Ensar

Şenol hoca gerçekten çok bilgili kendini yetiştirmiş bir insan onunla da gurur duyuyorum :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı İhsan

düşünsenize şöyle bir hücum hattı olsa  :bandit:

gomez

poldi  sosa  robben

atiba  ozzie

yukarıdaki isimler 70-80 gol yazarlar...

Poldi bizim sistemde başarılı olamaz ve Olcay/Gökhan'ı kesebilecek tekniğe sahip değil bence
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol hoca gerçekten çok bilgili kendini yetiştirmiş bir insan onunla da gurur duyuyorum :)

şenol hoca'nın sonunu getireceğini inanmadığım hocamız bla bla bla :D

Çevrimdışı SLYKRT

Şenol hocanın kerim hakkındaki görüşleri bile ne kadar büyük bir hoca olduğunu kanıtlıyor adamsın adammmmm
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı panic13

hoca çok fazla canlı yayına çıkıyor bu takımı olumsuz etkileyip psikolojik üstünlüğü fenere geçirecek son maç öncesi çok yanlış işler yapılıyor  :evillol:

Aman abi asla psikolojik üstünlüğü kaptırmamamız lazım. Psikolojik üstünlük önemli psikolojik üstünlük. Yani bu öyle bir üstünlüktür ki tüm üstünlükler bir araya gelse dahi psikolojik üstünlükten daha üstün olamazlar. Ama lakin ki öyle değildir. Herkesin hayatına kimse karışamaz.

Aman diyim, sakın kaptırmayın psikolojik üstünlüğü. aman aman...

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Koa_lAA

"Karşı tarafı sevginle rahatsız ediyorsan, bu sevgi değildir."
                                                           Şenol GÜNEŞ

adam ne laf etmiş... sevdim ben bu cümleyi...

Çevrimdışı tangaz

@Çağrı şu renkli sayfalarından bişeyler kes yapıştırda günümüz şenlensin :evillol: