Şampiyonluğun Kutlu Olsun Şanlı BEŞİKTAŞ'IM!!!
En eski hatırladığım Beşiktaş maçı 1986 şampiyonluğu son maçı yani Trabzon maçı! İlkokul 1'e gidiyordum ve doğal olarak hayal meyal hatırlıyorum.Skoru 1-0'dı ama Gol'ü hatırlamıyorum fakat Kaleci Zafer (Zafer öger)'in muhteşem kurtarışlarını!Planconlarını çok iyi hatırlıyorum.O gün Tarbzonspor kalesinde bugün bizi Şampiyonluğa götüren hocamız Şenol Güneş vardı. Çok zor bir maçtı,koşullar,imkanlar daha zordu. Nihayetinde O gün Beşiktaş tıpkı bu gün gibi Şampiyon olmuştu. O Şampiyonluk Kolej Takımının ilk meyveleriydi! 1982'de de bir şampiyonluk yaşamıştık ama 1986 şampiyonluğu bir sıçrama tahtasıydı ve Gordon Milne'li yıllarımızın habercisiydi! Yıl 2016 tam 30 yıl sonra yeniden aynı şekilde bir Şampiyonluk yaşadık! Ben İnanıyorum Bu Şampiyonluk Yeni stadımızla birlikte özgüveni artmış bir camiayla yine yeniden bir sıçrama tahtası görevini görecek. O Yıllardaki takımımıza KOLEJ TAKIMI Lakabı takılmıştı. Şimdiki takımıza ben KARDEŞLER TAKIMI yakıştırması yapıyorum. Çünkü gerçekten Kardeş gibiler ve Bize Şampiyonluğu bu güçlü Kardeşlik bağı getirdi. Siz Beşiktaşlı kardeşlerimden ricam Bu Güzel takımızı benim gibi niteleminiz; KARDEŞLER TAKIMI! NİCE ŞAMPİYONLUKLAR GÖRÜRSÜN İNŞALLAH.