Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7255106 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Dün gece Umar'ın ismi geçmiş aman uzak dursun. 40 maçını statta izledim büyük takımda oynayamaz.

Çevrimdışı Bishamon

Olmadı yürüyerek gidersin  :D

Çevrimdışı firewater

Konyaspor Deplasman Biletleri Fiyatını 500 Liradan Başlatmış Seneye Beşiktaşta En Fazla Ne Kadar Oluyorsa O Fiyattan Başlatmalılar  :bandit:

millet takıntılı yahu. Salıdan çarşambaya alındı diye tepki göstermişler.

Dost dedik teşekkür ettik ama bu yaptıkları hiç olmadı.

Anadoluda hasret çeken çok Beşiktaşımıza ama 500TL veripde gitmesin kimse.

Çevrimdışı Ensar

millet takıntılı yahu. Salıdan çarşambaya alındı diye tepki göstermişler.

Dost dedik teşekkür ettik ama bu yaptıkları hiç olmadı.

Anadoluda hasret çeken çok Beşiktaşımıza ama 500TL veripde gitmesin kimse.
cidden bu yaptıkları şeyler yanlış oldu salı günü oynamak istemeleri felan hoş değil
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Gel beraber olsun abi :) :)
maalesef ben perşembe de çalışıyor olacağım istanbuldan yarın işle alakalı misafirlerim gelecek cuma dönecekler  :bawling:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Seneye 1000 liradan aşağı yapmayız onlara deplasman biletini olur biter. Vodafone Arena'da maç izleme keyfinden mahrum kalırlar. Bizim mahrum kalıcamız bişey yok.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/fanatikcomtr/status/732466819290697729
Riva arazisi arti bir miktar canliya olur bu is yok rivayi vermem diyorlarsa muslera arti podolski artik bir miktar canliya da olumlu bakarim, riva zaten kupon arazi, muslera ve podolski de kupon futbolcu yahu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

Fikret Orman tanınmayan bir stopere 5 Milyon Euro vermez  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

19 mayıs günü sahneye emre kaya çıkıyormuş :)

Çevrimdışı tangaz

podolski veli takası olabilir ama poldinin maaşının yarısını da gs ödemeli  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı eronimo18

Bencede

Fikret Orman tanınmayan bir stopere 5 Milyon Euro vermez  :D
HADİD - 20

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2016, 12:32:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gustavo Gomez potansiyelli oyuncu. Lakin Güney Amerika'dan değil Avrupa'dan istiyorum stoperi Şampiyonlar Ligi bilen tecrübesi olan bir oyuncu olmalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eronimo18

Poldi tam bizim takımın ihtiyacı olduğu kşiş hücum hattı için

podolski veli takası olabilir ama poldinin maaşının yarısını da gs ödemeli  :bandit:
HADİD - 20

Çevrimdışı BabaEren

Şampiyonluğun Kutlu Olsun Şanlı BEŞİKTAŞ'IM!!!
En eski hatırladığım Beşiktaş maçı 1986 şampiyonluğu son maçı yani Trabzon maçı! İlkokul 1'e gidiyordum ve doğal olarak hayal meyal hatırlıyorum.Skoru 1-0'dı ama Gol'ü hatırlamıyorum fakat Kaleci Zafer (Zafer öger)'in muhteşem kurtarışlarını!Planconlarını çok iyi hatırlıyorum.O gün Tarbzonspor kalesinde bugün bizi Şampiyonluğa götüren hocamız Şenol Güneş vardı. Çok zor bir maçtı,koşullar,imkanlar daha zordu. Nihayetinde O gün Beşiktaş tıpkı bu gün gibi Şampiyon olmuştu. O Şampiyonluk Kolej Takımının ilk meyveleriydi! 1982'de de bir şampiyonluk yaşamıştık ama 1986 şampiyonluğu bir sıçrama tahtasıydı ve Gordon Milne'li yıllarımızın habercisiydi! Yıl 2016 tam 30 yıl sonra yeniden aynı şekilde bir Şampiyonluk yaşadık! Ben İnanıyorum Bu Şampiyonluk Yeni stadımızla birlikte özgüveni artmış bir camiayla yine yeniden bir sıçrama tahtası görevini görecek. O Yıllardaki takımımıza KOLEJ TAKIMI Lakabı takılmıştı. Şimdiki takımıza ben KARDEŞLER TAKIMI yakıştırması yapıyorum. Çünkü gerçekten Kardeş gibiler ve Bize Şampiyonluğu bu güçlü Kardeşlik bağı getirdi. Siz Beşiktaşlı kardeşlerimden ricam Bu Güzel takımızı benim gibi niteleminiz; KARDEŞLER TAKIMI! NİCE ŞAMPİYONLUKLAR GÖRÜRSÜN İNŞALLAH.

Çevrimdışı tangaz

düşünsenize şöyle bir hücum hattı olsa  :bandit:

gomez

poldi  sosa  robben

atiba  ozzie

yukarıdaki isimler 70-80 gol yazarlar...

Çevrimdışı Bishamon

Gomez
D.Costa Özil Reus
Oğuzhan İlkay

Ben de hayal kurmayı seviyorum

Çevrimdışı Deadam

Konya Maçının Hakemleri Açıklanmış
2 Kadın Hakemimiz de bu maçta görev yapacak
Kendilerine başarılar diliyorum.

Konya aklınca bilet fiyatı ile bizden intikam alıyor ama bildiğin kendi ayaklarına sıkıyorlar yapsalar şu maçın biletlerini 100-150-200-250 stad full dolar baya para kazanırlar.
 O fiyat Beşiktaşlı gitmez maça. Atlar uçağa gider istanbula şampiyonluk kutlamasına katılır. daha ekonomik olur.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı mylife1903

Velinin yaninda ismaili de alsinlar abi. Pektemek icin baska planlarim var.