Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7275980 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Arthur

kardeşim almanya ligini takip etmiyormusun woflsburg uefaya bile katılamıyor.
bu haberleri yapmalarındaki maksatta Gomezin seviyesinin düşük olduğunu ima etmek.
anca woflsborg ister imajı yaratıp onunda Beşiktaşa tercih edeceğini düşündürüp Beşiktaşın seviyesi bu demek istiyorlar.
iki gündür bu yalan haberleri ve onların algı oynamalarını buralara taşıyıp bunlara pirim vermeyin diyorum
boşunamı söylüyorum  @cursedofdragon
@cursedofdragon bizi trollemiş. :s20: :s20: :s20: Wolsfburg ön eleme oynuyor diye biliyoruz kaç gündür.

Çevrimdışı eronimo18

kardeşim almanya ligini takip etmiyormusun woflsburg uefaya bile katılamıyor.
bu haberleri yapmalarındaki maksatta Gomezin seviyesinin düşük olduğunu ima etmek.
anca woflsborg ister imajı yaratıp onunda Beşiktaşa tercih edeceğini düşündürüp Beşiktaşın seviyesi bu demek istiyorlar.
iki gündür bu yalan haberleri ve onların algı oynamalarını buralara taşıyıp bunlara pirim vermeyin diyorum
boşunamı söylüyorum  @cursedofdragon
HADİD - 20

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

PIERRE WEBO :

Beşiktaş Sampiyonlugu baska zaman kutlasin , bu bizim mac olmasın

Ne oldu canim Yuregin mi dayanmaz Yoksa Fbliye bak sen hele :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

PIERRE WEBO :

Beşiktaş Sampiyonlugu baska zaman kutlasin , bu bizim mac olmasın

Ne oldu canim Yuregin mi dayanmaz Yoksa Fbliye bak sen hele :biggrinking:

Gomez sokana kadar (topu çizgiden içeri) konuşsunlar boşver :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

@cursedofdragon bizi trollemiş. :s20: :s20: :s20: Wolsfburg ön eleme oynuyor diye biliyoruz kaç gündür.

yav arkadaş ben mi dedim ilk wolfsburg ön eleme oynuyor diye bende bu forumdan birisinden duydum ordan yürüyorum tanımam etmem :D

Siz de herşeyi benden biliyonuz ayıptır.  :)

Çevrimdışı tangaz

Zlatan yarın pariste son maçıma çıkıyorum die mesaj yayınlamış. acaba bu bize geleceğine dair bir işaret olabilir mi  :bandit:

birazda biz algı oluşturalım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

çArşı konfeti Cagrisi yapmış :busted_cop:

Cok iyi olur be NOSTALJIK olur cokda guzel olur :bandit:

Çevrimdışı Arthur

yav arkadaş ben mi dedim ilk wolfsburg ön eleme oynuyor diye bende bu forumdan birisinden duydum ordan yürüyorum tanımam etmem :D

Siz de herşeyi benden biliyonuz ayıptır.  :)
Evet biri daha söyledi ama çıkaramadım. Necmi abi olmasa uyanmayacağız.
Şimdi baktım puan durumuna, adamlar uefa avrupa ligi ön elemenin ön elemesini bile oynayamıyorlar  :s20:

Çevrimdışı SLYKRT

Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

çArşı konfeti Cagrisi yapmış :busted_cop:

Cok iyi olur be NOSTALJIK olur cokda guzel olur :bandit:

Umarım güzel yapabilirler.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ortega meselesine dönmesinde sonra.Ne yazdığını biri açıklasın millet ona göre yaysın

Ne yazıyor :alala:

Elinizin altında google var google :D

Bizim için çok değerlisin Beşiktaş'ta kal gibi bişey diyor. :D

Elinizin altında google var google :D

Bizim için çok değerlisin Beşiktaş'ta kal gibi bişey diyor. :D
Google translete ceviri yapmıyor ki katliam yapiyor :D

Çevrimdışı kyiv

Gomez kalan 2 maçta 5 gol atsada 30 barajını yakalasa.Ali Gültikenden sonra bir sezonda en çok gol atan futbolcumuz olsa.

Çevrimdışı Çağatay

Zlatan yarın pariste son maçıma çıkıyorum die mesaj yayınlamış. acaba bu bize geleceğine dair bir işaret olabilir mi  :bandit:

birazda biz algı oluşturalım...

Cumartesi akşamdan da otobüse bilet almış sabaha burada olurmuş pazar bizim maçı izlemek için istanbula gelecekmiş

diye de eklemek lazım abi :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Google translete ceviri yapmıyor ki katliam yapiyor :D

:lol:

Fikir sahibi oluyosun en azından :D

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Evet biri daha söyledi ama çıkaramadım. Necmi abi olmasa uyanmayacağız.
Şimdi baktım puan durumuna, adamlar uefa avrupa ligi ön elemenin ön elemesini bile oynayamıyorlar  :s20:
sorun benim söyleyip söylememem değilki bu gençlerin en büyük sorunu bu en kolay şekilde öğrenecekleri
bir şeyi bile araştırma ihtiyacı duymamaları ve her söylenene inanmaları burda kızıncada kızdı oluyorum ama bu zihniyet sizi
birilerinin güttüğü koyun yapar burda önemli olan koyunmu olmak yoksa koyunları güden çobanmı olmak.
burda sürekli birilerinin yönlendirmesiyle haraket eden insanlar var yönlenmeyin siz yönlendirin.
Beşiktaş kulüp olarak büyümeyecek sadece bizlerde büyüyeceğiz sosyal medyada hükmeden olacağız
buda başkalarının dümen suyuna girmemekle olur.
bizim haber sitesinde bütün dünya ligleri var en basiti oraya bakabilirsiniz
http://haber.besiktasarena.com/istatistikler-puan-durumu-fikstur
eminim haberiniz bile yoktur olsa öğrenmek bir tık uzağınızda olurdu :bandit: :bandit:

Çevrimdışı tangaz

sorun benim söyleyip söylememem değilki bu gençlerin en büyük sorunu bu en kolay şekilde öğrenecekleri
bir şeyi bile araştırma ihtiyacı duymamaları ve her söylenene inanmaları burda kızıncada kızdı oluyorum ama bu zihniyet sizi
birilerinin güttüğü koyun yapar burda önemli olan koyunmu olmak yoksa koyunları güden çobanmı olmak.
burda sürekli birilerinin yönlendirmesiyle haraket eden insanlar var yönlenmeyin siz yönlendirin.
Beşiktaş kulüp olarak büyümeyecek sadece bizlerde büyüyeceğiz sosyal medyada hükmeden olacağız
buda başkalarının dümen suyuna girmemekle olur.
bizim haber sitesinde bütün dünya ligleri var en basiti oraya bakabilirsiniz
http://haber.besiktasarena.com/istatistikler-puan-durumu-fikstur
eminim haberiniz bile yoktur olsa öğrenmek bir tık uzağınızda olurdu :bandit: :bandit:

offf @Necmi abi çok fena kapak döşemiş. ben hep diyorum yeni nesil çok tembel hiç araştırma yok üstelik internet denen nimet her an elinizin altında bir mesaj yazmadan önce 10 saniye google amcaya sorsanız ziyadesi ile cevap alıyorsunuz die. ben bişeyler yazdığımda genelde googledan bilgi alır bilgimi teyid eder öyle yazarım.

@Necmi abi gençler hiç halk kütüphanesinde araştırma yapıp dönem ödevi hazırlamadıkları için tembellik içlerine işliyor...

Çevrimdışı Erdemm

alakasız olacak belki ama, link problem olur mu bilmiyorum efsane olmuş.. kesinlikle izlenmeli :D

https://twitter.com/bjkorg/status/731111200361058305

Çevrimdışı emrecakmak

alakasız olacak belki ama, link problem olur mu bilmiyorum efsane olmuş.. kesinlikle izlenmeli :D

https://twitter.com/bjkorg/status/731111200361058305

Ben atıcaktım şimdi gülmekten karnıma ağrılar girdi  :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Şampiyonluğa 51 saat kaldı.