Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288393 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2016, 13:29:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Erman Toroğlu Beşiktaşlı taraftarlar bana kızıyor dedi :D

Sebebi ise bırak Fener taraftarını uyandırma Aziz kalsın 3-4 yıl da biz şampiyon olalım diyorlarmış :D

Adamlar haklı Aziz gitmezse Galatasaray zaten bitik 3 diyorlar az diyorlar 5 yıl şampiyon olur Beşiktaş bu jenerasyonla diyor  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Erman Toroğlu Beşiktaşlı taraftarlar bana kızıyor dedi :D

Sebebi ise bırak Fener taraftarını uyandırma Aziz kalsın 3-4 yıl da biz şampiyon olalım diyorlarmış :D

Adamlar haklı Aziz gitmezse Galatasaray zaten bitik 3 diyorlar az diyorlar 5 yıl şampiyon olur Beşiktaş bu jenerasyonla diyor  :icool:
insanları çok da bu duruma uyandırmadan ilerlemek lazım abi yoksa taş koyan çok olur
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Dün M.United otobüsüne saldıran West Ham taraftarları ömür boyu stada alınmayacakmış. Iste yaptırım budur. Şunu stada kaçak girenlere ya da sahaya atlayanlara yapmaya başladığımız gün biraz daha ilerleme kaybedeceğiz

fifty years later...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı firewater

gönderen belli pektemeği cenk tosuna tercih eden gitarist...

Önder Özenle gereksiz bir inatlaşmaya girip çocuğu yakmıştı. Ersandan çok daha iyi katkı verecek bir oyuncu ve hasta Beşiktaşlıdır Yalçın Ayhan. Aslında bu sezon transfer edilebilir kuvvetli bir yedek olur.

Samet hoca takıma hücum alt yapısını kazandıran adamdır. Elinde Mario ve sosa olsaydı mucize bile yapardı. Mucize diyorum çünkü renklilerin başında iyi teknik direktörler vardı.

Bilicle de son dakika streslerini nasıl yasanır renklilerin loser hocalarına nasıl derbiler hediye edilir onu öğrendik. Şuan bile belki şampiyon olamayız dememizin en temel sebebidir. Benim gözümde Vitor neyse Biliçde aynıdır.

Çevrimdışı firewater

Dün M.United otobüsüne saldıran West Ham taraftarları ömür boyu stada alınmayacakmış. Iste yaptırım budur. Şunu stada kaçak girenlere ya da sahaya atlayanlara yapmaya başladığımız gün biraz daha ilerleme kaybedeceğiz

bi o günleri görebilecekmiyiz bilmiyorum valla.

Çevrimdışı SLYKRT

1 milyar dolar parası olan bir kişi günlük 10 bin dolar harcasa 270 yılda parası bitiyormuş.Şöyle düşündümde acilen milyar dolarlık bir basgan bulmamız lazım  :evillol:  :money:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

Önder Özenle gereksiz bir inatlaşmaya girip çocuğu yakmıştı. Ersandan çok daha iyi katkı verecek bir oyuncu ve hasta Beşiktaşlıdır Yalçın Ayhan. Aslında bu sezon transfer edilebilir kuvvetli bir yedek olur.

Samet hoca takıma hücum alt yapısını kazandıran adamdır. Elinde Mario ve sosa olsaydı mucize bile yapardı. Mucize diyorum çünkü renklilerin başında iyi teknik direktörler vardı.

Bilicle de son dakika streslerini nasıl yasanır renklilerin loser hocalarına nasıl derbiler hediye edilir onu öğrendik. Şuan bile belki şampiyon olamayız dememizin en temel sebebidir. Benim gözümde Vitor neyse Biliçde aynıdır.

biliç gereksiz kaprisleri olan bir adamdı. o transferde önder özene gücü yetmişti engel olmuştu sezer transferinde başkana gücü yetmedi engel olmadı esas o transfere engel olsaydı gözümüzde büyürdü. ama ne yaptı başkanda alsa oynatmam deyip madara etti belki de şans verilse katkı alırdı. yeniliklere hiç açık değildir biliç mesela özen sefa yılmazı alıp devşirip sağ bek yapma projesi vardı, tutardı tutmazdı bilinmez ama bunu dahi denemedi. sonra pktemeke güvenmesi sırf feyenoord maçını referans alıp güvenmesi bile faciadır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adamlar Şampiyonlar Ligi'nden bahsediyor dev diyor bi de :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Besiktaslilar Osmanlispor Passosu cikarip deplasman tribununden bilet aliyor :tabe: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı OrhanAker

Adamlar Şampiyonlar Ligi'nden bahsediyor dev diyor bi de :evillol:

Adamlar daha resmilesmeden başladılar bu ne ya yok Beşiktaş sampiyonlar liginde başarılı olabilirmi yok dev rakipler...
Bir sey derimde forum kuralları izin vermiyo :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Besiktaslilar Osmanlispor Passosu cikarip deplasman tribununden bilet aliyor :tabe: :halay:

akıllıca, olması gereken de bu   :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Maç yaklaştıkça hatırlatmakta yarar var:

Forumda karaborsa yapmak kesin atılma nedenidir.Bu amaçla mesaj yazan ,üyelere pm gönderen kişi forumdan temelli atılır ,tekrar üye olamaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

1 milyar dolar parası olan bir kişi günlük 10 bin dolar harcasa 270 yılda parası bitiyormuş.Şöyle düşündümde acilen milyar dolarlık bir basgan bulmamız lazım  :evillol:  :money:
Beşiktaş parası yetenlerin değil Hakkı Yeten'lerin kulübüdür  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

yönetim 2-3 gün içinde inanılmaz yanlışlar yapıyor..

1. kupayı stada istemek
2. konya maçını İstanbulda oynamak istemek (imkansız olan bir şey)
3. konya maçını salı günü oynamak istemek... (osmanlıya yenildiğimizi düşünün , 1 gün aradan sonra zorlu konya deplasmanında cumartesi oynamış dinlenmiş konya ile oynamak...)

yemin ediyorum şok oldum özellikle 3. maddeyi duyunca...
durun kardeşim önce 1 puanı alalım.. bu ne aceleniz

gomez kadar olamadınız yaw

Çevrimdışı Deniz

Kupayı stada istemek büyük yanlıştı.Baskı arttıracak.
Kesin olan birşey yok neden kupa istiyoruz ,önce alalım 1 puan kutlarız zaten şampiyonluğu doya doya.

Çevrimdışı sallapati

amaçları hakemleri etkilemek ise bizim futbolcuları ve taraftarları da olumsuz etkileyebileceklerini düşünemiyorlar...

Çevrimdışı Tolga

Kupanın stada getirilmesine bence de gerek yoktu ama telaşlanacak da bir durum yok.

Bu iş bitti artık...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı canergiray77

bu kartal yuvasındaki bayraklar niye böyle pahalı ya  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı sallapati

perşembe günü adam gibi kupayı stadda kaldırırız.. yangından mal mı kaçırıyorsunuz... takımı ve taraftarı rehavete sokmayı bırakın artık...

Çevrimdışı sallapati

konya maçını salıya çekmeye düşünen kimse  zeka seviyesinden şüphe duyuyorum.. umarım kolpadır

Çevrimdışı saricasi

bu kartal yuvasındaki bayraklar niye böyle pahalı ya  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
3 metre bayrak ne kadar  :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Fikret

yönetim 2-3 gün içinde inanılmaz yanlışlar yapıyor..

1. kupayı stada istemek
2. konya maçını İstanbulda oynamak istemek (imkansız olan bir şey)
3. konya maçını salı günü oynamak istemek... (osmanlıya yenildiğimizi düşünün , 1 gün aradan sonra zorlu konya deplasmanında cumartesi oynamış dinlenmiş konya ile oynamak...)

yemin ediyorum şok oldum özellikle 3. maddeyi duyunca...
durun kardeşim önce 1 puanı alalım.. bu ne aceleniz

gomez kadar olamadınız yaw
Kupayı stada istemek son derece doğru bence. Elin Avrupalısı şampiyonluk ihtimali olunca kupayı götürüyor. Çok daha anlamlı görüntüler oluyor.
Başka bir arkadaş stres demiş. Tolga Zengin'in son 2 senedir yaşattığı travmalardan ötürü(en günceli akhisar) taraftar olarak gereksiz strese giriyoruz zaman zaman. Ama şu an stres olacak hiçbirşey yok.
Aksine kupa stadımızda olursa rehaveti önler. Hadi atalım dedirtir.

3.madde yanlış tabi, 2.madde anlamı olsa da kabul edilmez bizim ülkede.

Neticede Beşiktaş'ız ismimize yakışır bir güvenimiz olacak tabi. Sezonun son maçı, 42k kişi karşısında çok rahat alacağımız maçtır arkadaşlar. Acabaya yer yok. Kendimize güvenip kupayı ait olduğu yere istemek son derece anlamlı.

Çevrimdışı sallapati

Kupayı stada istemek son derece doğru bence. Elin Avrupalısı şampiyonluk ihtimali olunca kupayı götürüyor. Çok daha anlamlı görüntüler oluyor.
Başka bir arkadaş stres demiş. Tolga Zengin'in son 2 senedir yaşattığı travmalardan ötürü(en günceli akhisar) taraftar olarak gereksiz strese giriyoruz zaman zaman. Ama şu an stres olacak hiçbirşey yok.
Aksine kupa stadımızda olursa rehaveti önler. Hadi atalım dedirtir.

3.madde yanlış tabi, 2.madde anlamı olsa da kabul edilmez bizim ülkede.

Neticede Beşiktaş'ız ismimize yakışır bir güvenimiz olacak tabi. Sezonun son maçı, 42k kişi karşısında çok rahat alacağımız maçtır arkadaşlar. Acabaya yer yok. Kendimize güvenip kupayı ait olduğu yere istemek son derece anlamlı.

kupayı istemek 1 derece kabul edilir fakat 2. ve 3. maddeler inanılmaz yanlışlar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez'in lafından sonra artık endişeye mahal yok beyler rahat olun. Futbolcular ne yapması gerektiklerinin farkında :ok:

Coşun :evillol:

http://twitter.com/EagleSharpness/status/730378426998214658
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."