Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288732 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Gürcan

Gomez alman disiplini iste, instigram hesabindan henuz sampiyon olmadik, bir adim daha var demis. Takimda taraftar gibi rehavete kapilmaz insallah. Su osmanli macinida istedigimizi alip bitirelimde, sonra gonul rahatligi ile kutlama yapilir.
Zaten bizim ülke olarak en büyük sorunumuz hemen rehavete kapılmak sonrada boyle oldu şöyle oldu demek. Garantiye almadan oynanmayan hic bir maç ve puanlar almadan oyun bitmia sayilmaz. Mantelite farki bu almanlar ile aramizdaki.

Bende şampiyonluk sarkilari soyluyorum ama icim hala acaba felan da demiyo degil yani. Insallah su macida alalim da sonra gonul rahatlığıyla kutlayalim.

Çevrimdışı mylife1903

Zaten bizim ülke olarak en büyük sorunumuz hemen rehavete kapılmak sonrada boyle oldu şöyle oldu demek. Garantiye almadan oynanmayan hic bir maç ve puanlar almadan oyun bitmia sayilmaz. Mantelite farki bu almanlar ile aramizdaki.

Bende şampiyonluk sarkilari soyluyorum ama icim hala acaba felan da demiyo degil yani. Insallah su macida alalim da sonra gonul rahatlığıyla kutlayalim.
Ne acabasi ben daha cok tirsmaya basladim. Buradan sampiyonluk giderse, neler olur dusunebilen var mi?
Yonetim, yapmis yapacagini, kupayi istemis, vodafone arenaya, o kupa orada kalkmazsa ne olur, dusunebiliyor musunuz?

Temkinli olmak lazimdi, artik cok gec.

Çevrimdışı Mavi Tuna

82 doğumlu birisi olarak. Çok forvet gördüm ama uzun süre sonra ilk defa bu kadar karakterli ve winner iki forvete sahip olduğumuz altın bir yıldayız.

Gomez ne kadar profesyonel olduğunu dünkü paylaşımı ile bile göstermiş. Önümüzde en kötü ihtimalle beraberlik ile bitirmemiz gereken bir maç var ama bitirebiliriz diyemiyorum. Herkesin daha itidalli olması gerek. Gomez inşallah bu takımda 2 yıl daha kalır. Böyle bir adamı bulmak çok zor. Bu forma bu adama çok yakışıyor . O da Klubün, Şenol hocanın ve taraftarın kendini bulmasın da ne kadar etkili olduğunun farkında. Giderse ilk defa bir footbollcu gittiği için derin üzüntü yaşarım. Ben topçuya fazla para verilmesinden yana değilim ama Gomez 5 ise 5, 7 ise 7 verip takımda bırakacaksın.

Bir anti parantez de Cenk için açmak gerek. Beşiktaş'ın çocuğu olmuş birisi. Çok efendi ve kişilik sahibi. O oyuna girdiği zaman içime bir rahatlık çöküyor. Cenk oyundaysa biliyorum ki elinden gelen her şeyi yapar.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı rico_paşa

Çok güzel bir sezonu geride bırakıyoruz. Hem stad açıldı hem şampiyonluk gelecek inş. Umarım Beşiktaşın altın çağı olacak önümüzdeki 4 yıl.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı tangaz

Almanya’daki hazırlık kampında, kaçan şampiyonluğu sormuştum. Daha doğrusu ikram edilen... Oğuzhan,  “Çok az şans buldum. Oynayarak üstüne koyup, büyük katkı verebilirdim. Şenol hoca ile bunu yapacağım. Şampiyon da olacağız” demişti.. Cenk daha da açık konuştu: “Eğer Bilic, son haftalarda gerekli rotasyonları yapsaydı şampiyonduk. Yapmadı, olamadık!” Ve Ersan eklemişti: “Arkadaşlarıma katılıyorum. Ba kafa yorgunluğu yüzünden oynamak istemediğini herkesin önünde hocanın yüzüne söyledi ama değişen bir şey olmadı...”

Orhan Yıldırım'ın yazısından alıntıdır...

şayet Biliç olsaydı akhisar ve gs maçlarında gol ve asist yapan Cenk yerine oyuna Pektemek girecekti...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Bu transfer döneminde özellikle defansa yapılacak nokta 3,4 transferle eldekileri kaybetmeden önümüzdeki 5 seneye amborga koyacağımızı düşünüyorum. Bu seneki şampiyonluk ne 100. yıl şampiyonluğuna benziyor ne de Mustafa Denizli zamanında kazanılan şampiyonluğa.Uzun dönemde ligi domine edecek bir kadro var elimizde.Özellikle defansa oyuncu seçimi bizi şampiyonlar liginde 1 üst kategoriye atabilir o yüzden çok önemli.

Çevrimdışı firewater

Almanya’daki hazırlık kampında, kaçan şampiyonluğu sormuştum. Daha doğrusu ikram edilen... Oğuzhan,  “Çok az şans buldum. Oynayarak üstüne koyup, büyük katkı verebilirdim. Şenol hoca ile bunu yapacağım. Şampiyon da olacağız” demişti.. Cenk daha da açık konuştu: “Eğer Bilic, son haftalarda gerekli rotasyonları yapsaydı şampiyonduk. Yapmadı, olamadık!” Ve Ersan eklemişti: “Arkadaşlarıma katılıyorum. Ba kafa yorgunluğu yüzünden oynamak istemediğini herkesin önünde hocanın yüzüne söyledi ama değişen bir şey olmadı...”

Orhan Yıldırım'ın yazısından alıntıdır...

şayet Biliç olsaydı akhisar ve gs maçlarında gol ve asist yapan Cenk yerine oyuna Pektemek girecekti...

Ne buluyor insanlar bu bilicde anlamak mümkün değil. sırf ingiltereye gitmek için takımı satan loser biri. Asla şampiyonluğa oynayan bir takımda görev alamaz. Samet hoca bile çok daha cesurdu bu adamdan.

Çevrimdışı tangaz

Ne buluyor insanlar bu bilicde anlamak mümkün değil. sırf ingiltereye gitmek için takımı satan loser biri. Asla şampiyonluğa oynayan bir takımda görev alamaz. Samet hoca bile çok daha cesurdu bu adamdan.

biliçdeki kadro samet hocada olsa geçen sezon şampiyon olurduk bence. samet hoca fernandes niang süzen almeida ile falan çalışmıştı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim insanımız şekilci olduğu için böyle Şekil gözüken adamları sever, Bilic'in durumu da o, yoksa takıma bence zerre katkısı olmadı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Bizim insanımız şekilci olduğu için böyle Şekil gözüken adamları sever, Bilic'in durumu da o, yoksa takıma bence zerre katkısı olmadı..
o kadar da değil bence samet aybaba dönemindeki dağınık futbol anlayışını bitirdi ve sistem takımı yaptı.Atiba ve Sosa gibi oyuncuları irade koyarak yönetime aldırttı. Ama kaybettiği noktada haklısın fazla şekil olmaya çalıştı hem kendini hem de takımı hedefe odaklayamadı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

yalçın aynanın açıklamaları gerçekten üzücü ve utanç verici , bu adamın gönlünü almamız lazım bence
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

biliçi eleştiriyorum ama biraz fazla sert olmuş bu yorum. ozzie ve cenki hazır tutup şans verseydi biliçle şampiyon olabilirdik...

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu takım çıkacak 1 puan almayacak 2 de 2 yapacak kalan maçlarda
Evet henüz bir şey kazanmadık ama o gün kendi evimizde taraftarımızla alıcaz şampiyonluğu bunun lamı cimi yok
Korkmanın da anlamı yok
Rehavet oluşmasını istemiyorsanız o gün osmanlıya dar edeceksiniz yine sahayı ıslıkla

Çevrimdışı Serhat Akkaya

biliçi eleştiriyorum ama biraz fazla sert olmuş bu yorum. ozzie ve cenki hazır tutup şans verseydi biliçle şampiyon olabilirdik...
Futbol sonuç oyunu, kimse geçmişi hatırlamaz sonuca bakar, sonuçta başarısız oldu ve takımını sattı o yüzden her türlü eleştiriyi hak ediyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

yalçın aynanın açıklamaları gerçekten üzücü ve utanç verici , bu adamın gönlünü almamız lazım bence

ben çok doğru bulmuştum yalçının gelişini bize katkı yapacağına inanıyordum hatta şampiyon olup uefa kupasında bruggeyi elerdik bence...

Çevrimdışı tangaz

Futbol sonuç oyunu, kimse geçmişi hatırlamaz sonuca bakar, sonuçta başarısız oldu ve takımını sattı o yüzden her türlü eleştiriyi hak ediyor..

sonuç odaklı yorumuna katılıyorum

Çevrimdışı eaglekartal

biliçe git₁ dedim diye forzadan atmışlardı onca yıllık uyeydim noldu sonra herkes benzer şeyleri demeye getirdi geçen senede şenol hoca olsaydı şuan dahada farklı noktadaydık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Çağrı nin da dedigi gibi şuan bizde olsaydi kadrodaki en iyi stoperimiz olurdu

Buyuk haksizlik ettik adama..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

ben çok doğru bulmuştum yalçının gelişini bize katkı yapacağına inanıyordum hatta şampiyon olup uefa kupasında bruggeyi elerdik bence...
adam ben zulüm gördüm diyor abi

Çevrimdışı SLYKRT

Bizim zihniyetimiz bu abi ıphone telefonu masaya koymakla üst sınıf olmak meselesi gibi.
Yalçın ayhanında özellikleine bakmadılar sadece isim üzerinden anadolu topçusu deyip 2. sınıf topçu muamelesi yaptılar
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

adam ben zulüm gördüm diyor abi
Sonuna kadar hakli adam asagilandi..

Dusunsene ben Beşiktaşa gidiyorum diye Butun ailenle , Akrabalarinla ve Cevrenle vedalasip Ucaga biniyorsun ertesi Gun kapmtan kovuldun diye butun gazetelere ve haberlere manset oluyorsun..

Ben o donemde savunmustum Yalcini cok iyi bir Alternatif stoper olur diye..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Dusunsene ben Beşiktaşa gidiyorum diye Butun ailenle , Akrabalarinla ve Cevrenle vedalasip Ucaga biniyorsun ertesi Gun kapmtan kovuldun diye butun gazetelere ve haberlere manset oluyorsun..

o da aynen bunları söylemiş abi , ağladım uçakta dönerken diyor , bu vebali bir şekilde halletmemiz gerek

Çevrimdışı tangaz

geçen sene mevcutlara bakınca değil alternatif banko olurdu Yunus Emre, karakterli adammış hiç mesele yapmadı çıkıp tek kelime etmedi gerçek Beşiktaşlı duruşu sergiledi altyapımızdan geldiğini hissettirdi.

Çevrimdışı tangaz

Bizim zihniyetimiz bu abi ıphone telefonu masaya koymakla üst sınıf olmak meselesi gibi.
Yalçın ayhanında özellikleine bakmadılar sadece isim üzerinden anadolu topçusu deyip 2. sınıf topçu muamelesi yaptılar

bende 2 tane nokia tuşlu tlf var hep cebimde tutuyorum  :D