Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288418 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Yemin ediyorum bu ezikbahçe medyası beyin özürlü. Kıçlarında patlayan 70 milyon euro ve kaybedilen şampiyonluktan sonra akılları sıra bize bok atarak kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. Neymiş biz 10 senede 1 şampiyon oluyormuşuz, bre denyo o zaman sormazlar mı sen 10 senede kaç kere şampiyon oldun.

Ufak bir araştırma yaptım son 10 sezonda bizim 2 şampiyonluğumuz varken şikecilerin 3 şampiyonluğu var. 2011'de şike yaptıkları sezonu çıkarırsak şampiyonluk sayımız eşit. O yüzden bu (...)₄ oyunlarına gelmeyin.

Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

geçen sene mevcutlara bakınca değil alternatif banko olurdu Yunus Emre, karakterli adammış hiç mesele yapmadı çıkıp tek kelime etmedi gerçek Beşiktaşlı duruşu sergiledi altyapımızdan geldiğini hissettirdi.
Evet hem gecen sene hemde bu sene Banko stoperimiz olurdu..

Ben kadro genisligi acisindan söylemiştim alternatif iyidir

Kim yapti kim geri gönderdi bilmiyorum ama Gecen sezon yokluktan Necipi stoper oynattigimizi dusununce daha cok uzulup daha cok sinirleniyorum :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Parayayi secen agliyor :bandit:

Bizi secen kupayı kaldırıyor :D

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

beter olsunlar :D
Allah korudu valla :tabe:

Sosayi bize Bagislayan Allah imiza sukurler olsun :ok:

Çevrimdışı berkotistis

Bursalı abilerime bi sorum var ,  beşiktaşlılar derneği dönüş idosunu %90  saat 23.00 a aldırmış sağolsunlar ,  peki bu ido nerede kabataştaki ?  Adalara gidilen bi ido vardı sanırım  orası mı ola ki ?  Lütfen cevap verirseniz çok sevinirim. Konu dışı için özür dilerim.

Bursalı abilerime bi sorum var ,  beşiktaşlılar derneği dönüş idosunu %90  saat 23.00 a aldırmış sağolsunlar ,  peki bu ido nerede kabataştaki ?  Adalara gidilen bi ido vardı sanırım  orası mı ola ki ?  Lütfen cevap verirseniz çok sevinirim. Konu dışı için özür dilerim.
Stada cok yakin hemen caprazinda kaliyor , Kadıköy-Besiktas motor iskelesinin yan tarafinda hemen yanlis bilmiyorsam ama sen yine de @Efe ye özelden mesaj at o surekli gidip geliyor daha iyi bilir @berkotistis

Çevrimdışı berkotistis

Stada cok yakin hemen caprazinda kaliyor , Kadıköy-Besiktas motor iskelesinin yan tarafinda hemen yanlis bilmiyorsam ama sen yine de @Efe ye özelden mesaj at o surekli gidip geliyor daha iyi bilir @berkotistis

Tamam çok çok teşekkür ederim  :super:

Gürcan Bilgiç O..... Çocugudur.

Ayıp ya, Beşiktaş yense bile kupa Arena'ya gitmesin diyor.

Neymiş maç bittikten sonra itiraz edilebilirmiş vs vs.
Kupanin gelmeme ihtimali varmis...

Fotomac boyle bir haber yapmis , Yonetim gerekirse mactan sonra Kupayi Rivadan helikopterle alip stada getiririz demis :D

Çevrimdışı Kemal

Kupanin gelmeme ihtimali varmis...

Fotomac boyle bir haber yapmis , Yonetim gerekirse mactan sonra Kupayi Rivadan helikopterle alip stada getiririz demis :D

Al işte en güzel çözüm :):)

Çevrimdışı tangaz

Evet hem gecen sene hemde bu sene Banko stoperimiz olurdu..

Ben kadro genisligi acisindan söylemiştim alternatif iyidir

Kim yapti kim geri gönderdi bilmiyorum ama Gecen sezon yokluktan Necipi stoper oynattigimizi dusununce daha cok uzulup daha cok sinirleniyorum :akuma:

gönderen belli pektemeği cenk tosuna tercih eden gitarist...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tarık16

şu ana kadar ido da saat 23 seferi yok son sefer 22.20 ki oda şuan için yenikapıdan .. bursa maçında kabataştan kaldırmışlardı ama şuana kadar öyle birşey göremedim sitesinde.. bilgi alırsan banada haber verebilirmisin :)

Hakemler şikecileri iteklemeseydi 5-6 hafta önceden şampiyonluğu ilan ederdik. Her maçta ya uyduruk bir penaltı ya da rakipleri kırmızı kart gördü. Hakemlere rağmen şampiyon olduk. Ezikbahçe dünyanın en gerizekalı takımıdır. Her sene hakemler tarafından kayırılan ve yine şampiyon olamayan takım olarak tarihe geçtiler.  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2016, 12:52:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kızsak da normali kupanın gitmemesidir arkadaşlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SLYKRT

TFF kupanın vodafone arenaya getirilmesini kabul etmiş ancak konyaspor maçının vodafone arenada oynanmasını reddetmiş.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2016, 12:55:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Araştırılsın, eminim Vodafone Karakartal'dan gelen gelir Yandex tıklamalarından fazla çıkacaktır :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2016, 13:01:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Bazıları, '' futboldan en iyi anlayanı getireceğim deyip Aybaba'yı getirdin'' diye hadsizce eleştirmeye kalksa da bu sistemin ilk mimarı Samet Aybaba'dır.

Sana da teşekkürler hocam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Bazıları, '' futboldan en iyi anlayanı getireceğim deyip Aybaba'yı getirdin'' diye hadsizce eleştirmeye kalksa da bu sistemin ilk mimarı Samet Aybaba'dır.

Sana da teşekkürler hocam.
Şartlar düşünüldüğünde en doğru hocaydı katkısı daha fazla oldu.Rasim karada olabilirdi.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı berkotistis

şu ana kadar ido da saat 23 seferi yok son sefer 22.20 ki oda şuan için yenikapıdan .. bursa maçında kabataştan kaldırmışlardı ama şuana kadar öyle birşey göremedim sitesinde.. bilgi alırsan banada haber verebilirmisin :)

Şuan idoda görünen yeni kapı - bursa 21.50 seferi maça özel sefer  21.40 ta kabataştan kalkacak. Dün görüştüler ido ile o seferi 23.00 e aldıracaklardı. Dün %90 kabul ettiler ama yarın kesin bilgiyi veririz dediler. bugün onlardan haber bekliyorum.  Haberi alınca söylerim tabiki @Tarık16 abi   :)

Çevrimdışı cisse557

Dün M.United otobüsüne saldıran West Ham taraftarları ömür boyu stada alınmayacakmış. Iste yaptırım budur. Şunu stada kaçak girenlere ya da sahaya atlayanlara yapmaya başladığımız gün biraz daha ilerleme kaybedeceğiz