Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291476 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Benim sene başı tosic yazılarım nerde ulan :) :) hahaha adam 2 günde kral olmuş .. :)))
Maç esnasında kızdım atılacak diye de maçtan sonra herif gözümde acayip bir yere geldi :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ahmet nur çebi Fena boşboğazlık yapmış sanıyorlarki Demba gitti Gomez gider daha iyisi gelir , öyle bi dünya yok ancak bu kadar boş konuşulur bizim yönetim keşke hiç konuşmasa.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bu açıklamayı ciddiye almak istemiyorum hele ki bugün o kadar Gomez kalmalı diye konuşurken hiç olmadı.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Maç esnasında kızdım atılacak diye de maçtan sonra herif gözümde acayip bir yere geldi :)

Gelene gidene kafa kilidi yapmış :)

Çevrimdışı cursedofdragon

İkinci başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin Lig Radyo imzalı "Mario Gomez'in 30 Mayıs'a kadar süresi var. Peşinde koşmayız, neden koşalım. Hem para ver hem peşinden koş." sözleri gerçeği yansıtmamaktadır..
sayın Ahmet Nur Çebi gitmek istiyorsa zorla tutamayız demek istemiştir ve açıklamaları basın tarafından çarpıtılmıştır !

basın yine münasip bir yerinden uydurup uydurup yazıyor.

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı Kemal

Başımıza ne geliyorsa şu trabzon lobisi yüzünden geliyor

Çevrimdışı ekrembaser

Bizim yönetim biraz boş Boğaz ne gerek var konuşmaya her gün her dakika Gomez ne paylaşıyo bunlar ne konuşuyo Alman Türk farkı

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şenol Güneş gibi değil mi abi ?

Çevrimdışı Kemal

Şenol Güneş gibi değil mi abi ?

Transfer olaylarını konuşuyorsak;  evet kardeşim , ozan transferinde 24 saat susabilirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Transfer olaylarını konuşuyorsak;  evet kardeşim , ozan transferinde 24 saat susabilirdi

İyikide susmamış.

Çevrimdışı RQ7_351903

İyi ki konuştu.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Gordon Baba

Başımıza ne geliyorsa genelde İstanbul şehrinden, özelde Beşiktaş semtinden geliyor. Benim anladığım hep buydu.
ANÇ'den gelen Tolgay ve Demba oldu.
Şenol Güneş'ten gelen 7 yıl sonra şampiyonluk kupası...

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

haha yeni sezon formalarimiz Vodafone Arena ya özel pixeli olucakmis :ebebe:

Çevrimdışı Kemal

Bakin bir şeyi karistiriyorsunuz ve burda bile memleketcilik yapıyorsunuz ; ozan transferi bana göre de iyiki yatmış ama olay yatıp yatmamasi değil , olay olan biten bir transferin bitmesine saatler kala hocanın çıkıp konuşması

Anç nin bugün konuşma tarzı

Vb ...

Bu trabzon camiasında var mı var , yapıları böyle insanların değişmez , ha bunuda böyle kabullenmek gerekir . Her yörenin bir yapısı vardır .

Ama yanlışa da yanlış demeyi aynı zamanda Şenol hocamizdan da öğrendik . Seba dan da .

Çevrimdışı 38life

800.000 adet 3 yıldızlı forma siparişi mi versek ne yapsak  :evillol:

Çevrimdışı Aykan19o3

Abilerim kardeşlerim haftaya perşembe İzmir'den kutlamalar için gelmeyi düşünüyoruz, Osmanlı maçına işlerimizden dolayı gelemiyoruz ne yazık ki sizce 19 mayıs perşembe uygun mudur yoksa 19 mayıs sonrası şu tarihte gel daha iyi olur şeklinde önerebileceğiniz tarih var mıdır?

Çevrimdışı RevivaL

Ben de çarpıtıldığını düşünüyorum

Çevrimdışı Oktay

800.000 adet 3 yıldızlı forma siparişi mi versek ne yapsak  :evillol:
800.000 binde bi gudubetlik var bi türlü kısmet olmuyor 800.001 siparişi vermek gerek  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:busted_cop: :busted_cop:

Foto Gs maci sonrasi nevzat demir tesisleri onunde çekilmiştir !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 19:24:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çok yanlış işler yapılıyor. Daha ortada oynanmamış 1 maç var Gomez konuşulmaya başlandı.

Henüz şampiyon olmadık bugün durur diyordum bu işler durmuyor kendimize gelmezsek çok ağır bedel öderiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gomez konusunda yöneticiler artık konuşmamalı.

Şampiyon olalım ondan sonra oturup konuşacağız diye geçiştirmeliler.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ekrembaser

Çok yanlış işler yapılıyor. Daha ortada oynanmamış 1 maç var Gomez konuşulmaya başlandı.

Henüz şampiyon olmadık bugün durur diyordum bu işler durmuyor kendimize gelmezsek çok ağır bedel öderiz.
+1

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 19:31:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Böyle açıklamaları da yadırgamayın bunlar Gomez'e değil menajerine yapılan açıklamalar.

Ba'yı kronik sakat deyip almış takımız. Mesele sadece istek değil para ile ilgili hepsi pazarlık sürecine dahil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli