Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296243 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Bir passolig sahibi birden fazla bilet alabiliyor mu? Mesela Osmanlı maçı için üçlü biletim var ama tekli bilette alabilir miyim?
önce transfer edersen bilet alabilirsin
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

osmanlı maçında hiç kimse değil sadece Atiba maçın son dakikasında  oyundan alınsa ve ayakta ellerimiz patlayana kadar alkışlasak keşke :)

Çevrimdışı Atkar

Bu sene sakatlanmadan orta sahayı bütün sezon idare eden Atiba ve Oğuzhana büyük jest yapılmalıdır.Ozinin sözleşmesi uzatılıp ücreti 2/2.3 seviyesine çıkarılmalıdır.Atibayada 1.6/1.7 verilip jest yapılmalıdır.Gerçekten helal olsun Atiba/Necip/Ozi/Sosa orta sahasıyla şampiyon olduk bakılırsa 4 adam vardı rotasyonsuz hem ilk 11 oynadılar.

Çevrimdışı firewater

Ben haftaya en çok İbrahim Üzülmeze güveniyorum  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Bu arada kupayı getirip sıcağı sıcağına vermeli. En güzeli bu olur.

Çevrimdışı mylife1903

BJK oldu mu? Böyle şampiyon olur!!
🏁🏆1992 Nağmalup
🏁🏆2003 (100.yıl ) 4'de 4 derbi galibiyeti 85 puan rekor
🏁🏆2009 Çifte kupa
🏁🏆2016 Stadsız...
Herkesi yenip herseye ragmen sampiyon olabiliyoruz, baska yolu yok, kadroyla falan alakali degil. Son 20 senede cok ustumuze oynandi son 15 senede iyice artti baski. Gs gibi derinden iteklenseydik, fb gibi algici ve sikeci olsaydik simdiye 30 tane sampiyonlugumuz olurdu

Çevrimdışı Ensar

Çakma filozof dedikleri ADAM ALAYINA sırayla ÇAKTI.. BEŞİKTAŞ'I ŞAMPİYON yaptı. Adam gibi adam, Varol ŞENOL HOCAM!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çakma filozof dedikleri ADAM ALAYINA sırayla ÇAKTI.. BEŞİKTAŞ'I ŞAMPİYON yaptı. Adam gibi adam, Varol ŞENOL HOCAM!

Bakış çok manidar olmuş  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Hiç maç kaçırmadı bütün sezon alternatifsiz tek başına oynadı.
Ligde 32 maçın hepsinde oynadı , bir kere bile ne sarı ne kırmızı kart görmedi , takımını hiç yalnız bırakmadı ,  2 gol 2 asist ile şampiyonluğun en büyük mimarlarından , toplamda 41 maça çıktı ve hiç yoruldum demedi kapris yapmadı trip yapmadı. Seni çok seviyoruz teşekkürler Atiba :D

[ Son Düzenleme: 10 Mayıs 2016, 11:08:06 Ensar ]

Çevrimiçi Koa_lAA

Bu sene sakatlanmadan orta sahayı bütün sezon idare eden Atiba ve Oğuzhana büyük jest yapılmalıdır.Ozinin sözleşmesi uzatılıp ücreti 2/2.3 seviyesine çıkarılmalıdır.Atibayada 1.6/1.7 verilip jest yapılmalıdır.Gerçekten helal olsun Atiba/Necip/Ozi/Sosa orta sahasıyla şampiyon olduk bakılırsa 4 adam vardı rotasyonsuz hem ilk 11 oynadılar.

bundaki en büyük etken gruplarda uefa dan elenmemiz... çok hayırlı oldu... iyiki tolga o hatayı yapmış diyorum bazen...

yoksa takım çok hırpalanacak ve kesin puan kaybı yaşıyacaktık lige dönüşlerde...

allahtan nevzat demir inde çimlerini değiştirdiler ve sanırım idman şekilleri sayesinde şenol hocanın sakatlıkta yaşamadık... hepsinin emeğine sağlık ne diyim..

Çevrimdışı mylife1903

Youtubea 10 ay once bir yorum yazmisim, hani aliskanligim falan da degildir, kullandigim bir uygulama degil zaten. Bu senol gunesin vuvuzela midir ne dingirlotik birseyse onun hakkindaki yorumu vardi.
Usenmedim, izledim o zamanlar daha tazeydi senol gunes, tesisleri falan geziyordu.

Dun elemanin biri youtubedan mesaj atmis, abi sampiyonuz, senol gunes sampiyon, diye. Hatirladim bir iki defa daha seyrettim, resmen soktayim hala bu adamdan.

Cok hizli dusunuyor senol gunes, oyle hizli dusunuyor ki adamin dili donmuyor, cumlenin basinda birsey dusunup anlatmaya basliyor ortasinda baska sey dusunuyor onu anlatmaya basliyor, bazen bu yuzden biraz anlasilmaz ve baglantisiz konusuyor izlenimi veriyor.
Bence ayri bir dunyada yasiyor bu adam, bu kadar degeri bilinmemis bir insan daha var o da rasim kara. Kaleciden hoca olmaz diiye, diye yediler bu ikisini.

Su videoyu seyredin adamin cevaba bakin, sadece futbol camiasindan bahsetmiyorum, turkiyede bu cevabi verecek insan sayisi 1 milyonu gecmez, kalanlari oksijen israfi. Ayrica videoyu dikkatli seyredin, yukarida anlattigimmolayi anlayacaksiniz. Adam cevabi yapistiriyor, yurumeye devam ediyor, bu sirada kendi dunyasinda hala dusunuyor ve cevap vermeye devam ediyor. Inanilmaz bir insan.

Ama bizim turkiyeye orami cekme, burami cek fatih terim yakisir, ben senol gunesin yerinde olsam bu sene sonu basar avrupaya gider kendimi gelistirmeye, yeni maceralara atilmaya devam ederim, adam turkiyeye fazla

Çevrimdışı mylife1903

Hiç maç kaçırmadı bütün sezon alternatifsiz tek başına oynadı.
Ligde 32 maçın hepsinde oynadı , bir kere bile ne sarı ne kırmızı kart görmedi , takımını hiç yalnız bırakmadı ,  2 gol 2 asist ile şampiyonluğun en büyük mimarlarından , toplamda 41 maça çıktı ve hiç yoruldum demedi kapris yapmadı trip yapmadı. Seni çok seviyoruz teşekkürler Atiba :)

Bu adam boyle ama onumuzdeki senenin kadrosuna yazmayan arkadaslar yazanlardan 10 kat cok..atiba bitti diyene kadar ilk 11 oynayacak o kadar. Baba hakki gibi

Çevrimdışı tangaz

osmanlı maçında hiç kimse değil sadece Atiba maçın son dakikasında  oyundan alınsa ve ayakta ellerimiz patlayana kadar alkışlasak keşke :)

bu adam bu sezon 41 maç 3.690 dk sahada kaldı yani tüm maçlarda 90dk.yı tamamladı kaçırdığı maç yok gördüğü kart sayısı 0 SIFIR inanılır gibi değil...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı batu35

O SENE BU SENE BUNDAN SONRA HER SENE

Çevrimiçi Koa_lAA

Youtubea 10 ay once bir yorum yazmisim, hani aliskanligim falan da degildir, kullandigim bir uygulama degil zaten. Bu senol gunesin vuvuzela midir ne dingirlotik birseyse onun hakkindaki yorumu vardi.
Usenmedim, izledim o zamanlar daha tazeydi senol gunes, tesisleri falan geziyordu.

Dun elemanin biri youtubedan mesaj atmis, abi sampiyonuz, senol gunes sampiyon, diye. Hatirladim bir iki defa daha seyrettim, resmen soktayim hala bu adamdan.

Cok hizli dusunuyor senol gunes, oyle hizli dusunuyor ki adamin dili donmuyor, cumlenin basinda birsey dusunup anlatmaya basliyor ortasinda baska sey dusunuyor onu anlatmaya basliyor, bazen bu yuzden biraz anlasilmaz ve baglantisiz konusuyor izlenimi veriyor.
Bence ayri bir dunyada yasiyor bu adam, bu kadar degeri bilinmemis bir insan daha var o da rasim kara. Kaleciden hoca olmaz diiye, diye yediler bu ikisini.

Su videoyu seyredin adamin cevaba bakin, sadece futbol camiasindan bahsetmiyorum, turkiyede bu cevabi verecek insan sayisi 1 milyonu gecmez, kalanlari oksijen israfi. Ayrica videoyu dikkatli seyredin, yukarida anlattigimmolayi anlayacaksiniz. Adam cevabi yapistiriyor, yurumeye devam ediyor, bu sirada kendi dunyasinda hala dusunuyor ve cevap vermeye devam ediyor. Inanilmaz bir insan.

Ama bizim turkiyeye orami cekme, burami cek fatih terim yakisir, ben senol gunesin yerinde olsam bu sene sonu basar avrupaya gider kendimi gelistirmeye, yeni maceralara atilmaya devam ederim, adam turkiyeye fazla

sezon başından beri kendimce hep arkasında durdum... çünkü çok sever ve sayarım şenol hocayı.. türkiye ligi içinde çok yeterli bir hocadır...

youtube dan açar izlerim canım sıkıldıkça videolarını hala... özellikle belgeseli var hocanın o çok güzel..izlemeyen arkadaşlar varsa tavsiye ederim..

Çevrimdışı Ensar

bu adam bu sezon 41 maç 3.690 dk sahada kaldı yani tüm maçlarda 90dk.yı tamamladı kaçırdığı maç yok gördüğü kart sayısı 0 SIFIR inanılır gibi değil...
allah ondan razı olsun hidayet nasip eylesin doğru yola kavuştursun inşallah :D :D :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kupayı aldığımız gece Atiba'ya verelim eve götürsün beraber uyusun  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Profesyonelliğin kitabını yeniden yazan adam = ATIBA HUTCHINSON

:claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kemal

Sonuna kadar Cenk hak ediyor bence. Ama Töre ile başlar gibi hoca.

Serdar ile sol açığa başlasa yine çıkıp almalılar artık festival alanına çevirmek gerek mabedi.

Çevrimdışı SLYKRT

Hataları yokmu evet var ama bu takımın buralara gelmesindeki en büyük etken ŞENOL GÜNEŞTİR.
Adam daha imzayı atarken tesislerin yenilenmesi gerektiğini belirtti ve başkanında destekleriyle daha fazla zaman geçirile bilecek ve futbolcuların iç içe olduğu iç dizayn ve konforlu bir tesis inşa edildi.
Gomez ve cenk dengesini koruması.Quaresma gibi bir adamı dizginlemesi.Oğuzhan adında bir oyuncu olduğu tekrar hatırlatması ve hiç vazgeçmemesi,Kerim freiye bile her an şans vermesi.Takım denge ve psikolejisini her zaman en üst düzeyde tuttu.Şunuda iddaa ediyorum eğer rodolfa sakatlanmasa 2 hafta önce şampiyonluğu ilan etmiş olurduk.Savunma hattını devamlı yamalarla çözmeye çalıştı şenol hoca.
Sadece saha içi değil saha dışıda alayına ayar verdi.Takımını hiç ezdirmedi.Kargaşalara ve algı operasyonlarını takımına hisettirmedi.Herkezin forma garantisini verdi.Hakeden daima oynayacaktı her futbolcu bunu biliyordu.
Velhasılkelam ŞENOL GÜNEŞ TEŞEKKÜRLER ..
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Ensar

Hataları yokmu evet var ama bu takımın buralara gelmesindeki en büyük etken ŞENOL GÜNEŞTİR.
Adam daha imzayı atarken tesislerin yenilenmesi gerektiğini belirtti ve başkanında destekleriyle daha fazla zaman geçirile bilecek ve futbolcuların iç içe olduğu iç dizayn ve konforlu bir tesis inşa edildi.
Gomez ve cenk dengesini koruması.Quaresma gibi bir adamı dizginlemesi.Oğuzhan adında bir oyuncu olduğu tekrar hatırlatması ve hiç vazgeçmemesi,Kerim freiye bile her an şans vermesi.Takım denge ve psikolejisini her zaman en üst düzeyde tuttu.Şunuda iddaa ediyorum eğer rodolfa sakatlanmasa 2 hafta önce şampiyonluğu ilan etmiş olurduk.Savunma hattını devamlı yamalarla çözmeye çalıştı şenol hoca.
Sadece saha içi değil saha dışıda alayına ayar verdi.Takımını hiç ezdirmedi.Kargaşalara ve algı operasyonlarını takımına hisettirmedi.Herkezin forma garantisini verdi.Hakeden daima oynayacaktı her futbolcu bunu biliyordu.

Çevrimdışı tangaz

YALAKA medya düne kadar fener süpermiş son 3 maçta 11 gol atmışmış die methiyeler düzüyordu şimdi karşısında takım olunca fener tukaka die yazıyorlar. akılsızlar dün yalarken aklınız neredeydi mersin ts antepe 11 gol atmayı yalaya yalaya kutluyordunuz...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ek not: Mustafa Pektemek'i hiç oynatmadı  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Profesyonelliğin kitabını yeniden yazan adam = ATIBA HUTCHINSON

:claps: :claps: :claps:
ve 33 yaşında futbolunun son dönemlerinde bunu yapması ayrı bir alkış gerektirir Abi

Çevrimdışı panic13

Değerli arkadaşlarım,

1 puan daha alıp şampiyonluğumuzu garantilediğimizde şunu asla unutmayın: Beşiktaş bu yıl 4 oyuncusu sayesinde şampiyon oldu; Mario Gomez, Ernesto Sosa, Atiba Haçinsın ve Ozzy Özyakup. Cenk, Kerim, Töre, Beck bunların hepsinin az yada çok katkısı oldu ama bu dört oyuncudan biri düşse idi (ilk yarı yokları oynayan Sosa sayesinde bile ilk yarıdaki Kayseri ve Osmanlı maçlarında havadan 3'er puan almıştık) şampiyonluğumuz çok zor olurdu.

Bu dörtlü ne olursa olsun, NE OLURSA OLSUN, korunmalı gelecek sezon için.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari