Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296322 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gürcan

Tolga kesin kalir senol hocadan torpilli seneye de ahlari cekeri yine. Abi ne buluyorlar tolga da anlamis degilim.

Bizim ne yapıp edip defansi toparlamami gerek.

Çevrimdışı Atkar

Ne yalan söyliyim Lucescu fenere gelirse beni çok pis korkutur.Seneye Lucescu Bjkye gelicek desinler halan isterim vallahi

Çevrimdışı 38life

Osmanlı maçında rehaveti önlemek adına taraftar olarak üzerimize düşen maçı hafif ucundan germek olacaktır. Osmanlı'lı futbolcuları hafiften kızdırarak maça karakter katmalıyız. Çoğu maçta maçı gereksiz germek dezavantajdır ama bu maçta buna ihtiyaç var bence. Laylaylom bir maç olursa 3 sonuca açık bir maç haline gelir aniden. Maça karakter koymak gerek. Hırsı sağlamak için hafif gerginlik iyidir.

Çevrimdışı Ensar

Sarhoştum heralde bunu yazarken :alala: :alala:

Yada kuzenim yazmis olabilir :bandit:
kesin kuzendir kesin :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Tolga kesin kalir senol hocadan torpilli seneye de ahlari cekeri yine. Abi ne buluyorlar tolga da anlamis degilim.

Bizim ne yapıp edip defansi toparlamami gerek.
Şenol hoca da beğenmiyor bknz Lizbon maçı

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ne yalan söyliyim Lucescu fenere gelirse beni çok pis korkutur.Seneye Lucescu Bjkye gelicek desinler halan isterim vallahi

Lucescu bu saatten sonra gelirse ya son bir vurgun için gelir yada oğluna iş kapısı açmak için gelir.  :eyes

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

iteleyemedik Boyko ve Tolgaya talim mi diyorsun :)

Keşke öyle olsa senden çok sevinirim bu duruma ben ama nedense içime hiç sinmeyen ve sevinmediğim transferlerden biriydi Boyko. Kalırsa İnşAllah utandırır bizi.
Kesinlikle kotu kaleci degil

Rus kokenli alisma süreci uzun surdu normaldir Rus ve Ukrayna kokenli oyuncularin cogunda oluyor bu adaptasyon sorunu yurt disinda yapamıyorlar..

Bu adam Takimini Ueafa finaline tasiyan 3 oyuncudan biriydi , Higuen gibi adama kafasini direklere vurdurmus bir kaleci..

Kampi bekliyorum ben ve Euro 2016 yi muhtemelen milli takiminin kalesini de koruyacak
[ Son Düzenleme: 10 Mayıs 2016, 01:33:38 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 01:32:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar Lucescu'yu bilmem de beni siz korkutuyorsunuz.

Yahu şampiyonluğa gidiyoruz ki daha olmadık maça odaklanmamız gerek şimdiden rakibin olası hocasından çekinmeler, bunu konuşmalar.

Fener'in şampiyonluğu tam yaşatmadan odak değiştirmek için yaptığı en iyi şey transfer yapmak kaybettiği sezonlarda. Daha şimdiden bunlara atlarsanız hiç hoş olmaz.

Burada Fener'in olası transferleri değil Beşiktaş'ın şampiyonluğunu konuşup kutlayacağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Osmanlı maçında rehaveti önlemek adına taraftar olarak üzerimize düşen maçı hafif ucundan germek olacaktır. Osmanlı'lı futbolcuları hafiften kızdırarak maça karakter katmalıyız. Çoğu maçta maçı gereksiz germek dezavantajdır ama bu maçta buna ihtiyaç var bence. Laylaylom bir maç olursa 3 sonuca açık bir maç haline gelir aniden. Maça karakter koymak gerek. Hırsı sağlamak için hafif gerginlik iyidir.
taraftar olarak maça şampiyon havasında başlarsak çok sıkıntı olur çok , herkes kendine gelsin bu maçı çok ciddi oynamalıyız sadece 90 dk sonra 40 gün 40 gece kutlayalım

Çevrimdışı Kalyoncu

Arkadaşlar Lucescu'yu bilmem de beni siz korkutuyorsunuz.

Yahu şampiyonluğa gidiyoruz ki daha olmadık maça odaklanmamız gerek şimdiden rakibin olası hocasından çekinmeler, bunu konuşmalar.

Fener'in şampiyonluğu tam yaşatmadan odak değiştirmek için yaptığı en iyi şey transfer yapmak kaybettiği sezonlarda. Daha şimdiden bunlara atlarsanız hiç hoş olmaz.

Burada Fener'in olası transferleri değil Beşiktaş'ın şampiyonluğunu konuşup kutlayacağız.
Bir aklı başında Beşiktaşlı çıktı :) ben aziz yıldırım istifa eder Avrupa şampiyonası başlayınca gelir diyodum lucescu olayı çıktı aziz yıldırımın başka bildiği birşey yok zaten passat severlerle hep bunu yapıyolar :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı nusretaslanturk

Bir aklı başında Beşiktaşlı çıktı :) ben aziz yıldırım istifa eder Avrupa şampiyonası başlayınca gelir diyodum lucescu olayı çıktı aziz yıldırımın başka bildiği birşey yok zaten passat severlerle hep bunu yapıyolar :)

alsınlar abi luce'yi alsınlar valla.. dedenin tazminatını ödediler, sıra vitorun tazminatı var.. luceyi de türkiye'ye 5-6 m euro'dan aşagıya hiç kimse getiremez.. getirsinsler ben fitim :)
[ Son Düzenleme: 10 Mayıs 2016, 01:39:46 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Bu gece taraftarın laylaylom yapması çok normal 1-2 güne normale döner :) 3-0 olan maçta temkinli diken üstünde duran taraftar Osmanlı maçında rakibe gereken baskıyı kurar. Allah korusun şampiyonluğu son maça bırakacak ne sabır ne kap ne tansiyon kaldı :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 01:38:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Transferi filan da bırakalaım sadece maça odaklanalım sadece 6 gün daha sonra 3.5 ay her gün her gece bizim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Transferi filan da bırakalaım sadece maça odaklanalım sadece 6 gün daha sonra 3.5 ay her gün her gece bizim.
+1903

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 01:40:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Odağı olması gereken yere çekelim biraz.

Olcay cezalı solda kim oynar sizce? Kerim mi Töre mi Cenk mi?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

alsınlar abi luce'yi alsınlar valla.. dedenin tazminatını ödediler, sıra vitorun tazminatı var.. luceyi de türkiye'ye 5-6 m euro'dan aşagıya hiç kimse getiremez.. getirdinsler ben fitim :)
Aklı başında Beşiktaşlı iki oldu :)dördüncü hafta birbirlerini döverler bunuda not düşün :)

Çevrimdışı Fikret

bunun resmini gördüm keyfim kaçtı.
inş osmanlı maçında bu arkadaşa top gelmeden 3 atacaz da hiç strese girmeyecez.

t.zengin pişmanlıktır.
bu oyuncular uefa/CL kupalarında üst turları, finalleri hak ediyor. her sene tolga mı engelleyecek yeter.

Çevrimdışı Kalyoncu

Gönlüm cenk desede töre oynamalı cenk kenardan gelmeli

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Sonuna kadar Cenk hak ediyor bence. Ama Töre ile başlar gibi hoca.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 01:45:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Gönlüm cenk desede töre oynamalı cenk kenardan gelmeli

Hakeden Cenk. Sonra Kerim. Bence Kerim başlamalı Töre maalesef umursamıyor durumu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 'TaNeR'

İkisine de fitim... Töre biraz kendine gelmiş gibi göründü son maçlarda;

çok olmasa da maç kondisyonu aldı diyebiliriz...

O yüzden hoca bence Töre ile başlayacak Kerim 2nci yarı diye düşünüyorum...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 01:49:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Osmanlıspor maçı oranları açıklandı.

1.15 - 4.50 - 9.00
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

Hakeden Cenk. Sonra Kerim. Bence Kerim başlamalı Töre maalesef umursamıyor durumu.
Çağrı bütün planlarımızı gökhanın gitmesi üzerine kuruyoruzda ya kalırsa? Gs maçındada kerimi alabilirdi ama gökhanı aldı bu maçtada onu küstürmeyecektir hoca bu konuları çok iyi idare etti beni yanıltmayacaktır yine gökhanda üstüne düşeni yapacaktır (dipnot:iyi para veriyolarsa satılmalı çok duygusal bir düştümü toparlayamıyo)

Çevrimdışı onurturan

Kerim ilk onbir başlamalı ve 90 dk oynamalı.. Atiba 80 de oyundan alınıp alkışlatılmalıi..
Gomez 85 de çıkartılıp alkışlatılmalı.. Herkes haketti ama bence Atiba ve Gomez çok özel işler yaptılar bu sene vede sürekli her maç... :claps: :claps: :claps: