Çakma filozof dedikleri ADAM ALAYINA sırayla ÇAKTI.. BEŞİKTAŞ'I ŞAMPİYON yaptı. Adam gibi adam, Varol ŞENOL HOCAM!

Youtubea 10 ay once bir yorum yazmisim, hani aliskanligim falan da degildir, kullandigim bir uygulama degil zaten. Bu senol gunesin vuvuzela midir ne dingirlotik birseyse onun hakkindaki yorumu vardi.
Usenmedim, izledim o zamanlar daha tazeydi senol gunes, tesisleri falan geziyordu.
Dun elemanin biri youtubedan mesaj atmis, abi sampiyonuz, senol gunes sampiyon, diye. Hatirladim bir iki defa daha seyrettim, resmen soktayim hala bu adamdan.
Cok hizli dusunuyor senol gunes, oyle hizli dusunuyor ki adamin dili donmuyor, cumlenin basinda birsey dusunup anlatmaya basliyor ortasinda baska sey dusunuyor onu anlatmaya basliyor, bazen bu yuzden biraz anlasilmaz ve baglantisiz konusuyor izlenimi veriyor.
Bence ayri bir dunyada yasiyor bu adam, bu kadar degeri bilinmemis bir insan daha var o da rasim kara. Kaleciden hoca olmaz diiye, diye yediler bu ikisini.
Su videoyu seyredin adamin cevaba bakin, sadece futbol camiasindan bahsetmiyorum, turkiyede bu cevabi verecek insan sayisi 1 milyonu gecmez, kalanlari oksijen israfi. Ayrica videoyu dikkatli seyredin, yukarida anlattigimmolayi anlayacaksiniz. Adam cevabi yapistiriyor, yurumeye devam ediyor, bu sirada kendi dunyasinda hala dusunuyor ve cevap vermeye devam ediyor. Inanilmaz bir insan.
Ama bizim turkiyeye orami cekme, burami cek fatih terim yakisir, ben senol gunesin yerinde olsam bu sene sonu basar avrupaya gider kendimi gelistirmeye, yeni maceralara atilmaya devam ederim, adam turkiyeye fazla