Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7306550 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Altınordu resmi sitesinde Çağlar Söyüncü transferinin %90 bittiğini, bu yüzden kalan maçlarda oynatılmayacağını yazmışlar ama hangi takımla anlaştıkları yazmıyor.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Ogün

Altınordu resmi sitesinde Çağlar Söyüncü transferinin %90 bittiğini, bu yüzden kalan maçlarda oynatılmayacağını yazmışlar ama hangi takımla anlaştıkları yazmıyor.
Ben o çocuğa ısınamadım bir türlü. Fazla şişirildi gibi geliyor ama hadi hayırlısı.

Çevrimdışı atalay

Tüzük'ün 35.maddesi gereğince Rüzgar Sağnak'ın adaylık başvurusu kabul edilmemiş.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tüzük'ün 35.maddesi gereğince Rüzgar Sağnak'ın adaylık başvurusu kabul edilmemiş.
eksik evraklara rağmen kabul etmişler cuma mesai bitimine kadar süre vermişler gün bitti :)

Bence rüzgar efendinin tıpası yemedi rezil olucaktı o yüzden katılmadı :)

Çevrimdışı atalay

Köln yada Freiburg...

Çevrimdışı Kemal

Her sene ligin 2. Yarısi takım derbiye cikmadan önce içimde karamsarlık olur gerçekler batardi,  bu sene gs bjk için bunu galatasaray da hissediyorum ve kısaca yenecez .

Çevrimdışı Gordon Baba

Arkadaşlar, transfer algoritmamızı hala öğrenemediniz:

1-) Beşiktaş, Subotic'le ilgileniyormuş gibi yapıp hedef şaşırtarak fenerin yıllık 8-10 milyon euro maaşla almasını sağlar.

2-) Fenerliler, ellerinde sırp bayraklarıyla Subotic'i hava alanında karşılar.

3-) Aziz Yıldırım'ın egosu zirvededir. Beşiktaş'ı, Oğuzhan'ı alıp Konyaspor'a kiralamakla tehdit eder.

4-) Beşiktaşlılar, yönetimi vizyonsuz olmakla suçlar.

5-) Şamil Cinaz iddiaları iyiden iyiye artmaya başlar, taraftar yönetimden umudunu keser.

6-) Günler hızla ilerlerken KAP sayfasını yenileye yenileye F5 eskir.

7-) 3 hafta sonra Erdal Torunoğulları 1000 euroya Badstuber'i alır.

8-) Emre Bol, ''Hayaller Subotic, hayatlar bad stoper'' esprisi yapar.

9-) Renkliler tarafından sakatlık esprileri yapılır.

10-) 4 ay sonra Badstuber milli takıma davet edilir.

11-) 9 ay sonra Badstuber ligde Nani'den fazla asist yapmış olur.

12-) Fenerliler, yeni teknik direktörlerini Subotic'e fazla forma şansı vermediği gerekçesiyle eleştirir.

13-) Ertesi yıl yeni gelecek teknik direktör Subotic'e devamlı forma verir. Subotic bir türlü bekleneni veremez. Bir süre sonra volkan demirel ile Subotic tartışır. Subotic, top ayağına geldiği her an ıslıklanır, tribünlerden adam gibi adam volkan demirel sesleri yükselir.

14-) Artık her billboard, apartman ön cephesi, masaüstü ve telefon ana ekranında Fikret Orman'ın DJ kabinindeki fotoğrafı vardır.

Bir forumdan alıntıdır.

:s20: :s20:

evet çağlar'ı kaybettik sırada ki :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Köln yada Freiburg...
sence bizde gelişir miydi büyük potansiyel görüyormusun

Çevrimdışı atalay

Çağlar'ın potansiyel aralığı çok geniş iyi bir tedrisattan geçer ise Türk Futbolu çok iyi bir stoper kazanacak. Yolu açık olsun...

Çağlar'ın potansiyel aralığı çok geniş iyi bir tedrisattan geçer ise Türk Futbolu çok iyi bir stoper kazanacak. Yolu açık olsun...

atalay bize hangi tarz stoper öneriyorsun ? :)

Subotic,skertel,vermaelen,zapata :)

Çevrimdışı Tolga

Köln yada Freiburg...
Gelişimi açısından Almanya doğru bir tercih olmuş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

atınç gelişemedi inş çağlar gelişir tr de stoper sorunu çok büyük

Çevrimdışı Tolga

Aynen milli takımda stoper yok belki Çağlar bu sıkıntıyı giderebilir.

Çevrimdışı Gordon Baba

http://www.ligtv.com.tr/haber/fenerbahcenin-toplam-borcu-254-milyon-482-bin-23-lira

F.bahçe'nin mali bir sıkıntısı yok şimdilik. Basketbol takımına 25 milyon dolar ayıran bir kulübün atacak kuruşunları vardır.

Bu yıl özelinde konuşacak olursak bu adamlar avrupa mücadelesi verdi ve kupada'da finale kaldılar. Biz geçen yıl bütün olumsuzlukları avrupa'da tur atlamamıza bağladık. Buradan hareketle gelecek yıl şampiyonlar ligi bildiğin potansiyel tehlike bizim için.

Bence bu farklı etkenleri konuşmak gelecek adına daha yararlı olacak bizim için. Bütün branşların fişini çekip futbolda da sadece ligde yarışan bir kulübün atması gereken bir sürü adım vardır.

Hani 3 yıl rahatız diyoruz ya.. Pek de rahat değiliz aslında.

Fenerbahçe'nin borcu 250 milyon liradır = IMF'ye borcumuz kalmadı
İkisi de doğrudur ama aldatmacadır. Zaten siyasetin her alanında yalanlar azdır, aldatmacalar çoktur.
Hiç uzatmayayım; Fenerbahçe'nin toplam borcu 1.5 milyar lira dolayındadır. 16 milyonluk kara para transferler yapılmadığı takdirde, men cezası yoldadır. Ancak yakın bir tarihte ceza geleceğini sanmıyorum. UEFA 3 yıllık değerlendirmeler yapıyor. Gelecek 3 Şampiyonlar Liginin ikisine gidemezlerse ceza gelebilir.

Çevrimdışı atalay

sence bizde gelişir miydi büyük potansiyel görüyormusun

Bunu öngöremem fakat epey potansiyelli.

atalay bize hangi tarz stoper öneriyorsun ? :)

Subotic,skertel,vermaelen,zapata :)

Savunmaya liderlik edecek elit bir stoper gerek. Subotic ve Vermealen transferleri gerçekleşmez. Zapata'yı ise istemem.

Rangnick de izliyor, belki Atınç'ın takım arkadaşı olur. Bu arada "Atınç gelişemedi" denilemez. Bu yıl sakatlık problemleri yaşadı. Rangnick onu çok beğeniyor.

Çevrimdışı Gordon Baba

Atiba da seneye 34 oluyor keşke Tonny Vilhena'yı yazın alıp, bir dahaki sezon Türkiye Kupası'nda, önemsiz maçlarda falan oynatıp yavaş yavaş monte etsek Atiba yerine. Sezon sonu da sözleşmesi bitiyor Vilhena'nın ve sözleşme yenilemeyecek Feyenoord ile.
http://www.transfermarkt.com.tr/tonny-vilhena/profil/spieler/182581

Sitedeki bilgiler, Atiba'dan ziyade Oğuzhan tipinde oyuncu görüntüsü veriyor.

Savunmaya liderlik edecek elit bir stoper gerek. Subotic ve Vermealen transferleri gerçekleşmez. Zapata'yı ise istemem.

valla birtane sağlam stoper alıcaz atalay bu sene öyle gözüküyor :) Subotic,skertel,kamil glik bunlardan birini alıcaz inşallah :)

Çevrimiçi Mehmet57

Vilhena ile Atiba'nin oyun olarak uzaktan yakindan alakasi yok. Bunun yani sira Vilhena bu sezon vasatin ustune cikabildi, yoksa gectigimiz sezon berbatti. Italya'ya gidecek zaten. Orda söner gider bir Emmanuelson gibi.

Bu arada Ben Arfa zu Barcelona. Nice baskani dogruladi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mayıs 2016, 19:54:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Vilhena ile Atiba'nin oyun olarak uzaktan yakindan alakasi yok. Bunun yani sira Vilhena bu sezon vasatin ustune cikabildi, yoksa gectigimiz sezon berbatti. Italya'ya gidecek zaten. Orda söner gider bir Emmanuelson gibi.

Ben de Barcelona Ben Arfa'yı ne yapsın diyorum.. Sanmıyorum Barcelona'nın alacağını.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gordon Baba

valla birtane sağlam stoper alıcaz atalay bu sene öyle gözüküyor :) Subotic,skertel,kamil glik bunlardan birini alıcaz inşallah :)

Rhodolfo'nun yanına adam aranıyorsa ona göre isimler bulunmalı. Alexis'in yanına adam aranıyorsa yine ona göre isimler bulunmalı. Bunu atlamayalım.

Çevrimiçi Mehmet57

Ben de Barcelona Ben Arfa'yı ne yapsın diyorum.. Sanmıyorum Barcelona'nın alacağını.

Bedava. Zamaninda Afellay'i neden aldilarsa oyle bence. Hamle oyuncusu.

Bunun yani sira, iyi bir Ben Arfa Arda'dan daha etkili bence.

Çevrimdışı Tolga

Barcelona, Ben Arfa'yı alıp ne yapacak. Haberin doğru olduğuna inanmıyorum :D

Rhodolfo'nun yanına adam aranıyorsa ona göre isimler bulunmalı. Alexis'in yanına adam aranıyorsa yine ona göre isimler bulunmalı. Bunu atlamayalım.

alexis yolcu onu karıştırmayın :) Rhodolfo nun yanına adam alacağız yada 2 tane yeni stoper alacağız duruma göre :)

Şöyle

Franco---->Kendi ülkesinde bir takıma
Alexis----->İspanya'da bir takıma
Milosevic-->Elde patladı
Tosic------->Türkiye liginde bir takıma
Marcelo---->Hannover'e geri dönüş

Barcelona, Ben Arfa'yı alıp ne yapacak. Haberin doğru olduğuna inanmıyorum :D

bende inanmıyorum barca ben arfa'yı alırsa luis enrique'ye yol verirler :D