Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 110 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7815049 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mayıs 2016, 17:23:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

http://www.ligtv.com.tr/haber/fenerbahcenin-toplam-borcu-254-milyon-482-bin-23-lira

F.bahçe'nin mali bir sıkıntısı yok şimdilik. Basketbol takımına 25 milyon dolar ayıran bir kulübün atacak kuruşunları vardır.

Bu yıl özelinde konuşacak olursak bu adamlar avrupa mücadelesi verdi ve kupada'da finale kaldılar. Biz geçen yıl bütün olumsuzlukları avrupa'da tur atlamamıza bağladık. Buradan hareketle gelecek yıl şampiyonlar ligi bildiğin potansiyel tehlike bizim için.

Bence bu farklı etkenleri konuşmak gelecek adına daha yararlı olacak bizim için. Bütün branşların fişini çekip futbolda da sadece ligde yarışan bir kulübün atması gereken bir sürü adım vardır.

Hani 3 yıl rahatız diyoruz ya.. Pek de rahat değiliz aslında.

Haberi detaylı okursan Fenerbahçe'nin dernek borcu açıklanıyor sadece. Eğer sadece dernek borçlarına bakarsak Beşiktaş önümüzdeki sezon transferde 40 milyon euro koullanabilir.

Fenerbahçe'nin gerçek borcu;  1 milyar 113 milyon TL

http://www.radikal.com.tr/spor/fenerin-borcu-949-milyon-lira-1279454/

Bu Ocak itibariyle borcu 1 yıl önce. Üstüne 150 daha geldi. Özetle hiç kolay değil işleri.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

http://www.ligtv.com.tr/haber/fenerbahcenin-toplam-borcu-254-milyon-482-bin-23-lira

F.bahçe'nin mali bir sıkıntısı yok şimdilik. Basketbol takımına 25 milyon dolar ayıran bir kulübün atacak kuruşunları vardır.

Bu yıl özelinde konuşacak olursak bu adamlar avrupa mücadelesi verdi ve kupada'da finale kaldılar. Biz geçen yıl bütün olumsuzlukları avrupa'da tur atlamamıza bağladık. Buradan hareketle gelecek yıl şampiyonlar ligi bildiğin potansiyel tehlike bizim için.

Bence bu farklı etkenleri konuşmak gelecek adına daha yararlı olacak bizim için. Bütün branşların fişini çekip futbolda da sadece ligde yarışan bir kulübün atması gereken bir sürü adım vardır.

Hani 3 yıl rahatız diyoruz ya.. Pek de rahat değiliz aslında.

dibine kadar var kağıt üzerinde görünen  1.2 gibi ama aslında 1.5 gibi bir borcu var
bunu kongrede açıkladılar açıklayanı üyelikten attı aziz. Zaten her başkanın yaptığını yapacak ve
batışdan önce başkanlıktan ayrılacak cümbüşü ondan sonra gör.
basketbola parayı ayıran ülker onu karıştırma fener batık sadece basınla bunu perdeliyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Şu da çok doğru bir bakış açısı değil yalnız. Fener'in ensende olmasının sebebi senin kadro kalitenin kötü olması değil ki.

Sen zaten neredeyse rekor düzeyde puan toplayacaksın lig bittiğinde rakibini buraya ciddi bir şans taşıdı. Kaç tane son dakika golü var, kaç tane duran top golü var. 13 kez rakipleri 10 kişi bırakılmış.

Yani rakibini tutuyorlar senin yanında, tutacaklar da.

Lakin asıl katılmadığım yer ise Fener'in daha iyi kadro kuracağı. Fenerbahçe refah içinde değil. Maaş kotası getirdi Uefa büyük ihtimalle açıklamıyorlar çünkü ağızlardan devamlı maaş kotası, artık yüksek maaş yok gibi söylemler çıkıyor.

O yüzden rakibimiz bu yaz bir aptallık daha yaparsa öbür sene FFP resmi kısıtlamayı yapıştırır.
Fb cok ittirildi ama biz cok sansli maclar oynadik bu sene. Her sezon boyle olmayabilir

Hemen aklima gelenler; bursaspor maci beraberlik iyi sonuctu son dakika attik, kasimpasaspor maci yeniliyorduk son dakikada penalti verdi cucu, bize hemde, osmanlispor maci mac gidiyordu sosa son saniyede kurtardi, rizespor macinda deplasmanda tolga, bakin tolga penalti kurtardi. Bizim bu takim alabilecegi maksimum puanda suan bence.
Fb ise cok ama cok ittirildi.
Bu kadar cok galibiyet aldigimiz bir sezon puan farkini acmamiz lazimdi

Çevrimdışı cursedofdragon

Abi öyle bir şey olsa bunlara da yasak gelirdi. İncelemeden geçtikleri halde geçen yıl o transferler yapılabildi?

Sadece ülker değil diğer tüm branşlarda sponsor bulmuşlar ve hepsinde başarı sağladılar. Bu başarı değil midir? Bu yıl basketbolda el şampiyonu olacaklar bu bence uefa kupasına denk bir başarı.

Yani borç yok demiyorum ama karşılık var ve bununla birlikte marka değeri de yükseliyor. Sadece şirket güzüyle bakamazsınız ki spora.

anlık başarı onlar josef gibi adamlara 8 milyon € ozan gibi adamlara 7 milyon € verirsen sonun b.k çukuru olur :)

Gs gibi anlık başarı yakalarsın bak gs'ye çilekler'den Patlıcana döndüler :)

Fener neden bu sene şampiyon olmak için çırpınıyor.Seneye çoğu oyuncusunun sözleşmesi bitiyor kiralıklar geri dönüyor 10-12 tane transfer yapması gerecek fenerin hani para ?

Çevrimdışı mylife1903

Atiba da seneye 34 oluyor keşke Tonny Vilhena'yı yazın alıp, bir dahaki sezon Türkiye Kupası'nda, önemsiz maçlarda falan oynatıp yavaş yavaş monte etsek Atiba yerine. Sezon sonu da sözleşmesi bitiyor Vilhena'nın ve sözleşme yenilemeyecek Feyenoord ile.
http://www.transfermarkt.com.tr/tonny-vilhena/profil/spieler/182581
Amerigan michael bradley var. alsinlar atiba ile beraber takilsin 2 sene sonra atiba genc takimlara hica yahut sol bek, bradley de orta alana

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mayıs 2016, 17:49:27
  • Beşiktaş / Bodrum

Alacakları düşünce 600 milyonmuş borç. Bizim için bu tip bir veri var mı elinde? Net borcumuz ne kadar bizim?

Net borcu yazın göreceğiz 2. dönemden sonra. Ancak divan için verilen belgeye baktığımızda ortalama 800'e kadar inecek gibi duruyor.

Bir de burada temlikte önemli. Fenerbahçe 10 yıllık stadyum isim hakkını aldı transfere yatırdı bizimki olduğu gibi duruyor.

Elimizdeki sponsorluk anlaşmalarını alacak olarak göstersek ortada adam akıllı borç kalmaz. Temliğimiz sadece Fulya ve yayın gelirlerinde var onların da 2 yılı kaldı sadece.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

hayallerini yıkmak istemem fakat passolig ile ilgili birşey görmedim ben stadyum cevresinde
( ic bloklarda varsa bilmiyorum yanıltmak istemem iyice arasştır derim ) @Mehmet Ali C.
Eski açık güvenlik koridorundan geçip tarihi kulelerin altında bulunan gişelerden tek geçişlik kartları alabiliyorsunuz.

Çevrimdışı mylife1903

Net borcu yazın göreceğiz 2. dönemden sonra. Ancak divan için verilen belgeye baktığımızda ortalama 800'e kadar inecek gibi duruyor.

Bir de burada temlikte önemli. Fenerbahçe 10 yıllık stadyum isim hakkını aldı transfere yatırdı bizimki olduğu gibi duruyor.

Elimizdeki sponsorluk anlaşmalarını alacak olarak göstersek ortada adam akıllı borç kalmaz. Temliğimiz sadece Fulya ve yayın gelirlerinde var onların da 2 yılı kaldı sadece.
Su fulya projesinin gercek geliri nedir?
Cok tartismali isler oldugu soyleniyordu bu projede, bu forumda bilirkisi esliginde tartisildi mi o proje?
Yapi denetimi bolumunu o zaman kurmak lazimdi, para cebimizde kalirdi

Çevrimiçi Necmi

Abi öyle bir şey olsa bunlara da yasak gelirdi. İncelemeden geçtikleri halde geçen yıl o transferler yapılabildi.

Sadece ülker değil diğer tüm branşlarda sponsor bulmuşlar ve hepsinde başarı sağladılar. Bu bir kulüp için başarı değil midir? Bu yıl basketbolda e.l şampiyonu olacaklar bu bence uefa kupasına denk bir başarı.

Yani borç yok demiyorum ama karşılık da var ve bununla birlikte marka değeri de yükseliyor. Sadece şirket güzüyle bakamazsınız ki spora.
GS de incelemeden geçti 3 yıldır yasakmı geldi. Artık ne zaman işden çıkılmaz bir sürece girdiler
men dayandı kapılarına yasak diye bir şey yok zaten transfer yasağını uefa veremiyor. Bize yasak gelmedi biz kendimiz
teklif ettik transfer yasağını fifa koyabiliyor. Uefa nın öyle bir yaptırım gücü yokmuş. ancak avrupa kupalarından men ediyorlar
geçen sene fenerin sürecide başladı tıpkı gs de olduğu gibi ya önümüzdeki sene yada ondan sonraki sene oda tanışacak ffp
darbesine merak etme büyük ihtimalde uyarı geldi onlara bir anda bir çok oyuncuyla tu kaka oldular. Giderlerini düşürmeye
uğraşıyorlar. Aziz kulübü bakkal defteriyle yönetiyor. hele bir tökezlensinler bak o defter nasıl açılacak ortaya ne borçlar dökülecek
adamların 5 yıldır sponsor geliri yok neyle döndürüyorlar sattıkları 500000 formaylamı. 3 yıldır tamamen sponsor geliri sıfırladı
kapı kapı dolaşıp tıklayın bize diyorlar.  :D  isim hakkını yok pahasına sattılar yalan beyan verdiler 90 diye devlette madem 90 ver bakalım o doksanın hesabını dedi
incelemeye aldı.
fb tv gibi çalışan lig tv yemi güveniyorsunda bunları söylüyorsun. Merak etme yakında o kaleleride düşecek
en azından yavaş yavaş basındaki dönüşlede görebilirsin fenerin güç kaybını

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mayıs 2016, 18:01:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar forumda çift üyelik yasak. Doğrudan atılma sebebi. Az önceki arkadaş gözden kaçmış hesabı sonlandırıldı. Daha önce saygısız üsluptan dolayı atılmıştı.

Forumdan bir kere uzaklaştırıldığınızda bir şekilde gözden kaçmazsa tekrar üyelik alma şansınız yok çünkü artık yönetici onayından geçiyor. O yüzden herkesten üslup ve kurallar konusunda dikkatli olmasını bekliyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

yanlış bilgilendirme olmasın bir çok yerde geçmeyecek o kart kardeşim @canergiray77
benimkide banka kartı ve kartalyuvasında bile geçmiyor bilesin iade ettikleri kart parasını bende Beşiktaşa iade etmek için
gidip kartalyuvasında harcayayım dedim kart geçmedi :bandit:
birçok sanal posttada emin ol tanımlı değildir banka kartları kredi kartı gibi değildir. ancak aktifin sanal postu veya mağaza postu olan
yerlerde geçerki büyük ihtimal hiç bir yerde yoktur. dışarda kullanma ihtimalin olsa bile internette sanal postlarda pek mümkün değil
Ben bir kaç sefer benzinci ve marketlerde kullandım bir sorun yaşamadım.

Çevrimdışı Kalyoncu

Su fulya projesinin gercek geliri nedir?
Cok tartismali isler oldugu soyleniyordu bu projede, bu forumda bilirkisi esliginde tartisildi mi o proje?
Yapi denetimi bolumunu o zaman kurmak lazimdi, para cebimizde kalirdi
O konuda profosyonel oldum artık abi araştırmaktan herşeyini okumaktan ne sen sor ne ben söyleyeyim Beşiktaşın asıl kanayan yarasıdır o ama kimse üstüne düşmüyor davalık olmuş işte biz napalım modunda herkes başta Necmi abi olmak üzere

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canergiray77

yanlış bilgilendirme olmasın bir çok yerde geçmeyecek o kart kardeşim @canergiray77
benimkide banka kartı ve kartalyuvasında bile geçmiyor bilesin iade ettikleri kart parasını bende Beşiktaşa iade etmek için
gidip kartalyuvasında harcayayım dedim kart geçmedi :bandit:
birçok sanal posttada emin ol tanımlı değildir banka kartları kredi kartı gibi değildir. ancak aktifin sanal postu veya mağaza postu olan
yerlerde geçerki büyük ihtimal hiç bir yerde yoktur. dışarda kullanma ihtimalin olsa bile internette sanal postlarda pek mümkün değil
abi kafamı karıştırdın ya örneğin digiturk turk telekom internet vodafone tl yükleme gibi ödeme işlemlerinde  kullanılmıyor mu ? bunlar en çokta lazım olan şeyler @Necmi
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı mylife1903

O konuda profosyonel oldum artık abi araştırmaktan herşeyini okumaktan ne sen sor ne ben söyleyeyim Beşiktaşın asıl kanayan yarasıdır o ama kimse üstüne düşmüyor davalık olmuş işte biz napalım modunda herkes başta Necmi abi olmak üzere

Su stat acilinca icime oturdu o proje. Koskoca stat yapti bu yonetim ve besiktas camiasi. 3 tane kici kirik binayi neden dikemedik oraya, yazik

Çevrimdışı cagdas44

Yayın gelirinde 2016 son değil miydi?

Çevrimdışı Kalyoncu

Su stat acilinca icime oturdu o proje. Koskoca stat yapti bu yonetim ve besiktas camiasi. 3 tane kici kirik binayi neden dikemedik oraya, yazik
Stadın getirdiği gelirden fazla gelir getirecekti şuan kendimiz yapmış olsak

Çevrimiçi Necmi

abi kafamı karıştırdın ya örneğin digiturk turk telekom internet vodafone tl yükleme gibi ödeme işlemlerinde  kullanılmıyor mu ? bunlar en çokta lazım olan şeyler @Necmi
büyük ihtimal kullanılmaz @canergiray77 bir denemek lazım sanal poslar dışardaki poslar gibi çalışmaz
sanal pos hangi bankanınsa sadece o bankanın banka kartı geçerli olur. Firmaların çoğunluğu birden fazla bankayla çalıştığı için
bir çok bankanın banka kartı geçiyor ama aktif bankla çalışan olduğunu sanmıyorum o nedenle bir çok posta aktif bank kartı geçmez
hangisinde geçip geçmediğini denemek lazım passo bilet alımında bütün kredi kartlarıyla yaparken kendi kartıyla yapamıyorsun
kendi poslarında bile kendi banka kartları geçmiyor. bir kere denedim tanımsız kart dedi. şu anda bilmiyorum ama geçen sene kartal yuvalarındada geçmiyordu.
mesela bizimde sanal poslarımız var ama onlarda alışveriş yapamazsın geçmez çünkü

Çevrimdışı ahmetx

Demirören resmen bu kulübün fişini çekip gitti ama öyle büyük bir kulüpmüşüz ki herkesin öldü dediği anda tekrar dirildik.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Stadın getirdiği gelirden fazla gelir getirecekti şuan kendimiz yapmış olsak

hiç sanmıyorum bence fulya fazla abartılıyor nasıl bir mantıkla stad gelirinden fazla geliri olur diyebilirsin
tamam iyi bir gelir kaynağı ama onun esas değeri kira geliri değil mülk değerinden geliyor.
bu işi gs nin riva arazilerine döndürdünüz onlarda ne zaman borç desen riva arazimiz var satar öderiz diyorda
o arazileri satsan bile borcunun bir yıllık faizini ödemez çıplak arazide değil üstüne inşaatı bitiripde satarlarsa anca
dediğim parayı kazanırlar. Bırakalım abartmayıda gerçeklerle yüzleşelim

Çevrimdışı canergiray77

büyük ihtimal kullanılmaz @canergiray77 bir denemek lazım sanal poslar dışardaki poslar gibi çalışmaz
sanal pos hangi bankanınsa sadece o bankanın banka kartı geçerli olur. Firmaların çoğunluğu birden fazla bankayla çalıştığı için
bir çok bankanın banka kartı geçiyor ama aktif bankla çalışan olduğunu sanmıyorum o nedenle bir çok posta aktif bank kartı geçmez
hangisinde geçip geçmediğini denemek lazım passo bilet alımında bütün kredi kartlarıyla yaparken kendi kartıyla yapamıyorsun
kendi poslarında bile kendi banka kartları geçmiyor. bir kere denedim tanımsız kart dedi. şu anda bilmiyorum ama geçen sene kartal yuvalarındada geçmiyordu.
mesela bizimde sanal poslarımız var ama onlarda alışveriş yapamazsın geçmez çünkü
anladım abi fatura günü gelince deneyeceğim teşekkürler @Necmi
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı atalay

Bilirkişi gerekçeli raporunda "Beşiktaş'ın Fulya'da inşaat bakımından kaybı yoktur" dedi. İç işleri Bakanlığı müfettiş raporlarında "Fulya Davası inşaatında Beşiktaş'ın fazlalık hakları vardır" yazıyor. Tabii bu karar ibra kararlarının iptalini etkilemiyor. Yönetimin Fulya'daki zararların temini  için zarar tazmini ve ceza davası açması gerekirdi. Yönetim tüm bunlara rağmen temyize gitti.

Yönetim maalesef şeffaf değil. Sadece bu değil. Bekletilen üyelikler -ki biri benim- 5.000'den fazla blok oy (Toplu yatırılan aidatlar) İşin acı tarafı kongrede ne bunlar ne de amatör branşlar ile ilgili tatmin edici sorular yada konuşmalar yapılmıyor. Garip bir şekilde herkes kürsüye çıkıp özel hayatını anlatıyor.

Çevrimiçi Necmi

işte zaten sorunda orda fulyada dert Beşiktaşa gelir kazandırmak değildi tıpkı riva da birilerinin
araziye çökmek için verdiği çaba gibi fulyayada çökmek için yaptılar vede çöktüler.

Çevrimdışı sallapati

Fulyadan kira gelirlerimiz artacak deniyordu.. benzin istasyonu , acıbadem vs..

Çevrimiçi Necmi

Yayın gelirinde 2016 son değil miydi?
lig tv anlaşması ne zaman bitiyorsa bizim ipotekte o zaman biter.
sonuçta buna kayıp diye bakmayın o ipotekte bir borç ödüyor. ipotek olmasa bile
o parayı alıp borç ödeyeceğiz bizim yeni gelir kaynakları yaratmamız gerekiyor sürekli olarak.
bu yönetim devraldığında bizim ipotekli olmayan bir gelirimiz yoktu yani sıfır gelirle aldılar
ve bir sürü davalık borçla ve tahmin edemediğim ek gelir kaynakları elde ettiler bu süreçte
gerçekten büyük iş yapıldı. Çünkü hala ana gelirlerimizin tamamı ipotekli. bu önümüzdeki 3 sene bu ipoteklerin kalkması ve yeni gelir kapılarının
açılmasıyla borçlarda hissedilir bir düşme bekliyorum zaten ilk etkileri yakında görünür.
bu mali kongrede bakalım borç ne kadar olacak yeni sezonun transfer yükü olmayacağı ve
bir çok gelirinde düşüleceği düşünülünce borçlarda bir iyileşme olacaktır.