Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7310473 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın Arena.

fbtv'den daha fenerli olan ahaber isimsiz haberlerle Gomez'i yine göndermiş hem de fenere  :D
Bu sefer van persie yi alıp gol kralı yapalım kafayı yesinler  :D

Çevrimdışı kyiv

Dün akşam avrupadaki maçlara bir gözgezdirdim de Uefa Avrupa Liginde Sevilla son 10 yılda 4 defa aldıkları kupada 5. defa finale kaldı ki o Sevilla galatasarayın eufa kupasını aldığı sene İspanya 2. ligine düşen bir kulüptü. Adamlar her sene 1,2 değişiklikle fazla da para harcamadan göreceli olarak başarıyı yakalamışlar. Bizim böyle bir duruma henüz erişmememiz tek kelime ile başarısızlıktır.Sevillanın bütçesinin bizden çok da fazla olduğunu sanmıyorum.

Çevrimdışı panic13

Dün akşam avrupadaki maçlara bir gözgezdirdim de Uefa Avrupa Liginde Sevilla son 10 yılda 4 defa aldıkları kupada 5. defa finale kaldı ki o Sevilla galatasarayın eufa kupasını aldığı sene İspanya 2. ligine düşen bir kulüptü. Adamlar her sene 1,2 değişiklikle fazla da para harcamadan göreceli olarak başarıyı yakalamışlar. Bizim böyle bir duruma henüz erişmememiz tek kelime ile başarısızlıktır.Sevillanın bütçesinin bizden çok da fazla olduğunu sanmıyorum.

Sevilla İspanya kupasından daha fazla uefa kupası almış olabilir. Herifler ispanya kupasında oynar gibi uefa oynuyor :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet K

Sevilla İspanya kupasından daha fazla uefa kupası almış olabilir. Herifler ispanya kupasında oynar gibi uefa oynuyor :)
Adamlar winner abi.

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş ailesi,

DÜn bende izledim yarı final oynayan takımlardan tek eksiğimiz, defans (bekler dahil) ve kaleci orta saha ve sonrasında bizden daha iyi değiller.

Bir haber başlığı okudum fbnatikte  leicester tamam sıra Beşiktaş ta diye. direkt sövdüm. Tarihinde tek şampiyonluğunu diğer takımların en kötü olduğu sezonda yakalayan, genelde kümede kalma ve orta sıra mücadelesi yapan, İngilterenin asansör takımlarından biri ile taraftarıyla, tarihiyle tekolan en büyük olan takımımızı kıyaslıyorlar.

Haberin içeriği ise Gordon Milne ile yapılan röportaj.

Neyse hasılı kelam sabah sövdüm rahatladım teşekkürler fbnatik
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kolarovu alabilsek keşke ya muhteşem olur hazır biraz gözden de düştü ismailden kolarova geçsek çıldırırız :D

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın Beşiktaş ailesi,

DÜn bende izledim yarı final oynayan takımlardan tek eksiğimiz, defans (bekler dahil) ve kaleci orta saha ve sonrasında bizden daha iyi değiller.

Bir haber başlığı okudum fbnatikte  leicester tamam sıra Beşiktaş ta diye. direkt sövdüm. Tarihinde tek şampiyonluğunu diğer takımların en kötü olduğu sezonda yakalayan, genelde kümede kalma ve orta sıra mücadelesi yapan, İngilterenin asansör takımlarından biri ile taraftarıyla, tarihiyle tekolan en büyük olan takımımızı kıyaslıyorlar.

Haberin içeriği ise Gordon Milne ile yapılan röportaj.

Neyse hasılı kelam sabah sövdüm rahatladım teşekkürler fbnatik
Hep "bu sene o sene" geyigi yapanlar yuzunden

Çevrimdışı kyiv

Biz bu sene şampiyon olalım da bakalım önümüzdeki yıllarda önümüzde durabilecekler mi.Hep söylüyoruz bu sene çok çok önemli bu yıl tam ivme kazanma yılımız.Tıpkı Metin Ali Feyyaz dönemindeki gibi ligi domine edersek bir daha uzun yıllar şampiyonluğa veya başarıya uzak olacağımızı hiç sanmıyorum. Paramız ve gücümüz oldukça sarışın kız kardeşler önümüzdeki yıllarda avuçlarını yalar.Tabi Yıldırım Demirören geri dönmezse!

Çevrimdışı Kalyoncu

Biz bu sene şampiyon olalım da bakalım önümüzdeki yıllarda önümüzde durabilecekler mi.Hep söylüyoruz bu sene çok çok önemli bu yıl tam ivme kazanma yılımız.Tıpkı Metin Ali Feyyaz dönemindeki gibi ligi domine edersek bir daha uzun yıllar şampiyonluğa veya başarıya uzak olacağımızı hiç sanmıyorum. Paramız ve gücümüz oldukça sarışın kız kardeşler önümüzdeki yıllarda avuçlarını yalar.Tabi Yıldırım Demirören geri dönmezse!
Sadece yıldırım demirörene gerek yok o kafada biri daha dönmemeli Serdal adalıda onun türevidir.ben hasan aratı istiyorum ibrahim altınsay olur üçüncüyü sayamıyoruz o derece :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Başarının sırrı bu yazıda

http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/ugur-meleke_605/bize-futbolcu-degil-asik-lazim_40092654
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı panic13

Sadece yıldırım demirörene gerek yok o kafada biri daha dönmemeli Serdal adalıda onun türevidir.ben hasan aratı istiyorum ibrahim altınsay olur üçüncüyü sayamıyoruz o derece :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YD federasyon başkanlığını bıraktığı gün bizim başkan olur. Bu kadar net konuşuyorum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı yigitcan1903

YD federasyon başkanlığını bıraktığı gün bizim başkan olur. Bu kadar net konuşuyorum.
Başbakan olsun

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başbakan olsun
yiğitcan bizi batırdı 10 senede anca düzeleceğiz :D ülkeyide mi batırsın  :kop:

Çevrimdışı yigitcan1903

yiğitcan bizi batırdı 10 senede anca düzeleceğiz :D ülkeyide mi batırsın  :kop:
Ülke yüzüyo mu batmadı mı daha  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Yıldırım Demirören'in kulübü nasıl batırdığını şimdi anladım: Taraftarların istediklerini yapmış.

tam tersi istediğimizi yapaydı batmadızdık ama onlar naptı antepten 8 milyon €'ya tabatayı getirdi.Defansa El ferrari'yi getirdi 5 milyon € tabi o kadar kalmadı o para 10 mu oldu 20 mi oldu.

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın Arena.

fbtv'den daha fenerli olan ahaber isimsiz haberlerle Gomez'i yine göndermiş hem de fenere  :D
Fikret baskandan yaptirim bekliyoruz. Turkiyede sadece atv grubu seyredip, sabah okuyam bir kesim var. ne alip veremediginiz var, yeter ayiptir. Dusun yakamizdan. Ne yapti bu besiktas siZe be kardesim, helal et diye domuz eti mi yedirdi, ayraniniza vodka mi karistirdi. Allah gani gani belanizi versin.

Rekabet kurumuna basvursun baskan yetti artik.

Her kanalda acarsin spor haberlerini fragmaninda gs ve fb azicik besiktas, trabzonspor yok. Nedir bu rezalet.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

tam tersi istediğimizi yapaydı batmadızdık ama onlar naptı antepten 8 milyon €'ya tabatayı getirdi.Defansa El ferrari'yi getirdi 5 milyon € tabi o kadar kalmadı o para 10 mu oldu 20 mi oldu.
ismail var 4.5 milyon euro, del bokse var 8milyon say say bitmez ode ode
Bitmiyor Zaten

Çevrimdışı mylife1903

uzatmaları oynuyor diyelim  :evillol: :evillol:
Uzatmalar bitmis dunku haberlere gore karsilikli penaltilara yahut direk vuruslara gecilmis.
Disaridan bakinca gorunum hic iyi degil.

Çevrimdışı yigitcan1903

Osmanlı maçına gidemiyorum
Kategori 6 Blok 413'ten 3 lü bilet almıştım
Üçlü biletin üçte biri,tek maçlık bedeli karşılığında isteyene devredicem
İsteyenlerden özel mesajla ilk ulaşana öncelik vericem diğer arkadaşlar kırılmasın 

Çevrimdışı canergiray77

Stadımızda bir asyalı turist kayserispor maçını izlemiş stadı beğendin mi diye sormuştum
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stadımızda bir asyalı turist kayserispor maçını izlemiş stadı beğendin mi diye sormuştum
Ne diyor onuda yazaydin bari :tabe: @canergiray77
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı canergiray77

Ne diyor onuda yazaydin bari :tabe: @canergiray77
beğenmişte futbol 19 yıl yazmış onu bende anlamadım çözmeye çalışyorum hala.
 ( 19 yıllık taraftarım böyle stad görmedim mi demek istedi şair acaba  :kop: :kop: :kop: :kop:
@Yunus Emre Dökmeci
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı tangaz

ya bu arada YDnin babası ED vefat eder ve şirketlerin başına geçmek zorunda kalırsa??? @panic13
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona