Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7310051 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Subotic diyorlar
Inanirim bak :by2:

Cok sever ve begenirim olursa muhteşem olur :ok:

Subotic ile ilgili ciddi gelişmeler var galiba Alman basınına göre Gomez bire bir aramış Clye gidersek güzel ekip kuralacak gibi :)

Subotic :ishock: :ishock:

tamam video olcay şahan'a ulaşmış olcay'a ulaştıysa herkese ulaşmış demektir artık o olcay bütün takıma herkese gösterir :D

Eyvah eyvah :biggrinking:

bu adam kronik sakat değil demi :D
Ne olur Kronik sakat olsun ya :bandit:

Baskan cok sever kronik sakatlari dayanamaz hemen transfer eder

Zaafi var kronik sakat oyunculara :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2016, 00:54:23 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

O değilde bugün bi gazetede sikörtılı GS'nin istediğini gördüm ulan bari FB'ye yazında inandırıcı olsun adamların yağmurlu havada su alacak paraları yok.

Çevrimdışı Kalyoncu

Ne olur Kronik sakat olsun ya :bandit:

Baskan cok sever kronik sakatlari dayanamaz hemen transfer eder

Zaafi var kronik sakat oyunculara :busted_cop:
Bel fıtığı :)5 kere belden dolayı sahalara uzak kalmış kronik diyebilirsiniz bel kolay hallederiz diyosanız hemen işe başlasın

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bel fıtığı :)5 kere belden dolayı sahalara uzak kalmış kronik diyebilirsiniz bel kolay hallederiz diyosanız hemen işe başlasın

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sosa da bel fitigiydi ilk geldiginde , cok mac kaçırdı ilk sezonunda verimde alamadik fazla ama tedavi ettik

Buyursun gelsin onuda tedavi ederiz :evillol:

Çevrimdışı murat baltacı

subotic mi :D @Yunus Emre Dökmeci  boşver skrtel'i sana yeni hedef buldum  :evillol: :evillol:
Stoper tandemini subotic-skrtel mi yapıyoruz şimdi :)
Benim hedefim pepe-skrtel yapıp defansa üstü dikenli tel örgülü beton duvar örmekti ama subotiçte olur :)
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı nusretaslanturk

Stoper tandemini subotic-skrtel mi yapıyoruz şimdi :)
Benim hedefim pepe-skrtel yapıp defansa üstü dikenli tel örgülü beton duvar örmekti ama subotiçte olur :)
konuşup konuşup sonunda rhodolfo alexis yapmayız umarım :)

konuşup konuşup sonunda rhodolfo alexis yapmayız umarım :)
Sampiyon olamazsak olacagi bu , Mumkun yani :bandit:

Ama Sampiyon olup C.l ye gidince bu defansla Hallac pamuguna döneceğimizi yonetimde bildigi icin en az 1 tane saglam stoper alinacaktir buna inaniyorum gerci bize 1 degil 2 stoper lazim ama Saglam 1 taneye de raziyim açıkçası..

Çevrimdışı tangaz

Ama Sampiyon olup C.l ye gidince bu defansla Hallac pamuguna döneceğimizi yonetimde bildigi icin en az 1 tane saglam stoper alinacaktir buna inaniyorum gerci bize 1 degil 2 stoper lazim ama Saglam 1 taneye de raziyim açıkçası..

sağlam 2 de antlaşalım arkadaşlar 1 yetmez :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Aklin yolu bir abi :friendship: :friendship:

Çevrimdışı tangaz

bu arada yokluğumda dani alves falan denmiş barcadan ayrıldığı anda gideceği yegane takım psg.dir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bu arada yokluğumda dani alves falan denmiş barcadan ayrıldığı anda gideceği yegane takım psg.dir

ama şu da var bir çin takımı nasılsa bonservisi yok al sana yıllık 20 milyon maaş derse de çine gider

Çevrimdışı murat baltacı

iki sağlam stoper şart kardeşim elimizdeki hiçbir oyuncu şampiyonlar liginde ikinci stoperimiz olamaz. hadi skrtel veya subotic kalitesinde bi oyuncu aldık yanına olabilecek en iyi ihtimal rodolfonun iyileşmesi olur ama onunda bazı maçlarda çok ağır kaldığını kolay çalım yediğini gördük avrupa takımları bu seviyeleri kaldırmaz cezayı keserler. marcelo,alexisi saymıyorum bile avrupada başarı istiyosak stoper tandemini iyi kurmalıyız sağlam bi stoper alıp yanına idare edecek oyuncu koyarsak hem aldığımız adamı bozar hemde bireysel gol yeme sıkıntımız devam eder.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Gordon Baba

Yıldırım Demirören'in kulübü nasıl batırdığını şimdi anladım: Taraftarların istediklerini yapmış.

Çevrimdışı mylife1903

Ya pahali bir tane alalim, ya da iki tane tecrubeli ama biraz yasli alalim.
Rodolfonun durumu belirleyici, yonetimin cvsine bakarsak, bir tane gereksiz stoper alinir, zapata gibi sonra aciklama yapilir yeni transferimiz geliyor berazilyadan, rodolfo!

Çevrimdışı mylife1903

iki dk ayık gezin ya :D
Alkolik hareket engellenemez yahu mesela ben bugun aksam kan nakline basliyorum, damarlarimdaki asil kani alkolle degistirecegim, derbi gunu bir talihsizlik olursa kapiyi, cerceveyi kirmadan sakin sakin sizarim

Çevrimdışı Savaş

Subotic çok iyi olur beee. Hele bir de yanına pokemon! Ulan efsane olur. Keşke benim olsa...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı panic13

Subotic çok iyi olur beee. Hele bir de yanına pokemon! Ulan efsane olur. Keşke benim olsa...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Keşke benim olsa..." ya bu laftan sonra adamların gözü falan çıkmasın :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı panic13

Bu arada Subotic ile alakalı,

gelse büyük iş olur, bizim STSL'ye direkt 2 beden büyük bir oyuncu. Yalnız sakatlığından sonra bir türlü istenen seviyeye gelmedi. Bir de bildiğim kadarı ile beli ile ilgili sıkıntılar var. Dortmund taraftarı ve yönetimi de yavaştan "yollayalım" demeye başladı zaten. Bu sene en fazla 5-6 lig maçı oynamıştır.

Futbolda artık her bölge için sakatlık çok ciddi bir durum. Bir oyuncudan %10 az verim alınsa dahi işleyen sistem aksayabiliyor. Forvet veya hücüum hattı oyuncuları için bu %10-15'lik kayıp diğer oyuncular tarafından telafi edilebiliyor ama defans oyuncuşarı bu lüksten yoksun. Bence sakatlık ile boğuşmayan, süreklilik problemi olmayan bir oyuncu transfer etmek de fayda var.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Günaydın Arena.

fbtv'den daha fenerli olan ahaber isimsiz haberlerle Gomez'i yine göndermiş hem de fenere  :D
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…