Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313568 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Helal olsun Quaresmaya düğüne falan gitmiyor, maça kilitlendi yazık olacak carole   :D

sosanın sahada fizikman düşük olduğu maçlarda BJK dökülüyor... Zincirleme etki yapıyor.. SOsanın eline bakacağız pazar günü. umarım fazla dağıtmamıştır  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Helal olsun Quaresmaya düğüne falan gitmiyor, maça kilitlendi yazık olacak carole   :D
Quaresma enteresan adam , Diger vatandaslarina gore Gece hayati yok Q17 nin..

Bizim yabancılarımız da iyi bu konuda hic oyle sagda solda su sapitti bu dagitti haberleri yapilamiyor cunku yok :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olcay'da yaptı maçlar oynanırken düğün noldu maç mı kaybettik ?

Sen sadece dün mü içki içtiler zannediyorsun gölgesi gibi bu adamları mı takip ediyorsun nerden biliyorsun sürekli dışarı çıkıp içmedikleri ni yada evlerinde içmediklerini ?

Önemli olan sahada ne yaptıkları bırakın artık bu boş muhabbetleri gomez içkiliymiş keşke pektemek'de içsede biraz 24 gol atsa.Dün ben bi espiri yaptım sabaha anca ayılırlar gomez içkili diye bi allah'ın kulu içki ile ilgili laf etmemişti bugün bir kaç kişi ordan yürüyor.Elinize 1-2 şey gelmesin hemen takımı kötülemek için hazır kıtadasınız.
Olcay konusunu hiç açma, adam düğünden sonra ortadan kayboldu son 3 hafta tekrar kendine geldi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Olcay konusunu hiç açma, adam düğünden sonra ortadan kayboldu son 3 hafta tekrar kendine geldi.
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2016, 16:46:54 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

sosanın sahada fizikman düşük olduğu maçlarda BJK dökülüyor... Zincirleme etki yapıyor.. SOsanın eline bakacağız pazar günü. umarım fazla dağıtmamıştır  :D

bu maç sosadan çok şey beklemiyorum. derbi performansları çok zayıf. bence tek eleştirilecek yönü de bu. işi Gomez bitirecektir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Düğünün zamanlaması doğrudur yanlıştır, herkesin kendi fikri. Yalnız şunu söyleyeyim, düğün tarihi belli olduğunda daha ne fikstür belliydi ne de şampiyonluk yarışında olacağımız.

Geçen sene 5 Mayıs'ta aynı mekanda Selçuk Şahin'in düğünü yapıldı. Cenk de davetliydi. O günden çok etkilendi ve herşeyi o zaman ayarladı. (organizasyoncu, fotoğrafçı, sesçi, ışıkçı, DJ vs.)

Bir de futbolcular zaten düğün olmasa evd oturan insanlar değil. Eşiyle, arkadaşıyla, sevgilisiyle akşam yemeğine çıktıklarında yine 1-2 kadeh içiyorlar. Guti, Fernandes gibi sabahlara kadar içmedikleri sürece sıkıntı olmaz ki gece yazdığım gibi birçoğu içmedi bile.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı tangaz

olcay bildiğin cahil bir aç kurtmuş  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sallapati

6 istanbul derbisinin 3 tanesini mete kalkavan a verdiler.. mete bizi ezdirmez derbide.. takdir hakları bizde

Çevrimdışı zekotha

Bi gerilim olduğunda da kendi yoksa bile koşuyor hemen
Tamam arkadaşını kolla da olaydan çıkararak kolla
Hemen ittirmeler falan,kulağının çekilmesi lazım

Ben de tam tersine Oğuzhan'ın yalnız bırakılmaması taraftarıyım. Türkiye'de hakemler bundan etkileniyorlar. Bu olay Fb'nin başına geldiğinde minimum 3 futbolcu hakemin etrafında oluyor. Bizde sadece Oğuzhan belki Quaresma diğerleri tüm kararlara kafa önde razı oluyorlar. Oğuzhan'ın yanında 3 kişi daha olsa Oğuzhan değil hakem gerilecek ve bir sonraki pozisyonda rakibe sarı gösterecek.

Kendisine yapılan faul başına rakibine en az sarı kart gösterilen takımlardan biri olmamızın nedeni de bu

Çevrimdışı sallapati

Düğünün zamanlaması doğrudur yanlıştır, herkesin kendi fikri. Yalnız şunu söyleyeyim, düğün tarihi belli olduğunda daha ne fikstür belliydi ne de şampiyonluk yarışında olacağımız.

Geçen sene 5 Mayıs'ta aynı mekanda Selçuk Şahin'in düğünü yapıldı. Cenk de davetliydi. O günden çok etkilendi ve herşeyi o zaman ayarladı. (organizasyoncu, fotoğrafçı, sesçi, ışıkçı, DJ vs.)

Bir de futbolcular zaten düğün olmasa evd oturan insanlar değil. Eşiyle, arkadaşıyla, sevgilisiyle akşam yemeğine çıktıklarında yine 1-2 kadeh içiyorlar. Guti, Fernandes gibi sabahlara kadar içmedikleri sürece sıkıntı olmaz ki gece yazdığım gibi birçoğu içmedi bile.

eyvallah birader.. sen düğündeydin galiba.. umarım dediğin gibi olur

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İşte bazı kültürel farklılar bu gibi durumlara yol açıyor maalesef :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

hahahahahahaha.. adam yeni yeni toparlıyor

Çevrimdışı cursedofdragon

aramızda senin gibilerinde olduğunu görmek çok güzel vallahi alkışlıyorum benim gibi düşenen insanlardan birisin  :claps: :claps:

Çevrimdışı cursedofdragon

eyvallah birader.. sen düğündeydin galiba.. umarım dediğin gibi olur

fazla kasma sallapati hemen hemen hiçbir dediğin tutmadı :)

Eski mesajları paylaştırma şimdi bana burda :)

Çevrimdışı tangaz

İşte bazı kültürel farklılar bu gibi durumlara yol açıyor maalesef :)

mesela cristiano ronaldonun terk ettiği bir sevgilisi bir röportajında güya çamur atacak ya, hiç göründüğü gibi değil uzanıp film izliyor tüm gün, en fazla 1 kere.... diyordu. profesyonel yaşam bu işte.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

mesela cristiano ronaldonun terk ettiği bir sevgilisi bir röportajında güya çamur atacak ya, hiç göründüğü gibi değil uzanıp film izliyor tüm gün, en fazla 1 kere.... diyordu. profesyonel yaşam bu işte.
Rakibine saygı duyuyormuş Ronaldo  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

Gökhan Töre de OLcay kategorisinde bence , adam sevgilisinden ayrıldı geçen sene şampiyonluk gitti  :D :D

Çevrimdışı mülkübey

Bu sene de cenk bey evlenecek diye gs ye kaybedip ligi vermeyelim de
gerisi boş.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Ensar

Mario Gomez, istatistiklerde Galatasaray’ın hücum hattındaki 3 isme fark attı. Umut Bulut, Sneijder ve Podolski, 31. hafta sonunda toplamda 21 gol atarken Mario Gomez, tek başına 24 kez rakip fileleri sarstı.

Unsere MARİO :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Türk gençleri bu konuda aç. bana Okan Koç'un kendisi itiraf etmişti her gün 5-6 bayanla....., beni bu gece hayatım bitirdi, cahildik açtık 20 yaşında ist.a geldim cebimde 1 milyon dolar para bildiğin sapıttım abi die itiraf etmişti.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mayıs 2016, 17:05:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Türk gençleri bu konuda aç. bana Okan Koç'un kendisi itiraf etmişti her gün 5-6 bayanla....., beni bu gece hayatım bitirdi, cahildik açtık 20 yaşında ist.a geldim cebimde 1 milyon dolar para bildiğin sapıttım abi die itiraf etmişti.

http://kuleforvet.blogspot.com.tr/2011/01/yetenegine-ihanet-edenler-okan-koc.html

okan beşiktaş'ta oynarken sinan engin saat 23 civarı okan'a telefon açar.

- okan, nerdesin?
+ şimdi evin önüne park ediyorum abi
- çevirsene lan sola kafanı

beşiktaş'tan taksim yönüne orta şeritte giden okan'ın bittiği akşamdır..
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2016, 17:11:01 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Futbol hayatları bitene kadar evlenmesinlerde :D

Çevrimiçi COB

Okan Koç tek katkiyi CM 03/04 te yapiyordu, 25 milyon dolara satiyordum, worldclass winger oluyordu.

Çevrimdışı ahmetx

http://kuleforvet.blogspot.com.tr/2011/01/yetenegine-ihanet-edenler-okan-koc.html

okan beşiktaş'ta oynarken sinan engin saat 23 civarı okan'a telefon açar.

- okan, nerdesin?
+ şimdi evin önüne park ediyorum abi
- çevirsene lan sola kafanı

beşiktaş'tan taksim yönüne orta şeritte giden okan'ın bittiği akşamdır..
haha Sinan Engin kendi gençliğini görmüş Okanda
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

gs forumlarında çok farklı düşünceler var

FB ye 4. yıldızı taktırmak istemeyenler var
Berabere kalalım diyenler var
Çıkıp oynayalım yenelim diyenler var..

tribün atmosferi nasıl olur sizce derbide? 25bin kişi olur mu? gelenler bence BJK ye küfür edip maçın kazanılmasını isteyen taraftarlar olacak...