Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313659 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Haklısın yinede sağı solu belli olmaz bu eyyamcıların.Oğuzhan'da sınırda ama bazen sapıtıyor, sakin kalmalı.
Oğuzhan kadar dırdır eden yok hakeme
Hoca hiç mi uyarmıyor anlamıyorum

Çevrimdışı Ensar

kardeşim saptırma olayı... Sosayla gomezi görmüyor musun. Alkolden yüzleri kaymış.. alkol vücuttan 48 saatte minimum atılır.. bunun sakatlığı var antrenmanı var , maçı var.. şaka değil 14 gün içinde ligde ilk 6da olan takımlarla 3 hayati maçımız var..
olayları çok hafife alıyorsunuz. Ben düğün yapılmasın mı diyorum. Profesyonel olunsun biraz
profesyonel olunmadıgını nerden biliyorsun ? düğün de bulunan bir abi futbolcuların içmediğini sadece bi kaç tanesinin bi iki kadeh içtiğini söyledi ve en son 1 de herkes gitmiş evine
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oğuzhan kadar dırdır eden yok hakeme
Hoca hiç mi uyarmıyor anlamıyorum
Dozunu kaçırıyor bazen, sakin kalmayı öğrenmeli, onu daha büyük oyuncu yapar bu..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

şarkının ismi ne acaba :D @cursedofdragon

soundhound diye program var caner onla müzikleri dinleterek bulabilirsin :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

profesyonel olunmadıgını nerden biliyorsun ? düğün de bulunan bir abi futbolcuların içmediğini sadece bi kaç tanesinin bi iki kadeh içtiğini söyledi ve en son 1 de herkes gitmiş evine
Olayın iç yüzünü bilemeyiz ama bence yanlış olan şey düğünün zamanı, bu tür organizasyonlar sezon arasında veya sezon sonunda yapılır, zamanlama olarak yanlış diğer konular hakkında yorum yapamayacağım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Dozunu kaçırıyor bazen, sakin kalmayı öğrenmeli, onu daha büyük oyuncu yapar bu..
Bi gerilim olduğunda da kendi yoksa bile koşuyor hemen
Tamam arkadaşını kolla da olaydan çıkararak kolla
Hemen ittirmeler falan,kulağının çekilmesi lazım

Çevrimdışı sallapati

ben içen adamı anlarım, Videolardan Sosa ,Gomez ve İsmail in içtiği farkediliyor...
bu arada ben içkiye de karşı bir insan değilim. ben de içerim fakat böyle bir kritik haftada yapılmasını doğru bulmuyorum

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Atınç'tan şampiyon olunca gelicek 1 milyon euro'yu yaz transfer döneminde kullanabilecek miyiz?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

bende şahsen düğünün zamanlamasının yanlış olduğunu düşünenlerdenim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

adamların içkisine de karışır olduk düğününe de karışır olduk size göre robot bunlar eğlenmesinler sadece maç yapsınlar sonra evlerinde otursunlar.

Ne zaman yapsın bu cenk düğünü yazın avrupa şampiyonası var.Yazın maçlar biticek kampa girecek hemen takım sonra maçlar ondan sonra tekrar kamp ve lig başlıyor.

Rahat bırakın artık insanları.

Çevrimdışı sallapati

farklı düşüncelere saygı duyalım , linç etmeyelim.. bu düğünün zamanlamasını yanlış bulanlar az değil... bu haftaların telafisi yok artık..

Çevrimdışı Ensar

Olayın iç yüzünü bilemeyiz ama bence yanlış olan şey düğünün zamanı, bu tür organizasyonlar sezon arasında veya sezon sonunda yapılır, zamanlama olarak yanlış diğer konular hakkında yorum yapamayacağım.
bence de zamanlaması yanlış. kafaları dağıtıp rahatlamislardir belki bu açıdan fayda etmiş olur diye avutuyorum kendimi. bence full konferanstre olmaları gs maçı ile yatıp kalkmaları gerek.

Çevrimdışı tangaz

Bi gerilim olduğunda da kendi yoksa bile koşuyor hemen
Tamam arkadaşını kolla da olaydan çıkararak kolla
Hemen ittirmeler falan,kulağının çekilmesi lazım

o konuda yanlışsın. Oğuzhan doğru yapıyor ama eksik kalıyor en az 4-5 kişi birleşip yapmalılar  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı yigitcan1903

Böyle düğün falan olmasa ruhunuz bile duymazdı
Siz içmiyor mu zannediyorsunuz bunlar görmediğiniz zamanlarda  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

o konuda yanlışsın. Oğuzhan doğru yapıyor ama eksik kalıyor en az 4-5 kişi birleşip yapmalılar  :ok:
İttirmeyle falan olmaz o
Yapıştırırlar kartı
Sınırda olmasa neyse,hep gereksiz kart görüyor itirazdan

Çevrimdışı Ensar

+1

Çevrimdışı sallapati

adamların içkisine de karışır olduk düğününe de karışır olduk size göre robot bunlar eğlenmesinler sadece maç yapsınlar sonra evlerinde otursunlar.

Ne zaman yapsın bu cenk düğünü yazın avrupa şampiyonası var.Yazın maçlar biticek kampa girecek hemen takım sonra maçlar ondan sonra tekrar kamp ve lig başlıyor.

Rahat bırakın artık insanları.

yanılıyorsun birader .. içkisine tabi karışacağız , hatta sabah öğlen akşam ne yediklerine de karışılacak.. Profesyonel hayat bunu gerektiriyor.. 14 gün içinde ligdeki ilk 6 da olan takımlarla 3 tane hayati maç var... Forumdaki herkes kesin şampiyonuz havalarında.. Başımızı taşlara vurmayalım sonra...

düğünün acelesi mi var.. Ağustosta Eylülde yapsın...

ya millet hep kötü düşünüyor biriside çıkıp demiyor ki ya takım bunaldı gerek medya gerek camia oyuncular çok büyük streş yaşıyorlar.

Düğün güzel oldu biraz kafa dağıttılar şuan tekrardan gs maçına odaklanıyorlar sadece.Nevzat demir tesisleri basına kapatıldı haftada 1 gün açık sadece oyuncular sadece maçı düşünüyorlar şuan.

Çevrimdışı tangaz

İttirmeyle falan olmaz o
Yapıştırırlar kartı
Sınırda olmasa neyse,hep gereksiz kart görüyor itirazdan

Velinin kırmızı gördüğü gs maçında etrafında 6 gs.li vardı,
1 kişi ittirince sırıtır 6 kişi dokununca daha büyük ittirir ama sırıtmaz...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bence de zamanlaması yanlış. kafaları dağıtıp rahatlamislardir belki bu açıdan fayda etmiş olur diye avutuyorum kendimi. bence full konferanstre olmaları gs maçı ile yatıp kalkmaları gerek.
Evet kafa dağıtmak önemli ama rehavet de kötü bir şey neyseki çoğu olayın ciddiyetinin farkında olan çocuklar. GS maçına full konsantre olmuş durumda çıkacaklarına inancım tam.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SLYKRT

Abi düğünde düğün adamların hastasımı var bir sıkıntılarımı var belkide torununun tombalağının ölmeden düğününü görmek isteyen ninesi var.Bunlar profesyonel insanlar planlama yapılmadan ayarlanmayacağı izin alınmadanda düşünülecek bir şey değil.İllaki teknik heyetinde onayı alınıp gerçekleştirilmiştir.Konsantre olurlar topçuları stres bastı, eğlenirler iğce cıvıttılar denir kardeşim her duyguyu uçlarda yaşamayalım.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

Helal olsun Quaresmaya düğüne falan gitmiyor, maça kilitlendi yazık olacak carole   :D

Çevrimdışı Ensar

Helal olsun Quaresmaya düğüne falan gitmiyor, maça kilitlendi yazık olacak carole   :D
bak töre de nikahtan hemen sonra çıkmış gitmiş uyumuş dinlenmiş adam aferin :D

yanılıyorsun birader .. içkisine tabi karışacağız , hatta sabah öğlen akşam ne yediklerine de karışılacak.. Profesyonel hayat bunu gerektiriyor.. 14 gün içinde ligdeki ilk 6 da olan takımlarla 3 tane hayati maç var... Forumdaki herkes kesin şampiyonuz havalarında.. Başımızı taşlara vurmayalım sonra...

Olcay'da yaptı maçlar oynanırken düğün noldu maç mı kaybettik ?

Sen sadece dün mü içki içtiler zannediyorsun gölgesi gibi bu adamları mı takip ediyorsun nerden biliyorsun sürekli dışarı çıkıp içmedikleri ni yada evlerinde içmediklerini ?

Önemli olan sahada ne yaptıkları bırakın artık bu boş muhabbetleri gomez içkiliymiş keşke pektemek'de içsede biraz 24 gol atsa.Dün ben bi espiri yaptım sabaha anca ayılırlar gomez içkili diye bi allah'ın kulu içki ile ilgili laf etmemişti bugün bir kaç kişi ordan yürüyor.Elinize 1-2 şey gelmesin hemen takımı kötülemek için hazır kıtadasınız.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İsmail halay sırasında Sosa'nın ayağına basıp sakatlasa bunu nasıl açıklarız mesela? Ki İsmail'de bu potansiyel var  :evillol:
Korku akıl katilidir.