Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313042 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı cursedofdragon

Mete Kalkavan'ın yönettiği BJK ve GS'ın oynadığı derbiler:
BJK - GS: 2-1
BJK - TS: 3-0
BJK - FB: 3-2
GS - FB: 0-0

Çevrimdışı Kalyoncu

Galatasaray, bu sezon Mete Kalkavan yönetiminde çıktığı 10 maçta 1 yenilgi aldı.

o 1 yenilgide bize olimpiyatta :D
Mete bu sene gs nin dört maçını yönetmiş biri kupa

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fikret Orman: '' 4. yıldızı bu sene taktırmayiz. Seneye de taktırmayiz. Bi süre taktirmamayi düşünüyoruz.''

:kop: :kop: :kop: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Akhisar'ı yenseydik Osmanlı maçı şampiyonluk maçı olucaktı ne güzel :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Geçmişte kaldı
Gsarayı yenip devam edelim

sıkıntı yapmayın ya inşallah Allah'ın izniyle yine şampiyonluk maçımız olucak osmanlı'yı yeneceğiz sonra maç sonunda stad'ta bir anons yükselicek Deli ibo fenerbahçe'yi mikertti diye bizde şampiyonluk şarkılarını söylüyeceğiz ondan sonra :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sıkıntı yapmayın ya inşallah Allah'ın izniyle yine şampiyonluk maçımız olucak osmanlı'yı yeneceğiz sonra maç sonunda stad'ta bir anons yükselicek Deli ibo fenerbahçe'yi mikertti diye bizde şampiyonluk şarkılarını söylüyeceğiz ondan sonra :)

Ya öyle de kendi işimizi kendimiz görmeyi bi beceremedik.

Neyse.. Kaderimizde var heyecan nörek :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Konsantrasyon tamamen gsaray maçı üstünde doğal olarak
Allah korusun ama velev ki berabere kaldık,gaza gelip takımın kendimizin moralini bozmayalım
Mümkünse menfi bir durumda "twitterdan uzaklaşalım"

Çevrimdışı tangaz

Konsantrasyon tamamen gsaray maçı üstünde doğal olarak
Allah korusun ama velev ki berabere kaldık,gaza gelip takımın kendimizin moralini bozmayalım
Mümkünse menfi bir durumda "twitterdan uzaklaşalım"

bu maçta yenilmedikten sonra ben şampiyon olacağımıza inanıyorum. maç sonu liderlik şampiyonluk demek kalan 2 maç anadolu takımı sonuçta kim olursa olsun...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu maçta yenilmedikten sonra ben şampiyon olacağımıza inanıyorum. maç sonu liderlik şampiyonluk demek kalan 2 maç anadolu takımı sonuçta kim olursa olsun...
abi şu halde gs'ye kaybediyorsak bence şampiyonluğu hak etmiyoruz demektir

Çevrimdışı tangaz

ben asla bu cümleyi kurmam. sezon sonu lider bitiren şampiyondur hak etmiştir. ama öyle ama böyle. tarih  şampiyon yazıyor haketti etmedi yazmıyorki...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

niye haketmiyelim ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SLYKRT

Ne galatasaraymış arkadaş eskişehirden 4 yedi la bunlar.Çaykur rize maçlarınıda seyrettik biraz rizelilerin beceriksizliği birazda muslerayla bala ....te kazandılar.İlk yarıdaki maçta orta sahayı geçemediler bilmem hatırlarmısınız (Kuş başı gibiydik ince ince kıydılar biziiii)
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı canergiray77

http://twitter.com/HerBranstaBJK/status/728206626403004417

Chedjou'nin olmaması iyi olmuş sağlam adam ben beğeniyorum, keşke semih olsaydı çok hata yapıyor o adam :D
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ahmetx

Beraberlik bizi şampiyon yapar .Konyanın son hafta olması iyi oldu ligde herhangibir hedefleri kalmadı oyuncular kafa olarak tatile çıkmış olurlar.

Çevrimdışı tangaz

Günümüzde olursak rahat bir galibiyet alırız  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beraberlik bizi şampiyon yapar .Konyanın son hafta olması iyi oldu ligde herhangibir hedefleri kalmadı oyuncular kafa olarak tatile çıkmış olurlar.
Bu iki maçı kazanıp son maçta 1-0 gerideyken 90. dakikada atalım şampiyon olalım. Sağ kalanlarla şampiyonluğu kutlarız   :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben asla bu cümleyi kurmam. sezon sonu lider bitiren şampiyondur hak etmiştir. ama öyle ama böyle. tarih  şampiyon yazıyor haketti etmedi yazmıyorki...
biraz yanlış anlaşıldım yani kaybetmeliyiz kırılma maçı önemli olan sonuç gs'nin durumu çok kötü leş gibiler onun için yazdım o yorumu kolay maç görüyorum
niye haketmiyelim ?
abi mübalağa yaptım gs çok kötü rezil onu demek istiyordum fazlasıyla hak ettik

Çevrimdışı canergiray77

ne alaka kardeşim bu mantıkla gidersek fener'e kadıköyde 2-0 yenildik o zaman havlu mu atsaydık yanlış bir düşünce bir beşiktaşlı olarak bunu diyorsun gerçekten şaşırıyorum şampiyon olamasak bile oyuncularımız gerek performansları gerekse kişilikleri cefasını çekmeleri en çokta onlar hakediyor  :steamed: @Mehmet Ali C.
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

gese maçı 3-2 4-2 falan bitebilir.

Sinan ne kadar iyi bilmiyorumda yasin-sneijder-poldi-sinan çıkarlar. Normal hücum oyuncularının hepsi oynar.

Gomezden 3 gol bekliyorum :evillol:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı yigitcan1903

O maça kalırsa teşvik verir fener

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dun kendi kendime bir tahmin yapmıştım

Fb nin son 3 macina

Sirasiyla , Firat , Bulent ve Cuno verilir diye

Firati verdiler , Sira Cuno ve Bulentte..

3u de Fenere calisan hakemler sasirmamak lazim..

Derbiye de Ins Meteyi verirler demistim onu verdiler bakalim diger 2 macimiza kimleri verecekler
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx