Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313025 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Mete Kalkavan'ı da beğeniyorum bu arada. Umarım cücü'den daha iyi yerlere gelir.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Vasat oyuncularımız asli görevlerine daha çok konsantre olur abuk subuk işlere kalkışmazlarsa rahat bir galibiyet alırız. Ola ki vasat oyuncular abuk subuk işlere kalkışır sahadaki diğer oyuncular gerekli ayarı zamanında vermeli Kayseri maçında olduğu gibi. Hatalar elbet olur ama artık saha içinde yapılacak saçmalıklara kimsenin tahammülü kalmadı.

Çevrimdışı yigitcan1903

Daha önce verdide ne oldu ?
Hiç bişey
Kupa duruyo işte müzelerinde  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mete Kalkavan'ı da beğeniyorum bu arada. Umarım cücü'den daha iyi yerlere gelir.
Cücü türk spor tarihinin gelmiş geçmiş en büyük eyyamcısıdır..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Kesinlikle en sevmediğim hakem , eyyamcının kralıdır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

iş son maça kalırsa fener değil teşvik vermek atomu bile parçalasa ŞAMPİYONUZ...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Ben daha neler söylerimde abi, şimdi üyeliğimin silinmesini istemiyorum :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynı hisleri paylaşıyoruz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

duygularımın tercümanısın  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı canergiray77

aykut kocaman oyuncularına bu maçı vurun kırın parçalayın febe şampiyon olsun diyecektir ve bize gelince deli gibi top oynayacaklardır buna eminim ne olursa olsun o sahadan galibiyetle dönnek zorundayız
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı yigitcan1903

aykut kocaman oyuncularına bu maçı vurun kırın parçalayın febe şampiyon olsun diyecektir ve bize gelince deli gibi top oynayacaklardır buna eminim ne olursa olsun o sahadan galibiyetle dönnek zorundayız
Feneri yenmezdi o zaman
Kendini temize çıkardı gözümde

Çevrimdışı tangaz

konya maçı kolay geçer 3-0 alırız...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

duygularımın tercümanısın  :D
Gs maçının durumuna göre Gomez sarı kart görse ve Konya maçına oynamama riskini ortadan kaldırsak daha iyi olmaz mı @tangaz? Burası Türkiye ne olacağı belli olmaz çünkü, olay son maça kalırsa bunlar herşeyi yaparlar. Osmanlı maçını riskli olarak görmüyorum, Cenk o hırsla tek başına dağıtır Osmanlıyı..
Korku akıl katilidir.

EssiLor

• Ziyaretçi

Muslera İyi Oyuncu Allah Sahibine Bağışlasın
Fikret Orman: Mario Gomez iyi oyuncu Allah Sahibine ( Bjk ye ) Bağışlasın ( Bağışladı )
Bakınız.

Çevrimdışı yigitcan1903

konya maçı kolay geçer 3-0 alırız...
İnşallah oraya kalmadan şampiyon oluruz

Çevrimdışı tangaz

Gs maçının durumuna göre Gomez sarı kart görse ve Konya maçına oynamama riskini ortadan kaldırsak daha iyi olmaz mı @tangaz? Burası Türkiye ne olacağı belli olmaz çünkü, olay son maça kalırsa bunlar herşeyi yaparlar. Osmanlı maçını riskli olarak görmüyorum, Cenk o hırsla tek başına dağıtır Osmanlıyı..

ben bu konuda Gomeze güveniyorum ligi böyle tamamlar. bunlar üst seviye adamlar çok zekiler. van hoijdonk fenerde iken 20 hafta 3 sarı kartla ligi bitirmişti. rahat olabiliriz Gomez konusunda üstelik forvet oyuncusu defans olsa dediğin olabilirdi. @Serhat Akkaya

Çevrimiçi Necmi

o işi daha kolay bir şekilde fener maçında yapardı.
Bu tip yakıştırmalar yapmayalım. Adamları o maç büyük ihtimal şampiyonluktan etti.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben bu konuda Gomeze güveniyorum ligi böyle tamamlar. bunlar üst seviye adamlar çok zekiler. van hoijdonk fenerde iken 20 hafta 3 sarı kartla ligi bitirmişti. rahat olabiliriz Gomez konusunda üstelik forvet oyuncusu defans olsa dediğin olabilirdi. @Serhat Akkaya
Haklısın yinede sağı solu belli olmaz bu eyyamcıların.Oğuzhan'da sınırda ama bazen sapıtıyor, sakin kalmalı.
Korku akıl katilidir.

Umarım sarı karta kurban gitmeyiz, çok kritik 3 hafta.

-Mustafa Kemal Atatürk

EssiLor

• Ziyaretçi

Gs Yi Ne yapıp edip yenmemiz lazım fener gs maçında fener tek kale oynadı gol atamamaları beceriksizliklerinden kaynaklanıyor o ayrı bişey çünkü Fenerde bir atiba bir ozzy bir sosa bir Quaresma bir töre bir Gomez yok bir Cenk yok
Bizim kadromuz fenerin kadrosundan 10 gömlek üstün
Şu şartlarda gs ye 5 atmamız gerek fakat bizim istediğimiz galibiyet 1 olsun 5 olsun farketmez
3 Puanı alıp Fişi Çekelim Kardeşim
Yeter Artık daha fazla uzamasın bu iş.

Çevrimdışı sallapati

Takım arkadaşlarının düğününde halay çekmenin nesi kötü etkileyecek anlamış değilim. Allah korusun bu hafta puan kaybı olursa buna mı bağlayacaklar bağlayacağız. Tam tersi böyle şeyler olumlu yansıması lazım. Saha dışı organizasyonların takım ruhuna etkisi olumludur.

Stadı gezdiler diye yenilmiştik ya !!

kardeşim saptırma olayı... Sosayla gomezi görmüyor musun. Alkolden yüzleri kaymış.. alkol vücuttan 48 saatte minimum atılır.. bunun sakatlığı var antrenmanı var , maçı var.. şaka değil 14 gün içinde ligde ilk 6da olan takımlarla 3 hayati maçımız var..
olayları çok hafife alıyorsunuz. Ben düğün yapılmasın mı diyorum. Profesyonel olunsun biraz

Çevrimdışı Kalyoncu

Son 2!!!! Bu yarış son haftaya kalmaz osmanlı maçında şampiyonuz

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Haklısın yinede sağı solu belli olmaz bu eyyamcıların.Oğuzhan'da sınırda ama bazen sapıtıyor, sakin kalmalı.

Oğuzhana güvenmiyorum kalan 3 maçtan birini kaçırma potansiyeli çok fazla. Gomeze güveniyorum...

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77