Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312862 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Alman milli takımının forvetine ismaille birlikte halay çektiren bir klüp olarak tarihe geçtik an itibari ile :)sosa benden daha iyi halay çekiyor bu arada :D
https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/727955965895712769
Sabah sabah iyi geldi bu canım çekti :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı federo

Takım arkadaşlarının düğününde halay çekmenin nesi kötü etkileyecek anlamış değilim. Allah korusun bu hafta puan kaybı olursa buna mı bağlayacaklar bağlayacağız. Tam tersi böyle şeyler olumlu yansıması lazım. Saha dışı organizasyonların takım ruhuna etkisi olumludur.

Stadı gezdiler diye yenilmiştik ya !!

Çevrimdışı Ensar

hayırlı olsun Cenk'e , takım da çok eğlenmiş :D töre nikahtan sonra gitmiş benim de gözümden düşüyor iyice acayip soğudum , iyi ki formama senin adını yazdırmamışım , yalnız sosa muhteşem oynamış ya :D Gomez tam odun bi ara baktı olmuyor kulaç atmaya başladı :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş Ailesi;

Yönetim oluşturulken çok fazla dinamik göz önüne alınmak zorunda
Siyasi ve Söylem olarak sivri birini koyamazsınız anti patik olur
Başkandan daha fazla egoya sahip birini koyamazsınız çift başlılık çekişme olur.
Mevcut konjonktüre yakın ve ya a politik iş adamlarını seçersiniz. Çünkü İdari ve siyasi otorite ile ters olmak Kulübe zarar verir.

MErkezden gitmek her zaman faydalıdır.

Ancak ölçüyü kaçırmak kulübün yapısıyla ters düşecek insanları -ki bizim kulübümüz halk kulübü- yönetime almak ta çok hoş bir durum yaşatmayacaktır.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı tangaz

bu yönetim kurulu işleri sıkıntılıdır. bazı işadamları forma sevdasına yaparken çoğunluğu kendi reklamına çalışır. yönetime girenlerin yarısı süreç içerisinde elenir toplantıya dahi katılmaz. bizde bu işler başkan ve birkaç adam üzerinden döner diğerleri koltuk işgal ederler. çok takılmayın. bir ara şu azeri iş adamının ceosu girmişti galiba yönetime herker ooo para akacak vb diyordu. bunların hiç biri olmaz olmasında zaten. ethem sancak ismi demirören sonrası başkanlık için de geçmişti bir sürü insan ooo paralarrr die ellerini ovuşturuyordu.

taraftar olarak ne zaman ki bu mantıktan uzaklaşırız işte o zaman siyaset+maddiyat uzaklaşır kulüpten...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

hala sosa'nın çektiği halayda aklım o nasıl bir yetenektir öyle. safi yeteneğin tanımı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bu arada Cenk oğlum akıllı ol performansını düşürecek aktivitelerden uzak dur.  :D

EssiLor

• Ziyaretçi

Dükkanımı 10 da açtım
Açar açmaz bilgisayarı açtım Beşiktaş Marşını son ses açtım
Gücüne güç katmaya geldik marşını dinliyorum
Ortalık inliyor
Sabah 10 dan beri hala son ses dinliyorum Çıldırdım Ulan Şampiyon Beşiktaş Olacak
fenerliler Üşüştü başıma Def ettim hepsini  :evillol:
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2016, 10:57:17 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Altuğ

Dükkanımı 10 da açtım
Açar açmaz bilgisayarı açtım Beşiktaş Marşını son ses açtım
Gücüne güç katmaya geldik marşını dinliyorum
Ortalık inliyor
Sabah 10 dan beri hala son ses dinliyorum Çıldırdım Ulan Şampiyon Beşiktaş Olacak
fenerliler Üşüştü başıma Def ettim hepsini  :evillol:

Günaydın, sanada bol kazançlı günler @Erdem Ayaz  :)

Çevrimdışı ahmetx

Cenk Allahtan ilk 11 değil , zamanlaması çok kötü bir düğün olmuş . Allah mesut etsin .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Zapata işi gerçekse hiçde fena olmaz hem stoper hem sağ bek golde atıyor hava hakimiyetide iyi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cenk Allahtan ilk 11 değil , zamanlaması çok kötü bir düğün olmuş . Allah mesut etsin .
Yani bu tarz şeyler off sezonda yapılır. Biraz zamanlama hatası olmuş sonuçta kimse bi yere kaçmıyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Yani bu tarz şeyler off sezonda yapılır. Biraz zamanlama hatası olmuş sonuçta kimse bi yere kaçmıyor..
Uykusunu pek alamaz bu aralar  :D

Çevrimdışı tangaz

Zapata işi gerçekse hiçde fena olmaz hem stoper hem sağ bek golde atıyor hava hakimiyetide iyi.

Bir Milanlı'nın yorumu; "bunlarda Youtube yok mu? Zapata'yı nasıl isterler?"

Çevrimdışı Oktay

bu yaz avrupa şampiyonası var milli takıma secilirse en az 2 ay kamptı maçtı boş vakit bulamaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Milan'ın durumu ortada. Milan'dan hiç bir adamı istemem takıma.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Bizim Necip ve İsmail yabancı gibi kalıyor Sosanın halayına bakarsan.Sosa Arjantine göç eden Sivas Ermenilerinden değil di mi?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim Necip ve İsmail yabancı gibi kalıyor Sosanın halayına bakarsan.Sosa Arjantine göç eden Sivas Ermenilerinden değil di mi?
İsmail'in o türkücü kıyafetine ne demeli peki? Adam giyinmeyi bile bilmiyor her konuda yeteneksiz  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Uykusunu pek alamaz bu aralar  :D

geçenlerde bir film izlemiştim rocky balboa devamı gibimsi "Creed efsanenin doğuşu" orda Rocky Balboa abimiz boksöre ve sevgilisine şey yapmayın, şeyyy işte uykusuz kalmayın bacaklara iyi gelmez diyordu.  :D

Çevrimdışı ahmetx

Ben beğendim bu karaoğlanı üstad @tangaz . İtalyan ligini ve Kolombiya maçlarını dikkatli takip edenler daha iyi bilirler tabbi ki.

Çevrimdışı tangaz

Ben beğendim bu karaoğlanı üstad @tangaz . İtalyan ligini ve Kolombiya maçlarını dikkatli takip edenler daha iyi bilirler tabbi ki.

milli maç sayısı son 2 sezonki düşük performansı beni negatif düşüncelere sevkediyor. udinese günleri iyiydi. ordan ispanyaya iyi bonservisle gitti 1 yıl oynadı sonra milana kiraladılar ertesi yılda bonservisini zararına verdiler. sanırım ispanyayı sevmedi maç sayısı ispanyada iyi olmasına rağmen durmadı orada. kararsızım açıkçası @ahmetx

Çevrimdışı tangaz

milli maç sayısı son 2 sezonki düşük performansı beni negatif düşüncelere sevkediyor. udinese günleri iyiydi. ordan ispanyaya iyi bonservisle gitti 1 yıl oynadı sonra milana kiraladılar ertesi yılda bonservisini zararına verdiler. sanırım ispanyayı sevmedi maç sayısı ispanyada iyi olmasına rağmen durmadı orada. kararsızım açıkçası @ahmetx

ama şu da var oynadığı takımlara bakınca eldeki stoperlerden daha iyi olduğu çıkarımı yapılabilir. sonuçta hatırı sayılır takımların zapatayı tercih etmiş olması da iyi bir CV bence.

Çevrimdışı ahmetx

Milan gibi bir takımda oynamış , Udinesede çok iyi performans göstermiş bir oyuncu.Hem stoper hem sağ bek oynayabilen hava hakimiyeti olan bir stoper , güney amerikalı olduğu için genetik olarakda ayaklarına hakim zaten .

Çevrimdışı ahmetx

Birde Kamil gibi Skrtel gibi adamları alamayacağımız aşikar ya parlamamış genç alacağız ya da bu tip küllenmiş iyi oyuncuları.