Birde şu var, bu adam beşiktaş yönetim kuruluna girecek kadar beşiktaşlı bir abimizse şimdiye kadar neden vurmamış masaya yumruğunu? masaya yumruk vurmak için yönetim kuruluna girmeyi mi beklemiş..şimdi merak ettiğim konu şu, bu abimiz için beşiktaşın menfaati mi yoksa gazetenin tirajı mı daha önemli?
Nusret olay hepten farkli, bu adam sahibi oldugu gazeteleri okumuyordur, okuyor olsa ve yonetime girmeye hazirlaniyorsa, haberleri yapanlardan kan alir, bu adam siyasete yakin bir isim ve bu islerin nasil yurudugunu biliyordur.
Ben besiktasli oldugunu da yeni ogrendim. Ne zaman uye olmus, sicil numarasi vs. bakmak lazim.
Simdi besiktasliysa ve hizmet icin bu islere giriyorsa, gelsin baksin calissin. Kimseye sirtimizi donme sansimiz yok. Haaaa eger besiktaslilik bu arkadasin alt kimligi ise o zaman ufaktan yandan yandan yallah.
Lutfen bir kisi ortaya tas atti, kimse siyasi parti adi vermesin, olay adamin kim oldugu, alt ve ust kimlik olayi.
Besiktas buyuk bir camia ve 20milyon taraftari var bu taraftarlarimiz icinde ompartiye bu partiye su partyiye oy verenler var, turku var, cerkezi var, ceceni var, afedersin ermenisi var, suryanisi, kurdu, muslumani, gayri muslimi var bu adamlar yuzunden 1 tane besiktasli kardesimizi bile soyleyecegimiz bir sozle rencide etme hakkina sahip degiliz. Ortak deger besiktas.
Cok fazla irdelenmemeli bu konu nereden tutsan elinde kaliyor.