Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313040 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

öyle deme şu an takımda en fazla bonservis verdiğimiz adamdır İsmail  :D 5,5 milyon € .Karizması yeter  :bandit:

Erkek guzeli cilgin cocuk iso. Ismail 3 mac kaldi daha ben agzimi acmadim sana, cok sabrediyorum 3 mac sonra okuz olecek ortaklik bozulacak

Çevrimdışı OrhanAker

öyle deme şu an takımda en fazla bonservis verdiğimiz adamdır İsmail  :D 5,5 milyon € .Karizması yeter  :bandit:

Yakışıklı çocuk eyvallah da.. :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi gokhans

Rüyamda gs 2-1 yeniyordu bizi. Ben bir sövüyordum uykumda görmeniz lazım. Uyanınca bi rahatlama geldi çünki bundan önce Beşiktaşla ilgili gördüğüm rüyaların hep zıttı oluyordu. Her galibiyet gördüğüm rüyamdan sonra yeniliyorduk fb maçı mesela. Oyüzden rahat olun kaybetme olasılığımız hiç yok.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

Rüyamda gs 2-1 yeniyordu bizi. Ben bir sövüyordum uykumda görmeniz lazım. Uyanınca bi rahatlama geldi çünki bundan önce Beşiktaşla ilgili gördüğüm rüyaların hep zıttı oluyordu. Her galibiyet gördüğüm rüyamdan sonra yeniliyorduk fb maçı mesela. Oyüzden rahat olun kaybetme olasılığımız hiç yok.

bende 2-1 yeneriz diyordum ondan mış meğer :)

Çevrimdışı canergiray77

bende 2-1 yeneriz diyordum ondan mış meğer :)
bende 3-1 diyorum goller Gomez olcay sosa atacakmış gibi bir his oldu içimde (  onların golü'de poldi atar )
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimiçi gokhans

bende 3-1 diyorum goller Gomez olcay sosa atacakmış gibi bir his oldu içimde (  onların golü'de poldi atar )
onlar atmasın dostum yaa :) şöyle bir 4 falan atalımki takım iyice inansın şampiyonluğa :)

muslera ayrılmak istiyor güzel bir teklif gelirse oturur konuşuruz diyor türkiye ligin biliyor 5 senedir burda oynuyor çökelim mi  :naughty: :naughty:

Çevrimdışı canergiray77

onlar atmasın dostum yaa :) şöyle bir 4 falan atalımki takım iyice inansın şampiyonluğa :)
sence yememek gibi bir durumumuz var mı :D Tolga ve Defans'ı es geçme adamlar beceriksiz o ayrı bir konu beceriksizlerinden atamazlarsa atamazlar :D @gokhans
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Ensar

muslera ayrılmak istiyor güzel bir teklif gelirse oturur konuşuruz diyor türkiye ligin biliyor 5 senedir burda oynuyor çökelim mi  :naughty: :naughty:
ne çökmesi üstüne çullanalım :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi gokhans

ne çökmesi üstüne çullanalım :D
muslera ile sağlam 1stoper ve 1bek ile kadroyuda dağıtmassak önümüzdeki 5 yıla ambargo koyarız fenevden önce 4.yıldızı takarız. aziz intihar eder hahhaha :halay:

Çevrimdışı tangaz

pektemek + bi miktar para :D

cincona santrafor yanında sol bek de lazım pektemek+iso+bir miktar para  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

cincona santrafor yanında sol bek de lazım pektemek+iso+bir miktar para  :)
e muslerayi alıp kalecisiz bırakmak olmaz pektemek+ismail+tolga+bir miktar sadaka :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı OrhanAker

e muslerayi alıp kalecisiz bırakmak olmaz pektemek+ismail+tolga+bir miktar sadaka :D
Yokmu arttıran :evillol:

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

Zapata, Udinese günlerinden bu yana düşüşte. Hem İspanya'da hem de Milan'da düzenli olarak hayal kırıklığı yarattı. Tekrardan üst seviyeye çıkabileceğini de düşünmüyorum.

İsmi geçen diğer isim Vegard Forren daha ilgi çekici. Solskajer'le şampiyon oldukları sezonda çok iyiydi. Yakın dönemde ne yaptığını bilmiyorum ama sıkı bir savunma şefinin yanında sol stoper oynatıldığı taktirde çok başarılı olacak özelliklere sahip bir oyuncuydu. Hem Ersan gibi önde sert basan, yapışan bir oyuncu hem de Ersan'a göre daha istikrarlı. Ayrıca top tekniği, uzun pas kabiliyeti vs. dikkat çeken bir stoper.

Eğer güvenilir bir sağ stoper daha alınırsa bana umut verir Forren. Örneğin Fb'ye akıl vermek gibi olmasın ama Kjaer-Forren çok iyi bir ikili olabilir.
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2016, 13:24:05 worns ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şuanki profil resmimi sezon bitene kadar kaldırmayacağım sözünü vermeseydim bunu yapardım hemen şimdi :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

50-60 tane gol yemis kaleci alinir mi yahu
Tolga bile daha az yiyor.
1-2 milyon euro bonservise olur. Tok aliciyiz.
En guzeli umut,sabri, muslera buraya
Pektemek, ismail, tolga ve bir miktar para gsye
Umut ve sabri bizden genclerbirligine
Irfan besiktasa
Gokhan gonul ve caner besiktasa
Babayi da fener alsin
Nba transferi

Çevrimdışı ahmetx

Gs bu Sinanı nerden bulmuş o cüsseyle nasıl hızlanıyor kerata.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

An itibariyle fotoğrafımı değiştirmiş bulunmaktayım.

Not: Bu fotoğraf en erken sezon sonuna kadar profilde kalacaktır. :D

:halay:

Şu tarihten beri değiştirmedim profil fotoğrafımı. 2 hafta kaldı :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Koa_lAA

hafta sonu en büyük sıkıntı bu ve yaqsin olacak... iki kanat oyuncularıda çalım atabilen deparlı adamlar... bizim iki bekimizde baya sırıtcak gibi bunların karşısında.. dediğim gibi sıkıntılı maç olcak..

50-60 tane gol yemis kaleci alinir mi yahu
Tolga bile daha az yiyor.
1-2 milyon euro bonservise olur. Tok aliciyiz.
En guzeli umut,sabri, muslera buraya
Pektemek, ismail, tolga ve bir miktar para gsye
Umut ve sabri bizden genclerbirligine
Irfan besiktasa
Gokhan gonul ve caner besiktasa
Babayi da fener alsin
Nba transferi

Tolga bile musleradan az gol yiyor dedin ya devamını okumadım :) Senin fitbol bilgin çok zayıf :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

almanya almanya bizim ligimizde nerden çıksın böyle futbolcu :)
http://www.transfermarkt.com.tr/sinan-gumus/profil/spieler/196524

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ahmet abi vallaha adama fişek gibi çok iyi bulmuşlar kumaşı da iyi bence ellerindeki en potansiyelli oyuncu